من هم بلد نيستم .ياد گرفتي به من هم ياد بده . اما خدايي كيك تولدت خيلي قشنگه . لطفا بادكنك هم يادت نرود من بادكنك زرد مي خواهم .:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم بلد نيستم .ياد گرفتي به من هم ياد بده . اما خدايي كيك تولدت خيلي قشنگه . لطفا بادكنك هم يادت نرود من بادكنك زرد مي خواهم .:72:
چشممممممممممممممممممممممم
بادکنکهای زرد ،قرمز ،ابی ،سبز همه رنگی داریم ،هر کدومو بخواین مال شما
ولی قبول کننین سبز باید بیشتر ازهمه اش باشه:227::D
سلام دوست خوب مهربان دلسوز خانم گل مریم تولدت مبارک با د:72::72::72::72: خانم گل مریم به همه اعضا تالار کیک بدهید امیدوارم همیشه شا د باشید
تولدتان مبارک:72::72::72::72:
[color=#006400]سلام ""گل مریم"" عزیز..
ببخشید بنده متوجه نشدم ....وگرنه خیلی زوتر تبریک می گفتم.
گل مریم طریقه قرار دادن عکس به این شرح است که در بالای تالار ما امکانی دارم به نام آپلود تصویر شما این اپلود کلیک فرمایید و سپس از ارشیو عکس های داخل کامپیوتر خود یکی را برگزینید و دکمه اپلود را فشار دهید.
بعد از مدتی که عکس اپلود شده در زیر مکان اپلود لینک های قرار داده می شود شما لینک دوم را بر می گزیند و روئ آن "راست کلیک" نموده و گزینه (copy shortcut) را انتخاب می نمایید در واقع از ان کپی می گیرید.(راه اسان دیگر این است ..بعد از اپلود عکس...در زیر اپلود در کادر کوچکی خود عکس نشان داده می شود ..روی ان مانند قبل راست کلید کرده و گزینه (copy shortcut) را انتخاب می نمایید.
حالا بر فرض می خواهید عکس را در قسمت جشن تولد قرار دهید می روید تاپیک جشن تولد و دکمه ""ارسال پاسخ"" را انتخاب می نمایید. وقتی قسمت ارسال پاسخ امد در بالا صفحه ما گزینه های داریم از جمله""افزودن تصویر""که از سمت راست صفحه گزینه ششم محسوب می شود ان را(افزودن تصویر) را کلیک کرده ...انگاه خود تالار قسمتی را باز می کند شما می بایست روی ان قسمت بروید(دقت کنید همه کلماتی که در ان قسمت وجود دارد که قبلا پاک کنید) و دوباره ""راست کلیک"" کرده و این بار گزینه """paste"" را انتخاب نمایید و سپس دکمله ok را بزنید و سپس پاسخ را به تالار ارسال نمایید......تمام.
تولدتان مبارک ..سبز باشید
این کیک هم تقدیم شما
http://i7.tinypic.com/6c7ezpv.jpg
تولد خانم مثل من 29 مرداد است تبربک می گویم من تولد جمعه 30 مرداد است
تولد خانم مثل من 29 مرداد است
سلام خانم مثل من از صمیم قلب تولدتان مبارک باد و از ایزدیکتا برایتان ارزوی سلامتی شادی موفقیت و هر ان چه که دوست دارید خواستارم
تولدتان مبارک
منم پیشاپیش هم تولد محمد ابراهیمی عزیز و هم مثل من گلم رو تبریک میگم
ایشالله تولد صد سالگیتون
من هم تولد دو دوست بزرگوار تالار یعنی ""مثل من"" عزیز و دوست داشتنی و ""محمد ابراهیمی ""گرامی را تبریک می گویم.
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...i8223_hjfd.jpg
:227::227::227::227::227::227::227::227::227:
خانم مثل من تولد 29 مرداد است از صمیم قلب تو لدتان مبارک باد خانم مثل من کیک فراموش نشود
سلام:72::
ببخشید نمی خواستم ارسالی داشته باشم و این هم تنها به این خاطر فرستادم که هرچه صبر کردم دیدم مشغله ها آنقدر زیاد است که کسی فرصت نکرد تولد محمد ابراهیمی را تبریک بگوید ....
خب من به نمایندگی از تالار این کار رو می کنم:
*******محمد ابراهیمی گرامی تولدتان مبارک**********
:73::227::73::227:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...b6f7963e03.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8482437241.jpg
امیدوارم همیشه شاد و پر نشاط باشید و حضور سبزتان گرمی بخش تالار .....
سلام محمد ابراهیمی عزیز:72:
ریمایندر گوشی من هر سال تولد شما رو یادآوری می کنه.:P
تولدتون مبارک. و بهترین ها رو براتون آرزو می کنم.:72::82:
آقاي ابراهيمي و مثل من عزيز تولد هر دو نازنين مبارك باشد
اميدوارم هر روز شاد باشيد و هر روز ، روز تولدتان باشد .
محمد ابراهیمی عزیز تولدت مبارک
سلام
دوستان !؟...........من ناراحتم:302: ...........آخه یکی نبود به من تولدم رو تبریک بگه ؟
من که گفته بودم اول شهریور تولدمه یعنی دیروز ....
خیییلی دلم واسه خودم سوخت و میسوزه .......
تولدم مبارک:73::72:
فرشته مهربان عزيز
اين تبريك براي كيست؟
به هر حال حتما تولد كسي است؟!
تولد هر كسي كه امروز هست مبارك باشد .
M MOUDEعزیزم ،شرمنده دیر شد
تولدت مبارک
سلام.....
m.mouod گرامی دیگر قرار نبود اعتراض کنیم ها :D:P
برای اینکه شما بدانید اعضای تالار چقدر به یادتان هستند به چند پست قبل و پست های بعد توجه نمایید.
این هم کیک تولد مخصوص شما:::
http://www.google.com/images?q=tbn:-...wPyV5UxtqqIHU=
:227::227::227::227::227:
m.mouod عزيزمان
تولدت مبارك . هورا هورا :228::227::73::72:
من ، هم از كيكي فرشته مهربان آورد ه مي خواهم و هم از كيك بند انگشتي نقاب .
بادكنك هم مي خواهم .
پسرها هم شيطنت نكنيد و بادكنكها را نتركانيد . :227:
آفرين به فرشته مهربان ، مهربان خانم مرسي از ياد آوري به موقع شما .
اینم بادکن سفارشی "انی" تقدیم به دوست گرامیm.mouod
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:abgL-qicEH7boM:http://www.sculpture.org/documents/scmag06/june_06/kori/yum-08.jpg
اینم کادو دوستان همدردی به شما::: http://tbn0.google.com/images?q=tbn:2ItEP_19o0fDjM:http://www.aftab.ir/articles/art_culture/cultural_heritage/images/5438bdace0972999afbde1683870974f.jpg
تولدت مبارک :227::227::227::227:
ببخشید مثل اینکه خیلی دیر اومدم و چند تا تولد رو از دست دادم :302:
تولد مثل من عزیز، محمد ابراهیمی عزیز و موعود عزیز رو تبریک می گم
و همچنین تولد نی نی روزن رو بهش تبریک می گم...
:72:
شادي جان چه خر بامزه اي، يك ارابه پر از كادو ، خر و ارابه هم جز كادو هاست ؟!
خاطره قشنگي در من تداعي شد . حيف است نگويم .
9 ساله بودم . درست روز تولدم 28 ابان بابا با عجله وارد خانه شدند و گفتند خريد كرده ام برويد ماشين را خالي كنيد . آن موقع ما در خانه مان كلفت و نوكر و راننده داشتم . فكر مي كردم پدرم به آنها مي گويد كه بروند و اين كار را انجام دهند .
اما بابا با نگاه جدي دسته كليد را به سمت من گرفتند . سابقه نداشت من چنين كاري بكنم .تعجب كرده بودم . اما با سكوت و دلخوري بلند شدم و رفتم تا خريدهاي بابا را از ماشين بياورم .
ماشين بابا يك آلفرومئو ي مغز پسته اي خيلي شيك بود .
ماشين پر بود از كادو و حتي در صندوق عقب باز بود و لبريز از از كادو .
با دلخوري پيش خودم گفتم بابا حتي به من تولدم را تبريك نگفت اما ببين چقدر كادو براي همه ي اعضاي خانواده و... خريده .
پشت سرم برادرم با فرياد پريد روي دوشم و گفت : تولدت مبارك دختر ترشيده !
صداي خنده بابا را هم شنيدم كه گفت : اي واي يادم رفت يك خمره و سركه هم بخرم آخر من اين باربي خانم را هيچوقت شوهر نمي دهم . تمام اين كادوها مال خود خود خود خود ش است . اما اينقدر بچه خوبي است كه با برادرش بعضي از آنها را شريك مي شود .
آن سال يك جعبه قشنگ موزيكال كه يك باله رين روي اش مي رقصيد و سري كامل كتابهاي قصه هاي خوب براي بچه هاي خوب و و يك لباس باله و .... كادو گرفتم و آنقدر بچه ي خوبي بودم كه از ميان كادوها فوتبال دستي و كتابها را با برادرم شريك شديم .
برادرم هم آن سال به من كتاب هايدي و يك بسته آدامس شيك نعنايي كادو داد .
آن سال كتاب هايدي را خواندم و قصه هاي خوب براي بچه هاي خوب شد همه ي زندگي ام و از همان سال زلفم با زلف مهدي آذر يزدي گره خورد . مهدي آذر يزدي كه در آن سالها جوان بود ولي وقتي كه او را به واسطه نوع كارم در بزرگسالي ديدم . در حالي كه از شادي بال در آورده بودم او را پيرمردي ديدم تكيد ه اماعاشق . او عاشق بچه ها بود و من عاشق او .اين خاطره را براي او هم تعريف كردم . اشك ريخت و گفت ميان آن همه كادو كدام را بيشتر از همه دوست داشتي . دستش را بوسيدم و گفتم : كتاب قصه هاي خوب براي بچه هاي خوب و لباس باله و جعبه موزيكال و آدامس شيكي كه برادرم به من داد . استاد پيشاني ام را بوسيدند و ....
يادش به خير .
ديدن اين خر و آن همه كادو من را به ياد اين تجربه وخاطره و مهر بابا انداخت . دلم براي بابا خيلي تنگ شده . :302:
دوستان عزیز
من هم تولد یه سالگی ام 12 شهریوره.
آره یه سالگی ، همتون هم دعوتید تشریف بیارید ، اما چون سنم خیلی کمه نمی تونم کیک وبادکنک و شمع و... بخرم، یکی از دوستام بجای کادو قرار شده کیک بگیره، تزئینات رو هم یکی دیگه بعهده گرفته و...
آره تولدم از سنخ روز تولد واقعی نیست ، تولد مجازیمه ، روزی که وارد این تالار شدم . درسته تو این تالار یه ساله میشم. دوست دارم کادوتون برام ارزیابی عملکردم باشه، البته اگه زحمتی براتون نباشه.
من مردادیم ، روز تولد واقعیم یک مرداده.:72:
همین جا تولد همه شهریوریها رو هم تبریک میگم.:73:
واي BABY جان ( ني ني كوچولوي تالار ) :227:
تولد يك سالگي تان را پيشاپيش تبريك مي گويم . :72:
تولد صد و بيست سالگي مرد اول مرداد هم كه صدايش را درنياورد مبارك .
از ديد من شما برادري منطقي هستيد :305:و من به شخصه براي شما احترام زيادي قائل هستم . و از دي تا به امروز هم بسيار از شما آموخته ام . چند تاپيك خوب و به ياد ماندني از شما هم در ذهن دارم كه براي من به شخصه بسيار جذاب و جالب و آموزنده بود . :303:
يه مطلب برا خوشحال شدن آقايون! (قوانين مردونه):P
مامان مامان مامان مامان مامان بابا بابا بابا بابا :54:
يه مطلب برا خوشحال شدن خانوما (طنز!) :shy:
تولد همه ي شهريور ماهي ها مبارك مبارك مبارك باشد .
سلام
آقای baby من هم امروز تولدتون رو تبریک عرض می کنم آخه تا شنبه نیستم گفتم جا نمونم !
تولدتون مبارک ....:72::104:
من عملکرد شما برادر گرامی رو در تالار خوب ارزیابی میکنم ........یه چیزی .... من شما رو دقیقا" مثل برادر بزرگم که خییلی تو خونواده مون عزیز و قابل احترامه میبینم .نمی دونم چرا احساس می کنم شما و ایشون یکی هستید اما در هر صورت شما هم برادر من و بقیه هستید .انشاء الله همیشه موفق و شاد باشید
از اینکه تولد شهریوریها رو تبریک گفتید ممنونم ...من هم تولد کلیه مردادی ها رو تبریک میگم
سلام BABY
مبارکه...
این هم یه خلاقیت دیگه از BABY
اگرچه ارزیابی جزئی نسبت به همه مسائلی که در تالار طرح کردید، سخت و وقت گیر است. اما به طور کلی مطالبتون از پختگی و همه جانبه گرایی بالایی برخوردار است.
کمتر کسی هست که پاسخ شما را بشنود و دست خالی برود.
توجه و دقتتون ستودنی هست.
و از همه مهمتر پیوستگی و استمرار در کارتون هست. افراط و تفریط در کارتون ندیدم.
تعاملتون از نظر شکلی هم با اعضاء مناسب هست. و در واقع بر احساسات خود مسلط هستید.
و کلی تعریف های خوبه دیگه.... که موجب اعتماد من و سایر اعضاء به شما شده است. و از وجود شما در تالار احساس دلگرمی می کنیم.
شاد و پاینده باشی:72:
آنی عزیز خره مال خودمه بهش گفتم کادوها رو خالی کنه و برگرده :D
البته قابل شما رو نداره ..
baby عزیز من هم یک ساله شدنتون رو تبریک میگم، هر چند از لحظه اول به دنیا اومدنتون مثل هیچ کدوم از نی نی ها نبودین و خیلی پخته عمل می کردین :D
من به شخصه از داشتن برادر و دوست خوبی همچون شما خوشحالم و امیدوارم هر سال از زندگیتون سرشار از تجارب مثبت و ارزنده باشه..
از دوستان خوبم تولد من تبربک گفتند تشکر کنم
خانم دکتر 1380
خانم انی
خانم فرشته مهربان
خانم شادی
اقای نقاب کسانی اسم فراموش کردم تشکر و قدردانی می کنم کسانی اسم بردم تولدتان تبربک گفتند تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72::72:
شادي جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
مي شود خواهش كنم براي تولد من خره را تنها براي من كادو كني ؟!:228: من خر شادي را مي خواهم . :302:يا يك خر عين خر شادي .:shy::227:
دوستان عزیزم آنی، موعود، مدیر همدردی وشادی
ازابراز لطفتون و هدایای خوبی که دادید ممنونم ، لحظات باز کردن هر کدوم از این هدیه ها (خوندن نامه هاتون) احساس خوبی داشتم واز اینکه خداوند تو این یه سال ، این همه دوست خوب که صاحب نظرند و حرفهائی برا گفتن دارن ، ودر راه زندگی از ایده هاشون بهره بردم ، ...
