RE: من همیشه خوشبخت بوده ام
سلام.ممنونم از خوش آمدگویی تون .
من و شوهرم همدیگر را خیلی دوست داشتیم و با وجود اینکه 2 ماه پیش من و پدرم را کتک زد و مرا از خانه بیرون کرد و تهمت ناموسی به من زد هنوز دوستش دارم.در ضمن خانواده ام راضی نمی شوند با او زندگی کنم.لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشکر
من هم همیشه احساس خوشبختی می کنم ولی همیشه ترجیح می دم که زودتر بمیرم چون یکی طاقت رنج و درد دیگرانو ندارم دوم اینکه احساس می کنم که روز به روز تعداد گناهام بیشتر می شه سوم اینکه خوشبختی پایدار نیست و تنها دلیل خوشبختی من نیستم بلکه باید شوهرم هم همیشه احساس خوشبختی کنه باید خانواده ام هم احساس خوشبختی کنه همه ی اینها با هم معنی داره واسه من
اقایون و خانمهای خوشبخت لطفا جاده خوشبختی رو به من حقیر که بلد نیستم خوشبخت زندگی کنم نشون بدید
من خوشبختم چون خداي بزرگي دارم كه يادش آرامش بخش دل منه و در تمام مراحل سخت زندگيم كمكم كرده و يار من بوده وقتي كه ديگه اميدي به هيچ چيز ندارم خدا همراهمه و هميشه شكرگذارشم و هزار بار ميگم
خدايا خيلي دوستت دارم
تو همواره مهربان باش
اگر بعضی افراد، بی منطق و خود محورند،
تو همواره آن ها را ببخش
اگر نسبت به دیگران مهربانی ولی آن ها تو را به خودخواهی متهم می کنند،
تو همواره مهربان باش
اگر فردی موفق هستی ولی در نهایت تعدادی دوست دروغین و تعدادی دشمن حقیقی به دست آورده ای،
تو همواره بکوش تا موفق شوی
اگر صادق و یکرنگ هستی و ممکن است دیگران فریبت دهند،
تو همواره صادق و یکرنگ باش
هر آن چه طی سالیان ساخته ای ، ممکن است فردی در یک لحظه ویران کند،
تو همواره در حال ساختن باش
اگر به شادابی دست یابی، ممکن است دیگران به تو حسادت ورزند،
تو همواره شاد باش
خوبی های امروز تو، ممکن است فردا فراموش شود،
تو همواره خوب باش
بهترین چیزی را که در توان داری به دنیا هدیه کن ، حتی اگر کوچک است،
تو همواره بهترین ها را هدیه کن
با عرض سلام و تشکر فراوون خدمت مدیرمحترم سایت و همه دوستای خوشبختم:72:
خوشحالم و خوشبختم که با شماها هستم شاید من در حد شما ها نباشم ولی دوست دارم که باشم خوشبخت واقعی . آرزو برجوانان عیب نیست نه؟:203:
.................................................. ....................................
وقتی مستانه و بی قرار،
بی هیچ حسابی و چشمداشتی ،
خود را به دل دریای زندگی می ریزید ،
دریای زندگی نیز آغوش خود را به رویت میگشاید
و گوهر یگانی به دامانتان می گذارد.
اینگونه است تحقق حقیقت ناب زندگی
و «راز خوشبختي اين است كه همه شگفتيهاي جهان را بنگري »:73:
سلام به تمام دوستان خوشبخت و اونهایی که فکر می کنند خوشبخت هستند و اونهایی که یکمی نا امید هستند و فکر می کنند خیلی خوشبخت نیستند .
و اما من خوشبخترینم به این دلیل که همیشه به آینده امیدوارم ؛ در اوج بدبختی احساس می کنم که خوشبخترینم چرا ؟ چون هر چی نداشته باشم خدا رو دارم پدر دارم مادر دارم همسر مهربان دارم و از همه مهمتر سلامتی دارم .
با سلام من همیشه خوشبخت بوده ام الان خوشبخت هستم موفق وشاد باشید
مينا 22
خداوند به همگي ما راه خوشبختي رو نشون داده و به ما توان تلاش براي خوشبختي رو داده. اين ما هستيم كه بايد چشمهايم را از آلودگي ها و تيرگي ها باز كنيم. همين لحظه اي كه ما در آنيم، در همين لحظه ما خوشبختيم و خوشبختي را بايد حس كنيم با تمام وجود
خوشبختی یک لا قباست
سربه زیر و خجالتی
ساده لباس میپوشد
بوی گل میدهد
صدایش کنی
می آید در آغوشت
تا وقتی فکرش را نکنی, رهایت نمیکند