آره ازاینکارها زیادمیکنم!!!آخرین باربیف استراگانف درست کردم!!!چندوقت پیش هم کوکوی ماکارانی
ممنونم
میگم ها شانس منه!!!!!تاپیک اومده اینور!!شوکه شدم این همه سوال دیدم باهم!!!یادپیک بهاری افتادم!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام :72:
با توجه به پیشنهاد خوب دوستان ، تاپیک در حاشیه ( صندلی داغ سری 12 ) ایجاد شد :72:
دوستان هر سئوالی و هر پیشنهادی و .... را در تاپیک زیر ، قبول زحمت بفرمایند .
http://www.hamdardi.net/thread-41057.html#post402467
ممنون .:72:
سلام مادر جوان ، خوبی ؟خوشی؟ نی نی خوبه؟:72:
اول بگم ببخشید من وقت نکردم همه تاپیک و بخونم ، پست اول و خوندم دیدم گویا همون صندلی داغ خودمونه، با مدیریت جناب باغبان ، الان نوبت خانم پاییزه است گویا،حالا نمیدونم قانون جدیدی اضافه شده یا خیر ، اگر پستم خلاف قوانین جناب باغبانه گزارش ویرایش و حذف با خودتون دیگه:18: پیشاپیش ممنون
سوال 1) پاییزه جون اینطور که فهمیدم تو هم سن منی ؛ روزی که ازدواج کردی چند سالت بود؟ اصلا تمایلی داشتی تو اون سن ازدواج کنی؟ نظرت در مورد ازدواج چی بود؟
سوال 2) با همسرت چند جلسه آشنایی گذروندی ؟ از نظرت تعداد جلساتش کم بود یا زیاد؟
سوال 3) قبل از ازدواجت دانشگاه هم میرفتی دیگه ؟ قبل از ازدواج نگران ایجاد تعادل بین درست و زندگیت نبودی؟ بنظرت چقدر تونستی این تعادل و ایجاد کنی؟
سوال 4) همسرتون موافق تحصیلاتت بودن درسته؟ خب در جلسات آشنایی ازشون خواستی در این راستا کمکت کنند چقدر تونستن همراهت باشند و کمکت کنند؟
سوال 5) الان که چند سال از ازدواجت گذشته ، آیا مسله ای پیش آمد که با خودت بگی کاش قبل از ازدواجم نظر همسرم و در خصوص این موضوع میپرسیدم؟ میتونی بگی چه مسایلی یا مسله ای بوده؟
سوال 6) راستی نی نی کوچولوی نازت دختره یا پسر؟:18: یادم رفته، :18: الان که نی نی دار شدی به درست هم میتونی مثله قبل برسی؟ همسرتون هم کمکت میکنند؟ مثلا تو اگر امتحان داشته باشی ایشون نی نی و نگه دارند؟ یا غذا درست کنند ؟ در خصوص این موضوع و کمک ایشون قبل از ازدواج هم صحبت کرده بودین؟
سوال 7) مسله ای تا حالا با خانواده همسرت از همون اول تا الان پیش آمده که بعد ها با خودت بگی کاش قبل از ازدواج این مورد و بررسی میکردم؟میتونی بگی چه مسله ای بوده؟
سوال 8) تو میدونی فرشته اردیبهشت هم روی صندلی داغ میشینند یا نه ؟ یا میدونی این سوال و باید از کی بپرسم ؟ تایم نشستنشون هم بهم بگو:18: مرسی:72:
فرشته جون سوال6روجاانداخته بودم!!
بایددرجوابت بگم وقتی سه نفرمون هستیم بیشترمیخندیم یه جورایی دوتامون همه چی روفراموش میکنیم وبچه میشیم
واماسوال10
مدیرهمدردی:دهقان فداکار
فرشته مهربان:معلم دینی وعربی سال دوم راهنماییم!
باغبان:باغبون بیل به دست!
ام رضا:حسنک!!!
پاییزه:نمیدونم
میشل:جودی ابوت
صبا:ستایش
فرشته اریبهشت:دیانا دوست آنه
کیت کت:بازیگرکودکی مریم مقدس!امیدوارم هرجاهست صحیح وسلامت باش...آمین
عشق آفرین:یادشاعرهامیفتم چون قشنگ مینویسه
مصباح الهدی:نمیدونم امااسمش همیشه منویادحرم حضرت معصومه میندازه
فرشته خیلی مشکل بود!!