خدا رو شکر
موجب خوشحالی ما شدید
انشالله موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بالاخره اون چیزیکه دوست داشتید و براش تلاش کردید و در مقدراتتون بود ، بهش رسیدید :)
همیشه میگن در مسیر صحیح رسیدن به اهداف تلاش کنیم (انجام وظیفه ) بقیه اش را به خدا بسپاریم - چیزی که قسمتمون باشه و روزی زندگیمون باشه بهش می رسیم ...
همین باور بنظرم به انسان آرامش میده .
خیلی خوشحال شدم .
جای بچه های قدیم که در تاپیک هاتون شرکت داشتن (چه به صورت مستقیم و چه غیر مستقیم) خالیه .
یاد خیر کنیم از اونها ، از اونهایی که به ما یاد دادن مهربانی را ....حق اونها را به جا بیاریم .
بعضی هاشون الان هستن در تالار و خیلی هاشون هم نیستن ---- همین جا یادی کنیم از بچه هایی که خیلی وقته نیستن :
"" خانم اعجاز عشق - خانم من می دونم - خانم شیدا - خانم مصباح الهدی - خانم الهه زیبایی ها - خانم miss seven - خانم گیسوکمند - آقای خاله قزی - آقا سرشار -محمد93 ...خیلی از بزرگواران ""
آرزوی حال خوب براتون دارم ، ان شالله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید خانم zzzz و با روحیه بالا و تلاشی که دارید بتونید به خودتون ، خانواده تون و کشورتون و مردم جهان ، خدمت کنید .
در پناه خدا باشید .
:rugby:
سلام
همه با هم لحظه سال تحویل برای فرج امام زمان عجل دعا کنیم
الهم عجل لولیک فرج
https://www.hamdardi.net/imgup/6692965f9e650b4c87.jpg
الهی خسته شدیم از بس جنگ دیدیم. کلی دلمون گرفت از بس جنگ دیدیم. کلی ناراحت شدیم که کلی آدم بی گناه کشته شدن. . . واقعا دیگه بس نیست؟
خدایا ممدی ... نمیدونم واقعا چی بگم. من فقط میخام آتش جنگ خاموش بشه و آدما بتونن در صلح و صفا کنار هم زندگی کنن.
حضرت موسی ع پیامبر اولوالعزم بود ولی رفت برای آموختن از حضرت خضر ع - حضرت خضری که پیامبر الوالعزم نبود ...
اصحاب کهف بعد چند صد سال خواب ، بدنشون سالم موند....
کوروش کبیر ، حکومت شرق و غرب را احاطه داشت و مناطق وسیعی در حکمرانی عدل او بود ...
ملک سلیمان نبی ع و اختیارات و علم هایش هم همین طور ....
نتیجه گیری که میشه کرد اینکه اینها برای خدا آسان هست که در اختیار فرد دیگری بگذارد ...
میشه پیامبر اولوالعزم نباشی و داناتر باشی...
میشه مانند سلیمان نبی ع اختیارات فراوان داشته باشی و یا حتی فراتر از او باشی ...
میشه مثل نوح ع و خضر ع عمر طولانی داشته باشی ....
همه اینها یعنی خوشا آنان که به او ایمان و یقین دارن و آماده هستن و تلاش میکنن برای خودسازی و رشد و آگاهی ،،، آنان که دل هایشان تهی از تاریکی هاست ... آنان که استقامت می کنن :72:
http://www.hamdardi.net/imgup/5978355f583ce362d3.jpg
سلام بر صاحب قدر
سلام بر مرجع نزول فرشتگاه و روح
سلام برای صاحب سوره قدر
سلام بر تو ای گل نرجس
قدر آمد و ما هیچ نداریم
قدر آمد و دستانمان خالی
قدر آمد و هزار امید به کرم
قدر آمد و یک قدر می خواهیم
و آنهم دعای الهم عجل لولیک الفرج
جهان شبیه یه پَرگاری هست که انسان با کمک گرفتن از منطق و قوه عاقله ، در مرکز این پرگار قرار دارد.
یعنی با کمک ابزار عقل ، می تواند بسیاری از امور دنیوی خود را پیش برده و سامان دهد ...
اما اگر عشق در این مسیر به کمک انسان عاقل نیاید، در دایره هستی سرگردان خواهد ماند.
چرا ما مردمان عاشقش نشویم چنین که عطر او در کوچه ها پراکنده است ،،،
عاقلان شماتت می کنند که این نه ره بخردان است ،،،
لیکن مگر جز این هست عاقلان نقطه پرگار وجودن ، ولی عشق داند که در این دایره سرگردانن :72:
https://www.hamdardi.net/imgup/59783622f7194485d9.jpg
زندگی با معنا، زمانی میشه که اهداف و فعالیت های زندگیمون را ، با اهداف بزرگتر (معنوی) پیوند بزنیم .
خودمون را بشناسیم - رسالت خودمون را در این دنیا پیدا کنیم - روی خودمون کار کنیم .
اینجوری از سرگردانی دنیا در امانیم :72:
تا بُوَد تابان ، شکوفه چون زِرِه / کی کند آن میوه ها پیدا گِره ؟
تا وقتی که شکوفه ها همانند زره ، بر اندامِ درختان می درخشند ، میوه ها ، گره های خود را کی ظاهر می کنند ؟
چون شکوفه ریخت ، میوه سَر کند / چونکه تن بشکست ، جان سر بر زند
اما وقتی که شکوفه ها از پیکر درختان بریزند، میوه ها سر می کشند و خود را نمایان می کنند . همینطور وقتی که کالبدِ خاکی و تن ِ مادی آدمی شکست ،، جان ، سر بلند می کند و خود را ظاهر می سازد .
[ بنابراین تکاملِ روحی آدمی ، تدریجاََ صورت می گیرد ،،، درست مانند تکامل و رویش درختان و گیاهان ]:72:
https://www.hamdardi.net/imgup/59783651c08fec2f70.jpg
خداوندا..
سپاس بر آنچه از قضا و قدر درباره دوستانت جاری شد ...آنان که وجودشان را برای خودت و برای دینت خالص ُ مخصوص قرار دادی و برای دوستانت نعمت فراوان برگزیدی ...
و نزد خود برای آنان نعمتی پایدار که زوالی ندارد و نابود نگردد قرار دادی....
و از آنان تعهد گرفتی تا در درجات این دنیا و ظواهر و تجملات آن زُهد پیشه گیرند و آنها نیز این تعهد را پذیرفتن و تو می دانستی که به عهدشان وفا می کنن...
فرازی از دعای ندبه.:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/597836168728146670.jpg
تو آن حقیقت پنهانی که از میان ما بیرون نیستی ،
تو از نظر ما دوری،،، اما هرگز از ما غافل نیستی ،
تو از نعمت های دیرین خاص خدایی که مِثلی نخواهی داشت ،،
تو آن شرافتی هستی که همتایی ندارد ،،
آیا عمر ما به نوید وصال تو متصل می شود که به تو بهره مند شویم .
https://www.hamdardi.net/images/smilies/72.gif
https://www.hamdardi.net/imgup/597835f174b21ab5df.jpg
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان
ایکاش این کار خوب برای من و تو عادت میشد. عادت میکردیم بعد از هر سفرهی غذا چنین دعایی کنیم…غذایش را خورد، تکه نانهای باقی در سفره را هم نگذاشت بماند. از ابتدا سراغ قرص نان نمیرفت و تکه نانها را میخورد. حالا شدهبود مثل پدربزرگ خدابیامرز که میگفت نکند آن تکهها و خردهها باقی بمانند و دور ریز شوند و بیش از این گناهی به گناهان اضافه گردد.آخر غذا دستهایش را بالا برد و خدا را شکر کرد و سپس دعای زیبایی را در جملهی زیبایی نشاند که قلب را تکان میداد و از یاد رفتهها را یاد آدم میآورد. یاد آدم میآورد که از واسطههای نعمت باید قدردانی کرد و دعایشان نمود، وگرنه شکر نعمت به درستی انجام نشدهاست. او بعد از خوردن غذا گفته بود: اللهم بارک لمولنا المهدی.ع خدایا برای (رزق و روزی) مولایم مهدی ع برکت مقرر بفرما.
بسمه تعالی و بذکر ولیه الحجه عج
امام انیس است. در همان حدیث امام رضا علیه السلام( الامام الوالد الشفیق) آمده که امام انیس است. انیس از اسماء خدای متعال است به این معنی که کسی که زود انس می گیرد و دنبال بهانه می گردد.
عجب خدایی و عجب ولی ای!
ممکن است ببیند دوسال- سه سال- ده سال یادی از او نکردید ولی اگر همین امشب بروید و با او- حتی به سردی- سخن بگویید، حتی اگر بگویید اصلا با شما حرفی ندارم وچون گفته اند با شما حرف بزنم، الان دارم حرف می زنم، چند بار این کار بکنید ببینید چطور اییشان با شما رفیق می شود! به شرطی که رسم رفاقت را بجا بیاوریم انشاالله._ این رسم بسیار خوبی است که وقتی از سر سفره آمدیم کنار، به بچه هامان بگوییم اول از آقا تشکر کن.اللهم بارک لمولانا المهدی. این رسم را یاد بدهیم به بچه هایمان که هر چیزی که بدستشان رسید بگوییم از آقا جان تشکر کن. بداند آقایی دارد و بداند هرچه دارد هستی آن ز هستی اوست و بدانیم هستی ما ز هستی اوست
_ یک نفر را دوست داری و به او علاقه مند هستی. آیا دوستی را که به او علاقه مند هستی ممکن است که از نظرت اصلا محو شود؟ امکان ندارد!! دوستی که به او علاقه مندی همواره در برابر تو حاضر استبنابر این من اگر به امام زمان معتقدم و در این اعتقاد و باورم دارم راست می گویم، لحظه ای از زندگی من پیدا نمی شود که من از یاد امام غافل باشم.
_ حالا برای اینکه ارتباطی را که مرضی آن بزرگوار است برقرار کنیم، اولا تلاش کنیم، نماز شب بجای بیاوریم. چرا که یکی از راه هایی که انسان می تواند با امام عصر ارتباط برقرار کند، در دل شب است.یابن الحسن بگوید، یا صاحب الزمان بگوید، از دوری او گریه کند که این ها در دل شب امکانش بیشتر است. خصوصا که نماز شب را خود ایشان خیلی توصیه فرموده اند.
_ بعد نماز صبح را که می خواند، دعای عهد بخواند و تجدید پیمان کند.
_ از در خانه که صبح بیرون می آید برای سلامتی آن بزرگوار صدقه دهد. کسی که هستی تو به طفیل وجود اوست.
_یکی از راه هایی که خیلی خیلی خوب می تواند ارتباط ما را با امام عصر برقرار کند، به فکر شیعیان بودن است. این که چگونه من بتوانم برای شیعیان امام زمان مفید باشم
_ یکی از چیزهایی که باید حتما مداومت داشته باشد به خواندن دعایی است که خطاب به ابوالحسن ضراب اصفهانی. در اعمال روز جمعه که در مفاتیح آمده و مال خود امام عصر عج است
من چیزی را می خوانم در روز جمعه پس از نماز عصر جمعه که حضرت خودشان ابلاغ فرموده اند.
هر صبح که بیدار می شویم زیارت آل یس بخوانیم که انشاالله در این مسیر ارتباط با امام زمان برقرار می شود. آن وقت ببینیم عنایات خاصه ایشان متوجه حال ما خواهد شد انشااللهادامه دارد انشاالله..
منبع
آیا کی شود بر چشمه های سیراب کننده ات درآییم ُ سیراب شوییم ،
کی شود از نهر گوارا و زلالت پس از تشنگی طولانی سود بریم ،
کی شود که صبح ُ شام به خدمت تو شرفیاب گردیم ُ چشم ما به دیدارت روشن گردد ،،
کی شود که تو ما را و ما تو را ببینیم که پرچم پیروزی نصرت را برافراشته باشی ،،
آیا خواهیم دید که ما به گرد تو حلقه زده باشیم و تو امام مردم باشی ؟
و روی زمین را پر از عدل و داد کرده باشی و کیفر را به سرکشان و منکران حق نشانده باشی و ریشه متکبران را نابود کرده باشی....
و ما در آن حال می گوییم سپاس مخصوص خدا ، پروردگارجهانیان هست .:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/597835b00ab165c843.jpg
عید غدیر را به صاحب حی این روز آقا صاحب الزمان عج تبریک و تهنیت عرض میکنم.
