سلام خانم صبا
سلام آقا محمدرضا 164
بی زحمت به سوالات من پاسخ بدین:
گفتین سوالات و شماره هم زدین ولی فقط یه دونه بود، خلاصه اگر بازم خواستین سوال بپرسید تعارف نکنیدا:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
2- چقدر تو زندگی تون به بیشته و تاریخچه وقایع و اتفاقات اهمیت میدین و ریز میشین ( منظور مثل همین مرغ و تخم مرغ )؟
3- نوعی از دانش که به شما دانایی میده از اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغ چه کمکی در زندگی تون میکنه؟
4- اگر جواب سوال 2 مثبت هست، یک مثال از بررسی پیدایش یا تاریخچه بیشینه موضوعی که به اصل و نوع پیدایش وجودیت ات اش پرداختین بگید ( مثلا طریقه پیدایش گندم، کره زمین، مارمولک دفتر، انرژی هسته ای و .....)
سلام صباخانوم
خب صباجان دمای صندلی الان چنددرجه شده؟راضی هستی؟
گفتم بیکارنمونی وتفریح کنی اینجاصندلی داغه زنگ تفریح نیست که!!اِهه
خب اول میرم سراغ یکی ازسوالهای 7 خانم:ازت پرسید که چطورمیشه خوب بودن کسی روفهمید کلی گفتی!مثلا توی یه موقعیتی تونیازداری که فردی روبیشتروزودتربشناسی نمیتونی هم صبرکنی تازمان بگذره وکشفش کنی اون وقت چه چیزهایی واست مهمه؟چطوربهش شناخت پیدامیکنی؟
وبازدوباره ازسوالهای خانم 7
درموردمعیارهایی که گفتی واسه ازدواج؛آیاشخصی تاحالا پیدانشده که معیارهای مدنظرت روداشته باشه؟
سوالهای m.reza
اون بعضی هاکه توی سفر زیادازدستش حرص خوردین کی بود؟بازهم باهاش مسافرت میرید؟
گیسوکمند
فکر کنم میونه ات بابچه هاخوبه.به نظرت مادرخوبی میشی؟یه مامان خوب بایدچکارکنه؟
بی نهایت
به نظرت چه مسئله ای یاچه ویژگی ای باعث میشه که داستان زندگیتون تقریبا جذاب باشه واسه بقیه؟توضیح بده
کمک گرفتنون ازبقیه خیلی خاصه پس!اگه یه مشکلی پیش بیادکه متخصص اون مشکل دردسترس نباشه چکارمیکنید؟مثلا دلتون بگیره؟یایه مسئله عاطفی نه فنی واستون پیش بیاد
خودم
اون یه چیزکه عاشقشی چیه؟
من ملت عشق روسفارش دادم چون زیادازش شنیده بودم هنوز دستم نرسیده توهم ازش یه کم بگو میدونم که راجع به عشق مولاناست که بایه عشق امروزی درقیاسه.کتاب خوبی بود؟
محمدرضا
جوابشوتخصصی دادی!رشته تحصیلیت زیست نبوده آیا؟
عشق آفرین
!!!!!
لذت بردم هم ازپاسخ های خودت وهم ازسوالهای ناب عشق آفرین.
باغبان
خودِآقای باغبان گفتن که منظورشون ازفلسفه زندگیتون هدفتون هست.توضیح بده عزیزم.
دوباره محمدرضا
باپاسخی که دادی به سوالهاش میشه بگی کدوم نظریه روقبول داری؟چرا
صباجان شانس آوردی هنوز اثرراشمون نیومده البته توراباکی نیست میدونم!وقتی ازپس سوالهای عشق آفرین براومدی فهمیدم که ازاین صندلی هم گرمایی حس نمیشه!!
راستی درحدچندخط واسمون یه نامه به خدابنویس وباهاش دردل کن.
ممنون عزیزم
صبا جان یه دوست خوبی دارم که هر گاه طرف مقابل منظورشو نمیرسونه ، او بهش کمک میکنه
یا حتی حدس میزنه ، گاهی هم او توضیحات کامل رو میده تا طرف مقابلش بتونه از توضیحاتی که داده ، هدف رو استخراج کنه :72::72:
صبا ببخشید که اگر احیانا دارم اذیتت میکنم
میتونی سر پاییزه تلافی کنی :sentimental:
و اینکه از نوشته ها و تجربیاتت استفاده کردیم :104:
سلام
راستش من نه فرصت کردم پستهای صندلی داغ رو بخونم و نه پشت صحنه اش رو
صبا جان اگر احیانا فرصت سوال پرسیدن تمام شده که سوالهای منو با پارتی بازی جواب بده اگر هم زمان تمام نشده که در قالب چهارچوب قانونی جواب بده
1- حاضری زندگیت از دوباره شروع بشه؟یعنی تازه الان سال اول تولدت بود و ... چرا؟
جوابت به سوال فوق هرچی که باشه کار ندارم جواب سوال بعدی رو درهر حال باید بدی
2- اگر به گذشته برگردی مثلا به هفت سالگیت و ... ، به چه شکل زندگی می کنی آیا همین راهی که تا الان اومدی رو دوباره میری یا نه تغییرات جزیی داری یا اینکه بازنگری کلی داری؟
3- به نظرت قیمت دلار مثلا تا خردادماه چند میشه؟
4- اگر جای رییس جمهور بودی با توجه به امکانات و محدودیتهای موجود چه سیاست اقتصادی رو در پیش می گرفتی؟
5- اشکالات من رو از دیدگاه خودت بگو؟
جرات داری بگو:97:
نه بگو کاریت ندارم:310: