دوستان دیگه دارم کم کم فراموشش میکنم یعنی عاقبت اون چی میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان دیگه دارم کم کم فراموشش میکنم یعنی عاقبت اون چی میشه
اینجا چه خبره ؟؟؟
خسته نباشی آقای رز زرد ...از بس دست و پا زدی خسته شدی ...! فکر کنم اگر همه مثل شما صبر داشته باشند آخرش میتونند مثل شما منطقی فکر کنند .اما ناامید نباشید بالاخره فرد مورد علاقه تان را پیدا خواهید کرد.
به به سلام آقا رز زرد
چطوري آقا ؟ خوبي ؟ چه خبرا ؟
خوشحالم كه همه چيز رو با عقل داري تموم ميكني عزيزم.
اون هم بنده خداست خدا هم بندشو فراموش نميكنه .
موفق باشيد.
خوبه تصميم خوبيه سعي كن بهش فكر نكني . اون هم يك فكري به حال خودش مي كنه تو بايد بيشتر به فكر خودت باشي تااون
سلام به دوست عزيز
رز زرد همه مطالبتو خوندم خوشحالم كه تصميم درست و عاقلانه اي گرفتي
ضمنا از اين جور زن ها حالم بهم ميخوره كه اسم ما خانومها رو بد ميكنه انشا... نسلشون منقرض بشه
فقط می تونم بگم خیلی متاسم که به خاطر هوس بازی ها و دامهای رنگی امثال این خانوم عشق پاک و واقعی ومتناسب خیلی های دیگه به لجن کشیده می شه و زیر سوال می ره!
این چه عشقیست که در سر دارم------------تازه چند روز پیش زنگ زده بود بهش گفتم چجوری دلت اومد با من اینکارو کنی گفت خوب من چه کار کنم تو بی جنبه بودی زود دلبسته شدی -----فکر میکنه خیلی بی تقصیره واقعا این ادما یکی مثل خودشون میخوان که فقط بهشون خیانت کنن
به نظر شما من چه گناهی کرده بودم بین این هم ادم من گیره این بیوفتم و این قدر ساده باشم دیگه طاقت ندارم بخدا
دوستان بگید من چه کار کنم
سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به آقاي رز زرد
خدمت شما عرض كنم من از ابتدا كه تاپيك شما رو خوندم ، متوجه همه چيز شدم ولي نمي خواستم بيان كنم اما چون شما هنوز اصرار داريد باشه ميگم .
جناب رز زرد شما اون زماني كه عاشق شديد يه بار هم تحقيق كرديد ببنيد واقعا اين خانم چرا طلاق گرفته ؟
حتما مي گيد اره صد البته بله شوهرش خلافكار بوده معتاد بوده فلان بوده بله درسته شايد هم اينجور باشه ولي شايد هم نباشه . اما من به شما ميگم اين خانم از همون ابتداي زندگي شايد هم قبل از ازدواج تو كله اش افكار انحرافي بوده و وارد اين كارها شده ، تو اجتماع بسياري از خانمها هستند كه شوهرشون رو از دست مي دهند اما پاكي و پاكدامني خودشون رو از دست نمي دن و اتفاقا بعد از مرگ شوهرشون خيلي ها رو ديدم كه به خدا نزديك تر شدن به واسطه دعا و توسل و راز و نياز .
اما اين خانم صد البته كه در زماني كه شوهرش هم جدا نشده بود اين مشكلات و انحرافات رو داشته و شايد دليل جدايي اش هم همين موارد بوده و ايشون شما رو به عنوان يك نوجوان يا جوان خام و احساساتي بازيچه خودش قرار داده اينو بدونيد كه قبل و بعد از شما هم با كساني ديگه رابطه داشته ، اما شما ساده دل بوديد و همه عقل و احساس خودتون رو دست اون داديد و بي خبر از اينكه اگه انساني متعهد و متشرع باشه هيچ گاه به خودش اجازه نمي ده از راه غير شرعي به كسي نزديك بشه حالا اين فرد هر كسي مي خواد باشه ، همونطور كه شما رو به حريمش راه داد مطمئن باشيد خيلي ها ي ديگه رو هم بازي داده و كسي هم كه در راه ارضاي نيازهاي جنسي خودش از هر طريقي مي افته به بدترين مفسده دچار شده كه بيرون اومدن از اون كاري بسيار بسيار سخت و طاقت فرسات و به غير از خدا هيچ كس نمي تونه اونو نجات بده اون به آدمها فقط از طريق غريزه جنسي و رفع نيازهاي مادي و جنسي خودش نگاه مي كنه گاهي هم اگه مهربوني نشون مي ده از احساسات زنانه اوست ، اما ناپاكي در خون و جريان فكر اون و روح و جسم اون شعله ور شده پس از اين شعله ها فرار كنيد تا پاكي و لطافت روح خودتون رو از دست نداديد .
ممنون و سپاسگزارم