خبر که چرا اما تغییری نکرده، شما دلتون خیلی پاکه، ما فقط باید صبر کنیم، ببینیم کی حوصله اش سر میره!
رفتن شادی درس بزرگی برای من بود، یه تلنگر بود به روحم، ما همه مرگ رو فراموش می کنیم، ما آدمهای فراموشکاری هستیم!
نمایش نسخه قابل چاپ
خبر که چرا اما تغییری نکرده، شما دلتون خیلی پاکه، ما فقط باید صبر کنیم، ببینیم کی حوصله اش سر میره!
رفتن شادی درس بزرگی برای من بود، یه تلنگر بود به روحم، ما همه مرگ رو فراموش می کنیم، ما آدمهای فراموشکاری هستیم!
شاد عزیز من با تمام وجودم برات دعا میکنم که برگردی برگرد عزیزم دیگه بسه اینقدر تو انتظار گذاشتن
4200+400=4600
دوستان خوبم سلام
شما فقط یک نفر را این جوری دیدید، این قدر بیتابی می کنید. من چی بگم که ... آدم های بی گناهی هستند که روی تخت بیمارستان افتادند. و حتی کسی رو ندارند که بهشون سر بزند. بچه های کوچک، جوونای بیگناه، آدم های پیری که برای کوچک ترین نیازشون به کمک نیز دارند. آدم هایی که تو کما هستند...آدم هایی که بهترین دکترام قدرت تشخیص بیماری شون رو ندارند...
نمی دونم خدا چرا بیماری رو به وجود آورده. برای امتحان ما؟؟؟... مگه این بچه های کوچک چه گناهی دارند... یا آدم های خوبی مثل شاد چه خطایی مرتکب شدند...
نمی دونم چی بگم. فقط به دلهای پاکتون غبطه خوردم. هر وقت حرفاتون رو در مورد شاد میخونم، گریه میکنم. ما به جزء دعا کاری از دستمون بر نمیاد.
شایدم بیاد.. باید راه شاد و شادها رو ادامه بدیم . همون طور که اون تمام تلاشش رو به آدم های این تالار می کرد...
شاد برمیگرده. مطمئنم که برمیگرده.
خدایا کمک مون کن تا از این امتحان سر بلند بیرون بیایم. :203: بچه ها برای همه مریض ها دعا کنید.
دوستان به اینجا بیشتر سر بزنید>>>>>>>
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5038&pid=49439#pid49439
دوستان من خالم چند سال پیش همینطور شده بود رفته بود کما چند روز تو کما بود و برگشت.
با این ایمان خالصانه و روح بزرگی که شاد داره و دوست داره به همه کمک کنه،اون میاد چون میدونه دیگه کم کسی مثل اون پیدا میشه.اون باید بیاد باید بیاد که کمکمهایی که به ما کرده رو جبران کنیم.
دوستان فقط باید براش دعا کنیم ، نذر کنیم و .......... هر آنچه که به آن اعتقاد دارید.
خدایا کمکش کن.
نمی دونم ! شاید دلم از سنگه که نمی تونم مثل شما گریه کنم و زار بزنم ، همیشه وقتی یکی می رفت واسه اون که رفته ناراحت می شم که اون دنیا وضعش خوبه یا بد ؟ در مورد شاد ، دعاهای همه دوستان و لطفی که خودش در مورد دوستانش و اطرافیانش داشته اینو می گه که اگه(خدای نکرده ) بره جای بدی نمی ره .
همیشه نگران مونده ها می شم ، یکی می گه "وای دوستم ! " ، یکی می گه " برادرم " ، " خواهرم " ، " پدرم " ، "مادرم " و ... و اون چیزی که توی همه این ها مشترکه " میم " آخرشه . میمی که نشان از این می ده که ناراحتم واسه خودیم ، واسه این که یه چیزی و کسی را از دست دادیم و برامون عزیز بوده ، نه واسه اون ...
منم دوست ندارم شاد بره و دعا می کنم که خدا اون را به اون هایی که دوستش دارن، براشون مهمه و رحمتی توی زندگی شونه برگردونه . اما یادمه که "الهی رضا برضائک و تسلیما لقضائک " .
روزن خانم اگه حرف هایی که زدم باعث نشده منو سنگ دل و ... بخونید یه نگاه به پست قبلی من توی همین موضوع بندازید. اون چیزی که نوشتم اگه قابل اجرا باشه هر اتفاقی بیافته کمک زیادیه به شادی خانم .
یا علی
هیچ جایی واسه فرار ندارم، هم دنیای حقیقی هم مجازی شده ماتم، خسته شدم خیلی، دیگه طاقت ندارم.
آقای خسته من فکر نمی کنم شما سنگدل هستین، شما درست میگید، من بیشتر نگران تنهایی خودم هستم.
روژن عزیز واقعا سخته ماهایی که فقط با نوشتن و خوندن مطالب اون عزیز باهاش آشناییم اینقدر نگران اونیم شما که.............
فقط به خدا توکل کن و ناامید نباش انشا... که به زودی خودت خبر سلامتی اون عزیزو بهمون میدی.
اللهم اشف کل مریض یا کریم و یا رحیم
دوستان گفتن این ذکر هم خیلی مفیده واسه شفای shad عزیز بگین.......
یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..
ممنونم
قرار شده ببرنش انگلیس، یکی از دوستای همسرش گفته که تا شنبه همه چی واسه بردنش فراهم میشه، این دو روزه هم دنبال کاراش بوده.
اگه بره انگلیس خیلی دورتر میشه، دیگه نمیتونم ببینمش، فکر نمی کردم قضیه خارج بردنش انقدر جدی بشه اما انگار شد.
گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد. آتشم زد.میخواهم اکنون تا سحر گاهان بخوانم.افسرده ام دیوانه ام آزرده جانم.گل بوته های وحشی دشت امیدم.وقت سرشد.خاموشی شب رفت و فردائی دگر شد.من ماندم تنهای تنها. من ماندم تنها میان سیل غمها. حبیبم. سیل غمها.حبیبم.سیل غمها...........
4600+500=5100
:203::203::203:خدایا به امید تو:203::203::203:
سلام.منم پدرم 3ساله مريضه من ميدونم چقدر سخته من از خدا ميخوام به حرمت بي نيازيه خودش همه ي مريضارو شفاي اجل و كامل بده مخصوصا شاد و پدر خودم كه اسمش عزيز است.من نميدونم چي شده؟واسه شاد چه اتفاقي افتاده؟توروخدا به منم بگيد.بچه ها كرم خدا خيلي زياده تو دعاهاتون باباي منم ياد كنيد كه خدا دوباره توان صحبت كردن رو بهش بده.منم 100 تا واسه شاد ميفرستم منم حساب كنيد5100+100=5200
فكر كنم حساب ذكرها اشتباه شده نه؟كاش يكي از اول حساب ميكرد چون ذكر كليد داره و كم يا زياد نبايد بشه تا مستجاب بشه.
خانم روزن ارجمند،به خانواده شاد نازنین ما بگویید که او را به انگلیس نبرند،زیرا ماهرترین و بهترین جراح مغز جهان پروفسور سمیعی در آلمان هستند که چندی پیش به تهران هم آمده بودند.
جهت پیگیری می توانید به بیمارستان تخصصی مغز و اعصاب تهران که شاگردان پروفسور در آنجا هستند،مراجعه نمایید.خواهش می کنم این مطلب مهم را فراموش نکنید.از راه و کانالی شده او را به آلمان ببرید تا دکتر سمیعی او را ببیند.
چشم سعی خودم رو می کنم. اما امیدوارم که تا شنبه حالش خوب بشه و به رفتن نرسه،
دوست دارم بلند بلند گریه کنم، دوست دارم بلند بلند گریه کنم. احساس می کنم همسر شاد ..... هیچی ولش کن!
جمله ام رو تکمیل می کنم که باعث سوء تفاهم نشه، فکر می کنم همسر شادی از غصه مریض شده، خیلی عجیب غریب شده!
سلام
capable عزیز. حق با شماست . من از اول با ماشین حساب حساب کردم. میشه33200 تا
33200 + 800 + 34000
وای که هر وقت می خوام این صفحه رو باز کنم آرزو می کنم یه خبری از بهبودی شاد توش باشه ولی هر روز نا امید می شم
خیلی دلم گرفته خیلی آخه مگه برگردوندن شاد واسه خدا کاری داره ؟ .... پس چرا برش نمی گردونه
سلام دوستان
دیروز رفتم سیدعلاءالدین حسین . دلم خیلی شکسته بود نایب الزیاره بودم از طرف همتون واسه شاد عزیز دعا کردم گفتم خدایا سالم به ما و خانواده و شوهرش برش گردون
همین چند مدت پیش یکی از اقاوم ما که سرطان داشت اونجا شفا پیدا کرد.
اونو واسطه کردم واسه شفای شاد عزیزمون
خبر جديدي نيست؟
یا حی
sade begam ...ممنون
آره اشتباه شده بود داشتم از اول حساب می کردم دیدم شما لطف کردید حساب کردید
34000+1000=35000
جمع=35000
یا حی
sade begam ...ممنون
آره اشتباه شده بود داشتم از اول حساب می کردم دیدم شما لطف کردید حساب کردید
34000+1000=35000
جمع=35000
+300
جمع:35300
دارم داغون مي شم. بغض ؟!!بغض كجا بود؟ شدم مثه ديوونه ها !!:302:
من الان سر كارم همين امروز دلم هواي همدردي رو كرد نمي دونستم اينجا چي مي گذره ..كاش مثله هر روز بود همه جورفكر ميكردم غير از اين يكي رو ..كاش فقط غصه هاي هر روزي بود اينكه فلاني با شوهرش يا با زنش مشكل داره كاش فقط غمهاي روزمره بود نه جون يكي از اعضاي خانواده يكي از بهترين اعضاي خانوادمون شايد هم بهتر از اعضاي خانواده ي خود آدم .اختيارم از دست رفت و شروع كردم به گريه كردن همه همكارهام هم ديدن كه من دارم گريه ميكنم مثلا من مسئول قسمت خودمون هستم مي پرسيدن چرا كريه ميكني نمي دونستم چي جواب بدم!!؟؟!!
اينجا مي امدم كه غصه هام رو بريزم بيرون نمي دونستم كوه غصه ها همين جاست من واسه هر كي دعا كنم مستجاب ميشه ولي واسه خودم نه !! من از شاهچراغ كه هيچ وقت نا اميدم نكرده و تا اونجايي كه لايق بودم كمكم كرده شفاي شاد عزيز رو ميخوام .خدايا همه بيمارا رو شفا بده.:203::203::54::203::47::203::203:
خيلي دلم گرفت.معده درد عصبي ام باز عود كرد:47:
سلام دوستان يكدل
من هم از امروز شروع مي كنم به ذكر گفتن به اين اميد كه شاد مهربون به جمعمون برگرده و با راهنماييها ودلگرميهاي خوبش ما رو همراهي كنه
به نام خدا و پنج تن 1000 تا ذكر هم از من كه جمعش ميشه 36300
یا من اسمه دواء و ذکره شفا
اشفع کل مریض
امشب شب جمعه است بیان 2 رکعت نماز به نیت شفای دوستمون بخونیمو خدا رو به حق آقا صاحب الزمان قسم بدیم تا شفاشی این عزیزمون رو بده.....
هر که در این درگه مقربتر است
جام بلا بیشترش می دهند
دوستان در اینکه همه ما مثل یک خانواده واحد شدیم و نگران یکی از اعضای خانواده خودمون هستیم شکی نیست هر جه دوست دارید به در گاه خداوند التماس کنید تا اگر مقتدر باشد شاد عزیز را به ما برگرداند ولی تورو خدا کفر نگین و لابه نکنید که خداوند قهرش میاد ، امشب شب جمعه است و زمان بر آورد شدن حاجات و ما از خداوند می خواهیم انجام دوست مهربان ما را به این مقتدر کند که شب جمعه آینده خودش توی حرم امام رضا برای کبوترهای حضرت گندم بپاشه ، من نذر کردم که اگر دوستمون به هوش بیاد و برگردد همه در همان روز با هم ختم 14000 صلوات برداریم و بفرستیم .
خداي من اصلا نميتونم باور كنم اميدوارم خدا عنايتي كنه و شادي رو به ما برگردونه من براش نذر ميكنم روزن جان يه قرآن براش ببر و بذار بالاي سرش قرآن ازش محافظت ميكنه اميدمان به خداست ان من يجيب يادتون نره
سلام دوستان مهربون
من هم تا اونجا یی که بتونم برای سلامتی شاد عزیز دعای توسل میخونم.
الان مادر عزیز ترین دوست من هم تواتاق عمله. این دوست من خیلییییی دختر مهربون و صبوریه.با تمام مشکلاتی که این 2 ساله داشته و خودم شاهد ش بودم سنگ صبور خیلی ها ست.
شما هم برای سلامتی مادرش دعا کنید
خدایا بعضی از بنده هات چه روح های بزرگی دارند
کمکشون کن...
سلام دوستان
روزن جان خبر جدیدی از شاد عزیز نداری؟
ما رو بی خبر نذار.
به امید اینکه شاد خوبمون حالش زودتر خوب بشه.
خیلی ناراحت شدم ،مشکلات خودم از یادم رفته.چون شاد برام عزیزه.
روزن عزیز تا الان خیلی محکم بودی دوست گلم.بازم میتونی محکم باشی.
من به دوستانم گفتم براش دعا کنن.اونا نذر هم کردن.
انشا الله حالش خوب میشه.
ما همه براش دعا میکنیم.
لطفا این دعا رو برای سلامتی شاد بخونین
بسم الله الرحمن الرحيم
بسم الله النور
بسم الله نور النور
بسم الله نور علي نور
بسم الله الذی هو مدبر الامور
بسم الله الذی خلق النور من النور
الحمد الله الذی خلق النور من النور
و انزل النور علی الطور فی کتاب مسطور فی رق منشور بقدر مقدور علی نبی محبور
الحمد الله الذی هو بالعز مذکور و بالفخر مشهور و علی السراء و والضراء مشکورو صلی الله علی سید نا محمد و اله الطاهرین
یا من اسمه دواء و ذکره شفا
اشفع کل مریض
36300+700=37000
ایجاد کننده poune مگه نبود . پس چرا نام روزن عزیز؟
1 سوره:المزمل , آیه: 20
در حقيقت پروردگارت مىداند كه تو و گروهى از كسانى كه با تواند نزديك به دو سوم از شب يا نصف آن يا يك سوم آن را [به نماز] برمىخيزيد و خداست كه شب و روز را اندازهگيرى مىكند [او] مىداند كه [شما] هرگز حساب آن را نداريد پس بر شما ببخشود [اينك] هر چه از قرآن ميسر مىشود بخوانيد [خدا] مىداند كه به زودى در ميانتان بيمارانى خواهند بود و [عدهاى] ديگر در زمين سفر مىكنند [و] در پى روزى خدا هستند و [گروهى] ديگر در راه خدا پيكار مىنمايند پس هر چه از [قرآن] ميسر شد تلاوت كنيد و نماز را برپا داريد و زكات را بپردازيد و وام نيكو به خدا دهيد و هر كار خوبى براى خويش از پيش فرستيد آن را نزد خدا بهتر و با پاداشى بيشتر باز خواهيد يافت و از خدا طلب آمرزش كنيد كه خدا آمرزنده مهربان است .
آره بال تکین عزیز
من ایجاد کردم نمی دومن چرا عوض شده؟؟؟!!!!
اشکال نداره
خدایا چگونه تو را بخوانم در صورتیکه معصیت کارم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم در صورتیکه تو با نیک و بد احسان می کنی
خدایا هر گاه که از تو در خواست نکردم تو به من عطا فرمایی پس کیست آنکه چون در خواست کنم عطا کند
هر گاه ترا نخوانم باز حاجتم بر آوردی پس کیست آنکه هر گاه او را بخوانم حاجتم روا می گرداند
خدایا هر گاه زاری بدرگاهت نکردم باز به من ترحم می کنی پس کیست آنکه چون زاری کنم ترحم خواهد کرد
خدایا چنانچه نیل را برای موسی علیه السلام شکافتی و او را نجات دادی از تو درخواست می کنم که درود فرستی بر محمد و آل او و مرا این حالی که هستم(دیشب دلم خیلی به خاطر شادی گرفته بود بغض داشت گلومو پاره می کرد) نجات دهی و به شادی عزیز شفای عاجل عطا کنی به فضل و رحمت بی منتهایت ای مهر بان ترین مهربانبن
اللهی امین
ما ز یاران چشم یاری داشتیم دوستان کمک کنید لطفا
37000+300=37300
لطفا این دعا رو برای سلامتی شاد بخونین
بسم الله الرحمن الرحيم
بسم الله النور
بسم الله نور النور
بسم الله نور علي نور
بسم الله الذی هو مدبر الامور
بسم الله الذی خلق النور من النور
الحمد الله الذی خلق النور من النور
و انزل النور علی الطور فی کتاب مسطور فی رق منشور بقدر مقدور علی نبی محبور
الحمد الله الذی هو بالعز مذکور و بالفخر مشهور و علی السراء و والضراء مشکورو صلی الله علی سید نا محمد و اله الطاهرین