سلام سارا:72:
نمی دونم من این دوست قدیمی رو می شناسم یا نه، ولی خیلی راغبم خبر رو بشنوم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سارا:72:
نمی دونم من این دوست قدیمی رو می شناسم یا نه، ولی خیلی راغبم خبر رو بشنوم.
ان شاء الله که همیشه حامل خبرهای خوش باشی
خریداریم بانووووووووو
بگو خبر چه داری عزیزم :310:
چشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــم
امسال خدا رو شکر تالار ما پر از خبرهای خوبه..........:323:......
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا:227:
دوستانامریم عزیز هم از مهر امسال به جمع معلمین تالار همدردی پیوست و امروز اولین روز هست که سر کلاس حاضر شده........
..هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا:310:
خیلی از خبر موفقیت یاران قدیمی خوشحال میشم ..هورا.باید یک شام حسابی از مریم و کیوان خان باهم بگیریم........:311:
مریم جونم مبارک خانمی .:43:...امیدوارم این گامی باشه برای موفقیت های بعدی شما در مسیر زندگی.........
هوراااااااااااااااااااااا اااااا
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...9d4ba86521.gif
به به ، به به ، چه خبر خوبی :310::310:
مریم جون نشد ها چرا بی خبر گذاشتی ، اگه می دونستیم با خبر مربوط به کیوان اخبار می شد . و اونجا سر و صدایی به پا می شد ها ...
دیگه کی تو این آزمون قبول شده و ما خبر نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟، بیاین رو کنین دیگه که ما بیشتر خوشحال بشیم :104: .
خوشحالــــــــــــــــــم که موفقیت دوستان هم تالاری رو می بینم :310:.
سال تحصیلی را ویژه بهت تبریک می گم ، یه هدیه هم برات دارم که الآن عجله دارم باید برم بیرون ، بعداً تقدیم می کنم .
خدایا شکــــــــــــــــــرت .
.
.
به به چه خبرای خوبی
سارا بانو همیشه خوش خبر باشی
مریم عزیز پس چرا ساکتی خانم معلم بابا بیا یه حالی یه احوالی
خانمی خیلی خوشحال شدم از شنیدن این خبر ایشالله همینجوری دنبال هم خبرای خوب ازت بشنویم . :46:
امیدوارم همواره شاهد موفقیت شما و دیگر دوستان باشیم .:43:
ای بابا ببین همینجوری یکی یکی داره به جمع معلم های تالار اضافه میشه .
بابا ما هرچی دیدیم و شنیدیم معلم ها اهل حرف زدن و بحث و اینا هستند این از خاصیت های این شغل هست .
اما معلمای این تالار مخصوصا تازه معلما عجیــــب ساکت شدن .
یه خورده از این پیشکسوت این شغل (فرشته مهربان) یاد بگیرید . بیاید از حال و احوالتون از ذوق و شوق مدرسه رفتنتون بگین .
فرشته مهربان عزیز فکر کنم باید یه چند جلسه ای براشون کلاس تربیت معلم بذاری تا معلمامون به حرف بیان .
سلام به اعضاي خوب تالارو مدير همدردي خوب دوست داشتني
من از فردا در تالار نيستم چند روز تالار نيستم ولي به تالار بر مي گردم همه اعضا خيلي دوستت دارم مدير همدردي خوب دوست داشتني خيلي دوستت دارم منتظر باشيد چند روز ديگر به تالار بر مي گردم:72::72::72::72:
به اميد ديدار
موجی از دریای عشقت چون بجست[/size]
زورق خرد دلم در هم شکست
در شکستم لیک موزونتر شدم
کم شدم، اما نه افزون تر شدم
ای فدای یک شکستت صد درست
نشکند هر کو درستی از تو جست
[size=large]سلام و صد سلام به اهالی با معرفت و با مرام همدردی
سارا جان خیلی گلی http://www.hamdardi.net/imgup/2806/1...b72cccfc66.gif امیدوارم که همیشه سرزنده و شاد باشی
این روزا دکترا در خطرنا، مواظب خودت باش ...ما تو دهکدمون یه خانم دکترکه بیشتر نداریم
فرشته مهربان
بی بی
فیلو سارا
کاترین
نقاب
مدیر گرامی
باران 68
غزاله
موعود
نازنین
شاد
گل مریم
ستاره
محمد ابراهیمی
بالهای صداقت
آنی
.
.
.
و بقیه دوستان
هیچ وقت فراموشتون نمیکنم
از تمام شما به خاطر لطفی که به من داشتید و دارید ممنونم.انشاالله جبران کنم
آقا کیوان بسیار بسیار براتون خوشحالم، شما لیاقت بهترین ها رو دارید. تبریک منو بپذیرhttp://www.hamdardi.net/imgup/2806/1...35d76a1aa6.gif
خدا را شاکرم،امید دارم که با تلاش و همت خودم و یاری خداوند مهربونم و کمک دوستان عزیزی مثل شما بتونم در کارم موفق باشم
باران عزیزم من چون مدت ها در تالار فعالیت زیادی نداشتم ،هر وقت اومدم و یا رفتم و یا خبری داشتم خیلی اعلام نکردم، حالا با دیدن این محبت ها میبینم که خداییش کمی بی معرفتی کردم.
البته دلیل دیگه ام این بوده که از یه مدتی به بعد تصمیم گرفتم به هیچی وابسته نشم،حتی همین همدردی با این همه دوستای دوست داشتنی ،برای همین کم میومدم. از این به بعد سعی میکنم کمی بیشتر حضور داشته باشم.
امروز هم خوب بود،بهتر از چیزی بود که فکرشو میکردم. هنوز خیلی چیزا هست که باید یاد بگیرم
التماس دعا
حالا این هدیه هم از طرف من به شما
داغ داغه ،تازه از تنور در اومده ،گوش بدید و حسابی خوش بگذرونید
.
.
.
با سلامی دوباره
نمیدونم چرا هر چی سعی کردم فایل صوتی در این تاپیک بذارم نمیشه، تالار در این زمینه ممنوعیت ایجاد کرده؟
با سلام
نه ممنوعيتي در مورد پيوست فايل وجود ندارد.
شما بايد فرمت و حجم فايلتون را بررسي كنيد.
سلام به همه ی دوستان گلم
خیلی وقته که به دلایلی حضور من در تالار کمرنگ شده...البته قبلا هم خیلی پررنگ نبود... بیشتر خواننده ای بودم خاموش....
امروز نیومدم که از مشکلات همیشگی ام بگم...نیومدم که از غصه ها بگم... اتفاقا اومدم یه خبر خوب بدم...اومدم بگم من ارشد قبول شدم ....دیدم انصاف نیست که همیشه فقط خبرای ناراحت کننده به دوستام بدم...
سارابانو...(چقدر اسم جدیدت باشکوهه خانوم!)
فرشته ی مهربان عزیز
و همه ی کسانی که منو در زندگی راهنمایی کردید...
امروز دومین روزیه که میرم سر کلاس...من یه ترم اولی ام:310::310::310:
ببخشد البته جای این پست باید در تاپیک حال و احوال باشه
به بزرگی تون ببخشید:163:
چشم بارانی عزیز خیلی خیلی خوشحالمون کردید خانوم!!!!!!!!!!!!!!
من به شخصه به شما تبریک میگم!:227::227:
آفرین! آفرین!:104::104:
اما این خبر اول؛ و مهم تر از اون اینه که خودت چه کردی؟! در مورد خودت و تصمیماتت چه کردی؟! منتظرم تا در آن موارد هم خبرهای خوشی از شما بشنویم ها!:72:
با عرض سلام و ادب به دوستان گرامی
ابتدا از اینکه در این انجمن تاپیک زدم از مدیران تالار معذرت می خوام اما به دلیل اینکه اجازه پست زدن در قسمتهای دیگه تالار رو ندارم ( یا به قولی حسابم شارژ نیست ) ناچارا در اینجا پستم رو می زنم امیدوارم مدیران تالار به جای حذف! این ارسال را به مکانی دیگر انتقال دهند .
