خب ، که اینطور .....
راستی خارپشت وقتی به دنیا میاد پرستار بیچاره چه جوری تحویلش میگیره که زخمی نشه :311:
خارپشت گرامی
منم تولدتون رو صمیمانه تبریک میگم
آرزو می کنم که دلت اقیانوسی بشه و هرچه ریحانه توش غرق بشه و ککت هم نگزه :311:
.
نمایش نسخه قابل چاپ
خب ، که اینطور .....
راستی خارپشت وقتی به دنیا میاد پرستار بیچاره چه جوری تحویلش میگیره که زخمی نشه :311:
خارپشت گرامی
منم تولدتون رو صمیمانه تبریک میگم
آرزو می کنم که دلت اقیانوسی بشه و هرچه ریحانه توش غرق بشه و ککت هم نگزه :311:
.
سلام
ببخشید آقای خارپشت ایندفعه رو من دیرکردم وشایانا زرنگی کرده.
(راستی شایانا ازکجافهمیدی؟)
من هم به نوبه خودم تولد .... سالگیتون رو تبریک می گم وامیدوارم 120 سال عمر باعزت منتظرتون باشه.
این هم کیک تولدی که خودم به مناسبت تولدتون پختم.
باللاخره باید تأخیرمو یه جوری جبران می کردم.[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/383579383.jpg[/img]
خارپشت الآن تو یکی از سایت ها دیدم نوشته: sonic تولدت مبارک!
رفتم دیدم که بـــــله! روز ورود اولین بازی sonic به بازار و به اصطلاح تولدش خیلی نزدیک تولد شماست:
The first game was released on June 23, 1991
:311:
بیخود نیست خارپشت شدی!
آقای خارپشت گرامی تولدتون مبارک!!!!!!!!
ان شاءا... هر سالی که جشن میگیرید؛ وقتی به گذشته نگاه می کنید، امسال احساس خوشبختی بیشتری نسبت به سال قبل داشته باشید!:43:
تولدتون مبارککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک!:311:
خوب بچه ها!!!!!!!
من اجازه دارم همین جا به همسرم تبریک بگم که فردا روز تولدشه! البته هنوز نگفتم. ها!:311:
:72::72:همسرم مهربانم که این روزها؛ با عجول بودن و شتابزدگیت بهم اجازه ندادی که خوب فکرامو بکنم و تصمیم بگیرم، و یکبار برای همیشه با خودم کنار بیام، امیدوارم که حالا که این اتفاق افتاده و من در کنار تو هستم با تغییراتی که در سر دارم و همین طور تغییراتی که قول دادی بهم! بتونیم با خوشبختی بیشتری در کنار هم باشیم!
از صمیم قلب و با قلبی باز و پر از مهر (قلبی که از مهربانی و عاطفه و احساس تو) نشات گرفته شده؛ روز تولدت رو تبریک میگم و همچنین سومین سالگرد ازدواجمون رو!
امیدوارم از اینکه من رو انتخاب کردی پشیمون نشده باشی! و به من هم کمک کنی سالهای سال در کنارت احساس خوشبختی و خوشحالی کنم عزیز دلم
بعد از رمانتیک بودن حالا نوبت شادی و خوردن کیک و شیرینو و! و کادوشه!
:123:
آخه! عشق ماشین داره!
این هم آخرین مرحله از روز و سالگرد تولد گلم و زندگی مون!
:228:
بچه ها ماشین رو گذاشته بودم ها!
نمی دونم چرا! نیست شد!:163:
حتما از ذوقش برداشته و رفته!:311:
دل عزيز! منم تولد همسرت رو بهت تبريك ميگم! اما بهتر نيست جمله بالا رو به همسرت نگي؟ اصلا رمانتيك نيست! :324:نقل قول:
نوشته اصلی توسط del
سرافزار جان! ببین من اون قدر از دوست داشتن همسرم مطمئن هستم که اگه این حرف رو بزنم؛ درسته شاید یه کم بار عاطفی منفی در ظاهر داشته باشه! اما بازخورد مثبتی خواهم گرفت! آن هم در این شرایط و زمان که همسرم به شدت احساساتی شده!:311:
اما باشه! به حرف شما گوش میکنم و این حرف رو نمی زنم!:46:
بابت تبریکت هم ممنونم!
سلام. من جا موندم.
منم تبریک:72: تبریک:72: تبریک:72:
هم به خارپشت عزیز:72:
هم به دل عزیز که روز تولد عزیزشه:72:
دوستان عزیز
امروز تولد shad عزیزمون هست.:227:
می دونم که نمیاد ونمیبینه که اینجا براش تولد گرفتیم ولی امیدوارم هرجاکه هست سلامت وشادباشه.
پس باهم دیگه می گیم شاد عزیز تولدت مبارک.صدسال دیگه به سلامتی.:203:
تورو خدا دعوام نکنیدا،نبش قبر نکردم به خدا،آخه می دونید که وجودشاد برای تالار چه نعمتی بود ولی دیگه نمیاد.:(
شاد کجایی ؟
بیا که تولدته ................
تولدت مبارک عزیزم
ان شاء الله هرکجا هستی ، خوب و خوش و خرم باشی
.
خبر.... خبر... خبرای داغ دارم.
بازم تولده... تولدکی؟... [img]http://www.hamdardi.net/imgup/28353/...957af10abf.gif[/img]
صبا2009
تبریک میگیم صباخانوم [img]http://www.hamdardi.net/imgup/28353/...13013b0a89.jpg[/img]