سلام ما رو هم به خدمت جناب آرمان عزيز برسونيد.....:72:
ايشالا هميشه موفق و مويد باشند....:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ما رو هم به خدمت جناب آرمان عزيز برسونيد.....:72:
ايشالا هميشه موفق و مويد باشند....:323:
با سلام
امیدوارم که باز هم چون گذشته همه ما بتوانیم از خدمات، خلاقیت ها و هنر ایشون در تالار همدردی بهره بگیریم.
برایشان آرزوی بهروزی داریم.:323:
سلام اعضا تالار من از فردا تالار مي روم از همه دوستان در تالار همدردي خداحافظي مي كنم برايتان ارزوي سلامتي مي كنم به اميد ديدار:72::72::72:چند وقت در تالار بودم براي من افتخار بودمن از تالار رفتم صندلي داغ همكار من خانم باران 68 هدايت مي كند
سلام من از تالار مي روم مي خواستم از دوستان خوبم در تالار همدردي خداحافظي كنم براي من در تالار افتخار بوداعضا تالار به مدير همدردي كمك كنيد دلم براي شما دوستان خوبم در تالار تنگ مي شود براتون ارزوي سلامتي و توقيق ارزو مي كنم من در تالار دوستان خوب زياد پيدا كردم من در تالار از دوستان در تالار از تجربيات ياد گرفتم باز هم از دوستان خوبم در تالار خداحافظي مي كنم
به اميد ديدار:72::72::72:
سلام محمد ابراهیمی عزیز
حالا که تصمیم دارید از تالار برید ازتون خواهش دارم که هر چند وقت اگر میتونید سری به تالار بزنید و کاملا ما رو فراموش نکنید
هر جا که هستی موفق باشی:72:
سلام محمد جان
ما در تالار به وجود شما نیاز داریم. انشاء الله باز هم بتوانیم در خدمتتون باشیم:72:
والله بنده نیز خیلی دلم میخواهد بروم توی ترک. چون پاک از همه چیز افتاده ام. ولی واقعیت این است که هر بار دو روز نمی آیم توی تالار به شدت استخوان درد میگیرم و از درد هی به خودم میپیچم و... خلاصه اینکه مجبورم باز پاشم بیام پای بساط کامپیوتر و اینا. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:6...om/image/3.jpg
فکر کنم باید خودمو ببندم به تخت، یا خونمو عوض کنم یا اینکه بژنم این کامپیوتر لامشبو بشوژونم.
شده عین تخمه! زنو از شوهر و شوهرو از زن جدا میکنه! بد بلاییه! بلای خانمان سوزه دیگهhttp://blogfa.com/images/smileys/26.gif
اگر کارهای فوق جواب داد که خدا حافظ. خوبی بدی دیدید حلال کنید.:302:
اگر جواب نداد که حالا حالاها در خدمتتون هستیم:46:
سلام بی دل گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
عجب تا قبل از دیدن این عکستون فکر نمی کردم که سالمندان هم در تالار عضویت دارند:311:
آقای مدیر! فکر کنم نمره عینکتون... خدایی نکرده!:311:
یه بار دیگه با دقت ببینید! اعتیاد آدمو به این روز میندازه:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
شوخ طبعی شما دو نفر واقعا برای من جالب است و امروز چند بار به وجد آمدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
وتا به حال فکر می کردم تنها سارا و بی بی ، همتا جدلهای طنازانه هستند!
من هم تا مثل بی دل استخون درد نگرفتم ، تصمیم دارم کمتر تالار بیام ، چون اینقدر جلسه و سمینار دارم که دیگه فرصت نمی کنم .هفته گذشته هم واقعا نمی تونستم سر بزنم .
یه دفعه فک نکنید این تالار دلمو زده ، یا خدای نکرده ، موم سیا! دلخوری ! و این حرفا..... نه .
زیاده بذارید به حساب ترک اعتیاد!!!
همه تونو می دوستم [/size].:46:
سلام babyنقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
می فهممت.
معمولا این سمینارها و جلسات در اسفند ماه برای خیلی آقایون متاهل پیش می آید:311:
فقط چند نکته ایمنی:
حتما در سمنیار ها از چارپایه مطمئن برای باز کردن پرده ها استفاده کن.
هنگام شستشو فرش ها در جلسه ، دستشکش فراموش نشود.
حتما از ماسک هم برای اینکه گردو غبار در گلویت نرود ، استفاده کن.
نتایج سمینار و جلسات هم اگر موفقیت آمیز بود بعد از ماموریت برامون بگو:311: :311:
آقای مدیر خودشون این کاره اند آقای baby!
جلوی قاضی و ملق بازی!:311:
نع خیر... آقای مدیر! فکر کنم از چارپایه مطمئن استفاده نکردند!نقل قول:
baby از دستمون و رفت هی هی:302::302::302:
آقای مدیر خوشحالم که در تالار افراد باتجربه :311: کم نداریم اما یه ترتیبی بدید که این تجربیات زودتر دراختیار دوستان قرار بگیره:311:نقل قول:
من که از دست رفتم ، نوشدارو بعد از مرگ سهراب به فکر نجاتجون بقیه باشید بالاخره این همه مدیر و ناظم و.... داریم .
به درگفتم شاید ....:227::104:
با سلام خدمت اعضاء محترم که هر چه آموخته ام از خوبی شماست. :72:
و سلامی دیگر به بنیان گذار سایت همدردی جناب آقای سنگ تراشان که با صبور بودنشان و همچنین قدرت انعطاف بالای خود ما را در راستای رسیدن به اهداف خویش همواره یاری ساخته اند.
در این مدتی که در تالار همدردی فعالیت داشتم از نزدیک شاهد تلاش های خستگی ناپذیر مدیران عزیز بخصوص "کیوان" گرامی و همچنین شما اعضاء محترم بوده ام که هریک سهم بزرگی را در رشد و گسترش تالار همدردی داشته اید. دست همه شما را می بوسم و تنها می خواهم چند کلامی در آخرین پست خود با شما سخن بگویم البته نه از دید یک مدیر و نه از دید یک مشاور بنگرید بلکه از دید یک جوان بیست ساله.
چرا گفتم آخرین پست>> زیرا بدلیل برخی مشغله ها و درگیری های شخصی می پندارم نمی توانم به آن حد در پست مدیریت و مشاور تالار فعال و مفید باشم. بنابراین قصد دارم از حضورتان مرخص شم به امید حضوری نو و پر انرژی.
اما قبل از این طلب ببخشی دارم از تمام کسانی که از من دلگیر هستند شاید در موقعیت هایی واقعا لازم بوده پستی ویرایش یا حفظ شود...من تنها طبق قوانین تالار و خط مشی های مدیر عزیز عمل کردم. (بابا بخدا من که مدیر هستم خود تاپیک من هم حذف شده تا حالا اینکه ناراحتی نداره :311: )
.....................................
در طی سالیان یاد گرفته ایم هریک از ما نقشی داریم هریک از ما رابطه ای داریم ولی متاسفانه کسی به ما یاد نداده تو هم "حقی" داری.
حق من و تو این است که در دنیای امروزی یک رابطه سالم اجتماعی داشته باشیم با هر جنسی با هر تیپ فکری اما در مسیر انسانیت.
من معتقدم محرم و نامحرم در "چشم" نیست در "چشم انداز" است.
نتیجه نشان می دهد ما در ارزش ها و اساس فکری به خطا رفته ایم.
شاید تنها خواسته ایم "حفظ ظاهر" کنیم.
بجای اینکه در پی راه کارهایی برای مقابله باشیم باید اساس فکری قضیه را هدایت کنیم.
آیا می شود از روابط اجتماعی عبور کرد؟؟
برای داشتن رابطه سالم باید زیرساخت ها سالم باشند. نطام آموزشی جهت دار و ناکارآمد عواقب ساختاری ناکارآمد بجا می گذارد.
اگر ما بگویم به فلان جنس نگاه نکن رابطه نداشته باش چیزی را حل نخواهد کرد همان گونه که تا کنون حل نکرده است.
دختران و پسران جامعه ما به یکدیگر کشش دارند خب می خواهند 50 درصد از افراد جامعه را کشف کنند. ما بیایم بدون اینکه زیرساخت ها را تغییر دهیم و بجای آموزش صحیح روابط اجتماعی تنها به فکر بلوکه ساختن رابطه باشیم ؟
در همین تالا با تمام بلوکه ساختن ها و غیره ما شاهد چه روابطی(دوستی بین اعضا) بودیم. تالار تنها نمونه کوچک از جامعه است.
ببینید درون داد سیستم آموزشی ما یک بچه معصوم هفت ساله است برون دادش چیست؟ عذر می خواهم معلوم هست بعد از دانشگاه ما چی تحویل می گیریم.
دوستان عزیزان خودفریب نباشیم ما فریب خورده ایم..
اختلال روانی...اختلال شخصیت.
چرا فردی بعد از دو روز رابطه دلبسته و عاشق می شود؟
علاوه بر اینکه چون ما رابطه را بلوکه می کنیم و آموزش نمی دهیم بلکه زمینه رشد و گسترش اختلال های روانی را در جوانان ایجاد کرده ایم. حتی برخی از روان شناسان هم تنها چسبیده اند به اسان ترین راه آنهم جداسازی دو جنس از همدیگر است.
........................
بیایم عزت نفس جوانان خود را افزایش دهیم/..........
دید جنسیتی را کنار گذاریم.........../
و خودمان باشیم.......
اگر ساختارهای اجتماعی ..ساختارهای آموزشی و سایر ساختارها عزت نفس اعتماد به نفس فرزندان ما را بشکنند نتیجه این خواهد شد که فرد از ارتکاب هیچ عملی ترس نخواهد داشت
هشدار دوباره>>آزادی در رفتار جنسی متاسفانه پیروز شده.... (که در اثر این سخت گیری ها و عدم آموزش که باعث شده است روابط زیرزمینی و بسیار نابهنجار دنبال شوند.)
آنچه را که نباید فراموش کنیم>>> این خطر وجود دارد که این آزادی تا حد مجاز بودن هر چیز و گستره مطلق تنزل پیدا بکند. مگر اینکه در کنار این آزادی "مسئولیت" احیا شود.
ما طوری با انسان ها روابط برقرار نکنیم که یک ابزارن.
........................
و اما در مورد ازدواج تنها یک توصیه دارم:
برخی اوقات می گوییم من نیاز دارم ازدواج کنم.>>>> این بینش غلط است
من ظرفیت دارم که ازدواج کنم؟!>>> این بینش سازنده و صحیح است
.....................
ظرفیت های خود را افزایش دهیم...و خودمان باشیم..وابستگی به نیاز ما را محدود به منبع نیاز می کند.به هیچ کس حتی همسر خود نیز وابسته نباشید.
و در آخر سخنی نقل می کنم از فرانکل که به نقل از "نیچه" می گوید:
>>کسی که چرایی زندگی را فهمیده باشد با چگونگی آن نیز می سازد
.............................................
هرچه آموختم از شما اعضای محترم و همچنین مدیریت عزیزتالار همدردی بوده است
ودر آخر جا دارد از ""گردآفرید"" استاد عزیزم کمال تشکر را داشته باشم که "نهایت" را به من آموخت.
امیدوارم هر جا که باشید و هر جا که هستید پایدار باشید.
دوستدار تمامی شما دوستان عزیزم >>نقاب سابق :43: :72:
سلام اقاي نقاب عزيز مدير خوب عالي با تجربه با دانش است اقاي نقاب از تالار نرو مدير همدردي در تالار به شما نياز دارداز تالار نرويد اگر از تالار رفتي براتون ارزوي سلامتي و موفقيت برايتان ارزو مي كنم همه اعضا تالار و مدير همدردي اقاي نقاب خيلي دوست داريم اقاي نقاب عزيز خيلي دوستت داريم جا در تالار خالي است زودتر به تالار بر گرديد منتظر مي مانيم دلم براتون تنگ مي شود اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72:
سلام بر صابر گرامی :72::72::72:
صابر جان امیدوارم گرفتاری های شخصیت زودتر مرتفع شوند . ازت میخوام تا جاییکه وقتت و انرژیت اجازه میده به تالار سر بزنی .
به امید حضوری نو و پر انرژی.
صابر عزيز اميدوارم هر جا هستي موفق و پيروز باشي...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راهگشا
نقاب و راهگشای عزیز
چی شد برادر ؟ راهگشا اومد نداشت ؟:311:
از شوخی بگذریم ،
این خوبه که به وضعیت خودت توجه داری ، امیدوارم که مشغله و درگیریهایی که اشاره کرده ای خیر باشه و مرخصیت هر
چه زودتربه پایان برسه و با دست پر باز گردی .
بدان که وجودت چه به عنوان مشاور و چه مدیر در همدردی مفید و ارزنده بوده و خواهد بود. من به شخصه در بسیاری از
راهنمائیها ، شمار را موفق دیده ام و حتی از مطالبت استفاده برده ام . شاهد مدعای حضور
مفید و پررنگت رتبه ای است که از اعضاء هدیه گرفته ای .
ان شاء الله که این مدت هر کجا که هستی سالم و سرحال و موفق باشی و مار را هم از
دعای خیرت بی نصیب نگردانی .
در خصوص مطالبی که ذیل اعلام مرخصیت عنوان داشتی هم عرایضی داشتم که اینجا را مناسب طرحش نمیدانم و اگر اجازه بفرمایی تاپیکی باز کنم در این رابطه و مطلب شما را نیز آنجا در پستی نقل قول بزنم . و سپس با اعضاء در این مقوله بحثی داشته باشیم (نقل قول مطالب شما را در آنجا در یک پست بصورت یکجا ، منوط به اجازه و تمایل شما می دانم )
باز هم برایت آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و امیدوارم هرچه زودتر شاهد حضور دوباره و سبزت باشیم ، البته پربارتر و پر انرژی تر از گذشته .
ان شاء الله
هدیه ای ناقابل هم برایتان دارم که قدم رنجه فرموده به تاپیک زیر برای دریافتش مراجعه کنید
شیرینی سرای همدردی مودت
اینم برای بدرقه و آرزوی بازگشت هر چه زودتر
سلام راهگشا
امیدوارم هر کجا که هستی و در هر حالتی خوب و خوش و پویا و صاحب تفکری ناب و بکر باشی . تو جوان نازنینی هستی که به وجود نازنین تو تنها می توان افتخار کرد .
چه مدیر باشی و چه مدیر نباشی . در قلب همه ی ما جا داری و مهم اندیشه های توست که برای ما قابل استفاده و ارزنده و قابل احترام است .
سلام نقاب
سلام به دلسوز تالار
به نوبه خودم از شنیدن خداحافظی ات دلم گرفت ولی امید دارم با دستهایی پر تر از اکنون بر گردی
آقای نقاب
در این مدتی که در تالار بودم از مشورت ها و حرف های شما بسیار بهره بردم
بسیار در تغییر دیدگاهم نسبت به زندگی اثر گذار بودی
.
.
نمی دونم چگونه قدر دانی ام را به شما ابراز کنم
جای خالی تون در تالار مسلما به وضوح جلوه گر خواهد بود
همیشه تحسینت می کردم که با وجود سن کمتان بسیار خوب و مشاوره می دادید و چنانچه تجربیاتتون افزوده گردد مطمئنا یکی از اساتید بزرگ مشاوره خواهید بود
.
.
جناب نقاب
بابت تمام مشورت ها و راهنمایی هایت متشکرم چرا که نقش پررنگی در تصمیمات اخیر من داشتی
نقاب عزیز دوست ندارم به این رفتن خداحافظی بگم ،بهتر بود می نوشتین مرخصی
امیدوارم هر چه زود تر برگردین و ما رو از راهنماییهای مفید و سازنده تون بی نصیب نذارین
ای کاش می موندین و این بحث رو به اتفاق هم ادامه می دادیم
فرشته عزیز منم به شدت موافقم این تاپیک رو باز کنین و منتظر
نقاب گل همدردی ما منتظرت می مونیم برادر ،هر چه زود تر برگرد
سلام؛راهگشا
نه همين غمكده، ای مرغك تنها قفس است
گر تو آزاد نباشي همه دنيا قفس است
تا پر و بال تو و راه تماشا بسته است
هر كجا هست، زمين تا به ثريا قفس است
تا كه نادان به جهان حكمروايي دارد
همه جا در نظر مردم دانا قفس است
حـــــــــــــاشـــــــــ ــــــــيـــــــــه
(من فقط اين شعر رو براي صابر گذاشتم و منظور خاصي ندارم)
سخن بخصوصي براي نوشتن ندارم، در اين تاپيك؛
اما با خودت مفصل سخن دارم،(بعدا")
ميتوانم دركت كنم، ميتوانم حس و حالت را لمس كنم، نوشته هايت بيشتر تلنگر بود تا يك سلام و خداحافظ،
من در اين تاپيك يادگرفتم كه گاهي مقداري انعطاف بد نيست؛ چون اگر غير از اين باشد شكسته خواهيم شد.
و ياد بگير هميشه براي بزرگترين سرمايه ات ؛كه همان اندوخته هاي علمي و تجربي ات است همان آگاهي هايت ؛احترام قائل شوي؛ و بيهوده مثل دسته گل به آب ندهي:311:
دوست جوان من
برای تو و خویش
چشمانی آرزو میکنم که چراغها و نشانه ها را
در ظلماتمان ببیند
گوشی که صداها و شناسه ها را
در بیهوشی مان بشنود،
برای تو و خویش
روحی که این همه را در خود گیرد
و بپذیرد
و زبانی که در صداقت خود
ما را
از خاموشی خویش بیرون بکشد
و بگذارد از آن چیزها که در بندمان کشیده است
سخن بگوئیم .
من آموختهام که به خود گوش فرا دهم و صدایی بشنوم که با من میگوید این لحظه مرا چه هدیه خواهد داد،
نیاموختم گوش فرا دهم به صدایی را که با من در سخن است و بی وقفه میپرسد من بدین لحظه چه هدیه خواهم داد
سربلند باشي:72:
نقل قول:
سلام:72::
نقاب عزیز هر کجا که هستید امیدوارم سلامت و موفق باشید...
** این روزها دنیا در نظرم قفس است..
با کدامین توان می خواهی قفسی را بشکنی
که هیچ نقشی در ساختش نداشته ای.....
بال پروازمان دیر زمانیست شکسته است.....
ولی هنوز مرا امید پروازست و محو شدن در زلالی آسمان...
سارا:72:
سلامی دیگر
کــــجــــا به این زودی و با این عجـلـه اونهم با زمزمه رفتنی طولانی .
فکر نمی کنم که مدیر اجازه مرخصی طولانی به شما بده اونهم با وجود ارزشمند و موثر شما برای تالار .
