سلام دوست خوبم. دیدی خدا چقدر دوستت داره.
من این چندروزه نبودم چون به شدت سرما خوردم. خوب چی شد؟ زنگ زدی به خالش ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست خوبم. دیدی خدا چقدر دوستت داره.
من این چندروزه نبودم چون به شدت سرما خوردم. خوب چی شد؟ زنگ زدی به خالش ؟؟؟
سلام خانومي
به نظرم بهترین کاروداری انجام میدی که می خوای باهاش حرف بزنی
برو ببین چی میگه اگه دلایلشو بشنوی آروم تر می شی
مارو بی خبر نذار
سلام دوستای مهربونم نازنینم خدا بد نده مراقبه خودت باش خانمی . پنج شنبه زنگ زدم خالش خونه نبود ولی مامانم بیرون دیده بودش گفتش تعطیلات میرن بیرون بعد از تعطیلات اقدام میکنن . فعلا که خوبم فکر میکنم افسردگی گرفتم آخه یه روز خوبم یه روز خیلی بد از بس تو رختخواب گریه میکنم سردردهای شدید میگیرم الان یک هفته است که پلکه چشمم مدام میزنه خودم میدونم از اعصابمه ولی بخدا دست خودم نیست
دیگه نمیدونم باید چه کار کنم فقط صبر میکنم کاش زمان زود بگذره یعنی من طاقت میارم ؟! خدایا مددی..............
اره چرا طاقت نیاری؟؟؟ انرژی مثبت بده به خودت. قرار شد تمام تمرکزتو نذاری رو این موضوع عزیزم. سرتو با کارهای دیگه گرم کنی . کردی ؟؟؟
ببین نفس عزیز خودت الان باید به خودت کمک کنی عزیزم. واقعا یک همچین آدمی لیاقت این همه اشک و ناراحتی تو رو داره نفس جان ؟؟؟
با خودت فکر کن گلم. منطقی فکر کن. تا خودت پیش خودت به نتیجه نرسی تمام دنیا هم بهت راه حل بدن فایده نداره عزیزم. با خودت رو راست فکر کن.
سلام خانومی
حالت خوبه نفس جان؟ چه خبر ؟
تونستی ببینیش؟
سلام گلم.عزيزم دلم برات تنگ شده.کجايي؟چي شد؟همسرتو ديدي؟توروخدا مارو بيخبر نذار.
سلام دوستای گلم امروز با خالش قرار میزارم برا بعد از ظهر برام دعا کنین کاش میتونستیم همو ببینیم و یه دل سیر حرف بزنیم
به خدا توکل کن عزیزم
ازش بخواه که هر چی به صلاحته همون بشه
مارو بی خبر نذار
نفس خوبم خدا پشت و پناهت باشه. حواستو جمه کن . اگه همسرتو دیدی با عذرخواهی و اه و ناله خام نشی دوباره. باید دلیل منطقی برات بیاره. احساساتی برخورد نکنی ها. دوستت دارم
نفس عزیز، برات آرزوی موفقیت می کنم، سعی کن به هیچ وجه احساساتی برخورد نکنی...
:72: