سلام دوستان مهربان
رسید ماه مهمانی خدا ان شاالله که تمام مشکلاتتون توی این ماه بزرگ به حق صاحبش حل بشه و همه حاجت روا بشن ازت خواهش میکنم که در این شب روزهای عزیز منو از دعای خیرتون بی نصیب نگردانین التماس دعا...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان مهربان
رسید ماه مهمانی خدا ان شاالله که تمام مشکلاتتون توی این ماه بزرگ به حق صاحبش حل بشه و همه حاجت روا بشن ازت خواهش میکنم که در این شب روزهای عزیز منو از دعای خیرتون بی نصیب نگردانین التماس دعا...
التماس دعا :72::72::72:
- - - Updated - - -
:72:رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء:72:
قطعه ای از بهشت
سلام
طاعاتتون قبول حق .
دعاگوی همه شما عزیزان هستم .
انشالله خوشبختی و سعادت منزل دلتون و پر کنه ....
التماس دعا داشتن خواسته بزرگی از شما ....
پیشاپیش ممنونم.
مثل شما ها نیست .
بدرود
میشه ارتون خواهش کنم وقت افطار برام دعا کنید، که دوباره آرامش و خوشبختی رو توی زندگیم حس کنم.و بتونم بچه ام رو کنارم داشته باشم.
انشالله به حق این ماه پربرکت مشکلات همه حل بشه.
یادم باشد ...
برای کسی که قادر به کمک کردنش نیستم...
دعا کنم...
سلام
لحظه های ناب دعا زمان سحر و افطار من رو هم فراموش نکنید
التماس دعا
روایت اثر گذاری دعاهای دوستان به قدری تاثیر گذار است که این تاپیک رنگ وبوی دیگری می دهد.
به خواسته فرشته مهربان جهت شفای فرد بیماری ، از شما دوستان "جهت ختم دوازده هزار ذکر أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ " طلب یاری می نمایم هر کدام از دوستان هر چقدر می توانند در همین تاپیک تا شب میلاد امام حسن مجتبی اعلام نماید .
خداوند عوض خیرش را در زندگی خودتان نمایان کند . ان شاء الله
انشالله بیماریشون شفا پیدا کنه.
300:72:
به بزرگمردی گفته شد: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکردی ، تا دعایت مستجاب شود...
بزرگمرد پرسید چگونه؟
به او گفته شد: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون تو با زبان آنها گناه نکرده ای!
با سلام خدمت دوستان عزیز و همیشه آماده برای یاری رسانی با دعاهای خیر خواهانه
برای این بنده خدایی که بیمار هست و مشکوک به سرطان که نمونه برداری از او بعمل آماده و هنوز جواب نیامده این ختم گرفته شده که در روز ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام ادا می شود تا بخیر بگذرد و نتیجه پاتولوژی منفی باشد ان شاء الله .
وقتی از من درخواست کردند که از فامیل و دوست و آشنا بخواهم یاری دهند گفتم ما تالار گفتمانی داریم که گاهی مضطرین اعلام نیاز به دعا داشته اند و به شخصه برای هرموردی تقاضا داشته ام دعاها کارساز بوده آنجا اعلام می کنم که بسیجی شود .... تا فردا منتظر خبر من هستند که چه تعداد تقبل شده .... تا کنون فقط یک نفر و 300 بار تقبل شده این در شأن همدردی و دوستان دلسوز و یاری رسان نیست و من خجالت میکشم بگم فقط 300 بار تقبل کردند .
منتظرم که ان شاء الله تا فردا خبر از وفور تعدادی که دوستان همدردی پذیرفته اند دهم . ان شاء الله که هرتعداد که می پذیرید بشود وزن یک عیدی خوب که از خدا به آبروی امام حسن مجتبی علیه السلام دریافت می دارید
من برای عزیزانی که در این ختم شرکت می کنند از خدا می خواهم که اجابت چهار حاجت مهم زندگیشون را به بهترین وجه به اعتبار و آبروی معصوم چهارم علیه السلام عیدی بگیرند و از نزدیکان و بستگان بیمار مورد نظر هم تقاضا می کنم همین را طلب کنند .
حالا هرکس مشارکت می نماید لطفاً تعداد مورد تقبل را اعلام فرماید ( هرچه زودتر اعلام فرمایید بهتر است )
به برکت صلوات بر محمد و آل محمد صل الله علیه و آله
اگه خداقبول کنه من 1000تامیخونم
سلام
ان شالله مشکلی نباشه .
من هم اگر لایق باشم : 1000 مرتبه
أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ"
800
1019
سلام منم 700
1000تا
ان شالله هر چی خیره براشون رقم بخوره
اللهم اشف کل مریض
امین
ان شاالله به حق این لحظه های ناب دم افطار خدا حوائج همه رو ختم به خیر کنه
خدا قبول کنه منم 500تا
اللهم اشف کل مریض
700تا دیگه
خدا قبول کنه ان شاالله
التماس دعا
سلام وقتتون بخیر...
500 تا
طاعات از همگی قبول:72:
228تا
دیشب داشتم فکر می کردم اینکه هزاران ندای امن یجیب همزمان به اسمون بلند میشه، چقدر دل نشینه.
اون هم از طرف کسایی که اصلا همدیگرو ندیدن........هر کدوم ی گوشه ای .......اونم برای کسی که اسمش رو هم نمی دونن....... این یعنی چی؟؟
حالا که تا اینجا اومدم می خوام ی چیزی بگم
فرشته مهربان عزیز،
خوش به حال دوستان شما تو دنیای واقعی! چون هر وقت می افتن تو سر بالایی زندگی شون، دوستی مثل شما دارن که میاد اینجا دعاو استغاثه ی همگانی براشون راه میندازه!
دوستان دل پاک همدردی ام،
لطفا تو لحظه های عاشقانتون با خدا، من و خانوادم رو هم یادی کنید:72:
الهی که توی خونه دلتون همیشه خدا مهمون باشه:203:
:72::72::72:
300 تا
اللهم اشف کل مریض:72::321:
200 تا
فقط خدااااا
سلام بر دوستان عزیزو سپاسگزار از عنایت و محبتتان
اعلام تکمیل می کنم .... به لطف همراهی شما و دوستانی در فضای غیر مجازی از 12 هزار به چهارده هزار رسید به نیت چهارده معصوم .....
ان شاء الله همه عزیزانی که لطف کردند و یاری رسانند و پذیرفتند فردا که ختم را انجام می دهید از خداوند به واسطه کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام چهار خواسته مهم زندگیتون را به بهترین وجه عیدی دریافت کنید .
عزیزان فکر می کنم دعا در راستای رفع بیماری و گرفتاریهای پیچیده که اشخاص را به اضطرار می رساند بسیار ارزشمند است چون سهیم شدن در گره گشایی و شفا را موجب می شود ... خدا خیرتان دهد
مورد دیگری نیز هست که ملتمس دعاست که در پست بعدی درخواست ختم دعای مشلول می شود برایش
دوستان همیشه همراه و دلسوز و یاری رسان
دوستی داریم که چندین ماه هست پایش دچار مشکل شده و حرکت را برای او مختل کرده و تشخیص پزشکی هم به جایی نرسیده و ظاهراً تمام آزمایشات و اسکن و ام آر آی حاکی از عدم مشکل در سیستم بدن هست .... فردی خیر خواه و دلسوز و مردم دار و یاری رسان به دیگران هست ....
برآن شدیم برایش ختم 40 بار دعای مشلول را بگیریم ..... زمان از فردا روز ولادت امام کریم تا اولین شب قدر هست ..... هرکدام از دوستان هرتعداد تقبل می فرمایند اینجا اعلام کنند که لحاظ شود
برای عزیزان یاری رسان عیدی ویژه در روز ولادت اما حسن مجبتی علیه السلام از درگاه خدا درخواست می شود به عوض خیر ....
ایام ماه مبارک رمضان است و ماه خداست
روز روز ولادت امامی کریم هست و و آبرومند در درگاه خدا
حاجتمند هم پذیرنده قرائت دعای مشلول برای شفای مریض
و خواهان از درگاه خدا نیز خود مریض و اطرافیان و دوستانش ...
اجابت کننده هم خدای بزرگ و رئوف و لطیف و ......
بعید می دانم اجابت نشود .... هم شفای بیمار منظور نظر هم عیدی ویژه برای عزیزان قرائت کننده دعا
منتظر دست یاری شما هستم
التماس دعا خلیی گرفتاری و بدبختی دارم
سلام
یه سوال داشتم
ذکر امن یجیب ...
رو باید فردا بگیم من فکر کردم مهلتش تا اخر امروزه
حالا فردا دوباره بفرستم؟
بله امن یجیب برای روز سه شنبه هست اونی که خوندید ان شاء الله حاجت روایی خودتون باشه برای فردا اگر میتونید بخونید اگر نه خبر بدید که بسپاریم به کس دیگری
ممنون
خدا قبول کنه
همون تعداد رو دوباره میخونم
از همه عزیزان التماس دعای خیر دارم تو این شبهای عزیز
سلام
من 3 بار دعای مشمول رو میخونم.
التماس دعا:72:
وقتی برای کسی از ته قلب آرزوی موفقیت شادی و سلامتی می کنید، امواج نامرئی تفکرات و انرژی شما تشخیص نمی دهد که این آرزو متوجه دیگریست.
این موج نیک خواهی ابتدا خود شما را سرشار از ماهیت خویش می کند
در حالت دعا تمامی قوای معنوی، سلول های مغز و حتی سیستم عصبی، زیر بارش این ذرات بهشتی قرار می گیرند که خود شما آن را تولید کردید.
اگر از کسی بیزار و متنفر باشید نیز ذرات و امواج کسالت و تنفر، نخست بر خود شما می بارد و سپس در ضمیرتان رسوب می کند.:97:
با توجه به این واقعیت، ضمیر ناخودآگاه کسی که دعا و نفرین می کند، نمیتواند تشخیص دهد که این محصولات شفا بخش و یا مسموم کننده متعلق به فرد دیگریست و باید به سوی او صادر شود بلکه در این شرایط، ضمیر ناخودآگاه، آن محصولات را ابتدا خودش جذب می کند.:303:
همیشه به یاد داشته باشید آبی که در رودخانه جاریست، نخست بستر خود را تر و سرشار از ذات خویش میکند و در نهایت به دریا میرسد...:203:
خدایا ...
دل دوستانم را آنقدر صاف بگردان...
تا قبل از پایین آمدن دستشان...
دعایشان مستجاب گردد...
سلام دوستان توی کار شوهرم گره افتاده هر چی دعا میکنم دنبال کار میگردم.و تلاش میکنم اصلا فایدهدای نداره
یه جواب درست و حسابی نمیدن بهمون اصلا عروسیم معلوم نیست کی باشه
بیپول و بلاتکلیف نه کاری نه درامدی
هر کسی به دلش افتاد برامون دعا کنید خیلی محتاجم
سلام
فردا آخرین روز دعای چله هست
دوستانی که از نیمه شهبان شروع کردند و با هم دعا گفتیم
امیدوارم دست اجابت خدا رو همه مون بیشتر و بیشتر ببینیم
التماس دعا دارم از همه تون
برای داشتن یک زندگی آسان دعا نکنید!
دعا کنید تا توانایی آن را داشته باشید
که از پس یک زندگی دشوار برآیید...
سلام
التماس دعا داشتم دوستان...
دچار بیماری رماتیسم مفصلی شدم و عفونت استخوان...
بلند شدن از زمین و نشستن برایم با جیغ و داد گاهی همراه هست چون درد شدیدی دارم زمینو گاز می زنم...زندگیم کمی مختل شد
ممنون میشم با دل های پاکتون دعا کنید درد من کمی تسکین پیدا کند ...
سلام همدردی های عزیز و محترم :72:
به لطف خدا و دعای شما دردم خیلی تسکین گرفت:103:
مسکن شما خیلی زودتر از مسکن پزشک اثر کرد:18:
راه که میرم به کنار٬ راحتم می دو ام:wink:
از دعاهای شما خوبان متشکرم:43:
منم دعاتون می کنم ان شاءالله سلامت و تندرست و سرافراز باشید:321:
حلالم کنید:72::72::72:
سلام مرحمت عزیز :43:
خدا را شکر که دردتون تسکین پیدا کرد... انشاءالله شما و خانوادتون همیشه سالم و تندرست باشید :203:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: :72::72::72::72:
سلام دوستان عزیز. متاسفانه تمام اطرافیانم به طور ظالمانه ای تنهام گذاشتن. روزها میگذرن و من حتی هم صحبتی ندارم. تنها زندگی میکنم خودم غذا درست میکنم. نا امید شدم از همه و نمیدونم کجا برم که با کسی آشنا بشم که عاقبت خوبی داشته باشه و ظربه ای نخورم. 34 سالمه و روحیه و امید و دلخوشی و زندگی و تفریح ندارم. بسختی در آمد دارم.
شاید یه تاپیک بزنم ولی نمیدونم از کجا بگم و چطور بگم.
برام دعا کنید
ممنونم
سلام دوستای وبم
امیدوارم من رو هم تو دعاهاتون یاد کنید
خیلی محتاج به دعای خیرتون هستم
:72::72::72:
امیدوارم موفق و عاقبت بخیر باشید
سلام دوستان عزیزم.لطفا برای دخترخاله مهربونم دعاکنین سرطان داره قراره برای دومین بارپیوند بشه دعاکنین مشکلی پیش نیاد