با اینکه در یکی از تاپیک های اخیر تفاوت دیدگاه عمیقی با هم داشتیم اما من همیشه ارزش خاصی برای شما و زخمت های شما در نقش مشاور و مدیر قائل بوده و هستم .
همان روزهای اول که عضو تالار شدم و تا مدتها بیشتر به مطالعه موضوعات تالار می پرداختم و فعالیت نداشتم از پست هایی که همیشه دنبال می کردم پست های شما بود و الحق که راهنمایی هاتون برام جالب و زیبا بود و از آن بهره می بردم .
اگر در بحثی که اخیرا پیش آمد موجب ناراحتی شما شدم ، صمیمانه عذر می خواهم و طلب حلالیت دارم .
میدانم که شما هم معتقدید که بحث ها با همه تفاوت دیدگاه ها در قالب منطقی می تواند سازنده و رشد دهنده باشد .
از تمام زحماتی که در این مدت برای تالار کشیده اید به سهم خود قدردانی می کنم .
امیدوارم هرچه زودتر شاهد بازگشت و حضور ارزشمندتان در تالار باشیم .
وقتی بود نفهمیدیم کی بود وقتی رفت نفهمیدیم کی رفت!http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif
صحبتهای زنی را خواندم ناراضی از شوهریکه ناز و نوازش همسر را دریغ کرده بود و به کرات دروغ میگفت در این میان همسر ناراضی که در وصف قهرمانیها و صبوریهای خود گفت از دزدی و کلاهبرداری همسرش نالید و از شیک پوشی و با سلیقگی و به روز بودن خویش البته با استفاده از پولهای دزدی همسر داد سخن داد! جالب اینجاست که تشکرها دریافت نمود در زیر مطلب خود! بی دل در حسرت ماند که حداقل مذهبی های تالار بیایند و بگویند خانم! اگر آن مرد بد است و دزد است و... است، پول های حرام او هم آتش و عذاب است.
همه ما میدانیم که آنجا که بیم مردن از گرسنگی وجود دارد دین اجازه داده حتی گوشت مردار به حد رفع گرسنگی و دفع مرگ خورده شود اما هیچ کجا اجازه داده نشده حتی زمانی که بیم مرگ میرود به حق الناس تجاوز شود، چه آنکه از شهریه دانشگاه گرفته تا کیف لوویتون ، دستبند مارک فلان، جین مارک بهمان و... بهترین خوشبوکننده ها در وان حمام و... با پول به وضوح حرام خریداری شود و تازه گفته شود اینها همه آن چیزی نبود که میخواستم بلکه اهداف عالی تری را دنبال میکردم!
نمیدانم چرا آقای مدیر در هیچکدام از این پست ها وارد نشدند و تابلوی خلاف قوانین سایت را بالا نبردند!
در مورد این خانم ( در تاپیک علنی بنحویکه این گونه رفتارها تبلیغ نشود) اندرز ناصحان کجا بود؟
پسر یا دخترانی را دیدم که آمدند و گفتند که روابط نامشروع قبل از ازدواج داشته اند! کسانی آمدند و از خود ارضایی شان گفتند کسان دیگری و ... بسیار با آنها با مسامحه رفتار شد و همچون یک انسان ارزشمند و یک بیمار راهکار دریافت کردند! تابلوی قوانین سایت ( که گفته میشود که مطابق قوانین جمهوری اسلامی است!) بالا برده نشد!
یادم هست بنده جایی در باب مشکل چند همسری صحبت کردم که علنی یا مخفی، گریبانگیر قشر عظیمی از جامعه شده و میشود که البته هم قانونی است هم شرعی! و به هیچ وجه هم دنبال تجویز این قضیه نبودم، بلکه دنبال راههای سازگارانه ای که همچون منی بتواند آسیب کمتری ببیند. لکن فوری مخالفتها بلند شد و آقای مدیر در اندک زمان اعلام کردند به صراحت که: صریحا اعلام میکنیم که همدردی مخالف ترویج چند همسری است! و تاپیک را قفل کردند!
بارها در حال انفجار ، دلتنگیهایم را سربسته عنوان کردم و همگان اعتراض کردند که چرا بی دل در یک تاپیک حرفهایش را نمیزند تا همدلی دریافت کند! اما در تالاری مجازی که قوانینش بسیاری از حرف های حق را بر نمیتابد امثال بی دل نمیتوانند حرفشان را بزنند.
اگر بگویم از تالار چیزی نیاموختم که بی انصافی است. زمانی با خود می اندیشیدم که زن بی مهارتی نیستم و در آیین همسرداری چیزی کم نگذاشته ام. صداقتم را همگان اذعان دارند و به مهربانی با اطرافیان شهره! پس چیست که به سرمنزل مقصود نمیرسم؟ گرد جهان گشتم و با سرگذشتهای زیادی روبرو شدم هم در عالم حقیقی و هم مجازی. ما حصل آن اینکه: برای خوشبختی صداقت کافی نیست! مهارت کافی نیست! عشق کافی نیست! انتخاب درست در روز اول کافی نیست!
آموختم که: آفت زندگی نداشتن اهداف کوتاه مدت، میان مدت، و بلند مدت و نیز برنامه ریزی و اتخاذ سیاست های درست در راستای رسیدن به آن اهداف است. آموختم که لذت های پایا و اهداف دراز مدت خود را فدای لذت های مقطعی و زودگذر ننمایم. آموختم که پس از کاشتن دانه دیر زمانی باید صبر کنم و مراقبت نمایم تا دانه سر از خاک بیرون آورد و تازه پس از آن مراحل دیگر صبر و مراقبت لازم است.
و در پایان آموختم که رفتن و نایستادن رمز به رکود و گنداب مبتلا نشدن است. آموختم که رهوار به منزلگاهها دل نمیبندد. آموختم که بی دلی در این دنیا کلید موفقیت است. دلم را چون گذشته میسپارم به دلارام و ره میپویم اندر پی نور:
هر که دلارام دید از دلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص هر که در این دام رفت
یاد تو میرفت و ما عاشق و بیدل بدیم
پرده برانداختی کار به اتمام رفت
ماه نتابد به روز چیست که در خانه تافت
سرو نروید به بام کیست که بر بام رفت
مشعلهای برفروخت پرتو خورشید عشق
خرمن خاصان بسوخت خانگه عام رفت
عارف مجموع را در پس دیوار صبر
طاقت صبرش نبود ننگ شد و نام رفت
گر به همه عمر خویش با تو برآرم دمی
حاصل عمر آن دمست باقی ایام رفت
هر که هوایی نپخت یا به فراقی نسوخت
آخر عمر از جهان چون برود خام رفت
ما قدم از سر کنیم در طلب دوستان
راه به جایی نبرد هر که به اقدام رفت
همت سعدی به عشق میل نکردی ولی
می چو فروشد به کام عقل به ناکام رفت
بار خداوندا من از هيجان و طغيان حرص ، چيرگي خشم و غضب ، غلبه حسادت ، کمي استقامت و قلّت قناعت به تو پناه مي برم.
از سوء خلق ، افراط شهوت ، تعصب ناروا ، پيروي از هوا و هوس ، مخالفت با هدايت ، خواب غفلت و تکلف در امور و مقدم داشتن بر حق به تو پناه مي برم .
از اصرار بر گناه ، کوچک شمردن معصيت ، زياد به حساب آوردن طاعت ، تفاخر به توانگري و توانگران ، تحقير کم در آمدان ، سوء سرپرستي نسبت به زير دستان و ترک سپاس به کسي که به ما نيکي کرده است به تو پناه مي برم.
از حسرت عظما ، معصيت بزرگ روز قيامت ، بدترين شقاوت ها و بدي بازگشت ، محروميت از ثواب به تو پناه مي برم.
بار خداوندا بر محمد و آْلش درورد فرست و مرا با رحمت خود از اين امور پناه ده همچنين همه مومنين و مومنات را ، اي کسي که از همه مهربانان مهربانتري.
صحيفه سجاديه _ دعاي هشتم
یا حق!
http://3.bp.blogspot.com/_DLp9kHWlBe...y_it_i_laf.jpg
بی دل عزیز
هر جا که باشی و با هر سلیقه و نظری بدان که دوست داشتنی هستی و محترم .
من به شخصه ترا خیلی دوست داشتم و دارم و خواهم داشت :46:
و خاطرات حضور تو را در تالار و گفته های شیرین تو را در دفتر خاطرات ذهن و یاد خود همیشه و همیشه عزیز می دارم .
هر جا هستی خوش باشی و لبت خندان
و باور دارم که می دانی تو سکان دار مسیر زندگی ات هستی و فرصت های زیادی در مسیر زندگی تو وجود دارد که می توانی از آن مسئولانه استفاده کنی و شادمانه زندگی را تجربه کنی .
" من خوب هستم - تو خوب هستی " حتی اگر قضاوت بشویم ،حتی اگر برچسب به ما بزنند ، حتی اگر دوستمان نداشته باشند باز هم دوست داشتنی هستیم .
سلام
شرایط همه ما و احوالات ما ممکن است تحت شرایط متفاوت تغییر کند. به تبع آن احساسات و انگیزه ما در مورد کارهایمان تغییر می کند.
به هر حال من مایل به ثبات، دوام، استمرار هستم. اگرچه ممکن است گاهی آدم کم انرژی شود.
به هر حال منتظر همه عزیزان به هر صورت هستم. و البته امیدوار :323:
بی دل عزیز:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
شما دیگه چرا؟ پس اعتیاد و .... اینا چی شد؟
من بشخصه شما رو خیلی فهمیده ، دارای درکی بالا و انسانی والا می دونم ، خیلی خوشحال هم هستم که با چند پست اولیه تون شناخت خوبی ازتون پیدا کردم و در ادامه یافتم که اشتباه نبوده.
چون یکی از دلائل رفتنتان را این موضوع مطرح کردید لازم دانستم بدون اشاره به آدرس تاپیک عین نظر خودم رو براتون بذارم که مربوط میشه به مهر ماه 87:
[size=large]نگفتي منبع درآمد حال حاضرتون چيه ؟ اگه بگيد کلاهبرداري و... ، متاسفانه بايد بگم شما هم شريک جرميد. بايد همراهيتون با شوهرتون در مسير درست وصحيح باشه . مطمئنش کن که حاضريد از گرسنگي بميريد اما پول دزدي تو زندگيتون نياد. خداوند هم اراده کرده که يه همچين زندگي رو تامين کنه.
ياد خدا رو فراموش نکن. با همراهي وصميمتتون شوهرتون رو به راه درست برگردونين.
ضمن اینکه از روشتون (انتقاد در قالب طنز) خیلی خوشم میومد ، شوخیهاتون بامن هم گزنده و آزار دهنده نبود و پشت اونها دل صافتون و حریمهای احترامتون کاملا مشخص و ملموس بود برای من. در عین حال برخی از جملاتتون رو هم قبول نداشتم مثل :
"به مرد جماعت ( بلا نسبت هم ندارد) نباید دل بست و نباید اعتماد کرد!"
"راستش هیبت مرد جماعت برایم شکسته شده و کلا مردها را خیلی راحت در یک کلمه خلاصه میکنم: سکس!"
لازم نبود اینارو بیان کنم ، چون بنظرم میومد گوینده خود به تعمیم اشتباهی که در این دو جمله داده واقفه.
بهرحال من نمی دانم چی بین شما و مدیر همدردی گذشته که رنجیده خاطرتون کرده ، اما دوست دارم که در تالار بمانی ، :72::104:
اِ به من چه؟!:302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
چرا پا منو می کشید وسط :316:
والا من بی تقصیرم:325:
آخه من چی کاره بیدم:302: :302: :302: :302: :302: :302: :302:
:162:
:223:
"صریحا اعلام میکنیم که همدردی مخالف ترویج چند همسری است! "
آقای مدیر ،
خب چرا گفتید "همدردی مخالف ترویج چند همسری است" ، بگید چند همسری خیلی هم خوبه ، اصلا مشکلات ازدوجها بخاطر تک همسریه ، برید آمار بگیرید ببینید تعداد طلاقهای یه همسری بیشتره یا چند همسری !!!!!:73:
حالا منو بی خیال ، غضنفر (پست 407) رو بچسب.:311:
سلام!
بيدلي در همه احوال خدا با او بود
(...) از دور خدايا ميكرد!
كجا بيدل عزيز ؟منم مثل شما از خوندن بعضي تاپيكها از تعجب:316:ولي چي بگم !بهتر نيست بگذاريم خودش بياد ودفاع كنه!خيلي از ماها پذيرش واقعيت اطرافيانمون را نداريم ولي چرا خودمونو ميبريم زير سوال:324:مدير عزيز تالار مارو هم نيمبينن:302::311:تا بهمون جواب بدن ولي ما ارادت داريم وايشون هم از دور هواي مارو دارن:323:درباره چند همسري هم حرف شما درست كه جريان داره (البته دور از جون و محدود:163:)ولي منم با نظريه مدير محترم شديدا موافقم و چند همسري رو محكوم ميكنم:160:به خاطر يكي كه در تالار رو نميبند!بمانيد تا آخر شايد آخر شاهنامه خوش باشه!
با آرزوي موفقيت براي شما!:72:
اومدم برای خداحافظی
تو این مدت که باهاتون بودم خیلی چیز ها یاد گرفتم ،از همه بچه ها ،از اقای سنگتراشان( که فوق العاده
ازشون دلگیرم) ،بابت همه چیز هایی که به من آموختید از شما بزرگواران بی نهایت سپاسگذارم
انی عزیزم ،سارا جون ،نقاب (مشاوری خوب که با سن پایینش همیشه منطقی ترین راهنمایی ها رو می کرد ویه الگوی خوب) ،گردافرید ،ارمان 26، شاد ،سورنا ،فیلوسارا ،بلوم ،کیوان(این ساکت بی مدعا)،کامران و محمد ابراهیمی مهربون ، کنجکاو
وغزاله جون...........کسایی که اسمشون یادم نیست ولی همیشه در قلبم جا دارین
از بردن اسم تک تکتون اشک تو چشمام نشست
همتون رو دوست دارم
امیدوارم ایام به کامتان باشد و هیچ غمی نداشته باشید
خدانگهدار
[align=justify]سلام به بی دل عزیز، و گل مریم نازنین:72:
مهربونا شما هیچ می دونید چقدر در تالار همدردی منحصر بفرد هستید که به این راحتی می گید خداحافظ؟؟
می دونید وقتی نیستید جای خالیتون رو کسی نمی تونه پر کنه؟
کدوم یکی از ما مثل بی دل با هرجمله ای لبخند رو به چهره بقیه میشونه؟ کدوم یکیمون قلب پاک و صاف و ساده ای مثل گل مریم داره؟
در طی این یک سالی که عضو همدردی بودم، دیدم که هر موقع یکی میره جای خالیش همیشه پیداست و بقیه نمی تونن ویژگی های منحصر بفردش رو پوشش بدن. گردآفرید، سورنا، زهرا (موعود)، راهگشا (نقاب)، طاهره، و همه دوستانی که یا بصورت دائم یا موقت خداحافظی کردند، و یا فعالیتشون رو کمتر کردند.
خلاصه من که خداحافظی هیچکدوم از شما رو قبول ندارم و به جاش می گم: به امید دیدار.
به قول راهگشا، از خداحافظی ها دلگیر نمی شیم .
چون همیشه در یادمون باقی می مونید و منتظریم که بر گردید و با یه سلام دوباره دل دوستهاتون رو شاد می کنید.
ای کاش باور کنیم هیچ انسان یا فضایی کامل نیست، هرجا و با هرکس که باشیم، به هرحال یک سری نقایص همراه با رابطه ها هستند و قدرت ما انسان ها در تلاش برای حل مسائل نمود پیدا می کنه، پس همدردی می تونه یک کارگاه آموزشی ارزشمند باشه.
همتون رو دوست دارم و امیدوارم مثل یه خانواده همیشه در کنار همدیگه باشیم (و خداحافظی هامون موقت باشن)، و همونطور که اگه از همسر، پدر، مادر، خواهر، یا برادرتون دلخور شدید، خونه رو با همه خوبی ها، شادی ها، خاطرات زیبا و ... ول نمی کنید و برید، بچه های همدردی رو هم از حضور سبزتون محروم نکنید.
البته استراحت و دوری موقت برای هممون لازمه، و امیدورام به زودی با انرژی و سرحال برگردید و بگید: سلام:310::43:[/align]
سلام و احترام خسته نباشید از دست مدیر همدردی ناراحت هستم و من از مدیریت صندلی داغ کنار رفتم برای مدیر جدید صندلی داغ امیدوارم در صندلی داغ موفق باشد خانم انی تولدتان مبارک باد من خیلی سر شلوغ است اعضا تالار خوب تالار اقای کیوان عزیز خانم فرشته مهربان خانم ساقی خانم طاهره خداحافظی می کنم بهترین مدیر تالار هستی خانم سارا خانم پریوش خانم بالهای صداقت خداحافظی می کنم اعضا تالار به مدیر همدردی در تالار کمک کنید تالار همدردی به من نیاز ندارد امیدوارم یک نفر مثل من در تالار بیاید به مدیر همدردی کمک کند من در تالار امدم فقط استاد خوب دکتر جعفری بود مدیر همدردی حرف من گوش نمی کند براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72: دکتر جعفری استاد من تالار همدردی به من معرفی کرد من از سال 1386 9 اسفند به تالار همدردی امدم تا الان برای تالار زحمت کشیدم پر تلاش بودم مدیر همدردی امیدوارم در مدیریت موفق باشیداز خانم فرشته مهربان در تالار برای من خیلی زحمت کشید تشکر و قدردانی می کنم خانم انی اقای کیوان عزیز برای من در تالار خیلی زحمت کشیدند تشکر و قدردانی می کنم دلم برای تالار تنگ می شود دلم برای مدیران تالار و اعضا خوب تالار تنگ می شود
به امید دیدار
همه ما یه روز میرویم.خدا حافظ
سلام آقای ابراهیمی
من به تازگی با این تالار آشنا شدم و چون مطالبش برام مفید بود تصمیم به عضویت و استفاده از مطالبش کردم(البته عضویت از نوع بی پولیش). من تازه اومدم کجا می خواید برید:72::72::72:
قطعا جذابیت تالار و استقبالی که ازش می شه نتیجه زحمت های شما و دیگر دوستانتون هست. و قطعا همکاری در این سایت برای خود شما هم تجربیات و فوایدی داشته. کم شدن حتی یک نفر از این زنجیره عشق، از جذابیت سایت کم می کنه. پس نه به خاطر هیچ کس دیگه که به خاطر سایت خوب خودتون ادامه بدید :43::72::72::72: