نوشته اصلی توسط
ammin
سلام مجدد مسافر زمان
سلام آقا امین :72:
۱_زمین لرزه شدیدی که ماههای پیش توی سراوان اومدچه ارتباطی به شما داشت؟
نه ارتباطی نداشت. :smile:
این مشکلات سریالی برای همدردی رو هم به خاطر روی صندلی نشستنم نمیدونم. مشکلات همدردی میتونه دلایل مختلفی داشته باشه.
۲_تاحالا چند نفرو نفرین کردی؟چه بلایی به سرشون اومد؟الان چطورن؟
دوران کودکی شاید، اما الان مدتهاست که هیچ کسی رو نفرین نکردم.
۳_اگه بری خواستگاری چه نقطه ضعفی داری که ازگفتنش معذبی یادوس نداری متوجه بشن؟
گاهی اوقات، آدم کار اشتباهی میکنه و بعد از مدتی، هیچ آسیبی از اون کار در وجودش حس نمیکنه. به نظرم این چیزها باید ناگفته بمونن. اگر قرار باشه که این مسائل گفته بشن، مثنوی هفتاد من میشه!
اما اگه آسیب رفتار نادرست گذشته، هنوز در وجود آدم باشه، فکر میکنم یا باید در مورد رفتار اشتباه قبل توضیح بدیم، یا به نحوی اثرات بدی که همچنان بر وجودمون مونده رو توضیح بدیم.
هنگام خواستگاری، مطمئنا گفتن از اینجور مسائل، سخت و عذابآوره.
۴_اگه بعدازدواجت یه شب بخوابی اتاقی که پدر زن آیندت خوابیده یا اون بیاد اتاق تو تاصبح خروپف کنه ولی مجبورباشی همون اتاق بخوابی چکارمیکنی؟اگه پدرخودت هم خروپف کنه چکارمیکنی(راستشو بگو)
اگر از این صداگیرها داشته باشم، میکنم تو گوشم!
۵_اگه شب خواستگاری همه چی جفت وجور بشه تو هم دوس داشته باشی دختره روبگیری،بعدش سکه ی زیادی بگن وهیچ کس هم اعتراض نکنه؟تو چکارمیکنی؟
قبول میکنی
پیامک میدی به خواهرت میگی یه کاری کنه
دستپاچه میشی چای رو داغ داغ میخوری
بوووم! صورتت قرمزمیشه
ویندوزت میپره ولی با آرامش میگی نه
من احتمالا در دوران شناخت، با خود دختر در مورد مهریه صحبت میکنم! یعنی احتمال اینکه اتفاقی که گفتید بیوفته، خیلی پایینه.
از نظر من، طلب کردن یه مهریهٔ غیرمنطقی و زیاد، فقط به معنای این نیست که داماد باید پول بیشتری بده. انتخاب مهریهٔ زیاد، سرنخ (حتی سر طناب!) برای خیلی چیزهاست.
علاوه بر این، من معتقدم که مهریه باید داده بشه. هر چه زودتر بهتر. به همین دلیل، ترجیح میدم مهریه چیزی باشه که به راحتی قابل دادن باشه. و با مهریهای که نتونم بدم، مخالفم.
۶_اگه شب خواستگاری دخترسینی چای واقعا داغ رو بریزه روپات چکارمیکنی
همونجا بلند میگی سووووختم
آرامشت روبزورحفظ میکنی میری راهرویی جای کسی نباشه اونجابالاوپایین میپری
بزورمیخندی ولی تو دلت گریه میکنی
میگی برای سلامتی خودتون یه صلوات بلند بفرستید،حین صلوات راحت داد
میزنی
تفاوتی با سوختن در شرایط دیگه نداره. واکنش ما به چیزهای بسیار داغ، غیر ارادی هست.
۷_قدیما بیشترازپدرت کتک خوردی یامادرت ،سخت ترینش سرچی بوده
مادرم که اهل زدن و اینجور چیزا نبود. اما چوب پدر گرامی چند دفعهای بر سرمان خورد!
کتک سخت هم هیچوقت نخوردم.
۸_خدمت رفتی؟چه دسته گلی اونجابه آب دادی؟اضافه خوردی ولی ببخشنش؟
متاسفانه این توفیق رو نداشتهام و شاید هیچ وقت این توفیق رو بدست نیارم.