نصیبم کرده شکر گذار وممنونم.
دوستای خوبم اگه هدایاتون از جنس انتقاد هم باشه با کمال میل بازشون می کنم وازتون تشکر ویژه خواهم داشت:72::104:
دیگه الان دارم میام که شمعا رو فوت کنم ، که صد سال زنده باشم (تو تالار) :104::104:
babyعزیز
دلت پاک از هر آلایشی ، سرت سبز به اندیشه های ناب و جانت خرم از نشاط معنا باد
( baby ) ني ني جان
آقا صد سال براي عمر مجازي يك كم زياد نيست ؟! :305:
انشالله عمر با عزت داشته باشيد برادر .
آنی عزیز
چرا یه کم که سهله خیلی هم زیاده.
اما وقتی اصلش مجازیه ، عدد صدش هم می تونه مجازی باشه. مقایسش هم می تونه متفاوت باشه و... ثانیا اینا همش تعارفه ، شاعر رو هم که نمیشه کاریش کرد، میشه؟ بله موافقم با شما که کیفیت عمر مهمتر از کمیتش هست.
فرشته مهربون از بابت کادوی پر مغز شما هم ممنونم.:72:
سلام
دوستان این تاپیک با آهنگ تولدت مبارک واقعا" حال و هوای جشن تولد رو به خودش میگیره .من دنبال همچین آهنگی گشتم و از محمد نوری یه اهنگ پیدا کردم فکر نمی کنم غیر مجاز باشه .تقدیم به شما دوستان و کلیه کسانی که روز تولدشون تو این تاپیک ثبت میشه .
<p align="center">
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="120" height="40" style="border: 1px dotted #999">
<param name="URL" value="http://i11.tinypic.com/6frx0ud.jpg">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="volume" value="100">
<param name="rate" value="1">
<param name="balance" value="0">
<param name="currentPosition" value="0">
<param name="defaultFrame" value>
<param name="playCount" value="1">
<param name="currentMarker" value="0">
<param name="invokeURLs" value="-1">
<param name="baseURL" value>
<param name="mute" value="0">
<param name="uiMode" value="full">
<param name="stretchToFit" value="0">
<param name="windowlessVideo" value="0">
<param name="enabled" value="-1">
<param name="enableContextMenu" value="-1">
<param name="fullScreen" value="0">
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIFilename" value>
<param name="captioningID" value>
<param name="enableErrorDialogs" value="0">
</object></font></body>
با سلام
از اونجايي كه به احتمال زياد از اول مهر به دليل جابه جايي و اسباب كشي منزل وهمچنين نداشتن خط تلفن در منزل جديد ديگر نمي توانم به تالار سر بزنم پيشاپيش اين تاپيك رو جهت جشن تولد دوست خوبمون آقاي نقاب(صابر) ايجاد كردم .
:72::228:صابر عزيز(نقاب) سالروز تولدت رو تبريك ميگم و اميدوارم هميشه سالم و موفق باشي :228::72:
<embed src="http://www.hamdardi.net/attachment.php?aid=957" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="250" quality="High">
ممنون ارمان جان..... شما اگر تبریک هم نمی گفتید همواره در دل ما جای داشتید :46:
بسیار ممنون از بابت تاپیکی که ایجاد نمودید ...سلیقه شما هم که دیگر جای تعریف ندارد و ستودنیست.
امشب که بیادمی من هستی ..
بگذار برایت ترانه ای بخوانم ....از ادمک برفی که در حسرتت اب شد.
وای آرمان چقدر با سلیقه ای آقا .:73::72::73:
تولد نقاب = صابر خان = پیشاپیش مبارک
http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...d83f587c0a.jpg
نقاب عزیز، تولدت مبارک.
همیشه سبز و سرزنده باشی..
صابر جان مبارک باشه
ان شاء الله خدا بهت عمر طولانی و باعزت بده