امید است با ظهور هر چه زودتر شان خاتمه دهنده انتظار همه منتظران واقعی شان باشند
شیعیان آخر الزمان ندیده به من عشق میورزند، اگر آنها بدانند چقدر دوستشان دارم، از شوق میمیرند
از امام زمان عج
علی اکبر، این سینه هایی که زدی، این گریه هایی که کردی، نمازهات، هیچ کدوم قبول نیست ، چون برای فرج آقا دعا نکردی
حاج علی اکبر گلگیر ساز
یه لحظه آدم میتونه یه کاری بکنه خدا خریدارش بشه ، یه لحظه....
علامه جعفری میگفتن یه بار تو خونه داشتم با خانومم جر و بحث میکردیم....
تو دلم به خودم گفتم ما آدمیم - آخه ما حیوون نیستیم که بیفتیم به جون هم ..
این یه لحظه تو دلم افتاد ..... خم شدم دست خانومم بوسیدم..
یه لحظه آدم میتونه یه کار شیرین بکنه که پیش خدا خیلی عزیز بشه ...
ایشون می گفت خیلی از معارفی که خدا به قلبم ریخت به خاطر همون لحظه بود.
حر یه لحظه در کربلا یه کاری کرد که حر شد ، یه لحظه ادب کرد و جلوی نفسش ایستاد ....
همین باعث شد دستشو گرفتن ....
خیلی ها در کربلا لحظه لحظه ها را دیدن و از دست دادن ...
گاهی حتی یه لحظه هم خیلی کمک کننده و تغییر دهنده هست ....
از گذشته یاد بگیریم و از لحظه هامون استفاده کنیم .
در پناه حضرت حق :72:
« لحظه طلایی پرواز »
آیت الله جوادی آملی :
انسان اگر خود را به حق مشغول نکند ، نفس او ، او را به باطل سرگرم میکند ...
تمام تلاش و کوشش شیطان این است که انسان را از آن اهم باز بدارد ...
انسان وقتی به آن اهم رسید از چنگ شیطان فرار میکند...
[شیطان] تا بتواند انسان را به حرام میکشاند...
[با حرام ] نشد با معاصی صغیره ...
انسان تابع شیطان نشد در معاصی کبیره و صغیره ، او را به مکروهات سرگرم میکند...
[انسان] اگر در مکروهات تابع شیطان نشد ، شیطان او را به مباحات سرگرم میکند( میگوید اینها مگر چه عیب دارد؟!)
اگر انسان خود را از چنگ شیطان در سرگرمی به مباحات نجات داد ، شیطان او را به مستحبات سرگرم میکند که از واجب بماند ...
نوبت به واجب که رسید با یه وضع ساده میگذرد...
[اگر]نشد انسان تمکین نکرد شیطان انسان را به واجب های متعارف سرگرم میکند که از واجب اهم بماند...
اینطور نیست که او کسی را رها کند مگر اینکه انسان به حد اخلاص برسد که دیگر شیطان به او دسترسی ندارد...:72:
لینک تماشا :
بازی شیطان
سلام
یه بنده خدایی میگفت یاران امام حسین علیهالسلام زمان شهادتشون در کربلا، به امام حسین که امام زمانشان بودند، میگفتند وفا کردم به عهد خودم مولای من؟!
-------
حالا ما هم عهدی داریم با امام زمان مون، که باید وفا کنیم، ولی اون عهد چیه؟
تو دعای عهد که عهد می بندیم هر روز صبح، چه قولی میدیم.
میگن بعضی بزرگان از ترس اینکه پایبند به عهدشون نباشند دعای عهد نمیخوندن
سلام برادر ام و زد
امیدوارم خوب باشی اخوی :)
به نظرم نباید شک بوجود بیاد - اگه ما باور نداشته باشیم به خودمون و هدفمون طبیعتا از هدف دور میشیم .
بزرگان خودشون را صیقل میدن و همیشه در حال خودشناسی ،خود سازی ، خداشناسی ، امام شناسی هستن... به قولی ما هم باید سعی کنیم در این مسیر باشیم و روی خودمان کار کنیم .
اینکه فردی بگه من می ترسم به عهدم وفا نکنم ، یعنی روی خودش کار نکرده و نمیخواد کار کنه و نمیدونه چکاره هست .
................................................
دو زمان مطرح هست .
