RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
bloom عزيزم نميدونم.فکر نميکنم. چون همه حتي دوستاش هم با اين تصميمش شديدا مخالفن.بخاطر اينکه يکي از دوستاش توي مشکل ما سعي کرد پادرميوني کنه کلا رابطشو باهاش قطع کرد.با خانواده اش هم همينطور.همه دارن بهش ميگن اشتباه ميکني.همه.ولي اون حرف خودشو ميزنه.
shad عزيزم با حرفات موافقم. سعي ميکنم کارهايي که گفتي رو انجام بدم.البته بعضيهاشون انجام دادم و نتيجه نداده.
سلام
من هم ماجرای شما را با ناراحتی دنبال کرده ام.هیچ انسانی بدون نقطه ضعف نیست.برای من سوالی پیش آمده می خواهم بدانم شما چرا ایشان را دوست دارید؟ می دانم دوست داشتن یک احساس درونی است اما با چیزهایی که شما تعریف کرده اید این دوست داشتن غیر طبیعی به نظر می رسد مگر اینکه خصوصیات خوبی داشته باشد که شما بیان نکرده باشید.
در مورد نقطه ضعف هم فکر می کنم شما به ایشان خیلی نقطه ضعف نشان داده اید به همین خاطر نقاط ضعف ایشان را نمی بینید. به نظر می رسد ایشان شما را نمی خواهد و بزرگترین لطفی که شما در حقش می کنید این است که او را می خواهید.آیا او لایق این عشق پاک شما هست؟
این نظر شخصی من است با تمام وجود آرزو دارم که نظرم اشتباه باشد.
نرگس عزيز دوست داشتن همسرم شايد بدليل خوبيهاي گذشتشه.نميدونم.آخه اون الانم براي همه خوبه.حتي با خانواده اش هم کم کم داره رابطه اش خوب ميشه.اما فقط منو اين وسط مقصر ميدونه.حتي يادمه چون مامانش هم توي اين جريان شديدا پشتم بود با اونم يه دعواي حسابي کرد.ولي الان حتي با مادرش هم داره رابطه اش خوب ميشه.ولي فقط من اين وسطم که دارم له ميشم.به خدا خودم هم نميدونم چه جوري با وجود اين رفتاري که باهام داره هنوزم دوسش دارم.البته اينو بگم که به شدت قبل دوسش ندارم.چون خيلي دلمو شيکوند.خيلي زياد.نميدونم گير کارم کجاست.بايد پيداش کنم.
من تلاش چکامه رو تحسین می کنم
درسته شاید برا همه عجیب باشه که با این رفتار چطور داره تحمل می کنه ولی من کاملا می فهمم که چقدر شوهرشو دوست داره
به نظر من عشق پاک یعنی این یعنی عشقی که حتی با وجود بی محبتی ذره ای ازش کم نشده
من خودم چون مثه چکامه وابسته هستم و حاضرم هر کاری بکنم ولی عشقمو از دست ندم بهمین خاطر با تمام وجود درکش می کنم
شاید این رفتار اصلا از نظر بقیه درست نباشه یا ضعف تلقی بشه ولی باور کنین وقتی کسی رو دیوانه وار بخوای اگه بهت کم محلی کنه
بیشتر به سمتش کشیده میشی و بهش نیاز پیدا می کنی
باور کنین من روزی چند بار این پست رو دنبال می کنم و اصلان دلم نمی خواد به جدایی برسه
چون منم مثه چکامه از جدایی می ترسم
چکامه جان این نظر شخصی منه
شاید من به اندازه ی بقیه دوستان تجربه نداشته باشم فقط احساس کردم از نظر شخصیتی خیلی به من نزدیکی بهمین خاطر فقط احساسمو گفتم
هر راهی هم که به ذهنم برسه بهت می گم تا زندگیت دوباره زنده بشه فقط تا اونجایی که می تونی کم نیار
سلام. دو روز بود بهت سر نزده بودم. الان 3 صفحه آخر رو خوندم. چکامه باور کن سرم درد گرفت. تو رو خدا حرف گوش کن. چرا انقدر ذلیل برخورد می کنی؟ تو 5 سال حرف گوش ندادی سرت به سنگ خورد. حالا از اونور پشت بوم افتادی. ولش کن. همسرتو ول کن. در ظاهر محلش نذار. برو بگو من فکرامو کردم برو دادگاه واسه طلاق. یکی از بچه ها خوب حرفی زد. شوهرت داره با پنبه سر می بره. بذار بره دادگاه. تقاضای نفقه و مهریت رو بکن. محکم باش.
چکامه هرچی بیشتر به این رفتارت ادامه بدی بیتر داری با دست خودت پسش می زنی. تو رو خدا رفتارتو عوض کن. کمی بی محلی کن . فاصله بگیر . فوقش جدا می شی ولی این کار رو هم امتحان کردی. چکامه تو رو خدا حرف گوش کن
مردها اگه حوری بهشت رو بذارن تو طبق و بهش بدهند پس می زنند واگر میمون کم محلیشون کنه دنبالش می روند. این ذات مردهاست. خدا این طور آفریده . آفرینش زن نازکردن و آفرینش مرد ناز خریدنه. خواهش می کنم کمی فاصله بگیر عزیزم.
نازنين جان ما اصلا با هم حرف نميزنيم که کارم به محل گذاشتن بهش برسه.در مورد دادگاه رفتن هم ميگه ديگه چون اصراري به طلاق ندارم نميرم دادگاه.
چکامه گلم کاش منم مثل تو کنارش بودم ولی از دستش نمیدادم عزیزم مقاومت کن تا ببینیم چی میشه همین که میگه دیگه اصراری به طلاق ندارم خودش جای امید داره خدایا مشکله چکامه گلمونو زودتر حل کن .........