من چقدر اشک ریختم چقدر ناراحت شدم :47:
جوانان ذکور این سرزمین دارن جلو چشمانمون آب میشن و کسی به فکر چاره نیست
دیروز به اندازه کافی از توهمات فرهنگ و ام رضا ناراحت بودم و ذهنم مشغول بود دیگه با دیدن پست محمد 93 بغضم ترکید و طاقت نیاوردم:54:
این جا جاداره که بگم :چرا مسوولین پاسخگو نیستــــــن؟!!!!!
خاله جان بجای اتیش سوزوندن حرفتو پس بگیر که می گفتی کار دخترها دعا برای شوهره
قضیه برعکس شده دوستان این پسران هستن که در وضعی اسف ناک بسر میبرند و شدیدا ارزوی ازدواج در سر دارند ولی کو زن؟!!کی میده زن؟
نکنه رضا باز داره قرص اک**(علامت مربعه کو بذارم؟ می ترسم رد یابی بشم)س پخش می کنه بین جوانان دسته گل تالار ؟
در ضمن من خودم هم حاضرم اگه تاپیک بزنی بهت کمک کنم تا مشکلاتت رو مرتفع کنی فقط اعتراف کن بقیه اش حله!
راستی فکر کنم لازمه یه تاپیک با عنوان " نقدی بر خاطرات خیالیِ طفلی محمد 93 بزنیم "
دقت کردین دیالوگش یک طرفه بود ؟ بیچاره دختره جیک هم نزد در طول داستان !امون نمی ده که
دختره عروسک بود یا ادم؟ سطل اب خالی شد رو سرش اونم تشکر کرد و دوش گرفت و گل و بلبل رفتن بیرون .
این دختره اگه جینگیلی مستون بود مطمان باشین تا شیلنگ رو نمی گرفت رو سر محمد 93 و حالشو جا نمی اوردو کتک حسابی نمی زد دست بردار نبود
ولی خندیدمــــــا حسابی به معنای واقعی .مخصوصا به اون قسمت بشکن زدن که دلم درد گرفت:311::311::311: ممنون که شادمون کردی:72:
پ.ن : دشمن عزیز اگه اینطوری ادامه بدی مجبورم می کنی اشتشهاد محلی از اعضای محترم تالار جمع کنم و بعدش فینیــــــش
فرشته جان مستقیم هدایتت می کنه به انجمن ازاد !
تنها مدافع شما اقای خاله قزیه ببین توانشو داری؟
چون میدونم که منتظرن من فقط اعلام کنم اسایش و ارامش رو گرفتی ازشون کاری نکنید رای گیری کنم و پته سخنان پوشالی ات رو اب بریزد.