RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
دلم برای بچه های قدیمی تالار تنگ شده اونایی که خیلی وقته سر نزدن و اونایی که فقط میآن و میرن بدونه هیچ حرفی
الینا ،چکامه،نازنین،شاد،روزن،حر ف دل،ماندگار،سایه های ماه،سورنا،مارال،طراوت، گردآفرید،دانه، گلپر، رویا، غریبه، همسفر، و خیلی های دیگه که الان اسمشون تو خاطرم نیست
دلم واسه اون روزهای تالار که همه این عزیزان بودن تنگ شده
سلام سلام به همگی :310:
یه دو سه روزی نبودم گفتم بیام یه عرض ادبی کنم به دوستای خوبم . :43:
سلام خانم غزاله 8 روز توي تالار نيست جا در تالار خالي است اقاي لرد حامد چند وقت توي تالار نيست:72::72:
شاد امروز اومد ، شاد عزیز وقتی میای تو تاپیک هم حال واحوالی از خودت برامون بگو
امید وارم بقیه بچه ها هم گاها یه سر به تالار بزنن (البته شاید به عنوان مهمون میان ،کسی چه میدونه؟:163:)
غزاله هم مثل خانم دکتر مشغول تهیه تدارک بساط عروسی است . یک عروسی هم زنجان افتادیم البته شاید یکی هم در تهران . الله و اعلم . [b]
خبر از غیب میدی انی؟
تهران عروسی کیه؟
صداش صبح در میاد عجله نکن .
به به عروسيه!؟؟
مباركه!!
عروسيه كيه!!؟؟؟
ما كه خبر نداريم...:310:
سلام بر همگی :324:
حال شما ؟
امیدوارم همه در صحت و سلامت باشید و برای سلامتی هم دعا کنید ،
برای این منظور به تاپیک دعا برای نفر بعد مراجعه فرمایید .
خوب و خوش و خرم و آسمانی باشید :310:
:72::72::72::72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
سلام ممنون از خانم دکتر rsrs1380 که به یاد من هم بودند، لپ تاپ من سوخته و من سیستم ندارم و فقط در محیط کارم می تونم بیام سر بزنم که اونجا هم عملا وقت نمی کنم، با توجه به این که تا چند ماه دیگه عازم سربازی هستم احتمال این که لپ تاپ بخرم هم خیلی کمه ،
توی این مدتی که توی این سایت با دوستان همراه بودم از دوستان چیزهای زیادی را فراگرفتم ، از همه دوستانی که اسمشون یادم میاد و یادم نمیاد (اگه اسم کسی را ببرم شاید یه دوست ناراحت بشه که اسم اون را یادم رفته ) و از آقای سنگتراشان عزیز (که به عنوان مدیر سایت استثنائا اسم می برم ) تشکر می کنم.
خدانگهدار همه دوستان
سلام
جا دارد در همین جا از مسلمان (که قبلا خسته بود و الان خستگی اش در رفته انشاء الله) که بسیار بهشون در کارهای فنی زحمت دادیم و بدون هیچ گونه چشمداشتی وقت و بی وقت انرژی گذاشتند و به ما در اداره تالار کمک کردند قدردانی کنیم.
و از خدا می خواهیم که در زندگی موفق باشند و انشاالله موقعیت خوبی برای سربازی ایشون جور بشه و همین جا هم نذر کنند که اگر شرایط سربازی خوبی گیرشون اومد از زمانی که در اختیار دارند استفاده کنند و در تالار فعالیت نمایند.:323:
2 سال وقت زیادی نیست. منتظرت می مونیم، خودت که میدونی بچه های این تالار همه پر صبرند.
اما تا سربازی نرفتی انشاء الله در خدمتتون باشیم. شاید از دعای اعضاء تالار معاف شدیا...
راستی مسلمان، این امضات منو کشته :311: خیلی ساده و صمیمی هست.
سلام
ظاهرا دعاتون مستجاب شد! سربازیم پیچونده شد یه جا هم مشغول به کار شدم البته در تهران! هنوز لپ تاپ ندارم اما هر وقت سرکار فرصتی پیدا شد در خدمتم
یا علی :72: