ببینید من درکتون می کنم که هم می خواین خوشحالش کنیدو همه چی خوب پیش بره هم نمی خواین کوچیک شید و مطمئن باشید کوچیک شدنی در کار نیست میدونید مشکلتون چیه پاتونو میزارید رو گاز و میرید بعد باید برگردیدو درست کنید همه چیزیو که خودتون خراب کردید من بهتون حق میدم که ناراحتید خانومتون همیشه عاشقتون نیست ولی چرا یه کاری نمی کنید بشه نمی گم به پاش بیفتین خودتون باشید مگه اون وقتایی که عاشقتونه خودتون نیستید من تو همچین رابطه ا ی بودم ولی اون از شما بهتر عمل میکرد هر چند من بحثم جداست ولی تنها کسی که همیشه دنبالش می کنم شمایید چون خیلی همه چیز برام تو زندگیتون داره تکرار میشه
شما همش عصبی میشید بهش حق نمیدید شما که تا دیروز می گفتید به هیچ قیمتی نمی خوام ادمه میدم با گفتنه مهریه می خواین برید جلو من می دونم منظورتون این نیست من دارم نگاه خانومتونو می گم خیلی بدم میاد همه می گن ایشون ثبات نداره فقط می خوام بگم اون می خواد مطمئن شه شما دوسش دارید اون همون قدر که از دوست داشتن خودش شک داره از دوست داشتنه شما هم شک داره نمی خواد برید به پاش بیفتید عادی باشید بهش بگید من خیلی فک کردم ناراحت شدم که همیشه اونی نیستم که عاشقم باشی ولی گفتم من که همیشه عاشقتم بزار یه فرصت دیگه به خودمون بدم اگه مهریم گفت بگو اونو که الانم بخوای میتونی بری بگیری هیچ ادمی زندگیشو واسه پول خراب نمی کنه من تو رو دوست دارم بعدم باهاش خوب باشید بعدم بگید واسه جفتمون خواهشا هم شبیه بچه ها نباشید تا یه چیزی گفت بهش بپرید یکم صبور باشید که بعد مجبور نشید عذر خواهی کنید البته مادرتونم حق داره ولی شما دارید میرید واسه سالگردتون واینم طبیعیه همه چیزم به خودتون بستگی داره که فردا بزرگتون کنه یا کوچیکتون باهاش منطقی صحبت کنید هیم نگید تو اون سری به من گفتی عاشقتم چرا الان اینو می گید بعدا یک روز بشینید همه ی توقعاهاتونو بهم بگید ولی نه فردا و ازش بخواین که اگه می خواین ادمه بدین جفتتون تلاش کنید زندگی براتون دلچسب تر شه نه اینکه فقط تحملش کنید موفق باشید
- :43: