سلام omed
این آمار 1735 ، تعداد افراد نیست، این آمار افراد معدودی از اعضاء هست كه هر كدام شاید زود به زود اینجا سر می زدند تا ببیند مشكلات حل شد یا نه :54:
در واقع آمار واقعی 92 نفری هست كه در این نظر سنجی رای داده اند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام omed
این آمار 1735 ، تعداد افراد نیست، این آمار افراد معدودی از اعضاء هست كه هر كدام شاید زود به زود اینجا سر می زدند تا ببیند مشكلات حل شد یا نه :54:
در واقع آمار واقعی 92 نفری هست كه در این نظر سنجی رای داده اند.
استاد عزيز و ارجمندم جناب سنگ تراشان
آيا بهتر نيست از روشهاي آنلاين براي پرداخت پول استفاده شود . درست كاري كه براي پرداخت قبوض تلفن و ... انجام مي دهيم .
با كارت بانك و از طريق آنلاين .
آيا مي توانيم از اين امكان استفاده كنيم ؟!
من که با بانک رفتن مشکلی ندارم! البته پیشنهاد آنی هم خوبه و دیگه کسی نمیتونه بهونه بیاره. با حذف تاپیک های قدیمی موافق نیستم چون باعث بوجود اومدن موضوعات تکراری میشه مثلا در بخش تفریح و سرگرمی ممکنه دوباره موضوعات تکراریِ برای چند ماهه قبل ایجاد بشه یا مثلا مگه قرار نیست هر کس مشکلشو جستجو کنه و اگه مشکل مشابهی بود از اون استفاده کنه و در صورتی که مشابه مشکلش نبود تاپیک ایجاد کنه که باز هم با موضوعات تکراری روبرو میشیم و مجبوریم راه حل مشابه رو بدیم! پس هر کس باید موضوعات رو در بخش مربوطه ایجاد کنه که جستجو و استفاده از اون مشکل راحت باشه و هم ممکنه اون تاپیک قدیمی بشه و ما یه مشکله دیگه در اون بیارم اما کسی بهش سر نزنه یا بعد از مدتی تاریخ انقضاش برسه و خلاص! :223: در ضمن فکر نمیکنم ایجاد تاپیک جدید با ادامه تاپیک قبلی از نظر حجم و فضا فرقی داشته باشه! و اگه کسی بخواد از اون استفاده کنه، طولانی شدنش باعث صرفه نظرش میشه!
خوب یه شماره حساب بدید هرکی هرچقدر دوست داشت به حساب واریز میکنه این راحترین راه و بی هزینه ترین راه و اینکه پستهای خیلی قدیمی حذف بشه پستهایی که به نتیجه رسیدن و کاربر آن دیگه به آن تایپیک سر نمیزنه فعلا این راههارو بریم اگر کارامدنبود میتونیم راههای دیگرو امتحان کنیم راههایی مثل همایش و فروش کتاب و سیدی خودش شامل هزینه میشه البته این به عقل ناقص من رسید حالا هر چی شمابگید ما به دیده منت
مينا جون
شماره حساب كه اعلام كرده اند
"مثل من" عزیز و "مدیر همدری" گرامی
اگه دقت کنیم هیشکی نمیاد اول جستجو کنه و بعدش اگه موضوع مشابه پیدا شد به همون کفایت کنه و دیگه تاپیک ایجاد نکنه!!
و اینکه اگه یه نگاه کلی به یه موضوع به عنوان نمونه بندازیم می بینیم که مثلا یه کاربر جدید که یه مدت کوتاه عضو سایت شده چند تا تاپیک داره با عناوین مختلف و موضوعات یکسان.
به هر حال توضیح شما "مثل من" و تشکر شما "مدیر همدردی" از ایشون قابل قبول. (میشه امیدوار باشیم پست ها خونده میشه!!!!)
