راهگشای عزیز
ما همون نقاب صدات میکنیم چون بهش عادت کردیم:163:
لابد الان از دست من :160: هستی ،ولی اشکال نداره ،اذیت کردن تو هم عالمی داره:310::310::310:
ولی جدا از شوخی ،چشم من که بعد این نقاب:163: اااااااببخشید ،راهگشا صدات می کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
راهگشای عزیز
ما همون نقاب صدات میکنیم چون بهش عادت کردیم:163:
لابد الان از دست من :160: هستی ،ولی اشکال نداره ،اذیت کردن تو هم عالمی داره:310::310::310:
ولی جدا از شوخی ،چشم من که بعد این نقاب:163: اااااااببخشید ،راهگشا صدات می کنم
راهگشا محترم
یه سوال فنی ؟؟ :311:
چطوری اینجا 2 تا تشکر گذاشتید ؟
http://www.hamdardi.net/thread-6998-post-105785.html#pid105785
یک بار دیگه هم دیده بودم که یکی از کاربرا پای یک پست 2 تشکر گذاشته بودند .
بابا به ما هم یاد بدید . :311::311:
دوبار مرسی:227:
برای اینکه انگ بیسواد بودن نخورم: open minded
ممنون از لطف شما دوستان عزیزم.
همین که ما باعث شوخ طبعی شما بشیم خودش خیلی هست ها...
با اجازه دیگر تاپیک را به حاشیه نمی کشم.... شما عزیزان هرطور مایل بودید مرا صدا زنید
اما باران گرامی... قدرت شوخ طبعی بی دل گرامی به حدی بود که تشکرهای ما دوتا دوتا رفتن.
بدلیل اختلالات در سیستم اینترنتی کشور ایران است وگرنه راه کاری ندارد والا.
موفق باشید:72:
سلام راهگشاي عزيز ما اسم جديد صدات ميكنيم :72::72::72:
حالا ما جمله اول رو باور کنیم یا دومی رو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط راهگشا
از آنجا که تالار همدردی با ما میگوید که باید مثبت اندیش باشیم بنده جمله اول را میپذیرم و بابت یک تحسین دوبل ( آنهم از طرف کی!) به خود میبالم. :227:
خواهشا جمله دوم را که تضعیف روحیه میکند و خلاف قوانین تالار است را بردارید!:305:
سلام به همگی :310:
بابا غزاله جان کجایی مثل اینکه با خانواده همسرتون حسابی داره بهتون خوش می گذره ها .
سلام به همه دوستان چه قدیمی چه تازه واردهای عزیز:72::
امیدوارم همه شما شاد و سلامت و خوش و خرم باشید..
چون خیلی از دوستان لطف کردن چه با ایمیل چه پیام خصوصی جویای احوال بودند و من شرمنده لطف ایشان...گفتم در همین تاپیک مورد علاقه ام که به همت استار عزیز باز شده بود خدمت برسم و حال و احوالی از دوستان بکنم..
درسته که تاپیک چندانی نمی زنم و در بحث ها شرکت فعال ندارم ولی دورادور تمام تاپیک ها رو می خونم و اگر جایی حس کنم به اندک تجربه منم نیازی هست دریغ نخواهم کرد...
امیدوارم همه دوستان خوب و خوش و سلامت باشند....
نام نمی برم که کم لطفی نشود ..چون تک تک شما عزیزان برایم بسیار ارزشمند و محترم هستید...
حال و اوضاع هم به حمدالله عالی هست و چون مشغول تدارک مراسم اصلی برای تیرماه هستم خیلی سرم شلوغه و دائم در سفر....به هر حال ممنونم از دوستان که به یادم هستند....
برایتان آرزوی بهترین ها را دارم ...:323:
سارا:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...e849d85583.jpg
خب بچه ها مث اینکه تیرماه افتادیما :310::310:
دکتر مهمون نواز !×!! اینبار دیگه نمی ذاریم از دستتمون در بری ، برا مراسم عقد که حسابی سنگ تموم گذاشتی !!
اینقدر اصرار و الحاح (از اصرار دو هوا بیشتر) که حتما بیائید و بدون شما مجلس ما صفا نداره و ازماها تعارف و اینا که نه بابا مزاحمتون نمیشیم ، اگه اونجا بهمون بگن شما ؟ ما باید چی بگیم بگیم فامیل عروسیم ! که نیستیم بگیم عضو تالاریم ، خب اونا میگن : ما معنی التالار؟ شت گول؟ میگیم RSRS میگن من Rsrs؟ کیف حالک؟ اشلونک؟
حالا بیا درستش کن.
پس ایندفعه سر فرصت و با کمال خونسردی و بازبون خوش تعداد 21614 کارت دعهوت به تعداد اعضای تالار تهیه می کنی و متاهلین رو هم با خانواده دعوت می کنی. بلیط و .... رو هم اگه الان اقدام کنی حتما میشه تهیه کرد.
زمان کوتاهه ... بجنب:311:
ای بابا اقای بی بی دلت خوشه ها ،خانم دکتر کجا دیگه ما رو تحویل میگیرن ؟
عشقش رو پیدا کرده ،کنارش هست همیشه ،دیگه اون روزا که هی میومد تالار حال دوستاش رو میپرسید گذشت
اونوقت شما انتظار داری عروسی دعوت کنه؟
ما فقط میتونیم بخوایم فیلم عروسی رو تو تالار قرار بده :311: ،که اونم با قوانین تالار منافات داره
(سارا گلی به دلت نگیری ها ،همه اش شوخی بود،همین که یکی از بچه های تالار خوشبخت شده واسه ما کافیه)