گاهی گمان نمیکنی و یکباره می شود
گاهی نمیشود نمیشود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی ثمر می شود
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود
سلام ....... به دوستانم .
به کی قسم بخورم به کدوم عزیز خدا قسم بخورم که این دوره فرق داره .
هفته پیش تو حال و احوال نوشتم مشکل زیاد برام بوجود اومده ولی به یکیش که بردن جهیزیه همسرم بود بسنده کردم و از مشکلات دیگم چیزی نگفتم .
خب اونکه برد . کمی سر چرا چرا ها درگیر شدیم .و اینکه بازو هاشو گرفتمو بهش گفتم بیدار شو زندگیمون داره میره . کمی شکست کمی رو سنیم گریه کرد و گفت جهیزیمو بده وتمومه بذار برم و من رهاش کردم . ولی پاسخ قانع کننده ای ازش ندیدم .
یه جوری تحویل گرفت و برد که باورتون نمیشه . راحت با خنده و خوشحالی. چی بگم مجبورم دعاش کنم . تا طلاق نگیریم همسرمه .
مشکل دومم این بود که روز قبلش که رفته بودم خونم موتور پالسمو که 4م ارزش داشت دزدیدن . اونایی که تو تهران هستن میدونن طرح زوج و فرد و ترافیک کار برا ماشینا سخت کرده و موتور بهترین راهه .
راستش انقدر که همسایه ها و خانوادمو اطرافیانم ناراحت شدن من نشدم . نه برا موتوره برا من که چه قدر دارم بد میارم پشت سر هم . من از این لحاظ به فکر نبودم که فکرم پیش زندگیم و آخرین پل برگشت همسرم بودم .
هر چند در کل حال مناسبی ندارم ولی خب کمک یکی از دوستان خیلی بهم آرامش داد . و تاپیک اخیر بانو فرشته اردیبهشت بهم معرفی کرد بخصوص پست # 12 ایشونو که خوندم کمی آروم شدم . باز توکلم به خدا کردم
حالا امروز صبح از آگاهی تماس گرفتن که موتورتون کشف شده . بیا برا ترخیص و ارایه فلش . (چهره دزد تو دوربین خارجی سوپر سر کوچه ضبط شده بود . )
بنزینش که تموم شده بود رهاش کرده بود :311:
از لحظه ای که این خبر بهم دادن به فکر این آیت الکرسیم . به فکر این چهل شبم . همش جلو چشمام میبینموتون دعاتون میکنم.
میدونم که خیلی هاتون منو دعا میکنید و بدونید منم خیلی دعاتون میکنم . این دوره واقعا فرق داره . من همون اولش گفتم . از خواهران گلم از بانوان مهربان و از برادرای عزیزم ممنون . اسم نمیبرم هرچی از خدا میخوایین بهتون بده . هرچی. اول اونایی که از خدا فرزند میخوان دوم اونایی که از خدا یه همسر خوب میخوان سوم اوناییکه از خدا شفاءمریضشونو میخوان .فرق نداره
مخصوص از صاحب تاپیک تشکر میکنم و دعا .
من بزرگترین حاجتم مونده .......................................ببخشی شکستم........................................ دعام کنید .
این شبا هر وقت میشکنید یاد هم باشید همدیگرو دعا کنید . من بیشتر شمارو به اسم دعا میکنم.
منتظر خبرای خوب شما هم هستیم حاجت گرفتین خبر بدین از شیرینیش نترسین اون با من
بدرووووووووود :72:
یه رونوشت از لیست یاران این تالار بخصوص این تاپیک فرستادم برا صاحب عزای این شبا بانو فاطمه زهراص . به اشکش قسم به سنش قسم به شرمندگی اون در اون دیوار قسمش دادم پای تک تکمون تیک سبز بزنه .
هیچ کدومتون برام غریبه نیستین من همه رو دعا میکنم . حتی اوناییکه به عنوان مهمان میان تالار و این تاپیک بخصوص .