دوستان وقتی به این تایپک سر میزنم خیلی احساس خوبی بهم دست میده . همه دوستان رو رو به اسمون و دست به دعا تصور میکنم . منم برای همه تون دعا میکنم . دوستان خواهش میکنم برای من هم دعا کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان وقتی به این تایپک سر میزنم خیلی احساس خوبی بهم دست میده . همه دوستان رو رو به اسمون و دست به دعا تصور میکنم . منم برای همه تون دعا میکنم . دوستان خواهش میکنم برای من هم دعا کنید .
سلام ب بچه های خوب همدردی
من تا حالا اینجا پیام نذاشتم
اما نتونستم تو این دوره شرکت نکنم
خیلیییییی بدعا احتیاج دارم
تمام مسیر های زندگیم گره خورده
از درس و دانشگاه و تحصیل بگیرین
تا خانواده و همسر و روحیه و اخلاق
راستش هیچکدوم اینا مشکل ندارن
این منم ک تو درونم به مشکل خوردم
یه گره کور تو عمق وجودم ایجاد شده ک همه چیز زندگیمو در برگرفته و آرامشو ازم گرفته
مثل اینکه یهویی از خواب بیدار شدم!!
دعا کنید بچه ها برام
ب حق دلای شما شاید خدا نگاهی هم به من انداخت
خیلی وقته یاد و محبتش اونجور ک باید تو قلبم نیست
ازش دور شدم
دعا کنید خودش بیاد سمتم
منم هرروز ایت الکرسی میخونم. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم
من از درون شکستم و چون خیلی ادم مغروری هستم با هیچکس دردو دل نمیکنم
فراموشم نکنید
ممنون...
سلام به همگی روزتون خوش حاجتاتون روا ...:323:
این روزا بیشتر از همیشه نیاز به دعای خیرتون دارم ... دعا کنید حاجت قلبیم روا بشه ...
برای بر آورده شدن حاجات همه آیت الکرسی میخونم ، صلوات میفرستم
دعا کننیییییییییییییییییییییی یییید
شما رو به خدا هر کی این پیامم رو میبیبنه واسه همسرم دعا کنه حال همسرم بهم خورد الآن با پدرم بیمارستان هستند به خاطر من ایبن مدت ها فشار عصبی خیلی روش بود تو رو خدا اول دعا کنید خدا جون منو بگیره دارن قاتل همسرم میشم خیلی اذیتش کردم با کیفم زده بودم آینه بغل ماشینشو شکوندم تهدیدش کردم شیشه هاشو خورد میکنم و اون هیچی نمیگفت همه ریخت تو خودش حالا هم قلبش گرفت تقصیر منه وجود من تو این دنیا زیادیه فقط همسرمو دعا کنید من هیچی نمیخوام فقط همسرم التماس میکنم صلوات بفرستید براش
خودمم دارم نابود میشم بقیه رو هم نابود میکنم دیگه خسته شدم
آرامشتو حفظ کن ملودی . انقدرم ناشکری نکن .
نگران نباش چیزی نیست . . ملودی شرایطت سخته درکت میکنم . بهت که گفتم خواهرم در شرایط بدتری از تو قرار داره . قسمت نبوده پس توکلت به خدا باشه . و سعی کن آرامش به زندگیت و همسرت و خودت برگردونی . به دهن مردم هم توجه نکن . :81:. هرچی میخوان بگن .
فکر کنم انقدر تکرار کردی خدا جون منو بگیر همسرت یه لحظه باورش شده . ترسیده تو تنها بری . میخواد باهات بیاد :311:. فکر کردی زرنگی اون از تو زرنگتره و البته عاشق تر :43::72:
تا برمیگرده بیقراری کن ولی وقتی برگشت آرامش داشته باش . تا از آرامش تو قلبش آروم بگیره .
سجاده پهنه :310::203:
سلام
شکر خدا به خیر گذشت همسرم الآن خونه خوابیده حالش خوبه...
این مدت خیلی اذیت شده بود مخصوصا وقتی گریه می کردم عصبی می شد ... همسر من هم گاهی مواقع خیلی زود عصبانی میشه اما این مدت خیلی صبوری کرد خیلی با من رفتار خوبی داشت اما من همه ش بد اخلاقی می کردم گریه و زاری می کردم... می گفت من چی کار کنم ببرمت بیرون ؟ میای بریم قم ؟ مشهد ؟ با مسخره بازی همه ش میخواست منو بخندونه اما من می زدم تو ذوقش...
تا الآن اون بهم محبت می کرد حالا نوبت منه که جبران کنم چند برابر بهش محبت می کنم
دیگه نا شکری نمی کنم دیگه گریه نمی کنم می خوام از داشته هام لذت ببرم
فکر کنم این هم امتحانی از طرف خدا بود می خواسته بهم بگه اگر من اراده کنم هر کاری می تونم بکنم پس از این همه نعمتی که بهت دادم لذت ببر و شکر کن
اگرم چیزی رو ازت گرفتم صلاح خودت بوده...
دیگه باور دارم به صلاحم بوده...خدایا شکرت ...
امیدوارم هر سه تا فرشته م اون دنیا شفاعتمو بکنند
همین الآن قول دادم گریه نکنم ولی اشکام سرازیر شد اما این بار از اینکه خدا اینهمه دوستم داره از مهربونیش و از اینکه من چقدر بنده ی بدی هستم گریه م گرفته
می خوام مثل سابق بخندم و دیگه بی قراری نکنم
سلام دوستان عزیز
انشالا همه حاجتهاشون روبه برکت این دعاها گرفته باشن.
چیزی به پایان چهل شب نمومده....فکر میکنم سه چهارشب دیگه شب آخره..
فردابعدازیک ماه دارم میرم وضعیت دانه سیبم روچک کنم!ازتون میخوام امشب وفرداواسش دعا کنید.
دعا کنید صحیح وسالم باشه...
دعا کنید عید امسال روبالذت مادرشدن به طور واقعی جشن بگیرم
دعا کنید مشکلی نباشه.
ازهمتون ممنونم.
امیدوارم همگی ازاین چهل شب بهره کافی روبرده باشید وببرید.
«اللهم صل علی محمد و آل محمد»
پاییزه جانم ان شاء الله که حال فرشته تو راهیت خوب باشه و خودت هم در سلامت کامل باشی از ته دلم آرزوی آرامش و سلامتی برای خودت و کوچولوی تو راهیت دارم
«اللهم صل علی محمد و آل محمد»
منتظر خبرهای خوب هستیم عزیزم:43:
============================
منو ببخشید خیلی پررو هستم پیمان شکنی کردم اما باز پامو تو این تاپیک میذارم:(( عجب رویی دارم من !!!
سلام دوستای عزیز
ازهمتون ممنونم که دعاکردید.
مشکل فسقلی ناز نازی حل شد خداروشکر.
همه چی خوبه...نی نی ام حالش خوبه کلی هم شیطونه!!
من حساب کردم از16تاامشب میشه چهل شب پس امشب دیگه شب آخره..
امیدوارم ازهمگی قبول باشه.
خداروهزارمرتبه شکر.
سپاس ازدعاهای دلهای پاکتون:72:
پائیزه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات نگرانت بودم الآن خیالم راحت شد:203:
بیا بغلم فقط آروم گلم :43:
خدایا شکرت...
====================
دوستان عزیزم واسه خوشبختی خواهرم دعا کنید
خیلی داره به خودش آسیب می زنه با این رفتارهایی که داره
می ترسم برای آینده ش بد بشه
دعا کنید براش ممنونم