پس تلاشت رو بکن : ) ، اگر نتونی صندلی داغ کار خودشو کرده، تا آخر صندلی داغ مربوط به خودت فرصت داری. :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه فرصت یاری کنه ، به عنوان پرتاب کننده ( پرتاب شرکت کنندگان به فضا ) و ساخت سفینه در خدمت هستم
به غلام رحم نکنید یادتون باشه :biggrin-new:
..................
می خوای یه ترانه من برات بسرایم؟ :))
........................
خب بچه ها ،،
شاد باشید ، حتی در سخترین لحظات .:72:
تو این تالار هم والا آدم نمیدونه که دوستشه کی دشمن .
توی صندلی داغ شناختمتون .....همتون رو شناختم ....
آیا سون بغیر از خوبی در حق شما چکار کرد :311:
شوخی میکنم ...خوب اون روی خودتون رو نشون بدید دوستان عزیزم .
آقای برادر به عمو غلام چکار دارین ؟ آدم بامزه ایه ...فقط با شما کنتاک داره که این هم از علاقه ی زیاده که به شما داره :58:
برو سون جان سؤالات سری دوم رو گذاشتم وقتی اشکات مث بارون رو کویر خشک اینجا میریخت...:315: منم دل رحم دیگه هیچی ... :)
سون، ایشالا کانون خانوادتون همیشه گرم و با صفا باشه. خیلی خوبه که آدم خانواده و حمایتش رو داشته باشه با همه کم و کاستی ها. یه چیزی که خیلی مهمه اینه که اعضای خانواده خوبی همدیگه رو میخان. واسه همدیگه اگه پاش بیفته نهایت تلاششونو میکنن...
ممنونم عمو جان ...من واقعا از خانواده ام راضی ام و دوستشون دارم ... :72::72::72::72::72::72::72:
بقیه ی بچه ها یه کم یاد بگیرید از سؤالات خادم رضا و عمو غلام ... یه چیزی از هم یاد بگیریم .
راستی سحر جان یه کم خسته شدم ...با اجازه ات جواب سری دوم سؤالاتتون رو بعدا میدم .
سلام
وقت همه دوستان بخیر
جسارتا هدفمون از صندلی داغ مشخص باشه، هدف قطعا سرگرمی و با خبر شدن از زندگی دیگران نیست.
خوشبختانه همه موافق این هستین که صندلی داغ برای یادگیری است و قدری تامل در مورد مسائلی که سوال کننده گان لطف میکنند جهت تعالی فرد نشسته بر روی صندلی داغ پرسش میکند.
اندیشیدن و یادگیری دو هدف اصلی این صندلی است.
بیاید از این هدف دور نشیم.
چرا که محافلی نظیر اینستاگرام جور اهداف دیگر را به تنهایی یدک میکشد.
از طرفی مدیر همدردی در تاپیکی به نام الاچیق ارامش و کل کل 5 مطلبی رو اشاره داشتن که حریم ها حفظ شود و برای همین مطلب منطقی آن تاپیک بسته شد.
شاید یکی از مصادیق این حفظ حریم، مخاطب قرار دادن یکدیگر با لفظ آقا/خانم فلانی باشد.
به نظرم کلا انسان موجود اجتماعی هست و تنهایی خوب نیست و می بایست در چارچوب درست و مسیر درست این تنهایی پر بشه
اما خیلی ها هستند با توجه به این که دوست زیاد دارنند - ازدواج هم کردند ، انواع تفریحات را دارنند..... باز تنهایند
اینجا به مفهومی میرسیم به نام تنهایی معنوی
دوستی معنوی با خدا خیلی به انسان کمک میکنه ( زیر بنا را سفت و محکم میکنه )
هر کی به اندازه بزرگی شیشه خودش خدا را می بینه .
باید همه سعی کنیم شیشه خودمون را بزرگ کنیم .
..................
با Mvaz موافقم
به نظرم سعی کنیم تاپیک نه زیاد " خشک باشه " نه زیاد " تر " و نه خیلی خصوصی :))
تاپیک با یه تعادل خوب در حرکت باشه خوبه ( هم سطح علمی و آموزنده ای خوب داشته باشه باشه و هم مفرح و هم سئوالات چالشی )
...................
غلام شعر خوبی برات آماده کرده بودم
خودت خواستی نسرایم ....حیف شد :)
موفق باشین.:72: