اسکارفیس که میاد، کلا همه خودشونو جمع و جور میکنن، اصلا یه ابهت خاصی میده به صندلی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اسکارفیس که میاد، کلا همه خودشونو جمع و جور میکنن، اصلا یه ابهت خاصی میده به صندلی ...
سلام دوستان خوبم
امیدوارم حال دلتون خوب و عالی باشه :72:
من کنترل از راه دور دارم و میام و پست هارا میبینم ....
فکر نکنید من نیستم ...:18:
پوه عزیزم ، دوستت دارم و صندلی داغ جالبی داری .:43:
آقا غلام هم خوب مدیریت میکند صندلی را :104:
از این ورا، خانم سون، تعریف کنین از خودتون، چه خبر؟ خولین؟ دلار خریداری نکردین؟
سلام دوستان:72:
من هستم فقط نمیتونم زیاد بمونم...
.ببخشید اگر شرکت نمیکنم چون
هم اینکه وقت نمیکنم همم اینکه سوالی به ذهنم نمیرسه
همم اینکه دلم برای شرکت کننده میسوزه....
احتمالا تو کنکورش هم انقدر سوال جواب نداده:103:
فقط اجالتا تا اینجا اومدم اینم بگم که یه وقت لال از دنیا نرم:18:
دوستان دقت کنید:305:
من بعد به جای واژه بیگانه نوزاد از بچه نی نی استفاده میکنیم:biggrin:
سلااام
الهه... آخرش یه کاری میکنی پاشم بیام پیدات کنم بغلت کنم بچلونمت :)))
خب نوزاد یعنی بچه ی نهایتا دو سه ماهه.... ولی بچه نی نی، تا یک سالگی حداقل بچه نی نی محسوب میشه خب :)) به بچه یک ساله که نمیگن نوزاد که .... میگن؟؟
به من چه که برای بچه ی بین دو ماه تا یک ساله، وازه تعریف نکردن خب....
- - - Updated - - -
همینشم قشنگه :)
صندلی داغ Pooh خانم تموم شد. Eram بزرگوار، بسم الله بنشین روی صندلی، خواهش میکنم آنکادر جواب نده. و صندلی رو داغش کن. از امروز تا پایان شنبه 21 تیرماه.
دوستان بسم الله صندلی رو داغ کنین. فقط حرمتها رو زیرپا نذارین. با تشکر
- - - Updated - - -
بایستی بگم که بعد از صندلی داع پوه، یه مقدار نظرم عوض شد. کلا ایشون رو یه مقدار بی اعصاب میپنداشتم. ولی فک میکنم اونقدام بی اعصاب نیستن :310:
:311::58:
جو ندید اقای محترم.....داشتم که نقل قول میگرفتم از بچه نی نی...... حواسم نبود تو همون تامیک صندلی داغ داشتم مینوشتم ....ارسال کردم بعد دیدم باید میبردم تو پشت صحنه......خداروشکر حق ویرایش داشتم....پاک کردم ولی
دیگه جی کار کنم که مثل واتساپ پاک میکنی جاش میمونه:biggrin-new:
حالا برای اینکه حرف دوستم زمین نیافته پرچم مون هم بره بالاتر تا به سر پرچم شماها نخوره....میام میپرسم ولی الان نمیتونم تا اخر هفته ی روز میام.....
البته چنان کاری کنم که کلا پرچمتون خداحافظ بشه....باشه دیگه خودتون خواستید
تازه اول بهم یاد بدید چطوری عکس بذارم...لینک نه ها.....عکس.....مگر اینکه بگید اشتراک میخواد
ابتدا مانند شک روی علامت عکس کلیک کنید
:
فایل پیوست 898
سپس مانند شکل زیر مراحل را طی کنید:
الهه زیبایی ها، عوضش یه دو تا جک بگو بخندیم :305:فایل پیوست 899
سلام.
من چرا از این تنظیمات رنگ و سایز و فونت برام نمایش داده نمیشه؟ :((
.
.
امروز این تصویرو دیدم، جملش بامزه بود. راست میگه والا
خدایا یه پول قلمبه ای بهم بده به حق همین شبهای عزیز، یه پانصدهزار دلار هم خوبه، ما قانعیم.
خدایا به حق همین شبهای عزیز، حول حالنا الی احسن الحال.
کلا حالمونو خوب کن ...
امین یا رب العالمین
دعایمان را ای پروردگار عالم به کرمت اجابت فرما:323:
گفتم خبر بدم ی وقت بد قولی نشه.....گفتم میام ی سوال فان با عکس و اینا تو صندلی میپرسم...ولی نمیتونم تمرکز کنم
یادم نمیاد چی تو ذهنم جرقه زده بود که گفتم برم بذارم....عکس اش و دانلوود کردم ولی اونی که اول تو ذهنم بود درنمیاد..چیز خاصی نشد
برای همین دیگه نذاشتم......نوبت پوه هم که تموم شده....
همه هم که سرد شدن.:47:
هعی:47:
جای گله هست از مدیریت...
.مگه دستم بهت نرسه سون:301:
[QUOTE=Mvaz;458546]
مثلا من کرای(به عنوان آنالیزور و با حفظ سمت تدارکات) و غلام ( دروازبان) و اسکار فیس ( بازیکن مهاجم) و ......... انتخاب میکنم برای مبارزه با افراد سیاره مریخ .
/QUOTE]
..................
به نظرم :
غلام را دربازه بان نذار
غلام را بذار حمله با اسکارفس :)
زونیام را بذار دروازبان
منم بذار هافک چپ
:)
سلام.
جناب mvaz, این چه حرفیه؟ من اصلا ازشما ناراحت نشده بودم :))) باور کنید.
من اگر ناراحت بشم از کسی، اصلا توانایی اینکه به رو نیارم رو ندارم و حتما مستقیم ابراز میکنم که ازش ناراحت شدم. اگر از حرف شما هم ناراحت شده بودم، حتما میگفتم. خیالتون راحت :)))
متوجه طعنه حرفاتون شدم. ولی طعنه ی مثبتی بود و کاملا متوجه شدم منظورتون اینه که قدر چیزهای ارزشمند زندگی رو بدونم.
تو جوابمم به شما هیچ بداخلاقیی نبودا. با لحن بداخلاقی نخونده باشید یه وقت.
سلام.
در مورد این بخش صحبتتون، فقط یه حرفی داشتم.
با تمام احترامی که برای روانشناسان قایلم، ولی مرزی که بین خود به عنوان شخصی سالم و آگاه و بی عیب، با مراجعین میکشند، به شخصه برای من بیشتر از اینکه جذب کننده باشه، دفع کننده است.
تشخیص این عزیزان و همکارانشون اینه که عزت نفس نداری و خودتو دوست نداری و خودتو دوست داشتنی نمیدونی.
راه حلشان : خودتو دوست داشته باش. ادمی که خودشو دوست داشته باشه، نیازی نداره کسی دوسش داشته باشه.
همین.
راهکارشون توقف افکار منفی.
اما خیلی جالبه کلا شیوه ی کار روانشناسان... ابتدا زیر رگبار ایراد گرفتنت میگیرن، و برات ۱۰۰ تا ایراد ازت میکشن بیرون، قشنگ لهت میکنن، تصویر کثیف و پر ایراد درونت رو که خودتم ندیده بودیش نشونت میدن میگن تو اینی، بعد میگن حالا برو خودتو دوست داشته باش.
خیلی مسخرس به نظر من کارشون.
سلام سرکار پو
نه خوشم اومد خوب جواب دادید، باید میبودم و دوباره اتیش صندلی رو بیشترش میکردم.
وسایلم خزنده ن دیگه، اخه پا ندارن که... دستم نداره این بنده خداها.
غلام این سوالا چیه؟ فکر کنم غلام داری دنبال یه قاتلی چیزی میگردی؟ :18::314:
قرص روانگردان چیه؟ بچه های همدردی خیلی خوبن، دیگه ته خلافشون یه سرقت مسلحانه بوده با دو تا آدم ربایی...
سلام
دکتر فرانکل تو بخشی از کتاب در جستجوی معنی مینویسه:
یه روز یکی اومد مطب من، گفت من فکر میکردم الان باید یه جا دراز بکشم و از گذشته خودم بگم تا تو به اصطلاح من رو روانکاوی کنی.
اقای فرانکل میگه من برخلاف خیلی از روانشناسان و حتی فروید، معتقدم باید بجای گذشته به اینده نگاه کرد. از معنا و مفهوم زندگی و هدف اینده انسان رو نجات داد. چون اینده هنوز نیومده پس از اساس چیزی برای کاویدن وجود نداره.
بیشتر تجاربی هستن که خود فرد بعد از یافتن معنا زندگی اش از اونها استفاده میکنه.
شما قدرت اینو دارید که به این معنا دست پیدا کنید. هدفتون رو بسازید.
چون یه فرق با خیلی ها دارید، اون اینه که " میدانید که نمیدانید یا بلد نیستید" این دانستن باعث پیشرفت شما خواهد شد. شک نکنید.
یه روز یه روانشناس به یکی گفت کمالگرایی. اون فرد جدی نگرفت رفت و دوباره اومد یه ایراد دیگه از خودش گذاشت رو میز، باز روانشناس گفت کمالگرای درمان کن. دفعه بعد اومد گفت شاد نیستم ، تمرکز ندارم. بازم روانشناسه گفت کمالگرایی.
اون روانشناس بی تجربه خوانده شد، ولی فرد مراجع پس از چند سال فهمید، اگر میره خرید سر کوچه، اگر میره مسافرت، اگر تو خونه با خانواده احساس خووشی نداره. اگر با رسیدن به اهدافش شاد نمیشه، اگر تمرکز رو مطالعاتش نداره، اگر بعضی وقتها تنبلی میکنه، اگر حرف دیگران براش خیلی مهمه. اگر کلی کاره نیمه کاره داره. همه و همه ریشه اش در این کمالگرایی هست.
نتیجه گرفت عجب روانشناس حاذقی، برم پیداش کنم. غافل از اینکه نمیدونست مراجعه دوباره اش به اون روانشناس خودش ریشه در کمالگرایی اش داشت. چون دیگه اون میدونست اشکالش چیه و فقط باید عمل میکرد.
شما نگران نباشید، اول بخواهید و طلب کنید. به خدا توکل کنید همه چی ردیف میشه.
مواظب خودتون باشید سرکار خانم پو، فرد پر ارزش تالار همدردی.
خدایا باز شکرت به خاطر نعماتت، سلامتی و همه چیزای دیگه. همین که جلوی خودمو بگیرم، کمتر گناه کنم، فک کنم شاهکار کردم ...
ارم کجایی؟ من کلی زحمت کشیدم آن شدم اومدم ازت سوال پرسیدما:303: قدر بدون چنین توفیقی کمتر نصیب کسی میشه :305:
والا وسایل ما هم دست و پا ندارن. ولی یا طبق قوانین فیزیکی، یا نیرویی از طریق دست ما بهشون وارد شده که پرتشون کرده یه جایی، یا قل میخورن میرن یه جایی، یا لیز میخورن میرن یه جایی، یا میغلتن میرن یه جایی. :))
من وسیله خزنده ندیدم. بگید چی بوده برم بخرم یکم از دستم ولش کنم بخزه بره، ندیده از دنیا نرم.
سلام
بعد از مدتها اومدم لب تاپ قدیمیمو باز کردم ، تالار همدردی بین صفحات میانبر ( shortcut) بود .
یهو ازینکه وقت دارم و میام اینجا ببینم چه خبره چشمام برق زد
لبخندزنان
اومدم تو.....
( چراغارو خاموش کنید میخوام ببرمتون صحرای محشر )
دیدم 2 تا تاپیک بالاست
یکیش صندلی داغ ( ای داد و فریاد )
یکیش پشت صحنه صندلی داغ ( سوختم )
دیگه دستم به موس نمیرفت ( خواهرا - برادرا - آی شمایی که به امیدی اومدید توی تالار .... )
هنوز جای صندلی داغ پارسال درد میکنه
جرات نکردم این تاپیکارو باز کنم
از همون پشت فقط دیدم استارتر یکی دیگه است ، یه نفس راحت کشیدم .
نفس زنان خودمو رسوندم اینجا
امان ازون روزی که صندلی داغو سپردن به ما
با لشکرِ دوستان ،
نمی دونید چقد سخت بود ازین همه آدم یک نفر متوجه نشد " مجری " چیه
یا متوجه شد و نتونست .
هیچوقت هیچ جای دنیا " مجری " انقد مظلوم واقع نشده بود ( جایگاه مجری )
آقای مدیر گفتن وقت ندارن به سوالای بیشتری پاسخ بدن
مجریشون فرار کرد رفت (آخه آدم انقد ترسو )
یارانِ ما اینچنین بودن
حالا مجری های صدا و سیما رو بببینید (البته همشون اینطور نیستن)
به مهمان برنامه میگن یا درصدِ سودتو بگو یا حرف نزن . بعدش مهمان برنامه رو میشورن میندازن روی بند .
مدیونید اگه فکر کنید دارم آقای کیاداووداسفندیاری رو میگم
یا منظورم اینه ما از مجری های صندلی داغ همچین توقعی داشتیم
نه .
ما می گفتیم نذارید مهمون صندلی داغ ، درگیر پیچ بشه . پیچش ، پیچک ... .
------------------------------------------------------------
شوخی کردم :72:
اتفاقا دور هم کلی خوش گذشت
یادش بخیر :82:
7 جان
آفرین دختر . بخاطر سرگرمی که راه انداختی :heart:
خوشحال شدم .
راستی مزه صندلی داغ به سوال و جوابای داغه ها
من که هر وقت با خواهر زاده هام آب بازی کنم اصلا از زیر خیس شدن در نمیرم
الکی فرار می کنم ولی حسابی همو خیس می کنیم
اینطوری نباشه حال نمیده .
----------------------------------------------------
شمیم جان بخاطر پیامای اخیرمون شرمنده ام
الان هم که تو کمرنگی :47:
چند ماه پیش گشتم ایمیلتو پیدا کردم و ایمیل زدم بهت . ولی فکر کنم الان به اون ایمیل دسترسی نداری
اگر برات مقدور بود که بهم ایمیل بزنی تا آدرس جدیدتو داشته باشم خوشحال می شم .
ای دوست ، ای صمیمی ای خوب
تو مرا یاد کنی یا نکنی من به یادت هستم .
همدردی فیلتر شده؟؟؟ :311: همینو کم داشتیم. میشد این سایت رو بهتر نمیکردین؟؟ :311: آقا ما بهتر نخاستیم.
خب خزنده ها هم طبق قوانین فیزیک حرکت میکنن دیگه، مگه میشه طبق قوانین فیزیک کار نکرد. :18:
بیاین اینم وسایل خزنده:310:
فایل پیوست 904
سلااااااااام :72::72::72::72::72:
جمعتون که جمعه :) این شکلک لبخند از آقای c.r.y به من هم انتقال داده شد ...مسریه
به به !!!!
ببین کی اومده ؟ گیسو کمند
پارسال دوست امسال آشنا ...
خوشحالیم که دوباره میبینیمت ....کاش توی صندلی داغمون حضور داشتی ...واقعا صندلی داغ به حضور افرادی مثل تو و میشل نیاز داره تا جذابتر و شیرین ترش کنه.
امیدوارم هر جایی که هستی سلامت و موفق باشی دوست من .:72::43:
ممنون خانم ارم
در مورد این شکل که ازتون پرسیدم :
http://www.hamdardi.net/imgup/659065e8719d06903c.jpg
یه جورایی مفهوم کمال گرایی را هم می رسانه ...ما آدم ها می تونیم در هر شاخه ای که هستیم استفاده کنیم از ثانیه های زندگی ،،
و اینکه رشد و کمال همیشه ادامه داره ...مهم اینکه شاد باشیم در لحظه لحظه های زندگی ،
پاسخ و اندیشه های شما هم آموزنده و زیبا بود
متشکرم
در مورد گوشی موبایل آیفون ..... من بودم تو قنوت فارسی میگفتم بر ندار کجا میری ..بذار سر جاش :)
احتمالا گوش می کرد و ادامه نماز :)
ولی اگه گوش نمی کرد ... منم می رفتم دنبالش :)
..................................
غلام راستی تاریخ شرکت کنندگان باقی مانده را بگو
نفر بعد کی هست ؟
شرکت کنندگان محترم بعدی؟
متشکرم .
سلام شمیم جان ممنون از لطفت ، امروز با کلی زحمت توی وقت خوابیدن پسرم سوال هارو جواب دادم بالاخره، هورااااااا
بچه ها ممنونم از همتون که ازم سوال پرسیدنین
خیلی سوالای خوبی بودن خوش گذشت بهم واقعا:72:
- - - Updated - - -
اتفاقا میخواستم اینم بگما فراموش کردم:18:
دفعه قبل که تو تاپیکم برام این عکس رو گذاشتین متوجه کمال گرایی شدم.
خب امشب وقت خانم ارم تموممیشه و استاد اسکارفیس مینشینن روی صندلی داغ، اسکارجان داداش انکادر جواب نده، قشنگ داغش کن. دوستان رحم نکنین