اینم از دسته گله امشب
دومین کیک من
کلا اختلافو ببینید
دستور پختشم یکی از عزیزانم بهم داده بهلههههههههههه
فعلا این دوتا عکسو داشته باشید تا فردا بیشتر عکس بذارم
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم از دسته گله امشب
دومین کیک من
کلا اختلافو ببینید
دستور پختشم یکی از عزیزانم بهم داده بهلههههههههههه
فعلا این دوتا عکسو داشته باشید تا فردا بیشتر عکس بذارم
کارت عاااااااااالیه صابر! البته با بکینگ پودر!!!
بهترین آشپزها آقایونند؟ اگه راست میگی بدون بکینگ پودر کیک بپز! با خمیر مایه.
یعنی من خودمو هلاک کردم بس که به این ملت گفتم غذای سالم بپزید!
امروز ناهار داشتم از گشنگی میمردم رفتم سراغ یخچال که ببینم چی درست کنم دیدم آخ جان غذای مونده چند روز پیش که به لعنت خدا هم نمی ارزید هست که میشه یه امروز ناهار رو هم با این سر کرد.(آخه همون چند روز پیش هم از سر بی وقتی و بی حوصلگی یک چیز هچل هفتی درست کرده بودم)
دخمل پسملهای گلم که شما باشید، بردم غذا رو گرم کردم همینکه آوردم از در آشپزخونه بیام بیرون، ولووو شد رو زمین!
یعنی همین یه روزنه امید هم از دست رفت! تازه این هیچی تمیز کردنشو بگو:culpability:
حالا منو میگید، خودمو نباختم که هییییچ! قامتمو عییینهو سرو راست کردم و با مثبت اندیشی تمام گفتم این غذائه حتما دیگه اونقدر اوضاعش خراب بود که خدا نخواست من اینو بخورم. این بود که آستینامو بالا زدم و سبزی و گوشت چرخکرده و تخم مرغ ... رو از یخچال کشیدم بیرون و برنج رو گذاشتم رو گاز و آلو بخارا هم چند تایی توی کشوی یخچال بود اونم آوردم و کسری سبزیهامم با سبزی خشک جبران کردمو خلاصه یک کوفته ای به بار کردم که بیا و ببین!
بالاخره آموزه های تالار اینجا هم به درد خورد!
و ما از این داستان نتیجه میگیرم که آدم تنبل کار را چند بار انجام میدهد! تازه مجبور شدم تا پخت کوفته، تخم مرغ و رب هم درست کنم چون دست و پام از گشنگی ویبره شده بود.
بچه ها:congratulatory:
با یه مسابقه آشپزی چطورین؟ ها؟ :180:
به برنده جوایز نفیییییییس :victorious: تقدییم میشود.
این مسابقه البته قوانینی دارد: ۱. فقط غذاهای سالم در مسابقه شرکت داده میشوند: سوسیس موسیس و خیار شور و سس مایونز اینا و سرخ کردنی فراوان و جوش شیرین و بکینگ پودر و ....خلاصه این قبیل چیزها که دانی و دانم توش نباشه.
۲. غذاها باید حتما عکسشون گذاشته بشه و اسم کاربری آشپز روش باشه.
۳. غذا باشه! یعنی چه میدونم ژل و پل و چیز کیک :anonymous: و اسموتی و شامورتی و اینا نباشه. ;)
هر کی دوست داشت همینجوری اتوماتیک بیاد غذاشو بیاره وسط. ثبت نام مبت نام نداریم. :328:
بدوین بیاین که جوایزش نفیییسه ها :greedy_dollars:
سلام بچه ها
پرنده غریب جونم تو آشپزخونه غذاهای باحالی گفته شده یادمه فک کنم فائزه مهاجر عزیز هم مثل شما اولین غذای مهمون بعد عروسیش بود.
ته چین
بچه ها درسته خیلیا ته چین میدرستن اما این ته چین خ خوشمزست ..
مرغ )البته قبلش کمی آبپز کنید بهتره( و هر مخلفاتی ک دوس دارین مثل سیب زمینی به ابعاد تقریبا 2*2 ،هویچ رو چند برش عمودی و به اندازه دو بند انگشت قطعه قطعه کنید، )حالا اگ خودمونی بودین لوبیاسبز،اسفناج(
رو جداجدا سرخ یا تفت بدین..
چندقاشق رب انار رو تو کاسه بریزین و بسته به غلظتش کمی آب ولرم بریزید طوری ک نه رقیق باشه نه غلیظ تقریبا مثل ماست..بعد ادویه جات و نمک اضافه میکنیدو مواد سرخ شده رو توش بغلتونید و دربیارید یا روی مواد رب انار بمالید بهرحال مواد باید رب اناری بشن..
برا برنجش هم سبزی و باقلا بریزید توش عالی میشه فقط نکته ای ک هس معمولا برنجی ک با خورشت خورده میشه رو کمی نرم تر و برای ته چین ذره ای کال تر برنج رو آبکش میکنیم.. ته دیگشم میتونید سیب زمینی و لواش و...بذارید.چند سانت برنج میریزیم و مواد رب انار زده رو میریزیم مواظب باشین رب انار اضافی از توظرف رو برنج نریزه
چون برنج شفته میشه..وقتی دم کشید زرشک و کشمش رو با مقداری کره یا مخلوط روغن و کره تفت بدین.. با مقداری زعفران روی دیس برنج بریزین..
با ماست بورانی یا ماست خیار و سالاد بخورین هم خوبه
حالا نوشجونتون
حالا نمیدونم شما چطور درستش کردین کاش بودین براتون میدرستیدم واقعا خوشمزست.. حالا اونایی ک دوس ندارن سرخ کنن آبپز و تفت بدن..
پرنده غریب جون اونجا رب انار داری؟
بی دل جون مایه خمیر مضر نی؟اگه تو کیک بریزیم مزش بد نمیشه؟
بدون بکینگ پودر هم کیک خوب میشه..
بی دل بانو خب شماهم غذای سالم یاد بدین ما یادبگیریم بد نی..
خیلی سوال درمورد غذای سالم دارم ک مدعیانش نظریات متفاوتی دارن برام سوال های زیادی هنوز هس با اینکه اغلب رعایت میکنم..حالا وقت کردم بپرسم ازتون؟؟
جواب سوالمو کسی نمدونس؟سازگاری شیر و پرتقال..
دسر با توت فرنگی چی کسی بلد نی؟
ترانه جون پس اون دسرها ک تعریفشو میکردی کو؟؟؟
جناب صابر دستور کیک کو؟؟قبلیه خوشمزه تر بود یا این؟ظاهرش ک قبلیه رو نشون میده..
عکس بدون دستور پخت ممنوع!!!
بقیه نمیخان غذایی دسری یاد بدن؟پرنده غریب جان؟ریحانه جون؟...
- - - Updated - - -
بی دل جون تاکی وقت هست؟جایزه؟
تازه چندتا تقلب تو این ممکنه بشه طعم غذا معلوم نی و ممکنه یکی سالم درست نکنه توی غذا ک معلوم نی بعدش ممکنه یکی با فتوشاپ اسمشو بذاره تو عکس..شما ماهرین تشخیص بدین؟؟
یادش بخیر موقع دانشجویی شبای امتحان دوستام میومدن خونه ما با هم درس بخونیم!(البته بماند که میخوندیم یا نهhttp://www.postsmile.net/img/20/2090.gif!!!!)
به هر شکل همیشه منباید شام درست میکردم!
غذای غالب املت مخصوص سرآشپز بود!
به شکل زیر:(ویژه 2 تا3 نفر)
تخم مرغ: (6تا8عدد)
پیاز: یک عدد بزرگ برای تهییه پیاز داغ
قارچ(100گرم خرد شده) و فلفل دلمه(یک عدد متوسط مایل به گوچک)
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
رب انار ملس: نصفه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور:
ابتدا پیازها را خرد و سرخ کرده(پیازداغ!) میذارید تا توپ طلایی بشه. اول زیرش زیاد بعد که به مرور هی سرخ میشه زیرشو کم کنید تا خودش به تنهایی با نون خوشمزه ترین غذای دنیا بشه!
سپس قارچ را سرخ میکنید و در انتها به آن رب انار را که در کمی آب رقیق نموده اید اضافه مینمایید! فلفل دلمه ریز ریز را در انتها اضافه و این مجموعه ده دقیقه با شعله کم حرارت میبیند تا به اصطلاح جا بیافتد و ترشی رب انار به خورد قارچ و دلمه برود!
اینک به قسمت حساس کار یعنی سرخ کردن تخم مرغ ها میرسیم. پس از اینکه تخم مرغ ها کمی سرخ شد رب گوجه اضافه گردد و با سفیده مخلوط! توجه داشته باشید جهت حفظ زیبایی بهترهزرده ها نترکه ولی اگه کسی زرده دوست نداره همورو قاطی کنه!
دستتون واسه همه کار بازه فقط با عشق کار کنید! به به صدای جلز و ولز تخم مرغ! تو کره سرخش کنید ببینید چه شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در انتها مخلوط قارچ و فلفل که در ابتدا آماده کردید را میریزید روش و همچنین پیاز داغ! اینا رو دیگه مخلوط نکنید با املت که زیباییش حفظ بشه! خوب اگه دوست داشتید ابتکار آخر خودمم بهتون میگم: ی مشت بادوم زمینی خرد شده بدید روش! تعجب نکنید! کاری که گفتم را انجام بدید! ترکیبش با پیاز داغ و بقیه خیلی توپ میشه!! وقتی تکیه های خردشدش (نه پودرا) میره زیر دندن خیلی باحال میشه! حالا با نون سنگگ داغ و برشته میل کنییییییییییییییییییییییی ییید
http://www.postsmile.net/img/20/2089.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2089.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2089.gif
ایندفعه درست کردم قول میدم عکسم بذارم!
حالا دونستید چرا معدلم داغون بود و شاگرد آخر بودم همیشه!!!
از عبارتهای زیر کدامیک صحیح می باشد؟
آقای کامروا تا همین چند لحظه پیش داشتم فکر میکردم که کامروا چی خورده که اخیرا حرفهای عجیب غریب تو پستهاش میزنه. از جمله پستهای انقلابی این یکی دو دهه اخیر!!! اما فکر کنم الان با توجه به این املت هفته بیجار بدونم ریشه مسائل در کجاست!
میگن آدم در تعامل با دیگران چیز یاد میگیره اینه ها! من اگر به این تاپیک پر بار و این دستور پخت حرفه ای و خلاق شما سر نمیزدم عمرا به این موضوع پی میبردم که تخم مرغ رو سرخ میکنند! و چه میدونستم که توی املت رب انار میریزن! اینها همه از برکت تکنولوژیه :pride:
و اما! نظر به استقبال بسیار گسترده عزیزان از مسابقه آشپزی و ایمیل ها و پیامهای فراوان که حقیقتا قادر به خوندن همه اونها نیستیم، بدینوسیله به اطلاع عزیزان میرسانم که دیر بجنبید از کیسه تون رفته! بشتابید بشتابید که داره ظرفیت تکمیل میشه ها! :104:
اقای کامروا فکر میکنم این املتو بیاری توی مسابقه حتما نفر اولی رو شاخشه (ستاد روحیه دهی به پدیده های به طرز فجیع خلاق در آشپزی)
در ضمن یک اطلاعیه ای را در باب مسابقه آشپزی براتون بخونم که همینک به دستم رسیده:
شرکت کنندگان عزیز! درسته که ما گفتیم که شرکت بصورت اتوماته، ولی دیگه بالاخره نیت لازمه! یعنی حداقل هم خود شما بدونید و آگاه باشید که در مسابقه شرکت میکنید و هم اینکه ما هم بطور محسوس شرکت شما رو حس کنیم. وعده پعده و عکس نسیه و دستور آشپزی نسیه و اینها هم نمیپذیریم حتی شما دوست عزیز!
همه جزییات آشپزیتون اعم از عکس و طرز پخت و غیره و ذلک رو در یک پست بگذارید و با صدای بلند نیتتون رو برای شرکت در مسابقه اعلام کنید. وگرنه از جایزه خبری نیست.
باران بهاری جان نگران نباش، ما اینجا سیستممون هوشمنده و افراد خاطی را به سرعت شناسایی و به سزای عملشون میرسونیم!
موید باشد:tongue:
آره واقعا بی دل جون من هم به این فکرکردم چرا حرفای جناب کامروا تناقض داشت..
حالا جناب کامروا ملت رو از ابهام دربیارید...
بی دل جون پس جواب بقیه حرفا و سوالامو نمیدین؟؟
حالا نظر شما چیه ما چی بدرستیم؟شما چی میخاین درست کنین؟
خوب حالا نزنیدم خودم همه چیزو میگم(با حالتیکه دستامو بالا گرفتم عرض میکنمhttp://www.postsmile.net/img/20/2091.gif)
جمله آخر دستور آشپزیم نمکی بود واسه شیرین کردن دستور آشپزیم! زیاد سخت نگیرید! http://www.postsmile.net/img/20/2094.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2095.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2092.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2093.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2084.gif
- - - Updated - - -
البته رب انارش یخورده سلیقه ایه میتونید نزنید(فقط چاشنیه قارچشه)http://www.postsmile.net/img/20/2092.gif
من قول میدم با همین املتم برم برنامه بفرمایید شام اول بشم،
از ی آقا نباید انتظار خورش فسنجون یا بوقلمون شکم پر کنید کهhttp://www.postsmile.net/img/20/2079.gif!!
باران بهاری جان! یه ذره خلاقیت داشته باش! قرار نیست که من بگم شما چی بدرستی که! خود اینکه چی بدرستی هم امتیاز داره. بعله!
یه نیگاه به نفر بعدیت بنداز! اعتماد به نفس و میبینی؟ یاد بگیر!
بی دل بانو!
جایزه اش چیه؟
من به عنوان نفر اول شروع میکنم
خاگینه
برای هر تخم مرغ 1 قاشق سوپخوری آب یا شیر و 1 قاشق سوپخوری آرد و کمی وانیل.
بعد اینکه تخم مرغها رو با چنگال خوب زدین ،همه رو باهم خوب مخلوط می کنین میریزین تو ماهیتابه.سرخش می کنین.اگه حوصله داشتین با قاشق هم میشه ریخت و تو تیکه های کوچیک درست کرد.بعد اینکه 2 طرفش سرخ شد شیره ی انگور رو می ریزین تا به خوردش بره.
با شیره زعفرونی هم خیلی خوشمزه میشه.
روش درست کردن شیره زعفرون هم:
برای هر لیوان شکر 1 لیوان آب و کمی زغفرون رو می جوشونیم تا غلیظ بشه.بعد میریزیم روش.بعد ریختن شیره هم نباید زیاد بجوشه چون مثل آدامس سفت و چسبناک میشه.
میزان شیره هم بستگی به مذاق هر کسی داره
اینم هنر من با شیره ی زعفرونی:
مزه اش بدک نبود فقط بابام کلی غر زد که این چیه که نه میشه با نون خورد نه خالی خورد!!ولی یکی از دوستام که خورد خیلی تعریف کرد,دیگه قضاوتش با خودتون
برای جایزه هم من یه پیشنهاد دارم.میتونیم به نفر اول یه آواتار متحرک متناسب با شخصیت مجازیش اهدا کنیم .خوبه؟
اگرهم من نفر اول شدم به پاس زحماتم یه شارژ سه ماهه بهم اهدا میشه این پیشنهادم دیگه فکر کنم عالیهhttp://www.hamdardi.net/imgup/442045175681b7af45.gif
فقط مسابقه رو تا یک ماه دیگه جمع و جور کنید چون بعدش من دیگه میرم یه جای دورکه دسترسی به سایت ندارم
موفق باشید
ترانه، خدا بیامرزه پدرت رو که حرف دل منو زدن!
خودت بگو ما الان به چه چشمی به این شاهکارت نگاه کنیم؟ پیش غذا؟ غذا؟ دسر؟ غذای پیرمرد؟ غذای اطفال؟ اسنک؟ عصرونه؟ صبونه؟
بعد پیش بینی نفر اول شدن هم میکنی، سفارش نوع جایزه هم میدی؟
یعنی اعتماد بنفست تو حلقم :pride:
البته از حق نگذریم: شیره زعفرون و شیره انگور رو خوب اومدی. یعنی این غذات کلا طبق اصول نه تنها تغذیه سالم بود، بلکه تغذیه طبی هم بود.
شیره انگور که انرژی زاست. شیره زعفرون غم زداست.
و فکر میکنم کلا شاید قاقالیلی خوبی برای افراد بخصوص سرد مزاج باشه.
قاقا لیلی رو خوب اومدم نه؟
در ضمن اضافه کنم: من فقط یک رای دارم برای انتخاب بهترین آشپز یا بهترین غذا. و در پایان میتونیم رای گیری کنیم. یا اینکه بر اساس تعداد لایک هایی که هر غذا میخوره، برنده رو تعیین کرد.
اما به هر حال باید غذاها را قضاوت کرد دیگه. این نرم هر مسابقه ایست. پس شرکت کنندگان عزیز آمادگی شنیدن قضاوتهای مختلف در مورد غذاهاشونو داشته باشند.
سلام بر همه دوستان خصوصا بی دل عزیزماگر از احوال اینجانب خواسته باشید ملالی نیست جز تراکم کار.به علت زود تعطیل شدن دانشگاه باید کلاسها رو متراکم برگزار کنیم دیگه رمقی برام باقی نموندهوای بی دل خیلی از پستت به آقای کامروا لذت بردم واقعا تو اون تاپیک راجع به زن صیغه و اینا خیلی انقلابی صحبت کرده بود انقدر دلم میخواست هشتبلکو کنمش گفتم حالا فرشته میاد دعوام میکنه کاش یه تاپیک مخصوص قانع کردن بعضی آدما باز میشد که میشد نظر آزاد توش نوشت و ضمنا عمومی هم بودای خدا یعنی یک مرد بدبختی های زن رو موقع بارداری که تا اون دنیا میره و برمیگرده نبینه (یه عالمه تهوع یه عالمه کمردرد بدبختی زایمان و ... )بعدا بگه خوب مردا تو زمان بارداری و بچه داری زن باید برن زن دوم بگیرن ای خدا نکنی کله این آدما رو هیییییییییییییی خدا رو شکر از این عقل کل ها دور و برم ندارموای متاسفانه دستور غذای پخت جدید ندارم ولی اگه میشه اون پلو گردوی منو تو مسابقه (به قول بچم مساقبه) شرکت بدین لطفا جایزه اش هم یک ویلا باشه حالا هرجا باشه البته تو دنیای حقیقی ها نه مجازی از این باغ و بوستانهای همدردی اینا نباشهممنون میشم بعدا که وقتم آزادتر شد بیشتر میام البته اگه صاحب تاپیک حضور داشته باشهباز هم از بی دل عزیز تشکر می کنم
- - - Updated - - -
نتونستم پستو ویرایش کنم همه رو به هم چسبونده یه جوری بخونیدش دیگه!!!!!!!!!!!
با عرض معذرت از بی دل که تو تایپیکش میخوام ی پارازیت به عنوان دفاعیه بدم!
تموم اون نوشته های بقول بی دل انقلابی! تو دکترین نظریه منه ولی پای عمل برسه از منتقدینشم(بنا به دلایلی که اینجا جای توضیحش نیست! )
همیشه بین تئوری و عملی فرق زمین تا آسمونه! اینو تو درسای دانشگاهتون مگه بارها ندیدییییید؟
بگذریم! نمیدونم چرا از وقتی رژیم گرفتم و شبا فقط سالاد میخورم(بدستور همسر عزیز) اینقدر به این تایپیک سر میزنم و مثل آیینه دق به عکسای هوس انگیزش نگاه میکنم!؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
غذای توپ داریم به اسم قلیه ماهی! از مادربزرگم دستورشو میگرم و با کمک خانومم میپزم و میام دلتونو میسوزونم!:lemo::lemo::lemo:
بی دل!
خاگینه همیشه سرسفره ی تبریزی ها هست و به عنوان عصرونه یا صبحانه هم با چای خورده میشه!یه کم اطلاعات آشپزیتون رو بالا ببرید بد نیست
در ضمن الان یه نگاه به شرکت کننده های دیگه تون بنداز!یکی که ارجاع میده به 1000 صفحه قبل و تازه عکس هم نداره!اون یکی هم که املت با رب انار درست میکنه و میگه منتظر باشید همسرم قلیه ماهی درست کنه عکسشو بذارم!!در مورد شاهکار سرآشپز صابر هم که اصلا من چیزی نگم واقعا بافتش شما رو یاد بافت آجر نمیندازه؟؟
الان بین این ها کی بهتر از همه است؟؟http://www.hamdardi.net/imgup/44204517620d5a56fa.gif
بهتره سریعتر برای جایزه ام با مدیر هماهنگ کنید.بالا برید ,پایین بیاید برنده خودمم!http://www.hamdardi.net/imgup/44204517620d5a4b92.gif
فکر کنم منم باید دست بکار بشم و روی همه رو کم کنم!!!
نه ولش کن حالش نیست :tongue:
بی دل جان ببخشید تو تاپیک تخصصیت پست رفتم از دستم در رفت :o
ترانه!
یعنی من هلاک اون زور گیری اتم! :301:همینطور هلاک اون رسم و رسومات من در آوردیت که برای غالب کردن غذاهات به مردم نگون بخت جاهای مختلف نسبت میدی!
والله ما یه عمر با این تبریزی ها زندگی کردیم ندیدیم خاگینه سر هیچ سفره ایشون باشه.
روح خبیث کیوانی ات قلمبه شده ها دخمل! بدو بپر تو بغل آنی :cheerful: آفرین دخمل سر آشپز! بدو بپر یه غذای درست حسابی درست کن وگرنه کامروا و روزانه غذاهاشونو رو کنن، خاگینه ات رای نمیاره.
فکور! فکر کنم یه ویروسی به نام منتقد بیرونی و والد خوک صفت خاک بر سر خسته یا پشمک اژدر به سر ....در تالار سرو کله اش پیدا شده. همه رو گرفتار کرده. کله میکنی؟ بنده خدا اینقدر حساب برد که در جا تا حد یک نظریه کاغذی عقب نشینی کرد و کلا اصلا منکر قضیه شد!;)
کامروا! اصلا این یکی از خاصیت های خوب این آشپزخونه است که آقایون رو ببره توی آشپزخونه و یه چیزی توی مایه های غذای مشترک ، حس همکاری، عشقولانه، صفا صمیمیت...و از اینا خلاصه!
خوبه! موافقت می نماییم که با خانمتون یک قلیه ماهی خوشمزه درست کنید برای مسابقه فقط به شرط اینکه واقعا در نتیجه همکاری باشه ها! حد اقل سبزیشو شما پاک کرده باشی!
در ضمن اگر روزی ۴۰ دقیقه پیاده روی کنی شاید لازم نباشه شام سالاد بخوری بعد بیای اینجوری ما رو کباب کنی!:fat: یعنی آدم زی زی باشه تا این حد! بعد بیاد شعارهای ....بده لا اله الا الله!
روزانه! مایه اش یه یاعلی اه. پاشو یه یا علی بگو و برو یه غذای دبش برای اهل و عیال درست کن. عکسش ام بذار برا مسابقه. پاشو روی این ترانه رو کم کن. خیلی ادعاش میشه با اون خاگینه اش.:D
(برای مسابقه)
ماهی پر شده یا رنگارنگ
4تا 6نفر
ماهی درشت یکی
هویچ یکی
کدو خورشتی یکی
فلفل ذلمه از هر رنگ یک چهارم
قارچ 10تا
آب انگور 4قاشق غذا یا سرکه یک و نیم قاشق غذا
روغن زیتون 4 ق غ
گوجه 2تا
لیمو 2تا
سبزی معطر به دلخواه
نمک و فلفل
طرز تهیه
ماهی از کمر باز کنید و خارهاشو بیرون بیارید.روش نمک فلفل سرکه بریزید
2 3 ساعت بمونه.
سبزیجاتو خرد کنید قارچو ورقه کنید به همراه روغن زیتون تفت بدید.بعد آب
انگور یا سرکه رو اضافه کنید بدارید با شعله کم کمی بپزه و آبش کشیده بشه.
یک تکه فویل باز کنید و لیموها رو ورقه کنید و بذارید روش.یه کم سبری معطر روش
بریزید و ماهی روی اونا بذارید.موادو داخل ماهی بذارید و با نح اونو ببندید تا ماهی
باز بشه.ماهی توی بپیچید و 1ساعت در فر گرم شذه دمای 150 بذارید.
بعد از این مدت فویلو کنار بزنید و 20دقیقه هم بمونه نا مغز بخت بشه.
مسئولیت هیچ گونه دلدردی پذیرفته نمی شود.
دوستان لطفا شرایط مسابقه را بخونید و توی پستهاتون رعایت کنید وگرنه غذاتون در مسابقه شرکت داده نمیشه.
آقا فرهنگ، برادر من! این غذا را باید درست کرده باشی و عکسش رو هم که خودت از غذات انداختی (نه عکس اینترنتی) توی پستت بگذاری که بتونه در مسابقه شرکت کنه.
توی پست بعدی ات حتما عکسشو بگذار.
موفق باشی
اگه میدونستید جایزه مسابقه چیه، براش سر و دست میشکستید!
اصل شرکت در مسابقه ست اینکه غذا رو کی درست کردیم یا نه مهم
نیست که.:cool:هدف دور هم بودنه.;)
چونه نزن فرهنگ!
برو دور همی غذاتو درست کن. عکسشم بگیر بیار دور همی تو مسابقه شرکت کن :eagerness:
بذار ما هم دور همی از جمال زیبای غذات لذت ببریم!
بچه ها من اینروزا بدجوری دلم شیرینی خانگی سالم میخواد. منظورم کیک و خامه و اینها نیست ها. یک چیزی توی مایه های کلوچه های خانگی. بدون بکینگ پودر.
بیاین رو کنین ببینیم چی در چنته دارین.
هی میام اینترنت رو سرچ میکنم می بینم هر کدام مواد عجیب و غریبی میخواد که من یا ندارم یا نمیدونم چیه!
مردم از بس شیرینی نخوردم:(
دلم میخواد محتویات این شیرینی عسل و کشمش و کنجد و پسته و اینطور چیزها باشه. خامه نه! شکر و پودر قند نه! پکینگ پودر نه! سرخ کردنی نه!
دنبال کیک ببر مازندران هم گشتم پیداش نکردم. به نظرم چیز بدی نبود. ولی کدام صفحه است؟
ترانه اینروزها مشغول شناخت خواستگاره! هیچی! زیاد نمیشه روش حساب کرد.
پرنده غریب تو فکر پاسشه!
روزانه حاااال نداره!
میشل توسط منتقد درونی اش هشت هفلکو شده!
یه عده هم که معلوم نیست عنکبوت شدن! چی بسرشون اومده! بطور نامحسوس از در و دیوار تالار میشکن میرن بالا!
فرشته جونم کلا تریپش تعلیم و تربیته و این ورا پیداش نمیشه ما یه دو تا شیرینی کردی ازش یاد بگیریم.
مدیر همدردی از وقتی من اومدم رفته مرخصی. اینجا کلا یا جای منه یا جای ایشون! بابا اومده بودیم روی گل خودتو ببینیم، همش تو آشپزخونه این! بیاین یه دقیقه چهره منورتون رو ببینیم، دو کلام عطر و در بپاشین از حضور انورتون فیوضات ببریم.
حوصله تاپیک حال و احوال رو دیگه ندارم و راستش جرات نمیکنم بخونم. هر پستی رو که نگاه میکنی پر افسردگی و غم و ماتمه. اون یکی تاپیکها هم که خون ازش میچکه. درو دیوار خورد میکنن، کانون گرم خانواده از هم می پاشن. ای واااای!
فکر کنم همین آشپزخونه جای دنج و گرم و نرمی باشه برای یه گپ خودمونی در کنار صرف یه فنجون چایی و یکی دو تا برش کیک یا شیرینی سالم:82:
از خوندن هرگونه مطلب غمغین و غمناک معذورم! یعنی دکترم گفته فقط برو تو جمعهای شاد و حتی اخبار هم گوش نده. در همین راستا چند روز پیش که حوصله ام سر رفته بود برای رفرش اعصاب و روان، بمدت یکی دو دقیقه بی بی سی را روشن کردم چشمتون روز بد نبینه، اخباری از کشتار مسلمانان برمه پخش کرد که تا همین لحظه هنوز در کابوس بسر میبرم. نمیدونم چه میشه کرد. داشتند زنده زنده مسلمانان بیگناه را میسوزاندند. انسانیت کجا رفته؟
تلویزیون روشن میکنی یا کشتار سوریه است یا برمه یا میانمار یا تظاهرات بحرین و... بمب گذاری و...زندانیان سیاسی، گرانی و تورم و ...
همدردی میای بعد می بینی هر کی یه اسپری درد و ناله و غم گرفته دستش میپاشه به در و دیوار همدردی.
بابا فکر ما رو هم بکنید دیگه. بعضی ها فقط بدبختی هاشونو میارن اینجا تقسیم میکنند. شادیهاشون مال خودشونه! هر وقت دلشون بگیره میان سخاوتمندانه اونو تو همدردی جار میزنند.
دیگه بسه!
زیادی به این منتقده رو بدی همینجور هی برا خودش میخواد پیش بره.
مسئله این است: شیرینی خانگی
بی دل جون اینقدر دست و پامون رو بستی که انگار به یکی بگی آتیش روشن کن ولی نفت نه! چوب نه! کبریت نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
جناب کامروا، از همین استعاره خود شما استفاده میکنم: ما گفتیم آتیش درست کنید اما نه چوب درختان تر رو بشکنید و نه لاستیک و...بندازید که دودش بره توی حلق و چشممون. یک آتیشی درست کنید با هیزم و ذعال مرغوب، خیلی نچرال و زیبا، یه چند تا پیاز و سیب زمینی و لبو هم بندازیم توش دور همی بخوریم و بگپیم و صفا کنیم.
حالا شما حتما باید دست و بالت برای چیزهای ممنوعه باز باشه تا بتونی از زندگی لذت ببری؟ یعنی همچین تمرکز بر خلاف داری که اگه خلاف نکنی آشپزی نمیتونی بکنی روزت هم شب نمیشه!
چرا هر جا میری دنبال گریز به خلافی؟
و ای انسان ما شما را گرفته ایم زیر نظر! به موقعش کارنامه ات رو از پشت سر برات رو میکنیم! هیهات!
بی دل جان میدونم ازین کیک هم دوباره ایراد میگیری ولی عیب نداره دوستمی دستورشو برات گذاشتم:46:
این یه کیک ساده است که بدون نیاز به فر و مایکرو فر درست میشه و کلا 15 دقیقه زمان میبره
عکسی ازش ندارم ولی خیلی خوشمزه است و بافت خیلی نرمی داره
مواد لازم
آرد...............................۸ ق غ
شكر...........................۶ ق غ
شير.............................۱۰ ق غ
روغن...........................۶ ق غ
بكينگ پودر...................۱ ق غ
پودر كاكائو....................۴ ق غ
وانيل............................نوك ق چ
تخم مرغ......................۲ عدد
۱- آرد،شكر، بيكينگ پودر و وانيل و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد
۲- تخم مرغ را به مواد اضافه كنید و با چنگال هم بزنيد
۳- شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود
۴- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
۵-قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید
۶- از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ۱۰ دقیقه به همین حالت کیک ها را استراحت دهید
بعد از ۱۰ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید
فقط چون دوستمی بهت میگم: تو درست بشو نیستی! :54:
سلام به همگی آشپز باشی های همدردی
به زودی میام با یک غذای ابتکار خودم . باب دل بی دل چون طبیعی و از نوع به نظر خودم بسیار سالمش هست فایل پیوست 621
طلبتون تا کمی سرم خلوت بشه
اوکی رولیل گیان
بی دل،خدا بهت صبر بده.تاپیکت به زودی به سرنوشت فایل پیوست 621 دچار می شه.
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
فریشته گیان! قبلا هم از این وعده های سر خرمن زیاد دادی خواهر جان! آشپزی و طرز پخت نسیه!
بیا یه چیزی درست کن ببینم شما یکی فهمیدی ما چی میخوایم یا نه!
بی دل جونم دیگه از این نمیتونی ایراد بگیری!یه نوع کلوچه است که هم سالمه هم طبیعی و هم خوشمزه
ارد:200گرم
شکر:40 گرم
تخم مرغ:1 عدد
کره یا روغن حیوانی:40 گرم
شیر:1/4 پیمانه
خمیرمایه:1 ق م
خرما:10 عدد
پودر هل و پودر دارچین:هرکدوم 1 ق چ
گردو خرد کرده:مقداری
شیر رو با 1 ق از شکر کمی حرارت بدین وخمیرمایه رو اضافه کنید طوریکه شیر داغ نباشه بعدتوظرف دیگه روغن باقیمونده شکر تخم مرغ و شیر رو که اماده کرده بودیم بریزین
بعد ارد رو اضافه کنید به اندازه ای که چسبندگیش از بین بره و نیم ساعت با یه دستمال تمیز که روش کشیدین بهش استراحت میدیم
تو این مدت هسته وپوست خرما رو بگیرید و با اب بپزید تا له بشه و ادویه جات و گردوی خرد شده رو هم اضافه کنید وبعد که سردشد و خمیر هم عمل اومد به ضخامت نیم سانت بازش میکنیم بعد 1ق از موادخرما میذاریم توش
میتونید به شکل قطاب هم بپیچید اما من دو طرف خمیر رو روهم اوردم بعد اون دو طرف دیگه رو و اطرافش رو جمع کردم بعداز اینکه صاف و صوفش کردم با قیچی برش زدم تا شکل بگیره بعد روش زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد میریزیم و تا وقتی روش طلایی بشه میذاریم بپزه
اینم عکسش:
سلام بچه ها خوبین؟خوشین؟
حلوا گردویی
موادلازم:
گردو
برنج
شکر
آب
طرزتهیه:
مقدار گردو و برنج یکیه یعنی اگ نیم کیلو برنجه نیم کیلو هم گردو البته اگ گردو کمی بیشتر باشه بهتره..
گردو رو آسیاب میکنیم (اگ پوستش سیاه و تلخه قبلش با حرارت پوستشو کمی جداکنید)
برنج (هم اگ ریز باشه اشکال نداره) بعد از شستن رو پارچه پهن میکنیم آبش گرفته شه بعدش آسیاب میکنیم البته یذره از آرد شدن درشت ترو زبرتر بشه..
حالا گردوو برنج ساییده شده و کمی شکر ( کم بریزید بعدش مرحله پخت هم میشه اضافه کرد)میریزیم تو ماهیتابه بعدش آب میریزیم تا اینا حل شه باقاشق یا دست مواد رو کامل حل کنید تو آب (تقریبا مثل شیر غلیظ یا شیرموز میشه)..
ماهیتابه رو میذاریم روی گاز بعد اینکه جوش اومد شعله رو کم میکنیم..حلوا رو همش هم بزنید تا ته نگیره..کم کم رنگش تیره میشه..تا اینکه غلیظ شه و نچسبه..رنگش هم قهوه ای تیره مایل به سیاه میشه..
میتونین بذارید رو تخته با وردنه صافش کنید تقریبا به ضخامت 1سانت و برش بزنید لوزی یا هرشکل ک خودتون دوس دارین..یا به اندازه گردو بردارین به شکل دایره درست کنید نه کره..میتونید دو تا خلال پسته روی حلوا
بذارید خوشکل تر شه..
راستی اینو یادم رف بگم موقع پخت حلوا هم میشه خورد گرمه خوشمزست..
حلوا گردویی رو برا شادی ها درست میکنن مثل شب یلدا،عید، شب ششمین روز تولد نوزاد، جشن شیرینی خوران یا عقد، مادر عروس برای عروسی برای خانواده داماد میفرسته..هرچند این رسمها هم مثل چیزهای دیگه کمرنگ شده..
نمیدونم جاهای دیگه هم این حلوا رو درست میکنن یا نه..
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد..
نوشجونتون گوارای وجود پر ارزشتون
بی دل جون درسته بعضی از اطبا میگن شکر جز قندهای چپ گرا و..مضره اما اگ کتب طب سنتی رو نگاه کنی میبینی از شکرو ملاس و شکرسرخ..برای تجویزشون استفاده میکردن..
کسی هم ک در زمینه طب سنتی تحقیق میکرد اسمشو نمیارم قندوشکر رو موجب کیست میدونست ومیگف مستعد کیست ها نخورن..
بی دل جون قتاب ( قطاب یا غتاب ;-) ) بلد هستی؟اگه نیستی بذارم براتون چون توش شکر نداره روش پودرقند میریزن ک میتونی با عسل یا هرچی دوس داری حتی بدون هیچی هم خوشمزست..
نون خرمایی کرمانشاه یا حلواگردویی ارومیه یا حلوا سیاه اردبیل هم خوشمزست..
راستی بی دل جون چرا میگن نمک رو اول غذا و ترشی ورب انار..رو آخرای غذا
- - - Updated - - -
اضافه کنید؟میگن ترشی رو اول غذا بریزی تبدیل به نوعی سم میشه اگ این باشه ک همه ته چینامون سمی بوده چه سم خوشمزه ای;-)..شاید دلیلش اینکه فقط موقع دم کشیدن هس اشکال نداره..
بهرحال اگ جواب رو بلدی بهم بگی خ ممنون میشم حس سرچ نی;-)
ترانه جان واقعاممنونم دلم میخاست کلوچه بپزم کلوچه ای هم ریختش هم مزش مثل کلوچه بیرون باشه..حالا ظاهرش مثل کلوچه بیرون نی اما فکر کنم خوشمزه باشه درسته؟
ممنون لاکو جان
سلام بر همه
من چند روز پیش لازانیا و همیطور کیک تولد پختم که طعمشون خیلی خوب بود هر چند کمرم واقعا درد گرفت و از کرده خویش در شرایط جسمی که دارم پشیمان و پریشان گشتمی
عکسشونم دارم البته به علت عدم توانایی در ایستادن زیاد، خیلی تزیینشون نکردم ولی خوب شدن
عکسشون رو سایت آپلود نکرد گفت حجمش زیاده
دستورالعملش رو هم که اگه بذارم بی دل میگه چرا توش کره اینا ریختی
آخه لازانیا که بدون سس سفید نمیشه تقریبا 100 گرم کره استفاده کردم برای 4 تا لازانیای کامل تو همه شون با هم یک بسته پنیر پیتزا هم ریختم و البته مقدار کمی روغن هم توی موادش بود
برای روی کیک تولد هم که بالاخره خامه ریختم (خامه کم چرب) و داخلش هم که مقداری روغن بود به هرحال
از آنجا که گفته شده غذاها رژیمی باشه من هم به جای تلف کردن وقت گرانبهایم به دادن دستور این شاهکارهایم میرم به کارام برسم و ضمنا بعدش هم بخوابم
گفتم اخبار آشپزیم رو بدم که فکر نکنید دیگه زیادی تنبل شدم
بی دل با اون خصوصیاتی که گفتی آش رشته رو میتونم برات بذارم و همچنین جوجه تابه ای چیز دیگه ای به مخ اینجانب خطور نکرد
شب به خیر
فکور عزیز من آخرین بار 8سال پیش لازانیا خوردم دفعه بعد درست کردی جای منم
خالی کن.بعدشم نمی خوای عکس بذاری جرا بهونه می گیری؟سایزشو کم می کردی.
بچه ها چرا کتلت مامانم بی مزه ست؟مقدار گوشت به پیاز چقدره؟سیب زمینی خام یا
آبپز؟به چه نسبت؟تخم مرغ می خواد؟یه بار خالم درست کرده بود خیلی خوشمزه بود.
قبل از اون فکر می کردم کتلت همینیه که مامانم درست می کنه.خیلی م نازک می کنه.
فکوووووور!
نمیخوای دستور و عکسش رو بگذاری، به قول فرهنگ، چرا بهانه میگیری؟
یعنی اگه تونستی یک پست از من پیدا کنی که گفته باشم *کره* ایراد داره و توی غذا نریزید، اسمم رو عوض میکنم میگذارم یه چیزی تو مایه های پرنیان، پرند، ... اصلا دلارام هم قشنگه نه؟ ملودی چطوره؟ ;)
- - - Updated - - -
همین الان رفتم دنبال طرز پخت کلوچه خانگی که با این ویدیوی طرز پخت کلوچه شکلاتی توی یوتیوب برخوردم:
http://www.youtube.com/watch?v=YyJycsyhufY
میخواستم به آشپز پیشنهاد بدم بیاد توی همدردی عضو شه، یه تاپیک باز کنه اما دیدم شاید زبون ما رو نفهمه!:tongue-new:
طرف قاطیه بدجوری!
سلام
بی دل بانو نمیخای جواب سوالامو بدی؟؟
برو صفحه ی قبل..
بی دل جان
اولا چرا به این سایتهای مستجهن (درست نوشتم؟) سرک میکشی عزیزم اگه خوب بود که فیلتر نبود حالا لطفا نحوه استفاده فیلتر شکنت رو برام پیام خصوصی کن ببینیم این کلوچه چه چوریه راستی توضیحاتش انگلیسی بود؟اگه خواستی به جای فیلتر شکن مربوطه که بهم میدی منم برات دستور پختشو ترجمه میکنم و پیام خصوصی میکنم
راستشو بخواین من برنامه های پیشرفته البته تو رشته خودم تو کامپیوتر می نویسم ولی بقیه کارای کامپیوتر رو زیاد بلد نیستم یکیش همین کم حجم کردن فایل عکس!!!
پس بدانید و آگاه باشید که من بهانه گیری ننمودم
بی دل خودت گفتی غذا رژیمی باشه و این حرفا بعدا به کره اگه گیر ندی به روغن توی غذا (البته خیلی کم بود) و همینطور به پنیر پیتزا که خیلی چرب هست هم گیر نمیدی آیا؟
بعدا تو کیکم روغن ریخته بودم (متاسفانه نصف لیوان) چون میخواستم از قالب به سلامتی و دل خوش بیرون بیاد ناسلامتی کیک تولد بود اگه لازم میشد به خاطر چسبیدن به کف ظرف تکه تکه کنمش که دیگه به درد نمیخورد. بعدا بحث خامه روی کیک هم که برا خودش مقوله ای هستش
اگه به این چیزا ایراد نگرفتی اونوقت من احتمالا باید تغییر نام بدم
اگه بی دل به اینها ایراد نگیره من اسمم رو میذارم پارمیدا (آخه از این اسم خیلی خوشم میاد)
به به به به به! چه میکنن این دخملهای کدبانو باران بهای و ترانه! (با لحن عادل فردوسی پور)
دست مریزاد. آفرین:228:
یادم باشه سر فرصت حتما بیام یک امتحانی بکنم.
به مناسبت شب ششم تولد نوزداااااااد؟؟؟؟!!!!!! چه مناسبت هایی وجود داره و ما غافل بودیم! ای دریغ و ای افسوس!
باران بهاری جان از من متخصص تر در آشپزی کسی نبود که اون سوالهای فوق الذکر رو ازش بپرسی؟
از من اگه می پرسی باید بگم که من تا اونجاییکه حافظه ام یاری میکنه همیشه شنیده ام که نمک رو *آخر* های غذا بزنید علی الخصوص که غذا شامل گوشت قرمز باشه چون نمیگذاره غذا زود بپزه و گوشت هم سفت میشه.
هر چند که من کلا هر جور عشقم بکشه میریزم حالا شد اول، یا آخر.
و اما در باب سوال بعدی یعنی رب انار و ترشی، والله بنده بی تقصیرم:dispirited:
و در مورد اینکه دستور قطاب و اینها را من بلدم یا نه، باید عرض کنم که من هیییییچ نوع شیرینی بلد نیستم! :upset: هر وقت هم که میخوام هنر نمایی کنم میرم سراغ کتاب آشپزی یا یوتیوب. البته چرا! دروغ نگم، حلوا و فرنی و شیر برنج و شله زرد بلدم. همین! نه اینکه شیرینی درست نکرده باشم. کردم! منتها هم خیلی وقت پیش بوده هم اینکه از روی کتاب آشپزی تقلب کردم که الان به کل دستورش یادم رفته.
پس بنابر این ما از این داستان نتیجه میگیریم که شما هرررررررچی هنر بلدی رو رو کن که سخت محتاجیم.
فکور جان! حالا سعی کن به زور هی موارد خلاف در آشپزی ات رو ببری بالا که بشه بهانه که عکس و دستور نگذاری!
یعنی اگر تو حاضر شده باشی نیم لیوان روغن بریزی توی کیک! بعد هم روی همون کیک رو خامه مال کرده باشی و در نهایت از این کیک خورده باشی، چه زیان که ما هم عکس اش رو ببینیم. برای اینکه فردا روز کبود شدی، بدونیم قاتل فکور کی بود چی بود!
حالا که قراره فکور خودکشی کنه، برای اینکه در حق آقای کامروا ظلم نشه و ایشون هم از حق خودکشی برخوردار باشه، بدینوسیله آقای کامروا هم میتونن هر چی دلشون خواست فتیله و نفت بریزن تو غذاشون.
میگم فرهنگ! وقتی خاله ات به اون خوشمزگی که شما دوست داری کتلت می پزن، چرا از خودشون نمی پرسی؟ آخه من نمیدونم مادر جان شما چطوری کتلت میپزن که بگم چرا خشکه. به هر حال میتونه به خاطر آردش باشه. چون بعضی ها آرد میزنن که کمی خودش رو بگیره، حالا اگر زیاد بزنی سفت میشه. تخم مرغ هم نباید زیاد زد. ضمن اینکه زیاد هم نباید سرخش کرد. از طرفی من امتحان کردم وقتی پیاز و سیب زمینی کتلت رو خیلی ریز میکنی، همه حفره ها پر میشه و یه خورده سفت تر میشه. اما وقتی کمی درشت باشه بهتره. منظورم از فاصله ریز و درشتی تفاوت بین غذا ساز و رنده معمولیست. چرا خودت امتحان نمیکنی کتلت بپزی شاید بتونی به سلیقه خودت بپزی. به مادرت هم استراحت بدی.
خوشبختانه زیاد از اون کیک تناول ننمودم البته اصلاح میکنم نصف پیمانه روغن داشت نه نصف لیوان
من نفهمیدم اسمم رو عوض بکنم یا همین فکور خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب ظاهرا به لازانیا زیاد ایراد وارد نبود پس آخر هفته دستورشو میذارم راستی ماجرای کوچک کردن عکس و حجم و اینا رو هم اگه بذارین ممنون میشم یا پیام خصوصی کنید
بی دل نگفتی چه جوری اون ویدیوی کلوچه رو باز کردی آخه این فیلترا....
راستی منو با آقای کامروا تو یه گروه نذارین من هنوزم دلخورم آخه اگه کسی اعتقادی داره و به هیچ وجهی بهش عمل نمیکنه خوب پس به اون چیز اعتقاد نداره و اصلا نباید راجع بهش حرف بزنه چه برسه به اینکه توصیه هم بکنه و بحث هم بکنه واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااای
خوب نظرم عوض شد بی دل کتلت هم میپزه یعنی فکر میکنی تو کتلت برای مثلا سه نفر کمتر از نیم پیمانه روغنه. زهی خیالات باطله آخه خرد خرد که آدم میریزه نمیدونه چقدر ریخته....
بی دل واقعا کتلت میپزی یعنی راست گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
مامانم چرخ می کنه و آرد م می زنه.اینا مهم نه.من با طعمش مشکل دارم.
می خوام ببینم شماها چطوری درست می کنید.خاله مم عباس بندره
دسرسی ندارم.
ترانه جان ،كجايي ببيني كه پرنده غريب هم اون كيك بدون فرن رو درست كرد هم كبه...
مي خوام عكسش رو بذارم ولي از گوشيم كه مي خوام بذارم سايزش بزرگه...بلد هم نيستم كوچيكش كنم....
كبه رو كه درست كردم همه تو كف موندم...مادر شوهرم به خواهرام مي گفت:ديديد عروسم بهتر از شماست...
اخه ما فقط مامانمون كبه درست مي كنند...چون حوصله مي خواد...منم نمي دونم چي شد كه زد به سرم ولي جونم بالا اومد...
كيك رو هم ديشب درست كردن ولي با طرز تهيه تو فرق مي كرد...ولي بد نشد...يعني خوب شد ولي مي شد بهتر بشه...بايد ميذاشتم كمي سرد بشه بعد از فنجون در بيارم...ولي من اين قدر ذوق داشتم كه فقط دلم مي خواست در بيارمش...
ولي خوب دارم پيشرفت مي كنم
کیترینگ رعفران چیه؟