آخی الهی!!!!
تو چقدر دل پاکی عزیزم مطمین باش خدا تو رو بخشیده و از جاهایی که خودت هم متوجه نمی شی بهت کمک می کنه .......مکه و کربلا تو دلته عزیزم خودت نمی دونی....
نمایش نسخه قابل چاپ
آخی الهی!!!!
تو چقدر دل پاکی عزیزم مطمین باش خدا تو رو بخشیده و از جاهایی که خودت هم متوجه نمی شی بهت کمک می کنه .......مکه و کربلا تو دلته عزیزم خودت نمی دونی....
f-z عزيز از اينكه برام نظر گذاشتي خيلي خيلي خوشحال شدم چون شما از نظر من و اعضاي تالار يه ادم فوق العاده هستي كه تونستي اون همه مشكلو تحمل كني.
عزيزم شما لطف داري كه من دلم پاكه .ولي من اينطور فكر نمي كنم. ازت ميخوام برام دعا كني. ممنون:203::203:
سلام متولد88
وقتی از احساست راجع به گناهت گفتی یاد خودم افتادم،منو بردی به حال و هوای گذشتم حالا نمیشه مقایسش کرد ولی منم یه مدتی عذاب وجدان شدیدی نسبت به گناهی که کرده بودم پیدا کردم
همش فکر میکردم که یه زندگی خیلی خوب و مرد ایده آلم رو به خاطر گناهم از دست دادم و یاحق شوهر آیندمو ضایع کردم
خیلی خودم رو اذیت کردم،البته مدت اون عذاب وجدان کشنده زیاد نبود و تنها کسی که تونست کمکم کنه خودم بودم،البته به لطف خدا:72:
عزیزم پیش خودم به این نتیجه رسیدم که: ما آدم ها باید در مواقعی که از روی جهل گناهی رو انجام دادیم،خودمونو ببخشیم
و سعی کنیم که دوباره اون اشتباهاتو انجام ندیم،نه اینکه به خاطر گناهمون فرصتهای خوب زندگی کردن رو هم از دست بدیم.
و کار دیگه ای که کردم این بود که با اون شخص رابطمو قطع کردم(بدون در نظر گرفتن احساسات)
پیش خودم میگفتم کسی که تمام تلاششو برای گناه کردن من کرده و میکنه نمیتونه مناسب باشه و وقتی هم که شریک گناه از زندگی حذف بشه و قدرت کنترل خودت رو داشته باشی،خدا هم خیلی کمک میکنه و ارحم الراحمینه
این شد که خودم رو از رابطه کشیدم بیرون،با اینکه هم شرایطش بود هم اینکه فارغ التحصیل شده بودم و بی کار و...
اینو میخوام بهت بگم که من هم تا حدودی درکت میکنم و تو هم فکر کن ممکنه با این چیز هایی که من گفتم بتونی در شرایط فعلی من قرار بگیری،بدون عذاب وجدان و سعی در بهتر کردن زندگی...
راستی من الان دقیقا 1 ماهه که نامزد کردم و تونستم خودم رو هم ببخشم و امیدوارم که خدا هم منو ببخشه
امیدوارم در آینده ی نزدیک بتونی حس من رو تجربه کنی:72::72:
مريم عزيز . از اين احساس عذاب وجداني كه ميگي من برخوردارم. فكر ميكنم بخاطر گناهام خودمو از داشتن همسري خوب و زندگي خوب بي نصيب كردم .تا حالا هم خواستگار داشتم ولي با اين ذهنيت كه من لايق خواستگارام نيستم ردشون كردم.همه چي رو بخدا سپردم......
راستي نامزديتون كه حدود يك ماه ازش گذشته تبريك ميگم. اميدوارم به پاي هم پير بشين و خوشبخت بشين
سلام متولد 88:72:
امیدوارم حالت خوب باشه دختر گلم.:72:
تقریبا در جریان واقعه قرار گرفتم.سوالات زیادی رو باید پاسخگو باشید تا بیشتر کمک بشید.یادت نره همه آدمها دو بعد دارند.جسمی و روانی.آدمها گاهاً در تنگناههای زندگی نیاز به کمک های وریژه دارن.دلیل این اضطراب عمیق و احساس گناه رو باید ریشه ای حل کرد.نیاز به بررسی و تشخیص دارید.دعا کردن بعد از گرفتن مشاوره تخصصی به شما آرامش ویژه خواهد داد.اگر زمانی حس کردیم که از زندگی لذت نمیبریم هر چه سریع تر باید به بررسی سلامت روانی خود اقدام کنیم.
در خدمت شما هستم.
با تشکر