چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امان از این مردها !!!
توی این دو روز همسرت در رابطه با این موضوع چی گفت؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امان از این مردها !!!
توی این دو روز همسرت در رابطه با این موضوع چی گفت؟؟؟
harfedel عزيز منم خيلي بد بين هستم ضمنا يه مشكلي هست من با خونوادم خيلي رودروايسي دارم حتي نميتونم به برادرم بگم كه يه مدت رفت و آمدش رو كنترل كنه.اگه هم بخوام پيك موتوري بگيرم كه كلي هزينش ميشه.خواهش ميكنم بگيد چيكار كنم دارم رواني ميشم.اصلا برام مهم نيست كه با طرف دوست بوده يا نه.از اين كه منو خر فرض كنه ميسوزم.نميدونم قسم حضرت عباس رو قبول كنم يا دم خروس رو.
تراوت جان قبل از هرچیز آرامش خودتو حفظ کن . اینطور که شما حرص میخوری خیلی زود داغون میشی . هر کاری که میکنی با آرامش و خونسردی انجام بده .
نازنین غ
عزيز فقط قسم ميخورد كه هيچ رابطه اي نيست ميگفت زماني كه زنگ زده بعدش ميترسيده به من بگه ، توي اين دو روز هم همش بهم ميگفت مگه احمق هستم برم دنبال اين كارها.اگه بخوام شماره بدم ميرم يه ايرانسل ميخرم و كارم رو ميكنم ميگه اگه اهل خيانت بودم شماره ثابت رو نميدادم چون تو هميشه موبايلم رو چك ميكني و ممكنه طرف زنگ بزنه و گندش دربياد پيشنهاد خودش بود كه من با دختره حرف بزنم اما يه حس قوي ميگه با اين دختر خانوم يه چيزايي هماهنگ شده.
گوشيش دو سيم كارته هست و دختره به شماره اي كه حفاظت داره زنگ زده ميگه اگه من ريگي به كفشم بود كه اي اين شماره رو نميدادم.
بهش بدبين بودم الان بي اعتمادم100%
طراوت جان خودت نمي توني يه جوري بري دم محل كارش؟
اولا آرامشتو حفظ کن. دوما زود قضاوت نکن. خودت نمی تونی یک مدت مراقبش باشی ؟؟؟
نه نميشه وقتي شب كاره 7 ميره تا 9 فردا صبح.نميدونم چطور اروم باشم؟ بس كه گريه كردم تو شركت شدم گاو پيشوني سفيد.
بدبختي سند موبايلش به اسم خودشم نيست كه مجبورش كنم بره پرينت بگيره.شما نميدونيد چطوري ميشه پرينت گرفت.؟
آخه طراوت عزیزم با گریه که کاری درست نمی شه خانومی
می دونم خیلی سخته قبول کردن همچین چیزی اول زندگی
درسته که می گی من به حرفای این دختر شک دارم منم ولی یطرف دیگه ی سکه هم وجود داره شاید 10 درصد هم حرفای دختره راست باشه گلم همش منفی نباش
من نمی دونم آقایو چرا با این شیطنت های کوچک شو ن آرامشو از زندگی سلب می کنن ولی عزیزم مطمئن باش اون بهتر از تو هیچ کجای دنیا پیدا نمی کنه و آغوشی گرم تر از آغوش تو براش پیدا نمی شه
بقول نازنین اولین فدم اینه که آروم باشی و زود قضاوت نکنی
با دادو هوارو گریه و شیون هم اگه باهاش حرف بزنی به جایی نمی رسی بجای گریه بشین فکر کن ببین چه کاری بیشتر از همه همسرتو به خودش می یاره ما هیچ کدوم همسرتو نمی شناسیم
تو روحیاتشو بهتر می شناسی ببین چه کاری براش یه زنگ خطر بحساب می یاد
مراقب خودت باش