اين بنده خدا رو كه من مي بينم ديگه نمياد!! حالا از احساسات يك دختر مظلوم و بي پناه!!؟ سو استفاده كرده!!! خدا جوابشو داده. ايشالله جيز جگرم بگيره!!!!روش. بي خيال شين ديگه بابا. فهميديم مشكل از كيه!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اين بنده خدا رو كه من مي بينم ديگه نمياد!! حالا از احساسات يك دختر مظلوم و بي پناه!!؟ سو استفاده كرده!!! خدا جوابشو داده. ايشالله جيز جگرم بگيره!!!!روش. بي خيال شين ديگه بابا. فهميديم مشكل از كيه!!
حلا شما چرا جبهه می گیرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه بعضي ها مال سازمان دفاع از حقوق مردا هستن و عينك بد بيني به زنارو به چشمشون زدن ونميتونن درست قضاوت كنن مجبورن الكي جبهه بگيرن بيا حرف حساب بزن سورنا الكي نيا فقط يه چيزي گفته باشي
پست من در واقع تاییدی بر قضاوت منطقی!!!؟ شما بود!
مارال خانوم شما مشکلاتی رو داری که نگاهی به تاپیکتون نشون می ده عمق این مشکلات تا چه حدیه. تصور می کنم اینکه 4-5 هزار نفری جمع بشید و متفق القول یک نفر رو بکوبید دلیل خوبی برای منطقی بودن صحبتهاتون نیست.به هرحال نوع صحبتهای احساسی و پوچ و بی ارزشی که شما در این تاپیک گذاشتید جوابی غیر از اونی که اون بالا گذاشتم رو نمی طلبه. براتون لیست می کنم خودتون به احساسی بودن حرفهاتون بخندید!!
نازنین غ بار آخریه که ازتون درخواست می کنم در جواب پستهای من پستی رو نذارید!من چندین بار عرض کردم به دلایلی که دیگه قابل ذکر نیست اصلا در جواب شما نه پستی رو می ذارم ونه انتظار پستی رو دارم.
لیست کلماتی که شما گذاشتید رو نمی دونم ازش چی انتظار دارید(یعنی می خواید چه نتیجه ای بگیرید) یعنی می خواستید همدردی کنید یا یک راهکار منطقی بذارید ولی من با اجازه شما عبارات کلیدی پست ماقبل آخرتون رو میارم:
متاسفم
همسرتون حق داشته با مردی مثل شما همچین رفتاری کنه
شما برای فرزندتون هم نمی تونید زندگی بدون تنشی بسازید
شما تجاوز کارید
شما سواستفاده کردید از احساسات
شما خودخواهید
و...
و جالبه که تمام این مسائل رو در 4-5 خط بیان کردید. قصدتون چی بوده خدا می دونه. اما فرض کنید شما یک موضوع رو باز کردید و اینطوری جواب می گیرید!!! انصافا چی در مورد طرف مقابل فکر می کنید.
به هر حال با نگاهی عمیق می شه فهمید کی نوع نگاهش ساده و احساساتیه و کی عمیق نگاه می کنه!!!
خوش بختانه خانوم نازنین این چیزی بود که شما در پیغام خصوصی به رخ من کشیدید!! و همین طور مارال به رخ من کشید!! من دیگر هیچ پیغامی در مورد همچین مسائلی نخواهم گذاشت!! مگر اینکه از من درخواست بشه که 117 بار اینکار از من صورت گرفته!!
سلام sorena-arman
خواهش می كنم فرمایشات خود را محترمانه و با ادبیات مناسب تری مكتوب فرمائید.
بله مدیرهمدردی گرامی
می شه تو این فرمایشات محترمانه افراد رو تجاوزکار-خودخواه و فاقد لیاقت برای نگهداری فرزند نامید؟!! من قطع به یقین می گم شما عدالت رو در بیان تذکرها رعایت نمی کنید و این بسیار بسیار دلایل واضحی رو داره که در پست خصوصی ذکر کردم.
بنده همون طور که عرض کردم دیگه تا زمانی که توهینی صورت نگیره یا ازم درخواست نشه اظهار نظر نمی کنم. مگر در مواردیکه به مباحث مشاوره مربوط نباشه.مثل شعر و...
من در پیغام خصوصی به یک مطلب از گذشته شما اشاره کردم که فقط خودم و شما می دونید و هیچ توهینی نکردم. حتی ازتون تشکر کردم و آرزوی موفقیت بیشتر. من با شما هیچ مشکل شخصی ندارم اقای سورنا
شما به کرات به من تهمت بدبینی زدید. مشکلات من رو ناشی از مشکلات گذشته من دونستید. خانوم مینا 22 در یک پست که من داشتم دلایل عدم ازدواج رو می گفتم با لحن جالبی به من گفتند: چی شده . اون دختره هم ردت کرده؟ در پیغام خصوصی شما من رو به دروغگویی متهم کردید و فرمودید سرتون کلاه نمی ره!! به هر حال خانوم محترم فرق است بین انسانهایی که به هر روشی قصد جا باز کردن در دل دیگران رو دارند و انسانهایی که حق و حقیقت رو هر چند تلخ بیان می کنند.