RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
نه برادر گرامی چرا باید ما ناراحت بشیم شما که کاری نکردید ما هم هنوز برای شما کاری نکردیم.
ولی یه گلایه اساسی دارم از شما . همون حرف هر روز که شما بهش بی توجه هستید :305: رو تکرار میکنم بااااااااید بزرگترها کاملا" در جزیان مارجا قرار بگیرن و به اتفاق پدر و مادرتون برید منزلشون مسئله رو حل کنید
راستش من فعلا" جز این راه چیزی به نظرم نمیرسه .شما انجام بدید نگران چی هستید ؟
همه این حرفها رو میزنه که شما رو به خواسته خودش راضی کنه و ببینه ازش دل میکنید یا نه ؟
زندگی زناشویی که بچه بازی نیست بخواد شما رو بترسونه و تهدید به خودکشی یا اعتیاد کنه ؟
دوسته خوبم موعود
اگر من رو حرفم پا فشاری بکنم که من میخوامت ازت دل نمیکنم شما زات دخترهارو میدونید و دختر هم هستید به نظر شما هدفه اساسیش چیه امتحانه .طلاقه.یعنی یه کم خیلی کمم منو دوست نداره بهم بگید
چشم من حتما با خانواده در میون میزارم خیالتون راحت
سلام برادر گرامی
جدی با همسرتون صحبت کنید و بهش بگید نمی خواهید بحثتون عمومی بشه بگید دلتون می خواد خیلی خصوصی این مسئله حل بشه بگید من چن بار عذر خواهی کردم و اشتباه خودمو پذیرفتم و دارم هر کار می کنم واسه بهبود رابطه و قصد جدایی ندارم ولی اگه تو قصدت جداییه می تونی خودت اقدام کنی من به کاری که اعتقادی بهش ندارم دست نمی زنم
بگو اگه خودمون نتونیم تصمیم بگیریم مجبورم بزرگترها رو در جریان بزارم تا برامون تصمیم بگیرن
بعدشم چند روز نه بهش زنگ بزنید نه اس ام اس
دوست خوبم mamferd
از راهنماییتون ممنون میشه بالارو بخونید اونی که از خانم موعود پرسیدم جواب بدی
سلام
این طور که من از نوشته هاتون متوجه شدم همسرتون طلاق نمی خواد فقط داره به طرز افراطی شما رو تنبه می کنه البته این تنبیه افراطی به چه منظوره و چرا همسرتون اینطوری قاطی کرده خودش جای بحث داره شما هی اصرار نکنید چون اصرار شما اونو عصبانی تر می کنه من قبلا هم بهتون گفتم اگه شخصیت مستقلی ازتون ببینه ممکنه نظرش راجب به شما عوض بشه
یعنی شما میگید سکوت کنم یه مدت تنها باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamfred
سلام برادر گرامی
جدی با همسرتون صحبت کنید و بهش بگید نمی خواهید بحثتون عمومی بشه بگید دلتون می خواد خیلی خصوصی این مسئله حل بشه بگید من چن بار عذر خواهی کردم و اشتباه خودمو پذیرفتم و دارم هر کار می کنم واسه بهبود رابطه و قصد جدایی ندارم ولی اگه تو قصدت جداییه می تونی خودت اقدام کنی من به کاری که اعتقادی بهش ندارم دست نمی زنم
بگو اگه خودمون نتونیم تصمیم بگیریم مجبورم بزرگترها رو در جریان بزارم تا برامون تصمیم بگیرن
بعدشم چند روز نه بهش زنگ بزنید نه اس ام اس
ببخشید جوابمو تکراری دادید
سلام،به نظر من یه مدت بزار با خودش خلوت کنه،زیاد بهش نگو دوست دارم و ... خودش پیشت برمیگرده
باشه این کارو میکنم فقط دعا کنید برامون بچها ازتون خواهش میکنم