نوشته اصلی توسط
دریا72
1 سال و نیمه که عقدم ،توو این مدت شوهرم و خونوادم دو بار واسم تولد گرفتن و تووی هر دو تا تولدم خواهر شوهرم اصلا نیومد و واسه تولد اولم اول یه اس ام اسی داد که ناراحتم کرد و بعد تبریک گفت بهم و تولد دومم هم بعد سه روز بهم تبریک گفت(خواهر شوهرم 25 سالشه و مجرد و تووی یه شهری که فاصلش تا اینجا 1ساعته دانشجوئه) و کادو هم کلا وجود نداشته،
.
در صورتی که من واسه تولدش یه روز قبلترش پیام دادم و با کلی ذوق بهش تبریک گفتم و چون شوهرم پول نداشت من واسش کادو خریدم از پول مامانم،
.
و اینوو هم بگم که واسه هر دو تا تولدم کلاسش رو بهونه کرد و بعد فهمیدم که اصلا اون روز کلاسی نداشته و الکی میگفته که کلا تولد من نیاد،و برعکس واسه تولد برادرش من به خاطر اینکه کلی اصرار کردن خونوادش که یه روزی باشه که خواهرشوهرم هم باشه برنامه هامو تغییر دادم و یه روزی گذاشتم که باشه حالا بماند که چه رفتارها و حرفایی داشتن واسه اون روز که کوفتم کردن ولی من بازم سعی کردم بیخیال حرفاشون باشم و شاد باشم،
.
حالا دوباره چند روز دیگه تولد خواهرشوهرمه و من اصلا نمیتونم که خودمو راضی کنم که براش کادو بخرمو همون روز بیام پیشش میخوام مثل خودش رفتار کنم که بعدش خودمو سرزنش نکنم که چرا اون اینطوری کرد و من اینطوری،
.
از طرفی هم نمیدونم چطور به شوهرم بگم که ناراحتم از دست خواهرش که ناراحت نشه و موضع نگیره دربرابرم و دعوامون نشه و منم مثل خود خواهرش رفتار کنم
.
و از طرف دیگه هم تولد برادر من هم سه روز بعد از تولد خواهر شوهرمه