-یکی زمان غیبت ( منظور زمانه ای هست که دعوت همگانی نشده )
-یکی زمان ظهور و قیام
در زمانه غیبت عهد ما اینا باشه :
-خودشناسی
-خودسازی
-خداشناسی
- امام شناسی
- عمل صالح
- زندگی سالم
- بدونیم واجب اصلی چیه ( در پست های قبل از آقای جوادی آملی گذاشتم یه مطلبی را)
- همیشه آماده بودن و کوله بار سبک داشتن - در مسیر مهدویت حرکت کردن و خدمت در این مسیر .
در زمانه قیام و ظهور :
- ملحق شدن به امام
- دست بسته تسلیم امام بودن ( در همه چیز )
**چیزی که بنظرم خطرناکه اون تعصبه هست - یعنی الان ما یه باوری داریم و فکر میکنیم درسته -مثلا امام مییاد بعد میفهمیم بعضی باورهای ما اشتباه بود - اینجا باید دور باشیم از تعصب .
ان شالله همه روی خودمون کار کنیم و در مسیر باشیم در هر زمانه .
** Mvaz عزیز نظر من اینا بود - ولی باز از دوستان و کارشناسان مربوطه بیشتر جویا شو :72:
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.
سلام بر تو اى صاحب عصر و زمان ؛ سلام بر تو اى جانشین خداى رحمان؛ سلام بر تو اى شریک و همسنگ قرآن؛ سلام بر تو اى داراى دلیل و برهان قاطع؛
سلام بر تو اى امام آدمیان و جنّیان؛ سلام بر تو و بر اجداد پاک و پدران پاکیزه ات که معصوم بودند ؛ و رحمت و برکت هاى الهى نثارتان باد
اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س):72:
یه مقدار از شب ُ روز اگه تونستیم به فکر بشینیم … اون فکر برامون برکت داره .
عادت بدیم خودمون ُ … یه چند دقیقه ای …
اینکه کیستیم ؟ کجا میریم ؟ خلقت چیست ؟ …
علامه حسن زاده آملی (ره)
:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ee2143806e31.jpg
فصل های دنیا می روند و می آیند ...
هوا گرم ِ ولی نمی دونم چرا همه جای دنیا سرماست ،،،
درختان و گل ها فصل تازه ای میخواهند ....
یه فصل پاک یه فصل ِ امنُ بی وحشت برای ما که یه گلبرگ زود رنجیم :72:
ماه پیشونی نشونیتو ندارم
بی قرارم بی قرارم
═══ ⟮✿⟯ ═══
هیچکی به داد این دل خسته ام نمیرسه
بگو کجایی که به تو دستم نمیرسه
═══ ⟮✿⟯ ═══
ماه پشت ابر من یک شبم بیرون بیا
رو به بارون میزنم ابرا برن پشت این بارون بیا
التماسامو ببین بغضمو نشکون بیا
حال مجنون ناخوشه لیلای من دیدن مجنون بیا
═══ ⟮✿⟯ ═══
ماه پیشونی نشونیتو ندارم
بی قرارم بی قرارم
ماه پیشونی به عشق تو دچارم
بی قرارم بی قرارم
═══ ⟮✿⟯ ═══
ماه پیشونی نشونیتو ندارم
بی قرارم بی قرارم
ماه پیشونی به عشق تو دچارم
بی قرارم بی قرارم
═══ ⟮✿⟯ ═══
یابن الحسن یابن الحسن
یابن الحسن یابن الحسن
یابن الحسن یابن الحسن
یابن الحسن یابن الحسن
آیه 16 سوره حدید :
أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَلَا يَكُونُوا كَالَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلُ فَطَالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ ۖ وَكَثِيرٌ مِنْهُمْ فَاسِقُونَ
آیا برای اهل ایمان وقت آن نرسیده که دل هایشان برای یاد خدا و قرآنی که نازل شده نرم و فروتن شود؟
و مانند کسانی نباشند که پیش از این کتاب آسمانی به آنان داده شده بود، آن گاه روزگار [سرگرمی در امور دنیا و مشغول بودن به آرزوهای دور و دراز] بر آنان طولانی گشت،
در نتیجه دل هایشان سخت و غیر قابل انعطاف شد، و بسیاری از آنان نافرمان بودند.
----------------------------------
با ما حرف میزنن
أَلَمْ يَأْنِ ( وقتش نشده )
ما چی میگیم :
باشه میام -الان که بچه هستم حالا بذار بزرگ بشم - مدرسه برم :)
میگن باشه .( با مهربانی )
دوباره صدا میاد :
ما دوباره میگیم : نزدیکای کنکوره - دانشگاه قبول بشم- سربازی برم تا بعد ...
باز میگن باشه ( با مهربانی )
دوباره صدا میاد :
ما دوباره میگیم : نه باید سر کار برم - ازدواج کنم - بچه دار بشم :)
باز میگن باشه .( با مهربانی )
دوباره صدا میاد :
باز میگیم بذار کارم را توسعه بدم - بچه هام را عروس و داماد کنم - باشه میان حالا ...
باز میگن باشه ( با مهربانی )
همین طور میریم جلو ...
یه موقع چشمامون را باز میکنیم و میبینیم عمرمون تموم شده.
اونجا به ما میگن : حیف شد می تونستیم خیلی رفاقت کنیم ...کاش از بچگی رفاقت میکردیم .
به قول یه بنده خدایی ، مسیر دنیا مسیر پر پیچ و خمی ست ....سعی کنیم چراغ به دست و هوشیار باشیم ...
میگن امکان داره ظهور ناگهانی صورت بگیره ....شاید خیلی از علائم اتفاق نیافته ....این یعنی باید همیشه آماده بود ...
مهم اینکه در مسیر باشیم و خودمون را نگه داریم تا از قافله جا نمونیم ...
اگه کوله بار سفر دنیویمون سنگین باشه از قافله دور میشیم و جا می مونیم .
مطلب بعد که خیلی مهمه نیت ها ست ... قبل از شروع کاری سعی کنیم نیت ها را تعالی انتخاب کنیم ....
یعنی در یه مکان ، یه اداره ، یه شهر و ...آدم ها دارن یه کار مشابه را انجام میدن .... ولی نیت ها فرق میکنه .... طبیعتا سفر و مقصد هم مفهوم دیگری داره ،،،
میخوایم بریم سر کار - میخوایم مطلب جدید یاد بگیریم - میخوایم به دیگران کمک کنیم - یکی را خوشحال کنیم و... بگیم به نیت امام زمان میخوام این کار را انجام بدم - این کمک را بکنم - این خشم را کنترل کنم - این فرد را خوشحال کنم ...یه دلی را آباد کنم...
کاش بتونیم در زندگی زمین دل ها را آباد کنیم ، بتونیم خوشحال کنیم ، یه گره ای سعی کنیم حتی کوچیک باز کنیم و اگه نه همدلی کنیم و اگه نه باز، کنارش باشیم ....و حداقل اینکه میتونیم دعا و طلب خیر کنیم .
شاید فکر کنیم زمین های دنیا ( ملک - ساختمون و....) ارزش و قیمت بیشتری داره تا زمین دل ها ....
ما در مسیر زندگیمون قرار نیست که از نعمت های خوب الهی استفاده نکنیم ،،،
می تونیم شغل و درآمد سالم داشته باشیم - میتونیم به خودمون و دیگران خدمت کنیم - میتونیم ازدواج کنیم و با همسرمون بشیم دو بال یه پرنده و در مسیر بهتر حرکت کنیم ...
مهم اینکه یاد خدا را فراموش نکنیم .
در پناه حضرت دوست :72:
https://www.hamdardi.net/imgup/5978360185ca730b6f.jpg
فرض کنیم شرکتی قصد دارد افرادی را استخدام کند ...
افرادی که میخوان وارد اون شرکت بشن اول باید اشتیاقی برای استخدام در اونجا داشته باشن و از طرفی درخواستی از طرف خودشون به اونها بدن ... وقتی درخواست بدیم میان بررسی میکنن ...
ما هم در مسائل معنوی باید همین کار را کنیم ...یعنی درخواست بدیم به خداوند که ما هم، هم مسیر امام ِ زمانه خودمون باشیم ...جزء یاران امام باشیم ...
سپس تعهد کنیم برای توسعه خودمون در این مسیر ... یعنی تلاش داشته باشیم - استقامت - سازگاری - انعطاف - تاب آوری ،،،
برای خودمون شرط های ذهنی درست نکنیم ... یعنی نگیم من فقط باید در ظهور و قیام باشم و اگه اون موقع نباشم پس فایده نداره ...
ما وقتی در مسیر باشیم هر قدم در این مسیر که هستیم رسیدیم ...
امکان داره ظهور نزدیک باشه و شاید صدها سال دیگه هم نباشه ... شاید افرادی الان در این دنیا نباشن و از دنیا رفته باشن ولی رسیده باشن چون در مسیر بودن ... برای همین عشق مرکب سفر ِ نه فقط مقصد سفر ،،،
در دعا نباید طمع و حرص رسیدن داشته باشیم ... خدا دعا را آفرید تا ما را دگرگون کند ... تصور کن انسانی که نه از ترس دعا میکند و نه از طمع و حرص ... دعا میکند چون وصل شده ، چون حقیقت را درک کرده ...
چنین انسانی دیگر درگیر دعای اجابت محور نیست ... او در مسیر فهم دعاست و این فهم از جنس حضور هست نه نیاز ...
روی خودمان کار کنیم و در مسیر باشیم ... نگران نتیجه نباشیم ....اینو بدونیم که فرکانس های مشابه و هم ارتعاش همو پیدا میکنند .
پس دعا کن نه برای آنچه میخواهی ، دعا کن برای آنکه میخواهی بشوی ،،،
اینجوری نشه در زندگی مثلا ناامید باشیم و یا بدهکار باشیم و طلبکارها دنبالمونن بگیم امام کجایی پس :)
دنبال تک ماده نباشیم ... تلاش بیشتری کنیم ....
حضرت عباس (ع) برای امام حسین (ع) چگونه بود؟ ما سعی کنیم خودمون را اینگونه پرورش بدیم و اینگونه باشیم و بشیم برای امام زمان عج ...
اگه اشتباهی داشتیم ناامید نشیم و ازش درس بگیریم و دوباره بلند بشیم و از خدا کمک بخوایم ...
در هر وضعیتی که هستیم ، چه از نظر شغلی ، چه از نظر سلامتی ،، ناامید نشیم ... به فکر توسعه و خدمت باشیم در هر صنفی که هستیم ...
ان شاءلله عمرمون باشه و بتونیم روی خودمون و بُعد انسانی خودمون کار کنیم و در مسیر باشیم .
الهی آمین :72:
http://www.hamdardi.net/imgup/5978361f1cb871052d.jpg
ما باید سعی کنیم آگاهانه بار آینه بودن را بپذیریم ...آینه بودن این نیست که بی خطا باشیم و یا از رنج دور مانده باشیم ....
آینه بودن یعنی پنهان نکردن حقیقت ... یعنی تاب آوردن نور ...یعنی دیدن تاریکی درون و فرار نکردن از آن و تلاش در مسیر خودسازی ،،،
در اینجاست که مفهوم انتظار ، چهره ای تازه ای میگیرد ...
انتظار به معنای چشم دوختن به افق نیست بلکه کار کردن در عمق جان هست ...
تا زمانی که انسان خودش را نشناسد هر ظهوری برای او بیگانه خواهد بود ... زیرا ظهور فقط آمدن یک حقیقت نیست ...آشکار شدن آمادگی ست،،،
در این نگاه منجی برای ما نه یه حادثه ناگهانی بلکه نتیجه یک فرایند هست ... فرآیندی که در سکوت آغاز میشود ... در آگاهی عمیق میشود و در انسان به کمال میرسد،،،
اگه منجی را فقط در بیرون جستجو کنیم در حقیقت از روبرو شدن با تاریکی درونمون میگریزیم و پذیرفتن این حقیقت که ظهور از درون آغاز میشود بار سنگینی دارد برای ما ،،، بار مسئولیت - بار تغییر .. بیداری ....
ما عادت کردیم که کسی بیاید و همه چیز را درست کند بی آنکه نیازی به تغییر داشته باشیم ... تا انسان تغییر نکند ظهوری ایجاد نمیشود ...
اگه الان با خودمون و درونمون با صلح نباشیم اون موقع هم در جنگ خواهیم بود … در گمراهی،،،
مَهدی فقط یک نام نیست بلکه یک مقام هست ، مقامی که در دل انسان های آماده تحقق مییابد،،،
خیلی از ما انسانها حقیقت را فقط در آینده جستجو میکنیم ... در حالی که حقیقت همیشه در حال ِ آماده ظهور میکند و حال آماده نه با شعار ایجاد میشود و نه در انتظار منفعلانه و نه با نشانه شماری های بیرونی،،،
حال آماده ، در سکوت ایجاد میشود در پاک شدن درون ، در شکستن بت های پنهان .... در فرو ریختن تصویرهای دروغی که برای خودمون ساختیم،،،
غیبت همیشه به معنای نبودن نیست ... غیبت یعنی آنچه باید دیده بشود و هنوز دیده نشده هست ...
انسان عادت دارد هر چه نمیبیند غایب بدوند ...غایب واقعی اغلب خود ما انسانها هستیم نه حقیقت ،،،
وقتی درونمون از حضور تهی باشد ،،، وقتی درونمون پُر باشد از چیزهای رنگارنگ ، وقتی روی خودمون کار نکنیم ، اینجوری حقیقت ناگزیر در نگاه ما پنهان میشود .
ظهور اول در دل ایجاد میشود . :72:
https://www.hamdardi.net/imgup/597835b00ab165c843.jpg
ای صاحب دل ها و امید جهان!
چقدر این دنیا بدون تو سنگین است! خسته شدیم از این همه دوری و انتظار
هر روز که می آید دلمان بیشتر هوای تو را می کند
دیگر تاب نداریم در این ظلمت بمانیم ای کاش امروز یا همین فردا صدای قدم هایت را بشنویم بیا و این انتظار طولانی را پایان بده
بیا و با آمدنت غصه ها را ببر و شادی را بیاور ما منتظریم با چشمانی اشک آلود و قلبی مشتاق.
مهدی جان!
بیا که جهان بی تو، جهان حقیقی نیست تعجیل کن:72:
انرژی جایی میره که توجه اونجاست ،،،
در آخر الزمان توجه ها به سمت بقاء هدایت میشه ،،،
ما اینقدر به بقاء فکرمون درگیر میشه که به چیز دیگه فکر نمیکنیم ...
فکر سیل - خشکسالی - قحطی - ذخیره آب و غذا ، طلا ، ارز دیجیتال ،آینده شغلی ....
آدمی که میره تو ارتعاش بقاء به چیز دیگه فکر نمیکنه ...
یه موقع میشه اون یار مییاد و همه ما توجهمون جای دیگر هست ...
جای اصل با فرع عوض بشه گم میشیم ...
این به خودمون برمیگرده که چقدر آگاه باشیم ، چقدر بیدار باشیم ، چقدر حواسمون باشه ...
در جریان زندگی باشیم ولی حواسمون باشه .
در پناه خداوند مهربان :72:
https://www.hamdardi.net/imgup/597835f32e47c639d3.jpg
سَلامٌ عَلَى آلِ یس
السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تُصَلِّی وَ تَقْنُتُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَرْکَعُ وَ تَسْجُدُ
اللهم عجل لولیک الفرج:72:
پرسش اصلی این نیست که مهدی کی مییاد ، بلکه این هست که ما انسانها آماده هستیم یا نه ،،،
آماده شدن با تکرار نام ها نمی آید ،، آمادگی ، نتیجه روبرو شدن با خویشتن هست ،،،
وقتی انسان به یه مرکز درونی نرسیده باشد همیشه به دنبال یه مرکز بیرونی میگردد ، این مرکز قطب نامیده میشود ،،،
قطب آن نقطه ای هست که پراکندگی انسان در آن جمع میشود ،،
جایی که دل دیگر پاره پاره نیست ،،
این خوب هست ولی مشکل اینجاست که بیشتر ما انسانها پیش از آنکه درون خود را سامان دهیم دنبال قطب در بیرون میگردیم ،،،
هر کس که قطب را فقط در بیرون میجوید ، در حقیقت از بی مرکزی درون خود میگریزد ،،
انسانی که قطب درونی ندارد در انتظار هم ثبات ندارد ،، او یا به افراط میافتد یا به انکار و یا همه چی را به آینده حواله میکند ،،
اگر از درون آماده نباشیم ، حتی اگر ظهور و قیام امام را ببینیم ، باز در غفلت خواهیم بود ، همان طور که مردم در روز عاشورا حسین (ع) را دیدن ولی آمادگی درونی نداشتن و از درون غایب بودن ،،،
حقیقت خود را از انسان پنهان نمیکند ، انسان هست که خود را از حقیقت پنهان میکند - انسان هست که از درون غایب هست.
در پناه حضرت دوست. https://www.hamdardi.net/images/smilies/72.gif
https://www.hamdardi.net/imgup/597835793b2562999e.jpg