آقای مدیر من فکر می کنم بهترین راه حل استفاده از کمک های داوطلبانه باشه با این توضیح که برای اطلاع رسانی از راه حل دیگه ای هم استفاده کنین (مثلا امضاتون به خاطر بحرانی شدن جریان)ضمن اینکه اعلام کنین هر مبلغی حتی 1000 تومان هم قابل قبوله.
ببخشید وبدرود.
سلام
من پیشنهادمو دادم
و فکر می کنم هر کدوم که پیشنهادامونو دادیم ، دیگه وقت عمله ،
نباید همش حرف باشه و به همدیگه گفتن.
من همین فردا کار بانکی دارم و میرم مبلغی که در نظر دارم رو می ریزم به حساب.
و از این به بعد بی حرف پیش و به امید و خواست خدا هر ماهه ادامه میدم .
کارت به کارت کردن که کاری نداره .
بیاید به جای حرف زدن عمل کنیم ( من که خجالت می کشم دیگه چیزی بگم ، از پیشنهاد
دادن گرفته تا دعوت دیگران به نظر دادن یا اقدام کردن ، به خودم گفتم تو شروع کن و
منتظر دیگران نباش، اگر چه گفتن همینها هم در اینجا برای خودم درست ندیدم ،و خودمو
با کلنجار ، وادار کردم که بگم ،که شاید اثری داشته باشه ، فقط به همین منظور گفته
شد .)
مخصوصاً من از اعضاء فعال و پیش کسوت انتظار دارم ( که بخوان و نخوان نقش الگو را برای
تازه واردها دارند ).
معتقدم همه ما به نوعی داریم از این فضا بهره می بریم و حد اقل اینکه تجربه کسب می
کنیم ، آگاهیمونو افزایش می دهیم ، عملاً ابراز وجودو توش داریم و کسب مهارت هم
میشه و.... ، آیاحق نیست بی آنکه برامون تأیین کنند،خودمون احساس مسئولیت کنیم و
اقدام کنیم ؟؟!!!( اینجوری خدا هم برکت میده و درهایی رو باز می کنه ، این رو من اطمینان
دارم )
*
*
سلام آقاي سنگتراشان
خود من مدتي است كه دوباره فرصت مي كنم به تالار بيايم.
(از مرخصي برگشتم) مي خواهم به تالار كمك كنم ولي واقعاً فرصت بانك رفتن ندارم
عنوان كردن فقط يك شماره حساب بانك ملي كافي نيست. بهتر نيست حسابهاي ديگر را هم معرفي كنيد؟! مثلا ما در شركت خود يك بانك ملت هم داريم كه بدون خارج شدن از شركت مي توانيم به اين بانك مراجعه كنيم.
فكر مي كنم مقدار كمي كمك مالي جمع شده و يكي از دلايل آن اعلام شماره حساب خبوده است.
با سلام
و با تشكر ویژه از دوستانی كه تا كنون مسئولانه در مورد مسائل تالار با ما همفكری كرده و نظر داده اند.
محدودیت شدید منابع مالی تالارهمدردی و كمبود كارشناس، از یك طرف و استقبال چشمگیرو فزاینده اعضاء از طرف دیگر، شرایط ادامه روند فعلی تالار را به شدت با مشكل روبرو كرده است و سطوح تخصصی تالار را كاهش داده است.
لذا با توجه به نتیجه عملی كه تا كنون از این تاپیك (موضوع نظرسنجی مشكلات و هزینه های تالار ) گرفته شده است، به نظر می رسد برای ارتقاء كیفیت تخصصی تالار و تامین هزینه و جذب كارشناس ناگزیر به گرفتن حق عضویت جهت فعالیت كاربران باشیم. بدیهی هست رویكرد جدید متمركز بر كیفی بودن پست ها و تاپیك ها خواهد بود.
مراتب جهت استحضار اعضاء محترم تالار همدردی
سلام
بنظر من بهترین کار همینه
بخصوص اعلام رویکرد جدید که قطعاً منجر به کیفیت بخشی خواهد بود .
امیدوارم خدا هم برکتش رو شامل حال تالار بکنه
*