RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
خدمت تمامي اعضا تالار سلام عرض مي كنم ، اميدوارم حال همه خوب و خوش باشد . دوستان محترم و خانم آني گرامي ما مدتهاست پيامي كه بايد دريافت كنيم را دريافت نموده ايم بارها مثبت نگر بوده و در نوع پيام دچار شك شده ايم و به خود گفته ايم نه اينگونه نيست و شايد من اشتباه مي كنم اما اگر فقط من يكي باشم مشكلي نيست ديگران چرا ناراحت شده اند حتي كساني كه افكارشان و اعتقاداتشان با بنده يكي نيست هم به نوتعي از مدير همدردي گله مند بوده و رفته اند اين نشان دهنده چيست ؟ بله چه بخواهيد و چه نخواهيد باور كنيد مدير همدردي به نوعي ديكتاتوري اعتقاد دارند . بگذاريد بگويم تا زماني كه مدير همدردي نوع مديريتش بدين سبك و سياق باشد جايي براي من و امثال من در تالار همدردي وجود ندارد هرزگاهي هم اگر مي آيم و سري مي زنم به خاطر گل روي دوستان هست و به خاطر دل خودم ،حيف از تالار همدردي ( اعضا تالار همدردي)
واقعا خودتان قضاوت كنيد اين همه عضو همدردي در مسائل و مشكلاتشان در نوع نگاه به زندگي پيشرفت داشته اند اما مديريت محترم همدردي همچنان بر بعضي مواضع سختگيرانه بي ربط و بي نتيجه خويش كه از ابتدا تا كنون در تالار مشكل ساز بوده ايستاده اند و شايد اينگونه برداشت شود كه بر عكس دوستان كه پيشرفتهاي زيادي داشته اند مدير همدردي در خصوص مديريت ، تبادل افكار و نظرات ، رفتار و تعاملات اجتماعي روز به روز نزول داشته اند . البته اين نظر شخصي من است و ممكن است كه ديگران يا شخص مدير نظر ديگري داشته باشند .
موفق و پيروز باشيد
انی عزیزم
صبر در جایی معنی دارد که نتیجه ای داشته باشد
فعلا که نتیجه اش دلگیر شدن اعضایی اسم و رسم دار و کسایی بود که خودتون چندین بار بهشون افتخار کرده اید ،خودتون که متوجه منظورم میشید
همه چی آرومه - ( ما ) چقدر خوشبختیم :227:
همه چی ارومه - ( ما ) چقدر خوشختیم :227:( لطفا با ریتم بخوانید )
البته صداش چند وقت دیگر در میاید که علت این همه خوشحالی چیست . ولی فعلا بدانید که
همه چیز آرومه - (ما ) چقدر خوشبختیم :227:
بیب بیب هورا . بیب بیب هورا
به نظر شما نخود توی دهن من خیس می خوره :163:
بگم ؟!:163:
نگم ؟!:163:
نه نمی گم . فعلا باید این نخودها توی دهنم خیس بخوره تا به وقتش :311:
فعلا با شادی من شادی کنید .گارانتی می دهم خبر و منبع خبر کاملا موثق هستند و خبر فوق العاده خوشحال کننده ای در راه است .
اما حیف از نخود که به راحتی ها خیس نمی خوره:302:
یعنی من می تونم این نخودها را توی دهانم نگه دارم تا خیس بخوره ؟!
نه نمی تونم
نه می تونم
نه
آره
بگم ؟ نه نه نه نه
آره آنی آفرین تو می توانی و....
می خوام بگم
نه نه نه نه
باشه نمی گم :302:
در ضمن آرمان محترم سلام
چقدر خوشحالم که تا صدایت کردم و به سمت تو انرژی فرستادم حاضر شدی .
بفرما بی بی محترم
تحویل بگیرید و به انرژی های بنده شک کنید . آقا انرژی قیامت می کند .
الان هم انرژی می فرستم که آرمان دیگر هرگز و هرگز ما راترک نکند
( خدایی آرمان یک کاری نکنی جلوی بچه ها انرژی های محترمم زیر سوال بره . بالا غیرتا آبروی چندین هزار ساله ی من و انرژی هایم را حفظ کن تا آبها از آسیاب بخوابه بعدا یک تصمیم دیگر بگیر )
مرسی .
کامران عزیز - حسین پور محترم- wintersun77 بازگشت به جمع دوستان مبارک .:227:
هورررررررررررررا .:227: خیلی خوشحالم که مجددا در خدمت همه ی دوستان هستیم و می توانیم از نکته نظرات همه به شکل درست استفاده کنیم .
ما همه اعضای یک خانواده هستیم و گاهی اختلاف نظر پیش می آید .امیدوارم راه های تعامل و برطرف کردن سو تفاهم ها را یاد بگیریم و یاد بگیریم که هیزم به آتش خشم و اعتراضات نریزیم .
گل مریم نازنین و مهربانم
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
این هم نتیجه
دیگر چه می خواهی ؟!
با قهر کردن و فرار کردن نتیجه به دست نمی آید . پس برگرد . دختر مهربان .
سلام
از آنجايي كه آني خانم فرمودند : خدایی آرمان یک کاری نکنی جلوی بچه ها انرژی های محترمم زیر سوال بره . بالا غیرتا آبروی چندین هزار ساله ی من و انرژی هایم را حفظ کن تا آبها از آسیاب بخوابه بعدا یک تصمیم دیگر بگیر ) بنده هم سعي مي كنم مهر تأييدي بر انرژيهاي ايشون بگذارم . به همين خاطر در اينجا شعري رو كه بي ربط هم نيست تقديم مي كنم به همه شما :
تمام نا تمام من
تمام ناتمام تو
به ناتمامیم قسم
که نا تمام مانده است :300:
تمام اگر شویم ما
تمام نا تمام ها
به ماتم تمام ما
تمام روز گریه میکنند :302:
تو ناتمام و من چینین
ز ناتمامیم دریغ
تمام شد تمام من
ببین چه گریه میکنم ...:302:
که ناتمام مانده ام در این همه تمام ها
بیا ببین تمام من
زناتمامی من است
که زنده مانده است هنوز :43:
اگر تمام میشدم
تمام قصه های من
تمام میشدند و من
زناتمامیم دگر
به نزد ناتمام تو
تمام شعر ناب را
که چون من و تو ناتمام
در این زمان که ناتمام مانده است
تمام نکرده ناتمام
رها نکرده بودمش .:46:
واااااااااااااااااااااای آرمان :310:
مرسی . مرسی . مرسی . مرسی . مرسی . مرسی .مرسی . :227:
چقدر خوشحالم که برگشتی .:227:
به به . بهتر از این نمی شود . :227:
بیب بیب هورا بیب بیب هورا :227:
ممنون از انرژی مثبت تالار
منم از برگشتن دوستان خوبم به جمع خانواده ی همدردی خوشحالم
امیدوارم همه شبنه ی خوبی رو آغار کرده باشید
:72::72::72::72:
چند روزی نبودم ببین چه خبر شده ، طوفان بوده؟
"کامران عزیز - حسین پور محترم- wintersun77 بازگشت به جمع دوستان مبارک "
مگه این دوستان رفته بودن که برگشتن؟
بازگشت دوباره آرمان رو خیر مقدم میگم و یاد دوستان قدیمی زنده . ایشاله هرجا هستن خوش و خرم وسرحال باشن.
قطعا این جمع دوستانه عزیزان هست که همدردی رو خواستنی کرده ، حالا ممکنه بدلیل گرفتاری و مشغله - یا تغییر اولویتها - از حضور برخی از دوستان مدتی محروم باشیم اما این نوع دلخوریها و اختلاف سلیقه ها نباید مانع حضورمون بشه.
اومدم بگم چند روزی نبودم اما حالم خوبه ، بقول استار حال و احوال دلم خوبه ، حدود 10 روزی هم مسافرت هستم ونمی تونم خدمت دوستان باشم.
باز نیاید بگید درکت می کنم ! شستن فرش و شیشه پاک کردن و.... نیست خوب می دونید که فصل خونه تکونی تموم شده!!
بی دل عزیز یادت بخیر!
بی بی محترم
سفر سلامت . خیر پیش .:323:
فقط سوغاتی یادتان نرود .:104:
حق ماموریت و....دوری از بچه های تالار ، بالاخره سوغاتی هم دارد:227:
سلام سلام ..صد تا سلام:
خب می بینم که همچنان زندگی ان شا الله برای همه هم تالاری ها به خوبی و خوشی جریان داره...از حال ما هم خواسته باشید خوبیم و خدا رو شکر همه چیز عالیست و منتظر شیرینی و شام هم باشید..
قابل توجه سرکرده باند ضد زن ( baby ) که بازم گویا رفته ماموریت خدمت خانم محترم!!!!!:311::311: و همش منو متهم می کنه که شیرینی ندادم..ولی چــــــــــــــــــــــــ ـــشم به موقع.....
خب دوستان امیدوارم همه شما شاد و سلامت و موفق باشید و روزهای خوب و خوشی در انتظارتون باشه..منم شرمنده از کم کاری تو تالار ولی دورادور همه اتفاقت تالارو در جریانش هستم و ارزو می کنم که روز به روز مهر و محبت بین دوستان تالار بیشتر و بیشتر بشه....الهی آمـــــــــــــــــــــــ ـــــــین..
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...2f8c3a29e0.gif
این چند وقته می بینم که کیوان برادر خوبم خیلی ساکته ..حیف که هیچ کاری از دستم براش بر نمیاد ..امیدوارم دوستان تالار یک همتی بکنند و ایشون رو از لاک در بیاورند..آنی جان یکم اون انرژی های مثبت رو به سمت کیوان هم روانه کن تا بلکه ایشون هم به جمع تالاری ها باز گردند......و این سکوت رو بشکنند..
جای نقاب عزیز هم خالیه ولی دیدم عضو جدیدی به نام حسین پور داریم که چقدر من پشت هاشونو که می خونم یاد نقاب گرامی می افتم..اقای حسین پور به تالار خوش آمدید و امیدوارم حضورتون پر دوام باشه..می گم شما با نقاب ما برادر دو قلو نیستیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...85bde388ad.gif؟!!
مامفرد عزیزم ..دیدم بازگشتی..چه خبر؟از اقا احسان چه خبر؟آیا به خانه باز گشتید ؟اگر دوست داشتید کمی برمون بگو...
دوستان عزیز امریم هم نیستند....خیلی کم حرف شده..امریم عزیزم کجایی؟امیدوارم هرجا هستی خوش باشی ..گاهی بیا و یک خبری از خودت بهمون بده....من بی صبرانه منتظر خبری از شما هستم...
غزاله جونم هم که حسابی سکوت کرده..بابا غزاله جان کوتاه بیا..عروس آنقدر کم حرف..نمی ذاریم بی سر و صدا عروسی بگیری ها.....بیا و خبری از خودت بده خانمی....
برای بالهای صداقت عزیزم و کوچولو نازنینش و فرشته جانم هم بهترین ها رو آرزومندم باشد تا خبرهای خوشی ازشون به گوشمون برسه.....ان شا الله.....
خب ..احوالپرسیم خیلی طولانی شد....براتون شادکامی آرزومندم....برای من و نازنینم هم همچنان دعا کنید که ما انسان ها همیشه محتاج دعا هستیم..
در پناه حق..
سارا
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...2d939c67c4.jpg