خب بعد از این توضیج مختصر بهتره که از هم تالاریهای سابق خودم حال و احوالی بپرسم انشالله که همگی خوب و سلامت و سرحال باشند حتما در غیاب ما حسابی بهتون خوش می گذره در تالار و همه چی آرومه ایشالله .
در جواب احوال پرسی های شما هم تالاریهای سابق ( بعید می دونم کسی احوال پرس من بوده :311:) بنده هم خوبم و چند وقتی است در کنار همسر مهربانم با توکل بر خدا زندگی می کنم . راستش دیگه درگیریهای زندگی اینقدر زیاد هست که به انسان فرصت نمی ده تا در فضای مجازی سیر کنه و افتخار در کنار شما بودن نصیبم نمیشه .
البته خودم به شخصه دنیای واقعی رو بهتر و بیشتر بهش علاقه دارم تا دنیای مجازی ! از لحاظ افزایش علم و آگاهی هم آموختنیهای دنیای واقعی خیلی بیشتر - بهتر -ملموس و کاربردی تر از دنیای مجازی هست نمیخوام حالا که خیلی کم و در حد صفر به تالار و دنیای مجازی سر می زنم بگم در گذشته اشتباه می کردم که در تالار و محیطهای مجازی فعالیت می کردم اما بدون اغراق میگم کلی از وقت و عمر خودم را بیهوده صرف دنیای مجازی و درگیر اون کردم الان حس میکنم اون موقع ها فقط زمان رو بیهوده تلف کردم مطمئنم خیلی از شما ها هم که خیلی از وقتتون پای اینترنت می گذره بعدا به این حس خواهید رسید!
به هر حال امیدوارم شما دوستان گرامی در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید فقط خواستم تا حالی ازتون بپرسم - خب تا بعدها که حاج خانوم اجازه بده بازم سری به دنیای مجازی بزنیم ( چه کنیم زن ذلیلیم دیگه ) خدانگهدار :72:
سلام آقای آرمان
متاسفانه من شما رو نمی شناسم ولی فکر می کنم بتازگی متاهل شده باشید. ازدواجتان را تبریک می گویم و از صمیم قلب برایتان آرزوی خوشبختی می کنم.:72:
با اینکه حرف شما درسته اما از یه مطلب غافل شدید، معمولا ماها که دور هم تو این تالار جمع شدیم به یه مشکلی تو زندگی واقعمون رسیدیم که از ترس سوء استفاده های آتی یا هر معذورات دیگه ای نتونستیم حرفمون و دردمون رو به دوستی تو دنیای واقعی بگیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
از سر ناچاری اینجا اومدیم و وقتی می بینیم که اینجا چقدر راحت باهامون همدردی می شه و بعضی ها چقدر خالصانه برامون وقت می ذارن، یه احساس آرامش پیدا می کنیم.
حالا من در مورد خودم می گم اگه مشکلم حل شد و دیگه به اینجا اومدن نیاز نداشتم، بی انصافیه که بقیه دوستای همدردم رو تنها رهاشون کنم. من باید براشون وقت بذارم چون یه زمانی که نیاز داشتم برام وقت گذاشتن.
اینطور نیست؟!
سلام بر آرمان عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
تبريك عرض مي كنم. خيلي خبر مسرت بخشي بود. در اين چند وقت چندين خبر مسرت بخش از عزيزان تالار داشتيم.
حال متاهلي چطوره؟ ميدونم عاليه گفتم بقيه هم بشنوند.
تقريبا به جز بعضي از تازه واردين ، اكثر اعضاء آرمان 26 عزيز يا همان عرفان عزيز را مي شناسند.
كمتر كسي هست كه خدمات ايشون را در تالار چه از نظر شكلي چه ازنظر محتوايي نديده باشد.
همچنين پاسخها، مقالات و كارهاي گرافيكي ايشون كه واقعا اول از همه به مدير همدردي و بعد به همه اعضاء كمك كرده است .
عليرغم تفاوت سليقه و روش در بعضي حوزه، اما او يار و كمك كار مدير همدردي بوده است. واقعا در حوزه خدمت رساني به اعضاء ايشون سنگ تمام را مي گذاشتند و گاهي تا پاسي از شب به همدردي با اعضاء و كمك به آنها مشغول بودند. و اين يعني ثمر بخش بودن اوقات.و اين قسمتي كه مربوط به تالار همدردي هست،نتايجش هنوز هم باقي هست.
هنوز هم وقتي صدها بازديدكننده با سرچ گوگل به اينجا مي آيند مطالب آرمان را مي خوانند و كارهاي گرافيكي او را شاهد هستند و ...
اگرچه ايشون شكسته نفسي مي فرمايند و خودشون به اين موارد اشاره نمي كنند، اما اين به معناي آن نيست كه از ذهن ما خدمات ايشون پاك شود.
البته كثرت مشغله هاي كاري واقعا هميشه اين انتقاد را متوجه بنده كرده است كه نتوانسته ام احوالپرس و مشوق عزيزان ساعي تالار باشم. و اين گاهي شائبه قدرناشناسي را ايجاد مي كرده است كه اگرچه من منظوري نداشته ام، ليكن واقعيت اينست كه وقت نكرده ام كه بازخورد مناسبي نسبت به اقدامات مفيد اين عزيزان داشته باشيم.
گاهي خواسته ام ليستي تهيه كنم و يك به يك قدرداني كنم. اما ديدم امكانش نيست. شايد به نوعي ما به تعداد اعضاء و به تعداد پستها بايد قدرداني و تشكر داشته باشيم. اما در اين ميان بسياري هستند كه با حجم و كيفيت انبوه فعاليتهايشان محيط مجازي همدردي را (چنانكه blue sky گفته اند) دلنشين كرداند و اينها همه به خاطر يك شخص نيست بلكه به خاطر فعاليت همه ما با هم هست و هيچ كس نمي تواند منكر اين شود.
آرمان 26،
براي شما بهترين ها را دعا مي كنيم. اميدواريم همانطور كه بدون چشمداشت و انتظار در اين تالار براي ديگران چون شمع روشنايي بخشيدي ، خدا هم هميشه در كنارت و كمك كارت باشد.
همچنين از ته دل آرزو داريم ، به هر ميزان كه وقت داشتيد و خواستيد به نت سري بزنيد، بدانيد در يك گوشه اي به نام تالار همدردي ، علاقمند زياد داريد و كمكهاي شما را انتظار مي كشند و شاكر زحمات شما حداقل زباني هستند.
موفقيتت مداوم و شادكامي ات روز افزون باد.
به به اقا آرمان ، عرفان قدیم ، شاه دوماد ، شاخه نبات ،
بابا اینورا ! بالاخره دم به تله دادی و قاطی مرغا شدی. خیلی خوش اومدی. و خوشحال شدم که به جمع ذی ذی ها پیوستی.
عجب عالمی داره ، تا نخوری ندانی.ما که هرچی به این عذب القوزیای فامیل میگیم ، بله رو بگید نمی دونم چرا عقلشون می رسه و نمیگن!!!!
بالاخره من بزرگترم و چشم ندارم خوشیها و تفريحاتشون رو ببینم و هی آه بکشم!!!!!!
خب بگذریم از شوخی ، خیلی خیلی خوشحال شدم هم از خبر ازدواجتون و هم از آفتابی شدنتون تو سایت.
امیدوارم با بهره گیری از تجربیات و آموخته هاتون از دو دنیای مجازی و حقیقی ، شما و عروس خانوم در هر دو دنیا سعادتمند و خوشبخت و سرافراز باشید. :104::104::72:
سلام آرمان جان
امیدوارم در زندگی نوپایی که آغاز کرده ای با توجه به تجربیات و اطلاعاتی که داری مهارتهای خودت را به نیکی مورد آزمون قرار دهی و روزگاری خوش را در کنار نازنین همسرت تجربه کنی .
به واقع از شنیدن خبر ازدواجت خوشحال شدم . موفق باشی و روزگار به کام .
سلام اقای ارمان عزیز
اقای ارمان عزیز انشالله که همیشه خوشبخت باشید اقای ارمان عزیز تبربک می گویم اقای ارمان عزیز از شنیدن خبر ازدواجت خوشحال شدم برایتان ارزوی بهترین ها را داریم اقای ارمان تبربک می گویم:72::72::72::72:
سلام چند رو ز تالار نبودم دلم برای تالار و اعضا تالار و مدیر همدردی تنگ شده بود اعضا تالار خیلی دوستت دارم اعضا تالار بهترین هستند مدیر همدردی خوب دوست داشتنی خیلی دوستت دارم من به تالار بر گشتم امیدوارم در تالار مفید باشم:72::72::72:
دوستان عزیز من
محتاج دعای همه تون هستم
خواهش می کنم هرکسی این پست و خوند برای خاله ام دعا کنه
« أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ »
خدایا همه ی بیماران را شفا بده خدایا سلامتی دوباره خاله ام رو ازت می خواهم...
خدایا ازت عاجزانه تقاضا دارم خاله ام رو نجات بدی ... ای خدا
الهی امین
سلام بالهای صداقت عزیز
چی شده خانمی ؟
انشالله که خدا خودش بهترین ها را تقدیم تو و خانواده ی محترمت بکند .
عزیزم انشالله که خاله ات حالشان خوب می شود .
مواظب خودت باش و همه چیز را بسپار به خود خدا که منبع عشق است و نور .
ضمن آرزوی سلامتی برای خاله بالهای صداقت و آرزوی تندرستی و سلامتی برای همه اعضا تالار.
چند وقتیه که نیاز به تحرک و ورزش رو در خودم بشدت حیاتی و اساسی می بینم اما هیچوقت همت انجام دادن اونو نداشتم. منی که در دوران دبیرستان و دانشگاه روزی بیش از 2 ساعت باشگاه و کوه و استخر و... ، الان دریغ از 15 دقیقه ناقابل برا امور ورزشی !!!!:316:
اما از شروع سال تحصیلی و با ازدیاد بار ترافیک ، تصمصیم گرفتم قبل از ساعت 6 از خونه بیرون بیام و قبل از گرفتار شدن تو ترافیک ، خودمو به پارک شریعتی می رسونم و 40 -60 دقیقه نرمش و بعد میرم محل کار. همون 40 دقیقه ای که اگه 7 بیام بیرون باید تو ترافیک گرفتار شم.
اینبار دیگه برنامه ریزی هم نکردم که مثلا هفته ای 5 روز و فلان و بهمان ، هروقت فرصتی گیر میارم ورزش می کنم مثلا چند وقت پیش که پرواز مون 2 ساعت تاخیر داشت بجای کلافه شدن و هله هوله خوردن ، رفتم بیرون و پیاده روی و ازدستگاههائی که گذاشته بودن استفاده کردم.
برا بدن من که خشک شده و غیر قابل انعطاف ، هر-20-10 دقیقه و هر چندتا حرکت کششی غنیمته.
خلاصه اولویت اول ونیاز اساسیم رو تو این برهه ، ورزش می دونم.
دوستان عزیز همدردی
از اواخر این هفته ، حدود 10-12 روزی نمی تونم حضور داشته باشم.
به یاد همتون هستم و دعا گو.
امیدوارم دل دوستان به وسعت دریا ، همیشه آبی و زلال و پاک باشه و هیچ لکه ای از کدورت و غم و غصه و نگرانی و تشویش توش نباشه.
موفق و سربلند باشید:72:
دوستان همراه همدردی ام
ممنون از همراهی همه ی شما عزیزان :72::72::72::72:
به لطف خدا و دعای شما خاله ام دیشب از ICU منتقل شد
خدارا صد هزار مرتبه شکر
نمی دونید چه حس بدی بود وقتی خالاه ام رو از پشت شیشه ی ICU نگاه می کردم
وقتی تلفنی باهاش صحبت کردم فقط می گفت : دوستت دارم ، می گفت من زحمتت رو زیاد کشیدم مثل دختر نداشته ام هستی .. دوست دارم
بغض گلویم را فشار می داد ولی به زور جلوی اشک هایم را می گرفتم ...
یادم میاد اون موقع که من شرایط بحرانی رو می گذروندم ... خاله ام با وجود سن بالایش همه جا پا به پای من بود... نگرانم بود ولی سعی می کرد به من ارامش بده...
ولی الان خاله عزیزم به خاطر اشتباه تکنیسین نمونه گیری داشت با --- دست و پنجه نرم می کرد
.... واقعا شرایط بدی بود....
شوهر خاله و پسرخاله هایم هم حال و روز خوبی نداشتند ... دونفر هم توی ICU به فاصله یک روز فوت شده بودند
....
حال عجیبی بود همه مون توی سکوت فقط به آسمون نگاه می کردیم
انگار می دونستیم معجزه باید بشه
...
خدا را شکر ، صدها هزاران بار شکر ،ممنونم از همگی ممنونم .. :72:
قدیم تر ها بچه های تالار نسبت به حضور و غیاب دوستانشان حساس تر برخورد می کردند و در این تاپیک سراغ هم رامی گرفتند با هم شوخی می کردند ، برای هم نگران می شدند و.................
حالا
کسی از فرشته خبری دارد ؟!چی شده که فرشته غایب است ؟!
از جمعه 9 مهر تا به حال !!
لطفا اگر کسی خبر داره مسئولانه برخورد کنه و با جمع خبر را در حد استاندارد شریک بشه .
بالهای صداقت خدا را شکر که خاله محترم حالشان بهتر شده است .
ضمن اینکه دلمان برای گرد آقرید - سورنا- نقاب - گل مریم - بی دل - ستاره - مامفرد - غزاله - قلب سپید و کامران و .....................( اسامی دوستانی که حاضر نیستند و از قلم افتاد به دلیل کمی حافظه ) تنگ شده . جایتان خالی است نازنین دوستان گرم و صمیمی .
سلام انی خانوم گل
چه طوری دوست خوبم:72:
چشم من مسئولانه برخورد می کنم :46:
فرشته رفته مسافرت داره خوش میگذرونه ...نگرانش نباشید ... حسابی بهش خوش گذشته ... سلام هم به همتون رسوند....
راستی وقتی برگشت یادتون نره ازش سوغاتی بگیرید ها:43:
انی جون ای گفتی
نقاب و گل مریم غزاله بی دل کامران صبا شیرین جون و ....
بالهای صداقت عزیز
ممنون از اینکه مسئولانه برخورد کردی .
انشالله که به فرشته خوش بگذرد و حسابی خستگی هایش در برود .
من حاضرم دوستان سالم و سرحال و برقرار باشند سوغاتی هم نیاوردند (که نمی آورند )نیاوردند .
نشان به آن نشان که
این دوست محترم بی بی
چند بار رفتند سفر - چند بار رفتند ماموریت ؟!!!!!!!!
تو سوغاتی دیدی؟! :324:
این دوست محترم سارا بانو
نزدیک یک سال است که می خواهد به بچه های تالار شیریتی عروسی بدهد . به جای اینکه حواسش به این باشد که شیرینی نداده همش بازیگوشی می کند دنبال ایمیل خانم آقای بی بی می گرده :46:
باران خانم
این دوست محترمی که دانشگاه و رشته روانشناسی قبول شد ، بارا ن خانم را عرض می کنم . شما از ایشان شیرینی دیدید ؟:163:
آقای کیوان خان ناظم السفرا ا
یشان بابت استخدام دولتی شیرینی دادند ؟!
اقای آرمان خان خودمان
همین شادومادی که بعد از مدتها بی خبری بالاخره خبردار شدیم که بدون خبر و اطلاع قوم همدردی شان رفتند:316: و زن گرفتند!!!!!! و...................شیرینی دادند ؟!
راستی خودت هم برای آشتی کنان رفته بودی سفر . سوغاتی آوردی - شیرینی آشتی کنان دادی ؟!:163:
ببین یک سراغ گرفتن از فرشته آخرش به کجا کشید ؟!
راستی از بلوم و موعود وشیرین جون و صبا و .....چه خبر ؟!
سلام اني عزيزم :43:
كجا بوديد اين چند روزه . دلمون براتون تنگ شده بود . :46:
سلام بالهاي صداقت گلم . خوشحالم كه زندگيتون روبراهه و مشكلاتتون حل شده . خدا رو شكر :323:
راستش اني جان ما هر چي مياييم اينجا احوالپرسي مي كنيم كسي جوابمونو نمي ده . دلمون هم خيلي زود تنگ ميشه براي بچه ها ولي خوب اگه اونها دلشون تنگ نمي شه ديگه چه كار ميشه كرد .نقل قول:
قدیم تر ها بچه های تالار نسبت به حضور و غیاب دوستانشان حساس تر برخورد می کردند و در این تاپیک سراغ هم رامی گرفتند با هم شوخی می کردند ، برای هم نگران می شدند و.................
سلام اعضا تالار خانم شاد خانم روزن اقای لرد حامد خانم بلوم خانم صبا 2009 خانم شیرین اقای کامران خانم غزاله اقای نقاب خانم گل مریم خانم بی دل جا در تالار خالی است اعضا در تالار نیستند دلم تنگ شده است امیدوارم هر چه زودتر به تالار بر گردید:72::72::72:
با سلام
به خاطر شباهت موضوع،تاپيك حضور و غياب با تاپيك حال واحوال اعضاءهمدردي ادغام گرديد.
سلام به همه دوستان..:72:..
آنی جان جای شما خالی بود ها..چند وقتی ساکت بودید دلمون برای صحبت هاتون تنگ شده بود....
من شرمنده ام به خدا ..راست می گید یک شیرینی حسابی ندادیم تو این تالار...!!!همش تقصیر این شوهر جانه وقت نمی ده آدم نفس بکشه بابا!!:311:
ولی از شوخی گذشته این بار باید یک فکری بکنم..این طور نمیشه!!
بالهای صداقت عزیزم ..خوشحالم خاله جان بهتر شدند..ان شا الله سالهای سال سایه ایشون بالای سرتون باشه ...
واقعا جای..بی دل..غزاله..کامران...نقاب...گل مریم و ..باقی دوستان خالیه....:302:
چند وقتم هست نه از بلوم خبریه؟نه مامفرد ؟نه فیلو سارا؟نه موعود؟و...............
از نیلو55 هم خبری نیست....خیلی وقته غایب شدن!!!!!!!!!!!!
راستش منم خیلی درگیرم دوستان..انتهای طرحمه و هفته دیگه از این سربازی اجباری خلاص میشم و چون علاوه بر صبح ها الان دارم عصرها هم تا 9 شب کار می کنم خیلی سرم شلوغه و الانم به زور وقت پیدا کردم فقط بیام تاپیک حال و احوال .......
ان شا الله هفته دیگه که طرحم تموم بشه یک شیرینی هم اتمام طرح هم عروسی باهم می دم..
قبوله!!؟
امیدوارم همیشه گل لبخند رو لباتون باشه..هرچه زودترم دوستان غایب برگردند که من دلم خیلی براشون تنگ شده....بیان یک کل کل حسابی راه بندازیم!!!!:311:
سلام من به زودی از تالار می روم امیدوارم چند وقت در تالار بودم مفید باشم:72::72::72:
من هم بهبودی خاله گرامی خانم بالهای صداقت را بهشان تبریک می گویم و اگر پیش خدا قابل باشم، دعا می کنم که سلامتی کامل شامل حالشان شود.
سارا بانوی عزیز آرزو می کنم طرحتان را بزودی تمام کنید و تخصصتان را هم بگیرید و در مطب شخصیتان کار طبابت را بزودی زود شروع کنید.
آقای ابراهیمی امیدوارم شما هم زودتر به تالار برگردید.
جای فرشته مهربان هم خیلی خالی است و امیدوارم سفر بسیار خوبی داشته باشند و بعد از سفر همچنان ما را از راهنماییهایشان مستفیض نمایند.
درست است که جای غایبین همواره در قلب دوستانشان خالی می ماند ولی بیایید که قدر حاضرین را هم بیشتر بدانیم و از وجود همدیگر در کنار مدیر گرامی همدردی نهایت استفاده را بکنیم. سعی کنیم زودرنجی را کنار بگذاریم و تمام تلاش خود را برای مقابله با بوجود آمدن کدورتها بنماییم.
سلام بر همگي دوستان
خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟
من هنوز در سفرم ، دستم به نت رسید و اومدم حالی بپرسم .
ممنون آنی جان وبقیه دوستان که به یادم بودید ، من هم به یاد شما ها بودم ، بخصوص در مکانهای زیارتی ، و دعایتان می کردم که امید دارم در حق همگی مستجاب بشه .
بالهای صداقت ممنون که اطلاع رسانی کردید.[b]
سلام خانم فرشته مهربان امیدوارم سفر خوبی داشته باشیدامیدوارم همیشه سلامت باشید:72::72::72:
:323:
سلام و عرض ادب و ارادت قلبی بر دوستان خوبم :72::72::72:
من دو ساعتی میشه که رسیدم ، اومدم به تالار سری بزنم و عرض ادبی کنم و بعد بخوابم .
در خدمت شما دوستان خواهم بود ان شاء الله . ( فعلاً به شدت خوابم میاد :311: ، تا بعد )
برای همگی شما عزیزان خیر و خوبی روز افزون را از درگاه ایزد منان خواسته و می خواهم و خواهم خواست . :323::323:
خیر مقدم خانم:72:
زیارت قبول :72:
انشاءا.. که سفر خوش گذشته است.
سوغات ما که فراموش نشده! بعد از اینکه خستگی راه از تنتان بدر شد، ما بیصبرانه منتظر سوغاتی هستیم.;)
سلام خیر مقدم خانم فرشته مهربان عزیز :72::72:
زیارت قبول:72::72:
انشالله که سفر خوش گذشته است
سلام بر دوستان راستین
براتون سبد سبد گل محبت از مسیر راه چیدم و آوردم ، با به یادتون بودن و دعای خیر براتون :323:
. و ایضاً انرژی مضاعف و تجدید قوا برای خدمت به شما را به ارمغان آوردم ، اگر چه شاید پیش کشیهای قابلی نباشه ، تحفه درویش است برای شما بزرگواران ، کاستیم را معذور بدارید عزیزانم که دست ما کوتاه است و خرما بر نخیل .
.
اینم یک موفقیت بزرگ ..ماحصل تلاش یک عضو دیگر............
:72:چشم بارانی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشم بارانی
سلـــــــــــــــــــــــ ــــام ..:72:..ترم اولی..........
ببخشید با تاخیر ولی.:316:.
چشم بارانی عزیزم قبولیتو بهت از صمیم قلبم تبریک می گم و برات آرزوی بهترین ها رو دارم و امیدوارم یک روز بیای و خبر بدی بر اون مشکلات هم غلبه کردی و یک ازدواج موفق هم داشته باشی دوست گلم..
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...b0949a3fb6.gif
من پستتو تو حال و احوال نقل قول می کنم...........
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...fa94037bf3.gif
چشم بارانی عزیز از صمیم قلب بهت تبریک می گویم. :72::72:
امیدوارم در همه مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی.
دست راستت روی سر بنده، کاش منم قبــــــــــــــــــول شم. البته با این سن و سالم ... :163:
سارا بانوی مهربون و خوش قلب که به فکر همه اعضای تالار هستی، برای شما هم آرزوی بهترین ها رو دارم :43: