RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام سلام سارا خانوم
خوبی خانمی ؟ انشالله همیشه همینجوری سرحال و شاد باشی عزیزم. :46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
جای نقاب عزیز هم خالیه ولی دیدم عضو جدیدی به نام حسین پور داریم که چقدر من پشت هاشونو که می خونم یاد نقاب گرامی می افتم..اقای حسین پور به تالار خوش آمدید و امیدوارم حضورتون پر دوام باشه..می گم شما با نقاب ما برادر دو قلو نیستیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...85bde388ad.gif؟!!
:311:
عزیزم آقای حسین پور همون آقای نقاب هستند نه برادر دو قلوش . تو این پست هم توضیح دادند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حسین پور
m.m.a جان تشکر از خوش آمدگویی شما.. نمی توان نام بازگشت گذاشت زیرا من هم اکنون با معیارفکری دیگری به کار ادامه می دهم فرض بر این که حسین پور شخص ناشناسی است. هدف هم رفتن بود که بخاطر برخی مسائل بازگشت دوباره واجب شد.
من هم از بازگشتتون خوشحالم . :72:
غزاله جان شما چه خبر خانومی ؟؟
آقای کیوان چرا ساکت شدند؟؟
من چند روزی نبودم و خوشحالم از دیدن همه شما دوستان خوبم و امیدوارم که همیشه شاد و سرحال و موفق باشید .:43:
سلام
سارا جان خيلي خوشحالم كه به مرادت رسيدي و اينقدر پر انرژي منتظر شروع زندگي قشنگت هستي.....من ارادتمند همه عاشقاي دنيام....من عاشق عاشق هام:46:
باران جان خبر خاصي نيست فعلا خوش ميگذرونيم و دم رو غنيمت ميدونيم...:72:
امروز حلقه مراقبه ی .....بین المللی بود . یک تجربه شگفت انگیز که راس ساعت 10 صبح آغاز شد و.... هماهنگی و مراقبه و تبادل انرژی های کائناتی و...........
در این رویداد و تجربه به یاد خیلی از شما دوستان بودم و امیدوارم که این انرژی های هماهنگ شده و متمرکز برای همه شما نازنین دوستان مفید باشد و از آن استفاده کنید .
خودم که احساس فوق العاد ه ای از این تجربه دارم .
این همه آدم؟!!! از هر نژاد و زبانی - با هر باور و مذهبی در سراسر دنیا در یک حلقه ی ارتباطی دوستانه و در سکوت و.....طی یک هماهنگی زمان بندی شده و............
بی نظیر بود . بی نظیر بود .
سلام
دوباره گند زده شده تو محیط کارم ،تازه داشتیم رنگ ارامش رو میدیدیم
دوباره به سری ادمای زیر اب زن و دزد و رشوه گیری که شرکت اخراج کرده بود وحتی کارشون به کلانتری وپلیس کشیده بود ،برگشتن
هر روز زیر اب یکی زده میشه ،و هر لحظه احتمال اخراج میره
بالاخره منم با شما باید درد ودل کنم دیگه ،
در ضمن بنا به فشارهایی که تو این یه هفته روم بوده ،خودم اصلا احساس خوبی ندارم ،شدیدا احساس ضعیف بودن می کنم ،اصلا دوست ندارم اینطوری باشه ،به تمدد اعصاب نیاز دارم ولی متاسفانه به شدت درگیرم
خلاصه احوال خوبی ندارم
متاسفم حرفام تلخ بود
به یاد همتون هستم
نگران نباش گل مریم عزیزم :72:
به خودت و دنیای درونت بها بده تا انسانهای اطرافت به چشمت نیان.... ما نه قدرت این رو داریم که تمام انسانها رو عوض کنیم و نه وقت و زمان این کار رو داریم و نه برای اینکار آفریده شدیم.
به خودت فکر کن و از وجود خودت شگفت زده شو....
:46:
:72:
گل مریم عزیزم
این افت و خیزها در محیطهای کاری نرمال است . به خودت سخت نگیر و مراقب خودت باش و با خودت زمزمه کن . این نیز می گذرد .
میدونم نیاز به استراحت دارم ،ولی اصلا وقتش رو ندارم ،حالا این یه موردش بود
اخه مدیرامون خیلی دهن بین هستند ،اصلا هم از آدم نمی پرسن چی ؟،چرا؟ و....... زود حکم صادر می کنن
بعید نیست که اخراج شیم
اخراج شدن هم آخر دنیا نیست . برای دختر تحصیل کرده و با تجربه ای مثل تو همیشه همه جا کار هست و
در ضمن موج منفی نده و از پیش در ذهنت پروژه ی اخراج طراحی نکن . بگو من جزو این گروه نیستم و با اطمینان هم بگو :46:
آنی جون کشتی ما رو با این خبرتون .
اون خبر خوب کجاست .
پس چی شد آخه .
ما یه حدس هایی میزنیم بماند ، خودتون بگید دیگه .
خبر؟قضيه چيه؟من در جريان نيستم اني جونم!:303: