RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
خسته نباشید گل مریم عزیز
کار سختی دارید اما خوب امیدتون به خدا باشه روزهای سخت هم میگذره .
امروز نگاهم به تاریخ عضویتم افتاد دیدم ای دل غافل ما هم الکی الکی یه ساله شدیم تو تالار. :311:
فرشته و مامفرد و سارا هم تو فروردین یه ساله شدن .
دیدی یه سال از عمرمون رو تو تالار موندیم و معتاد شدیم . :311:
تالار تغییرات مثبتی برای هر کدوم از ماها داره و خیلی چیزا ازش یاد گرفتیم .
سارا خانم هم پارسال این موقع درگیر عشق همسرش بود و فکر میکرد همه چی داره تموم میشه اما به یک باره به لطف خدا ورق برگشت و امسال دستش تو دست عشقشه .
:227: اینجا داره بارووووون میاد :310:
غزاله خانم بازم که بی سرو صدا اومدی
تبارک الله احسن الخالقین!
خدایااااا چه هوای قشنگیه این روزها ! چقدر طبیعتت به من انرژی میده! چی خلق کردی؟! چه بهاریه خداااا:104::227::104::227::310:
امیدوارم دلهای همتون به طراوت و شادابی بهار باشه و هیچکدام از هم دردای مهربون تالار از بهار به این محشری بی نصیب نمانند.:323:
سلام !
با حرفاي باران جان ياد خودم افتاد !دو روز پيش تولد 2 سالگي ام تو تالار بود(امروزم شكلكا به جواب نميده!)
مي بينم تازه دارم راه ميفتم و حرف زدن ياد ميگيرم!شما هم به عمري كه مي گذرونيد و تجربه هائي كه بدست مياريد توجه كنيد .2 سال پيش عشقم پيشم بود و باهمه مشكلات تو يه شهر بوديم .امروز ....نمي دونم ؟!!!
موفق باشيد!
سلام به دوستان نازنینم در تالار همدردی
امیدوارم همه شاد و سلامت باشید.
خونه هاتون رو پر از صلح و صفا، قلب هاتون رو پر از آرامش و نور، و نگاهتون رو سرشار از امید، و شوق رسیدن آرزو می کنم.:72:
سلام بر همه یاران ، همسرایان و مهربانان
خوبید همگی ؟
امیدوارم در پناه حق باشید خوب و خوش و سلامت ان شاء الله
فیلو سارای عزیز چه عجب یادی از هم تالاریها ؟ ان شاء الله که همیشه شاد و خرم باشی و سرزنده و پویا .
برای همه غایبین همدردی هم آرزوی سلامت و بهروزی دارم و می خواهم که از دعای خیرشان محروممان نفرمایند .
[align=justify]سلام فرشته جان :43:
به قول گوته (اگه در یادآوری اسم اشتباه نکرده باشم):
"ادعا نمی کنم همواره به یاد کسانی هستم که دوستشان دارم، اما ادعا می کنم زمانی که به یادشان نیستم هم دوستشان دارم."
هرچند که رابطه ما به اصطلاح مجازیه، اما من بصورت کاملا حقیقی دوستتون دارم. و این دوست داشتن برام دائمیه، هرچند که حضورم در همدردی دائمی نباشه.
البته مطمئنا این غیبت ها برای سایرین خالی از لطف نیست، اما حداقل زیانش برای خودم اینه که هر بار میام مجبورم کلی تالار رو به دنبال اخبار بگردم! آخرش هم از خیلی مسائل بی خبر می مونم!:325:
:)[/align]
سلام دوستان عزیزم :72:
امروز دیگه همه تلاشم رو کردم تا بیام توی تالار، دلم براتون تنگ شده بود:46:
مثل اینکه خیلی اتفاقها افتاده..
هر چند که نمیتونم تمامش رو بخونم..
از دیدن همتون خوشحال شدم. یعنی دیدن اسم کاربریتون :72:
براتون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم...
:72: :72: :72:
خوش آمدی شادی جان .
ما هم از دیدن دوستان خوشحال می شویم و امیدورایم هر کجا که هستید و در هر شرایطی دلهایتان شاد و لبهایتان خندان باشد .
به روزن نازنین هم سلام برسانید و صورت آرمان کوچولو را ببوسید .
ضمن اینکه فیلوسارا ی محترم به تالار برگشته اند و به ایشان هم خوش آمد می گویم .
سلام بر فیلوسارا عزیزم و
سلام بر شاد عزیزم
http://www.postsmile.com/img/emotions/91.gif
از حضور شما دو عزیز در تالار بسیار خوشحال شدم و امیدوارم با حضور موثر خود به تالار گرمایی دوباره ببخشید. http://www.postsmile.com/img/emotions/222.gif
شاد عزیز من هم از دیدن شما بسیار خوشحال شدم . http://www.postsmile.com/img/emotions/196.gif
سلام شادي خانم به تالار خوش امدي ما هم از ديدن دوستان خيلي خوشحال مي شوم اميدوارم هميشه سلامت باشيد سلام من به خانم روزن برسانيد ارمان كوچولو را ببوسيد:72::72:
فيلو ساراي محترم به تالار برگشته اند به ايشان هم خوش امد مي گويم:72::72:
شاد عزيز من هم از ديدن شما خيلي خوشحال شدم ا
از حضور شما دو عزيز در تالار بسيار خوشحال شدم