سلام
عید همگی مبارک باشه ان شاءالله :72:.خداوند بابای شادی و خود شادی و capable و بقیه رو سلامتی بده
«اَللهم اشفِ کُلَ مَریض »:203:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
عید همگی مبارک باشه ان شاءالله :72:.خداوند بابای شادی و خود شادی و capable و بقیه رو سلامتی بده
«اَللهم اشفِ کُلَ مَریض »:203:
عید همگی اعضا تالار مبارک باشه ولادت حضرت امام موسی کا ظم به شما اعضا تالار مدیر همدردی مبارک با د
:72::72::72:ولادت امام موسي كاظم بر تمامي اعضا تالار مبارك ، به اميد سلامتي براي همه بيماران و گشايش گره از مشكلات همگي و آرزوي سعادت خوشبختي و بهروزي همگي شما :72::72::72:
الهي زنده باشي نازنينم بخندي از لبانت گل بريزد فقط يك آرزو دارم و آنهم ... غروب چشمهايت را نبينم ان شاءالله كه هيچ كس را ناراحت و غمگين نبينيم
[attachment=579]
:72::72::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
[/size]میلادحضرت رسول اکرم علیه السلام و میلادحضرت امام جعفر صا دق علیه السلام مبارک باد
سلام
آقای ابراهیمی همیشه تو این مورد از بقیه سبقت میگیرن.خدا قوت.
صبح سعادت دمید ..............اَللهُمَ صَلُ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمَد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَاجعَلنا مِن اَعوانِه وَ اَنصارِه وَ المُستَشهَدینَ بَین یَدَیه
پیشا پیش میلاد با سعادت ختمی مرتبت محمد رسول الله (ص) و سلاله پاکش امام جعفرصادق (ع) را بر منجی عالم بشریت ابا صالح المهدی (عج) و
مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض میکنم.
سخن گرانبهایی از حضرت رسول (ص) هدیه این عید بزرگ به دوستان تالار :
به مقدار عمرتان از دنیا برگیرید ،به اندازه توقف در قبر توشه بردارید ، به قدریکه می خواهید در بهشت بمانید برای آن کار کنید ، به قدر احتیاج به خدا عبادت کنید و به اندازه طاقت تان بر عذاب گناه کنید.
موفق باشید ................التماس دعا
http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/...in/mohamad.JPG
http://tadidareyar.persiangig.ir/image/45.jpg
میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) مبارک باد
سلام
میلاد پر برکت پیامبر نور و رحمت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) و آغاز هفته وحدت برآقای مدیر و دوستان خوبم در تالارهمدردی مبارک باد.:72::16:
سلام
میلاد آخرین تكمیل كننده عقل آدمی با وحی را خدمت شما عزیزان تالار همدردی تبریك عرض می نمایم.
یا رسول الله ای کاش الان مدینه بودم میلاد در مدینه جشن می گرفتم