براي من هم ديگه باز نميشه و همين Eror رو ميده....:163:
نمایش نسخه قابل چاپ
براي من هم ديگه باز نميشه و همين Eror رو ميده....:163:
با سلام خدمت مدیر عزیز...
مشکل مورد نظر در بیشتر کاربران ملاحظه شده... تا حدی که توانایی آنلاین و وصل شدن را ندارند ... لطفا پیگیری کنید.
با تشکر از شما
سلام
برای اینکه بتونید همچنان از firefox استفاده کنید روی لینک ignore this warning کلیک کنید.
سلام صبا عزیز ممنون از راهنمایتون. :72:
اما با این وجود مشکل به طور کامل بر طرف نمی شه و باید برای هر صفحه ای که باز می کنیم این گزینه رو بزنیم تا صفحه دیده بشه و از شکلک ها هم نمی شه استفاده کرد و همینطور رنگ بندی و تنظیم های نوشتاری .
باران عزیز :72: پیشنهاد من ،راهکار موقت بود.
تنها مرورگری که فعلا گیر نمیده Internet Explorer هست.
امیدوارم به مساعدت مدیر محترم مشکل هر چه سریعتر از پایه برطرف بشه.:72:
سلام؛
دوستان بنده از فایرفوکس استفاه میکنم و هیچ مشکلی ندارم؛ یعنی تا کنون به مشکلی برنخورده ام،
شاید به خاطر این باشد که هر چند وقت یکبار آدرس کوکی ها را پاک میکنم؛شما هم امتحان کنید شاید جواب داد.
ctrl+shift+delet
حتما" گزینه cookiesرا تیک بزنید و بعد گزینه clear
اما توجه کنید تمامی پسورد های شما که در حافظه فایرفوکس ثبت شده پاک میشود ، فقط پاک میشود و باید برای ورود به تالار باید دوباره نام کاربری و پسورد را وارد کنید؛
سلام :72:
کیوان گرامی ممنون از راهنماییتون. ولی من فکر میکنم ربطی به cookie نداره چون من 2 تا مرورگر دیگه هم رو نصب دارم و اونا هم warning میدن . و در ضمن فایرفاکس هم همه کوکی ها را پاک کردم ولی باز هم پیغام رو بهم نشون میده.
احتمالا مرورگر ها هم میدونند کی ناظمه کی عضو عادی:311:
والا شما ناظمی حتما firefox پارتی بازی می کنه :311:
من هم این کارو کردم اما مشکل همچنان سر جاش بود .
ظاهرا فقط explorer با همدردی سازگار شده و چاره ای نیست جز این که با محدودیت هاش و سرعتش که کمی پایین تر از firefox هست کنار بیایم :(
سلام تالار گفتگوي همدردي مي خواهم كليك كنم نوشته اين وبگاه ممكن است به رايانه شما اسيب وارد نمايد راهنمايي كنيد:72:
با سلام
حق با دوستان هست. مسئله به خاطر مشکل فنی تالار هست. که طی روزهای اخیر پیگیرش بودم و تقریبا بر طرف شده هست و بزودی امکان استفاده از فایرفاکس دوباره فراهم می شود.
هم اکنون مشکل برطرف شده و منتظر بررسی گوگل هستیم تا انسداد تالار برداشته شود.
اما فعلا دوستان می توانند از مرور گر Internet Explorer استفاده کنند.