مینوش چقدر لووووووووووووووووووووسی زودم بهت برخورد :311::58:
نمایش نسخه قابل چاپ
مینوش چقدر لووووووووووووووووووووسی زودم بهت برخورد :311::58:
برنخورد بهم
راستی اون ایده ای که نوشته بودی شرکت بزنی اموزش بدی مجردا رو برای ازدواج و گفتگو کنن با هم خیلی خوبه
:)
- - - Updated - - -
حالا چرا لوس؟؟ :)
اینقد دیروز گفتم خوب شدم،خوب شدم، بدتر شدم! :(
امروز هم دکترم هم دارومو عوض کرد، از همه بدتر بهم.اسپره داد!
من از اسپره متنفرم :302: میگن از هرچی بدت میاد سرت میاد:302:
سالمترول داد یا سالبتامول؟اسمشو بگو.دختربی خیال.چرا اسپری بدت میاد؟من قبلن قبلنا یه دوره
زدم خنکاش دهنو حال میاره.
میخواستم بیام حالتو بپرسم...:47:
نباید استرس و اضطراب داشته باشی...غذاهای بخارپز و کم روغن مصرف کن...انشاالله به زودی زود خوب میشی
برخی میوه ها و غذاها هستند ریه تو تحریک میکنند به اونایی که حساسی نخور
گلم مراقب خودت باش سرما نخوری چون با کوچکترین سرما خوردگی دوباره همین حالت میشی
بهتره استراحت کنی...
الآنم نگران نباش طبق دستور دکترت داروهاتو مصرف کن:43:
بکلو متازون.
نمیدونم واقعا،تاحالا استفاده نکرده بودم، ترسیدم استفاده کنم،ولی اطرافیانم با حرفاشون قانعم کردن استفاده کنم، بعد استفاده کردم ولی زیادم کارایی نداشت :( فقط کمی بهتر شد تونستم غذا بخورم ولی الان دوباره شروع شد.
- - - Updated - - -
مرسی عزیزم :):72:
اتفاقا چون اصلا نمیتونستم غذا بخورم مامانم بردم دکتر.:(
ولی پیامت مثه حرفای مامانا بود. البته طبیعیه شما هم مامان هستین، هم قراره مامان یک نی نی کوچولو ناز بشین:):72:
ااااا راستی عیده، عیدتون مبارک :72::72::72:
الان که نمیتونم ولی شیرینی هارو همه رو نخورین برای منم کنار بدارین هااا! بعدا بخورم:)
پس درست تشخیص داده بودم.آسم فصلی داری.آره داروش همینه.فقط حواست باشه،دهانی و
بینی دار.درضمن این دارو کورتنِ بعد از مصرف حتمن آب قرقره کن تا باقی مانده دارو شسته بشه
وگرنه سیستم ایمنی تو گلوت ضعیف می شه باعث آفت و برفک دهان می شه.می تونه با تاثیر روی
حنجره صدا ضخیم بشه.یادت باشه به یکباره مصرفشو قطع نکنی،عوارضش شدیدتر باشه باید پله پله
بری بالا پله پله بیای پایین.با دکترت مشورت کن.
پاییزه جان من لپتاپو گفتم دخترم . با گوشی نمیام خوشم نمیاد گوشی به دست باشم و غفلت منو فرابگیره چون معمولا بین درسها و کارهام یه زمانی رو میذارم بیام یه سر بزنم اینجا و برم (مثلا اگه یه فصلو تموم کردم )بلخره شما هم جز خانواده ام شدید دیگه تو مهمترین مسایل اینجا مشورت می گیرم درصورت لزوم.
با همین لپتاپ هم باید زمان کنترل بشه باور کن یه لحظه که کنترل نمیکنی میبینی یک ساعت گذشته و نشستی پشت کامپیوتر که اگه مفید نباشه ادم تنش می لرزه زمان زبون بسته همینطور گذشت و من کاری نکردم .ولی حالا میشینی درس بخونی مگه زمان میگذره؟ ازینش خوشم میاد
وقتی زمان نمیگذره یعنی بهش اگاهی و داری استفاده می کنی ولی وقتی داری میگی نمیدونم یه روزم چی شد یعنی پریده یعنی چون کار مفیدی نبوده روز کوتاه به نظر اومده
برا همینه تو روز قیامت میگیم انگار یه نصف روز در دنیا بودیم .
برای اینکه به این درد دچار نشم یه آلارم نصب کردم رو لپتاپ که مثلا هر ده دقیقه یه زنگ میزنه و من بیدار میشم اگه خواب باشم .
پاییزه کار زیاده و وقت کم ولی من پارسال اینو نمیدونستم..
خب سخنرانیم تمام شد...
سلام
خاله قزی عیدتون مبارک . من عیدیمو از دست مهدیه سادات میخوام .
دوستان مهربان تالار همدردی هم عیدشون مبارک . مدیران سبز اندیش مشاوران صورتی آرامش بخش . دوستان عادی کوشا همراه فعال .
خوشحالم که تو کل کل صدای خنده میاد . هرچند چند باری هست که آقارضا فرار کرده لب مرز ولی خب . هنوز کم نیاورده و کماکان هست و این خودش افتخار
یه چیز دیگه من از مدیر یا کسیکه برا بانو سوده که خارج از کشور هستن و قادر به پرداخت شارژ نبودن شارژ تهیه کردن تا ایشون بتونن مشاوره بگیرا برا مشکلشون ممنونم . ایشون فکر کردن از جانب من بوده ولی گویاا بانیان خیر مخفی تالار از ما زرنگتر و موفق تر بودن . هر کی بود خدا ازش قبول کنه . ما وضیفه داریم در این امر به مدیریت کمک کنیم تا توانایی حل چنین مواردی براشون راحتتر باشه . در هر حال کار من نبود . هرکی بود ممنون
خب حال و هوام ................... چی بگم خوبه خدارو شکر عیده دیگه مگه میشه حال کسی بد باشه . :311:(...)
بانو دختر بیخیال :72: این گل برا عیادت . انشالله که بهتری . و سلامتیونو زود بدست بیارین
خب راستش برام دعا کنید خیلی به دعاتون نیاز دارم . نمیدونم از سلامتیم بگم یا از روحیم . اینجا هم دکتر جسمی داریم هم روحی ولی خب امروز به جفتش نیاز دارم .
بازم عیدتون مبارک . شاد باشین . سر حال
وای ، چقدر نفس گیر بود!
من اومدم تویه این تاپیک دیدم مدیرهمدردیم اینجا تشریف دارن ؛ تا اینجاش مشکلی نداشت. ولی بعد دیدم پست یکی از کاربرا رو که الان حتی نمیتونم تایپ کنم اسمشونو ،هم لایک و هم تشکر زدند !! گفتم الانه که چند سال اشتراک ازاد و مشترکینو اینا بهشون بدند و ما دیگه چه جوری سرمونو بالا بگیریم !!؟ البته بعد که با خودم بیشتر فکر کردم دیدم همین طور که الان سرمو بالا گرفتم ! بگذریم ،ولی خب خوشبختانه این اتفاق نیافتاد ؛بالاخره مدیر همدردی خودشون روانشناسن و نمیذارن جملات ظاهرا پر محتوایه یه عده ظاهرگرایه باطن نما روشون اثر بذاره و ایشونو هیجانی کنه تا یه تصمیمی بگیرند که دوستاشون اینجا وضعشون بدتر از اینی که هست بشه!! جا داره که تشکر کنم ازشون و آرزوی موفقیت!!!!!!، بالاخره کاربرایی که اقدام مثبت میکنن باید مورد تقدیر قرار بگیرند تا تشویق بشند و در مسیر درست پیش برند!!!!!!!!!!!!
پارسا جان ،نه، پارسا خان ممنونم ازت ! میدونم که به من افتخار میکنید!! من متعلق به شما مردمم! ، نمیذارم که برای سنوات بعد ما رو ضرب المثل کنند !! مطمئن باش دوست خوبم!! چقدر انرژی گرفتم میدونم چشم امیدتون به منه !! نا امیدتون نمیکنم!! تا آخرین نفس هستم!!
--
عیدتون مبارک دوستان عزیزم.