دوست عزیز
اولا که خب ایراد از سمت سایته که این اجازه رو میده . خب این یه باگه.
جدا از این که این قانون باعث ، ثبات تالار میشه ، این که هر کسی روزی 100 تاپست نذاره تالار شلوغ شه
هم چنین هزینه سایت هم لازمه که یه جورایی تامین شه.
موفق و موید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز
اولا که خب ایراد از سمت سایته که این اجازه رو میده . خب این یه باگه.
جدا از این که این قانون باعث ، ثبات تالار میشه ، این که هر کسی روزی 100 تاپست نذاره تالار شلوغ شه
هم چنین هزینه سایت هم لازمه که یه جورایی تامین شه.
موفق و موید
عزیزم یه هفته است حق اشتراک دادم، ولی نام کاربریم فعال نمیشه.
آقای مدیر دوستم نداره:47:
ایمیلت صحیحه موفرفری جان؟
تغییرش ندادی؟
مو فرفری محترم، لطفا شکیبا باشید.
مشکل شما در اسرع وقت حل خواهد شد.
با تشکر
.نقل قول:
در مورد محدودیت 3 پست :
محدودیت 3 پست دو هدف ذیل را دنبال می کند
1 - کاربران تازه وارد که هیجانی هستند و مشکلات خود را طرح می کنند. به جای ارسال پست های مکرر و جواب دادن ، فرصت خواندن و گوش کردن داشته باشند. و تاپیکهایشان را بی جهت جلو نبرند که از استفاده نظرات کارشناسان محروم شوند.
2 - در ارسال پست های بی محتوا و مکرر و حاشیه ای پرهیز شود.
از این رو ما دسترسی ارسال بیش از 3 پست را به غیر از گروه کاربران عادی به همه دادیم و از طرفی فهرستی هم از همان اول شروع به تهیه کردیم و روز به روز اضافه می شود و کاربران عادی که پستهای مفید ارسال می کنند از محدودیت پست به مرور خارج می شوند. هم اکنون دهها کاربر داریم که کاربر عادی هستند و می توانند پستهای بی شماری در روز ارسال کنند.
با سلام
مو فرفری گرامی مشکل شارژ شما بر طرف گردید.
من نميتونم با موبايلم بيام سايت واسه رمزم ارور ميده مشكل كار كجاست:47:
یاس کبودعزیز
اگه رمزت عدده...اول انگلیسیش کن بعدرمزروواردکن
منم نمی تونم با موبایل ورود کنم.
من با ايپد تغيير رمز دادم كه عدد فارسي بود با موبايل عدد انگليسي ميدادم
مرسي از راهنماايي پاييزه عزيز
شماهم امتحان كن درست ميشه
دفعه قبل م عدد انگلیسی بود ولی وارد نمی شد.
با موبایل چرا شکل مشترک انجمن فرق می کنه؟
من یه سوالی برام پیش اومده...نحوه امتیاز دهی و دادن سطح چه مبنایی داره.یه صفحه ای هست که تیتر وار انگلیسی نوشته ولی من چیزی دستگیرم نشده.میبینم کسانی هستن دیرتر عضو شدند ،تشکرها و لایک هاشون کمتره ولی نوشتهای زیادی داشتن وبرای هر سوالی تاپیک باز کردن ولی سطحشون بالاتره.....کنجکاو شدم آیا نوشته ها ی زیاد و غیر کارشناسانه و زدن تاپیکهای متعدد مبنای دادن سطح و امتیازه؟
اصلن این سطح و امتیاز به چه کاری میاد؟یا دستاوردها نوارهای رنگی.
البته امروز باز کاربری رو دیدم که فکر کنم 27 نوشته داشت با 17 یا 18 تشکر ولی با سطح 27!ولی 2 سال عضو بود و کاربر عادی بود.هنوز نتونستم بین سطح و سابقه و نوشته و تشکر و ...رابطه ای پیدا کنم!!:303:
سلام.
اولا که واقعا ممنونم.من واقعا واقعا با این سایت یه گره بزرگ از روح و روانم باز شد.باعث شد برم پیش مشاور الان جلسات منظم دارم و چقدر برای روحیم و زندگیم و نه تنها مشکلم مفید بوده.
کلا دیدم باز تر شد به مسایل و روابط،کنترلم رو خودم بیشتر شده و سعی میکنم بیشتر با فکر عمل کنم تا احساسی....کلا همش قند تو دلم اب میشه.نمی دونید چقدر 1 سال گذشته اذیت شدم.
سوالی که داشتم چرا من نتونستم برای خودم عکس بزارم.اصلا پنجرش باز نمیشه.راه اشتباه میرم یا مشکل از سیستممه.
سلام خدمت مدیریت گرامی :
میخاستم بگم وقتی پستی ارسال میکنم، یعنی وقتی دکمه ارسال رو میزنم ، صفحه مدتی منتظر میمونه تا اطلاعات رو اپلود کنه. اما هرچقد منتظر میمونم این صفحه ، به صفحه بعدی نمیره.
بعد که یه تب دیگه باز میکنم می بینم چهار بار پستم رو ارسال کرده با اپدیت.
بعد میام یکی یکی اپدیت ها رو حذف میکنم و ویرایش میکنم.
لطفا رسیدگی کنید.
یا جاوااسکریپت یا سمت سرور.
باتشکر
پیام بازدید کنندگان نمی تونم بذارم واسه خودم؟ قبلا میشد
با سلام واحترام
برای رفتن به یک صفحه دلخواه در یک تاپیک چند صفحه ای از طریق تایپ صفحه مورد نظر در اینپوت باکس مربوطه اگرفونت فارسی باشد درست عمل نمی کند ودر هر حالت ما را به صفحه اول می برد.
دوستان گل
اگه روی هر کدوم از نوار ها موستون رو نگه دارید ، تایتلی واسش میاد که روش نوشته اون نوار چیه.
نوار اولی : مقدار امتیاز شما و سطح شما رو نشون میده.
نوار دومی : درصد باقیمانده برای سعود از سطح کنونی به سطح بعدی است.
نوار سومی : Overall activity نفهمیدم چیه ، فک کنم سطح فعالیتتون رو طی مدت های اخیر نشون میده. ولی نفهمیدم.
یعنی این نوارها قرار نیست به کاری بیاد ، بلکه یک نمایش دهنده اطلاعات است.
اما این که کلا این سطح و امتیاز ها به چه دردی میخوره یا این که رو چه حسابی داده میشه نمیدونم . یعنی مهم هم نیست واسم :))
موفق و موید
دوستان چقدر سخت می گیرین!! vBulletin یه برنامه آماده است که توسط نهادی اداره میشه که کارش درست کردن فرومه اینکه این اعداد و آمارا هم چیه رو باید بریم ازونا بپرسیم!! : vBulletin 5 Connect, The World's Leading Community Software .حالا مدیران سایت هستند که تصمیم می گیرند چطور ازین اطلاعات استفاده کنند؛ شایدم اصلا استفاده نکنند؛ که در اون صورت صرفا یه سری اطلاعاته که توسط برنامه نشون داده میشه،همین.
ضمنا تویه این آدرس میتونید سایتای دیگه ای که از این برنامه استفاده می کنند و یه سری اطلاعات دیگه رو ببینین :
https://wappalyzer.com/applications/...x&pk_kwd=panel
فکر کنم امکانش کلا برای همه کاربرا حذف شده.
-
من قبل از ارسال کل پیغامو کپی میکنم که از دست ندمش، بعد برا من به این صورته که آخره سر یه پیغام میده که یا بمونم تویه صفحه یا برم؛اگه بمونم آپدیت درست میکنه اگه برم غالبا درست نمیکنه! در هر حال خیلی نباید بهش اصرار کرد وگرنه آپدیتای زیادی درست میکنه!
من فکر میکنم ایراد از باریه که رو سروره حالا یا پهنای باندش یا پردازشش،سرعت اینترنت خودمونم باید مهم باشه .
چرا پیام ها تو جیمیلم نمیاد؟تا هفته قبل خوب بود اما حالا نمیاد!!!!!؟
همه چیز هم فعاله چیزی رو تغییر ندادم:sad:
اینکه کنار پست اول اخر هر صفحه حدیث و ایه می یاد سلیقه ی کیه ؟؟؟؟ میشه لطف کنین برش دارین اخه این که توی اون قوانین تالار که ما تایید کرده بودیم نبود که بود؟؟؟
بابا ما هم ادمیم به خدا برش دارین یعنی چی زور می گین؟؟؟
با سلام
زور چیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:97:
اینگونه مسائل مربوط به مدیریت تالار می شود و هیچ ربطی به قوانین همدردی ندارد.
ما در این تالار صدها و هزاران تنظیم و کار اعمال می کنیم، مگر برای هر کدام را در قوانین همدردی ذکر کنیم؟!!!!!
واقعا تعجب می کنم از توقعات و انتظارات غیر منطقی بعضی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
البته توضیحات بالا صرفا جواب این بود که تغییرات تالار توسط مدیران را زورگویی محسوب می کنید!!!!!
و بدیهی هست از نظرات اصلاحی و پیشنهادات ارزنده همه شما عزیزان استفاده می کنیم. کما اینکه تا کنون هم همینطور بوده است.
اینکه تو تالار تغییرات کلی بدین یه بحثه اینکه یه ایه و حدیث تو هر پست من که می نویسم بچسبه بهم یه حرف دیگه است. زوره. کجاش غیرمنطقیه؟ اگه می شه مدیران تالار یه جای بهتر و کلی تر رو برای ایه و حدیث ها انتخاب کنن. ته پست مثل امضای هر پست هست و شخصی به حساب میاد. اینکه غیر منطقی به نظرتون میاد به نظر من غیر منطقیه. کنار پست ادم یه چیزی باشه عین اینه که خود ادم اونو نوشت
بالای صفحه ی تالار یه جایی بذارین کلی باشه جای حدیث ها
این جایی که در نظر گرفته شده حریم خصوصی حساب میشه
البته اینم نظر منه. حالا نظر شما و دیگر مدیران معتبره.
- - - Updated - - -
اختلاف
حضرت زهرا سلام الله علیها:
خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت اسلامی و امامت و رهبری ما را عامل وحدت و درامان ماندن از تفرقه ها قرار داده است.
اینم ته پست من اومده
منطقیه؟
باشه
منم می گم زور نیست خیلی منطقیه!
:72:
- - - Updated - - -
حيا
ابى سعيد الخدرى:
رسول اكرم صلىاللهعليهوآله از دختران پشت پرده با حياتر بودند، و اگر چيزى را دوست نمىداشتند، از چهرهشان مىفهميديم.
یه رفرش زدم حالا این شد
--------
این حریم خصوصیه منه . وظیفه ام بود بگم. هر چند که در عمل نظر من اعتبار نداره.
موفق باشید
9راستش به نظر منم کار جالبی نیست.یا اقلا یه ترجمه درست و درمونی داشتن بهتر بود.بعضی هاش واقعا بد فهمن.یا من خنگم.اما هیچ وقت خنگ نبودم.حالا نمیددنم والا !!!!
میگم درسته واقعا شما اینجا حق وضع قوانین دارید اما به لطف شما اگه مخاطب ها نباشن اینجا معنی نداره.....نمیدونم اما اعتقاد و علاقه شخصیتون کاملا درک میکنم اما واقعا بی مناسبت.
میدونم الان همه میریزن سرم فحش میدن!!!اخه کنار پست من نوعی که دارم از خیانت شوهرم و بد بختی های زندگی و....میگم یهو یه حدیث در مورد تلاوق قران چه مناسبتی داره
..
اگر پیام ها مرتبط با مباحث روانشناسی و خانواده باشه،با جو تالار هم خوانی
خواهد داشت،لزومن هم نباید منحصرن حدیث و روایت باشه.جاشونم خوبه،
حداقل اون پست به خاطر اینکه به سبک پست های من در میاد،راحت تر خونده
می شه.:nevreness:
اگر برای سایت همدردی بودن این احادیث و ایه های قرانی منفعتی داره و نیاز می بینین و الزام که همین باشه مضمونش جای بهتری به نظرم اومد.
می تونین به جای اینکه چسبیده به پست و جزیی از پست کاربران قرارش بدین، به عنوان یه پست جداگانه بعد از پست کاربر بذارینش. جدای از پست بذارین. ادغامش نکنین. اینطوری میشه همون تبلیغات مذهبی.
سلام وعرض ادب وخسته نباشید و...
من یک پیشنهادی داشتم...
اگر شخص بتونه مطالب تایپیکش رو درانجمن ازاد بعد از اتمام شارژ بازهم ببینه خیلی خوبه ..البته فقط تایپیک خودش رو..وبدون امکان ارسال پست چون شارژش تموم شده...
وچه بهتر ک این رو خودش بتونه تنظیم کنه که مثلا درحالت ورود به سایت بتونه تایپیک های انجمن ازادش روببینه یانه...
علت: عموما مشکلاتی که در انجمن ازاد مطرح میشود خصوصی هستن وحتی شاید نشه اونها روپرینت کردیا در کامپوتر سیو کرد..
ازطرفی هم نیاز هست پاسخ های مدیران محترم چندبارخونده بشه تا کاملا درذهن جای بگیرن..
اگر این قابلیت اضافه بشه خیلییییی عالیییی میشه..
باتشکر ازتوجه شما!
با سلام
دوستانی که پیشنهادسازنده ای در مورد آیات منتخب اتفاقی یا احادیث منتخب اتفاقی دارند لطفا در تاپیکی که به همین موضوع اختصاص داده شده است قرار دهند تا تجمیع شده و جمعبندی گردد.
bahar1990 گرامی
متاسفانه از نظر فنی چنین امکانی مشکلاتی در پی دارد.
عزیزان می توانند مطالب خود را اگر نمی توانند پرینت کنند یا در کامپیوتر خود ذخیره کنند در ایمیل خود قرار دهند تا دسترسی به آن را پیوسته داشته باشند و امنیت آن هم حفظ شود.
با تشکر
میخواستم درخواست کنم اگه میشه قسمت حدیث رو حذف کنین و فقط آیات قرآن باشه یعنی شما مطمئنید که همه ی این حدیث ها درست هست و تحریف نشده؟
ممکنه ضربه بزنه به دین حدیثی که جعلی باشه
درود
بعضی وقتها مقاله ای زیبا در اینترنت پیدا میکنیم و در سایت وزین همدردی قرار میدهیم یا بعضی دوستان پست های بسیار خوب و آموزنده ای میزارن ایکاش گزینه ای بود برای اینکه بشود دیگران را دعوت کرد به دیدن پست های مفید و یا تایپیک و مقالات خوب :72:
اگه این سیستم باشه بهتره دادا فکر ما شاگرد تنبل ها هم باشید توی چند عدد تالار گفتمان دیدم خیلی هم استقبال کردن از این مورد اینجوری زحمت ماهم کمتر میشه پیام خصوصی تک تک ندیم دیچه واقعا سخته و وقت گیر هست
سلام
پیشنهاد میکنم بخشی تحت عنوان معرفی کتاب ایجاد بشه تا دوستان بتونن کتب مفیدی که مطالعه کردند رو معرفی کنند.
با سلام
معرفی کتب روانشناسی
با سلام خدمت مدیریت محترم
قانون حداکثر سه پست در روز تا جایی که من خوندم در قوانین ذکر نشده .
کاربران تازه وارد، گاها این مساله رو نمیدونن و به مشکل میخورن تا این که کاربر با تجربه تر بهشون متذکر میشه.
لطفا این رو هم در صفحه قوانین ، عنوان کنید تا مطلع باشن که اگه لازم داشتند اکانت بخرن.
با تشکر
سلام...
به تازگی وقتی وارد تالار میشم با اینکه قبلا نام کاربریم ذخیره شده بود اما الان برای هربار
که وارد میشم مجدد باید نام کاربری و رمزم رو وارد کنم.ضمن اینکه تو قسمت تاره چه خبر که
وارد میشم عنوان تاپیک ها پاک شدن ..قبلا یکبار پیامی با محتوای تالار همدردی درحال به روز
رسانی است روی صفحه اومد و من کلیک کردم و از اون موقع این مشکل برام پیش اومده.
چه زمانیکه با موبایل و چه وقتیکه با لب تاپم وارد میشم این مشکل هست..
- - - Updated - - -
با تشکر فراوان..مشکلم برطرف شد...:72: