:72:بچه ها اگر منو شناخته باشید میدونید که هیچوقت محبت کسی رو فراموش نمیکنم.مخصوصا شماها.اما بارها گفتم تو یه برزخی گیر افتادم که فقط ترس تمام وجودمو احاطه کرده.از خدا واز عذابش.از آیندم وتنهایی.ازتمام چیزهایی که نمیدونم ومیدونم.وقتی همیشه باتمام کارهای خوبی که انجام دادید باز هم بهتون میگن تو با چادرت آبرومونو میبری.ومیخوان مثل خودشون باشم وهمش منو از خودشون جدا میدونن وهمیشه از کارام ایراد میگیرن به حدی که مجبورم حرفامواینجا بگم باید چکار کنم؟
برادرم روزی صدبار بهم میگه اگه چادرتو دربیاری واست هرکار بخوای میکنم وگرنه تو خواهر من نیستی.نیا با من بیرون چون آبرومو میبری.
من همیشه مرتب راه میرم.اون میگه ببین وقتی حاظر شدی وهنوز چادرسرت نیست چقدر خوش تیپی؟نکن دیگه مسخره بازی در نیار آبرومونو نبر.ما واسه خودمون خانواده آبروداری هستیم.تو آبروریزی میکنی.من پیشش باخنده میگم داداشی من اینطوری دوست دارم.دوست ندارم قشنگیمو نامحرم ببینه.وکلی باهاش شوخی میکنم.مامانمم اضافه شده ومیگه چادر دستوپا گیره.به دردنمیخوره.
وقتی به اطرافم نگاه میکنم میبینم فقط بیرون خونه تایید میشم.اما هرکس جای من باشه احساس خلا میکنه.
- - - Updated - - -
:72:بچه ها اگر منو شناخته باشید میدونید که هیچوقت محبت کسی رو فراموش نمیکنم.مخصوصا شماها.اما بارها گفتم تو یه برزخی گیر افتادم که فقط ترس تمام وجودمو احاطه کرده.از خدا واز عذابش.از آیندم وتنهایی.ازتمام چیزهایی که نمیدونم ومیدونم.وقتی همیشه باتمام کارهای خوبی که انجام دادید باز هم بهتون میگن تو با چادرت آبرومونو میبری.ومیخوان مثل خودشون باشم وهمش منو از خودشون جدا میدونن وهمیشه از کارام ایراد میگیرن به حدی که مجبورم حرفامواینجا بگم باید چکار کنم؟
برادرم روزی صدبار بهم میگه اگه چادرتو دربیاری واست هرکار بخوای میکنم وگرنه تو خواهر من نیستی.نیا با من بیرون چون آبرومو میبری.
من همیشه مرتب راه میرم.اون میگه ببین وقتی حاظر شدی وهنوز چادرسرت نیست چقدر خوش تیپی؟نکن دیگه مسخره بازی در نیار آبرومونو نبر.ما واسه خودمون خانواده آبروداری هستیم.تو آبروریزی میکنی.من پیشش باخنده میگم داداشی من اینطوری دوست دارم.دوست ندارم قشنگیمو نامحرم ببینه.وکلی باهاش شوخی میکنم.مامانمم اضافه شده ومیگه چادر دستوپا گیره.به دردنمیخوره.
وقتی به اطرافم نگاه میکنم میبینم فقط بیرون خونه تایید میشم.اما هرکس جای من باشه احساس خلا میکنه.
- - - Updated - - -
سلام
سلام
یعنی اینهمه ادم اینجا حرف می زنن کشک دیگه!!!
خدانکنه.
همه ماها که اینجا هستیم مثل شما پدر و مادر داریم.اما از خودتون پرسیدین که چرا الان اینجاییم تا حرفمون رو واسه کسانی که نمیشناسیمشون بزنیم؟
چرا فکر می کنید انسانیتتون به ته رسیده ؟
واقعا شما کی هستین ؟ یه قاتل !؟ کلاهبردار !؟ مواد فروش !؟ قاچاقچی انسان !؟ .... !؟
یک گناهکار تنها ودرمونده که فکرش به هیچی نمیرسه.اونقد خسته ام که دوست دارم بخوابم وتا مدتها بیدار نشم.بیدار بشم وببینم تمام گذشته تو ذهنم پاک شده وهیچ تصوری از یوسف گمگشته تنبل گناهکار نباشه.
واقعا این چه گناهیه که شما رو مستحق اینهمه دادگاهی کردن خودتون کرده.اونم دادگاهی که خودتون هم قاضیش هستین و هم متهمش که هیچ وکیلی هم پذیرفته نیست ؟
در مورد بقیه نمیدونم.اما من اگه بتونم کمکی به کسی تو این تالار بکنم بزرگترین لطف رو اول از همه به خودم می کنم.چون احساس مفید بودن می کنم.
به اون دنیا و عذابش اعتقاد دارید اما به این دنیا و ازمایشهاش نه؟
آزمایشی خوبه که منو به خدا نزدیکتر کنه نه اینکه باعث ذجر چندسالم بشه.وسردرگم وپریشون ندونم چکار کنم.
فقط خدا :72::72::72:[/QUOTE]
- - - Updated - - -
سلام
[QUOTE=majid_k;300314]بارها نوشتید که به مسجد میروید. نماز میخونید و از فواید حجاب نوشتید. و حتی حجابو تا اندازه یک معجزه بزرگ دونستید. شخصی که چنین تفکری داره. به عقیده من باید درک درست و وسیعی نسبت به خداوند داشته باشه. چرا که اول باید پروردگارش را شناخته باشه تا به دستوراتش به عنوان یک باور مطلق عمل کنه.
خانم گمگشته گرامی. خداوند ستار العیوبه. با اینکه من و شما خودمون را گناهکار تصور می کنیم ابروی شما و من را حفظ کرده. نگذاشته که چهره حقیقی ما به اطرافیانمون نشون داده بشه. این موضوع در رابطه با تمام انسانها صدق میکنه. اگر قرار بود از فکار و اعمال هم باخبر بودیم دنیای اطراف ما بسیار زشت و غیر قابل تحمل میشد.
بهترین کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که از همین لحظه از کارهای اشتباه قبلی دوری کنیم و سعی کنیم بنده شاکر و قدر شناسی برای تمام محبت های خدا باشیم و هیچ وقت در بخشنده بودنش شک به دلمون راه ندیم.
شما دختر خوبی هستی. کمی با خودت مهربون باش.
شما لطف دارید
- - - Updated - - -
سلام:72:
ممنونم:72: