RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم .....
لوح تقدير وسپاس
دوست عزيز و بزرگوار جناب اقاي كامران
بدين وسيله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوي همدردي وز حمات و محبتهاي بي دريغ شما براي دوستانتان در اين تالار لوح تقدير به شما اهدا ميگردد اميد است در سايه سار الطاف حضرت احديت همواره پيرو ز سربلند باشيد سلامتي و توقيق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داريم:72::72::72::72:
به نمايندگي از دوستان اعضا تالار همدردي
وقتی نیستی تالار واقعا بیشتر از یه چیزی کم داره ، سنگ صبور ، مرهم زخمهای کهنه ، انرژی مثبت ، ردبول تالار
حاضر همیشه غایب تالار دوست دارم
آنی جونم
امیدوارم همیشه ما رو از نعمت حضور سبزت برخوردار کنی:72::72::72:
گل مریم نازنینم
این لوح تقدیر بود یا سوخت جت ؟!:46::43:
مرسی نازنینم که بانک مرا با واژه های قشنگ و سراسر مهرت پر کردی .
عاشقتم مریمی که عطر و رایحه خوش آیندت سراسر وجودم را پر کرد و این یعنی که تو در این لحظه از معجزه تاثیر گذاری خود به خوبی استفاده کردی و من چه سعادتمند هستم که در مسیر این تاثیر گذاری و توجه قرار گرفتم . این یعنی شکوه و عظمت تجربه ی لحظه ها ی زندگی و...و درک آن از اعماق وجود .
لوح تقدير وسپاس
دوست عزيز و خواهر گرامي خانم مهتاب
بدين وسيله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوي همدردي و زحمات و محبتهاي بي دريغ شما براي دوستانتان در اين تالار لوح تقدير به شما اهدا ميگردد اميد است در سايه سار الطاف حضرت احديت همواره پيروز سربلند باشيد سلامتي و توقيق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داريم:72::72::72::72:
به نمايندگي از دوستان اعضا تالار همدردي
خیلی ممنون آقای ابراهیمی
تو مدتی که عضو تالار بودم همواره به پستهای شما و نظرات دوستان درموردتون خیلی دقت میکردم
شما خیلی دل پاک و مهربون هستین
نه اینکه دوستان فکر کنن بخاطر قدردانی آقای ابراهیمی از من این حرفا رو میزنم
از قبل هم به این اعتقاد رسیده بودم
الان بهانه ای شد تا نظرمو درموردشون بگم
البته یه بارم قبلا نظرمو گفته بودم فکر کنم تو تاپیک توجود این عضو چه تاثیری در تالار داشته
بازم تشکر میکنم
امیدوارم ماموریتی رو که به من محول کردین بخوبی از پسش بربیام:325:
لوح تقدير وسپاس
دوست عزيز و خواهر گرامي خانم فرشته مهربان
بدينوسيله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوي همدردي و زحمات و محبتهاي بي دريغ شما براي دوستانتان در اين تالار لوح تقدير به شما اهدا ميگردد اميد است در سايه سار الطاف حضرت احديت همواره پيرو ز سربلند باشيد سلامتي و سربلندي و توقيق رو ز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داريم:72::72::72::72:
به نمايندگي از دوستان و اعضا تالار همدردي
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم انی
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز سربلند باشید سلامتی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی
لوح تقدیر و سپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم فرشته مهربان
بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم بالهای صداقت
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم سارا
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72: