سلام:72:
من نمیتونم تاپیکی که ایجاد کردم (قبل از 20 دقیقه) حذف کنم همچنین وقتی عکسی رو آپلود میکنم (240kb) و میخوام در سایت بزارم تصویر مشخص نمیشه.
با تشکر لطفا یکی کمک کنه.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:72:
من نمیتونم تاپیکی که ایجاد کردم (قبل از 20 دقیقه) حذف کنم همچنین وقتی عکسی رو آپلود میکنم (240kb) و میخوام در سایت بزارم تصویر مشخص نمیشه.
با تشکر لطفا یکی کمک کنه.:72:
سلام
محدودیت 20 دقیقه پیشفرض تنظیماتی هست كه برای همه كاربران اجرا می شود.
در مورد تصویر لطفا وقتی آپلود كردید ، لینكش را برایم با پیغام خصوصی بفرستید تا بررسی كنم.
من هم مشكل مثل من را دارم با آپلود تصاوير و همچنين زماني كه يه پاسخ ارسال مي كنم بعد از يه مدت كه ميگذره به تالار برنمي گرده آيا اين مشكل از سيستم منه در ضمن هنوز هم نمي تونم فايل عكس و يا فايلهاي پاور پوينت و غيره را آپلود كنم و ارسال كنم
اگر ممكنه كمكم كنيد
من هم وقتی پاسخ ارسال میکنم به تالار بر نمیگردم :302: فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
در مورد محدودیت 20 دقیقه میدونم. منظورم اینه که قبل از 20 دقیقه نمیتونم تاپیکم رو حذف کنم. ok ؟
مرسی:72:
سلام
الف) در مورد عدم برگشت صفحات پس از ارسال پاسخ بررسی می كنم.
ب )اعضاء پس از ایجاد یك تاپیك نمی توانند آنرا حذف كنند.
ج) در مورد مشكل آپلود، به فرمت فایل و حجم فایل بستگی دارد.
لطفا از طریق پیام خصوصی مشخص كنید تا راهنمایی كنم.
ممنون از پاسختون ولی اگه نمیتونیم تاپیکی که ایجاد کردیم رو قبل از 20 دقیقه حذف کنیم پس پیغام زیر در مورد قسمت ویرایش ارسال واسه چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
براي حذف ارسال چك باكس را تيك زده و دكمه حذف را کليک نماييد.
توجه: اگر اين اولين ارسال اين موضوع است کل موضوع حذف خواهد شد.
راستی میشه جستجوی تالار رو قوی تر کرد؟ خیلی خوب نیست بعضی وقت ها با این که نام تاپیک رو کامل وارد میکنم نمیتونه پیدا کنه.
ممنون.
چون این گزینه عمومی برای همه هست. از جمله برای مدیران هم فعال هست و آنها د راستای اداره تالار توانایی ویرایش یا حذف پستها را دارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
شما می توانید مانند تصویر از گزینه «جستجوی پیشرفته در مطالب تالار» استفاده كنید، این جستجو با امكانات گوگل بوده و كل مطالب تالار را جستجو می كند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
سلام و البته صدها بار خسته نباشيد بخاطر زحماتي كه مي كشيد
اگر الان بعد از گذشت چند روز بخوام يكي از تاپيكهاي ايجاد شده ام را اصلاح كنم چون باتوجه به امكانات تالار چطور امكان پذير هست
باتشكر
سلام شما 20 دقیقه برای ویرایش پستها وقت دارید. لذا باید دقت كنید.
در موارد استثناء می توانید با یكی از مدیران انجمن ها از طریق پیغام خصوصی تماس گرفته و متن جدید ویرایش شده خود را ارسال كنید تا جایگزین كند.
سلام اقای مدیر همدردی پیوست موسیقی پر شده است باید چیکار کنم می خواهم موسیقی در تالار ریخته شود