-
من هم خوبم! بد نستم. اما خب، به قول جناب مدیر همدردی عزیز، زندگی همینه دیگه!
تا اومدیم تمرین جراتمندی رو شروع کردیم، خب، اولش خیلی ذوق کرده بودم و انگار داشتم مثل این چی؟ خب، مثل این؟ بابا! یادم نمیاد، مثل اینایی که پوست می ندازن؛ انگار داشتم پوست میانداختم، کلی خوشحال بودم، خوشحال بودم از اینکه احساس میکردم دیگه مجبور نیستم خودم و دیگران رو توی محدودیت های بیخودی بذارم.
اما حالا؛ انگار حالاتم موج سینوسی پیدا کرده، انگار این تفکر جراتمند بودن یه لایه عقب تر رفته و یه سری مسائل جاشو رو گرفته؛ البته...
البته به خدمت انورتون برسونم که من در همین حین هم تمام سعیم رو میکنم که جراتمند بودن رو جزو رفتارهام و ذات رفتاریم داشته باشم؛ اما گاهی باز هم برمیگردم به قبلم و یه سری ترسها و دل نگرانی ها سراغم میاد!
آقای sci پس کجایید؟ کلی آدم منتظر شماست.:43:
دو روز پیش داشتم راهنمایی های آنی رو واسه یکی از اعضای قدیمی میخوندم؛ دیدم چقدر حرفاش سنجیده و قشنگه. فقط نمی دونم اون موقع هر وقت خودمو راهنمایی میکرد، احساس میکردم آنی چقدر سنگین واسم حرف میزنه یه جوری که انگار واسه من فهمیدنشون سخت بود.
حالا نمی دونم من بزرگ تر شدم و داناتر، یا اینکه از اولش پست های آنی سنگین بود. هر جایی هستی خوش باشی و کنار بچه ها زندگی آروم و خوبی داشته باشی! الهههههههههههههی!:46:
نازنین یادت باشه، به یادتم.:43:
-
چقدر دل میخاد...چقدربصیرت میخاد...چقدراصالت وشرافت میخاد...چقدرآزادگی میخاد...چقدر عمق دید میخادشمشیربلندکنی برکسی که لباس پیامبروبه تن کرده برافکارحکومت میکند...زمانی که زبان نخبگان جامعه لال شده،"خیر"باگلوی بریده سخن میگوید....امیدوارم همه ازمحرم امسال استفاده معنوی شایسته روببریم.
-
سلام به همه دوستان
امید که حالتون خوب و سلامت باشید این حال هم حال خودتون هم روحتون رو در برمیگیره.
یه وقتایی یه چیزایی روح آدمو اذیت میکنه و باعث میشه حال جسم آدمیزاد هم خراب بشه
پس ساختار روحتون رو قدر بشمارید و با هر چیزی آزرده اش نکنید.
واسه خودمون ساختار قائل باشیم یک ساختار ارزشمند در قالب کالبد خاکی مون.
دوستانی که نیستن هر جا هستن شاد باشن و سلامت:72:
-
سلام به همه اعضای همدردی.:72:
برای همه آرزوی شادی و سلامتی دارم.
همیشه به انتظار روزهای خوب نشستم و زندگی سخت تر شده.
سعی می کنم زندگیم رو جمع و جور کنم اما ... نمیشه. تعادل لعنتی برقرار نمیشه.
می خوام از همین روزها هر چقدر که خوبی توشون هست استفاده کنم.
برام دعا کنید.
-
سلام به همه دوستای با معرفت همدردی
چه خبر خوب هستید؟ دوست دارم همتون خوب باشد حالتون عالی باشه
دلم می خواد اینجا همیشه چیزای خوب خوب بنویسم سعی هم می کنم از افکار منفی چیزی نگم از افعال منفی هم استفاده نکنم
خوب جونم براتون بگه اینجا هوا عالیه بوی بهار میاد مازندران وقتی نفس می کشی حس خیلی خوبی به آدم منتقل می شه چقدر این حسو دوست دارم
یه حرف دم گوشی با دوستم دارم ببخشیدا:tennis:
برای دوستم می نویسم این خط رو:
سلام دوستم
رفتم و آن چه باید می گفتم گفتم و همانطور که انتظار داشتم شد حالا برگشتم سر خط:315: (امید دارم هنوز هم به همدردی سر بزنی و نوشته منو خونده باشی من سر قولم موندم و برات نوشتم)
دوست جونا چون همش منفی بود مجبور شدم در همین حد بنویسم
افکار مثبت و استفاده از جملات مثبت واقعا حال آدمو خوب می کنه اگه حالتون یکم گرفته است به چیزای قشنگ و خوب فکر کنید و با خودتون همیشه این جمله رو تکرار کنید من خودمو دوست دارم، من خودمو دوست دارم، من خودمو خیلی خیلی دوست دارم حتما حالتون خوب می شه
دوستتون دارم یه دنیا و همیشه براتون آرزو های خوب و دعای خیر دارم
-
این روﺯﻫﺎ ﮐـﺴﯽ ﺑـﻪ ﺧـﻮﺩﺵ ﺯﺣـﻤـﺖ ﻧـﻤـﯿﺪﻫـﺪ ﯾـﮏ ﻧـﻔـﺮ ﺭﺍ
ﮐـﺸـﻒ ﮐـﻨـﺪ..
ﺯﯾـﺒـﺎﯾـﯽ ﻫـﺎﯾـﺶ ﺭﺍ ﺑـﯿـﺮﻭﻥ ﺑــِﮑـﺸـﺪ..
ﺗـﻠـﺨـﯽ ﻫـﺎﯾـﺶ ﺭﺍ ﺻـﺒﺮ ﮐـﻨـﺪ..
ﺁﺩﻡ ﻫـﺎﯼ ﺍﻣــﺮﻭﺯ..
ﻋـﺸـﻖ ﻫـﺎﯼِ ﮐـﻨـﺴـﺮﻭﯼ ﻣـﯽ ﺧـﻮﺍﻫـﻨـﺪ..
ﯾـﮏ ﮐـﻨـﺴـﺮﻭ ﮐـﻪ ﻓـﻘـﻂ ﺩَﺭﺵ ﺭﺍ ﺑـﺎﺯ ﮐـﻨـﻨـﺪ..
ﺑـﻌـﺪ ﯾـﮏ ﻧـﻔـﺮ ﺷـﯿـﺮﯾـﻦ ﻭ ﻣـﻬـﺮﺑـﺎﻥ ﻭ ﺯﯾـﺒـﺎ ﺍﺯ ﺩﺍﺧـﻞِ
ﮐـﻨـﺴـﺮﻭ ﺑـﭙـﺮﺩ ﺑـﯿـﺮﻭﻥ ......
ﻭﻫـﯽ ﻟـﺒـﺨـﻨـﺪ ﺑـﺰﻧـﺪ ﻭ ﺑـﮕـﻮﯾـﺪ :
... ﺣـﻖ ﺑــﺎ ﺗــﻮﺳـــﺖ
خیلی دلم گرفته از بعضیا....
-
سلام به دوستان عزیز
امید که حال همه خوب و شادی مهمون دلتون باشه
منم بدک نیستم میذگرونیم
چو افق رود افقی دیگر درآید حافظا
واسه همه آرزوی سلامتی دارم :72:
می گویند قصار زاده ای بیش نیستی
قصار قصارهایم را با شاه بیت غزل هایش که ترکیب کنی
چه می ماند؟
نامی مانی مانان اندیشه خاک گل صفتان باغ اندیش جلوه صفا بود
لیک مردانگی شان کمتر پیدا و نهان تر آنکه صاف و رها بود
باغ بی رنگی از آن کسی است که چون مرغان بال زنان و جیغ کشان به سرابه نگاه تو دل بسته اند
با تو سخن گفتن به شیرابه ستون ملکوت جبروتی اش به باشد و من همچنان مست لعیار نگاه توام
-
سلام هم تالاری های خوبم
دیشب شاید بزرگترین تصمیم زندگیمون (بعد از ازدواج) رو با همسرم گرفتیم لطفا برامون دعا کنید :323::323:
تصمیمی که تا چند وقت پیش حتی بهش هم فکر نمیکردیم و دوست نداشتیم
ولی بعد از یک جلسه یک ساعته گفتگو :122: تصمیم نهائی گرفته شد و تفاهم نامه شفاهی ما به امضاء هم رسید :103:
البته این جلسه بیشتر حالت جمع بندی بود و تصمیم گیری نهائی
شاید بشه گفت که تصمیم گرفتیم خودمو رو برای وارد شدن به سخت ترین و بی برگشت ترین و مسئولیت پذیر ترین فاز زندگیمون آماده میکنیم ...
-
خدای بزرگ ، میگن تو حق ستان کبیری.
دیدی که حقمو ضایع کردن. حق سالها تلاش رو...
پس؟
نه... من ازت برنمی گردم
ولی
دلم شکست...
-
امروز تصادف سختی کردم. فقط خدا بهم رحم کرد به کسی نزدم. اما تنها بودم.تنهای تنها....تنها ماشین درب و داغونو آوردم خونه، تنها رفتم درمانگاه سرم زدم و الان هم تنهام.......
ای غم ای همدم دست از سر دل بردار.......ای شادی یکدم مرهم به دلم بگذار