مرسی ریحانه به حرفم گوش دادی پررنگ شدی.;)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی ریحانه به حرفم گوش دادی پررنگ شدی.;)
به به چه بویی چه عطری چه باغی :cheerful:
:310:
بیا بریم باغ کدوم باغ ؟ همون باغ که توش ریحون داره های بله :stupid: ای وله بچه شیرم توش سبزی میکاره های بله :frog:بچه ریحون رو نچین :305: آهوی باغ مان را نچین :angel:
باغ بی ریحون مثل دشت بی چیزه بگو یادم رفت ؟! ؟؟؟ :p
بیا بریم کوه کدوم کوه ؟
همون کوه که بارون توش میباره های بله :strawberry:
بعدش که بهار میشه باغ پر هزار میشه
بزنم به تخته بزنم به تخته آلاچیق واشده سردر قشنگش سردر قشنگش مثل ابرا شده :o
شما انقدر فسفر میسوزونی حیف نشی یه وقت؟!؟! شما حتما از خلاقیت هات جهت بهتر شدن سایت استفاده کن.
به هر حال این همه نبوغ نباید از بین ببره. جهت ماناییش با مدیرا صحبت کن.
خلاقیت هاتون برای ما اثبات شده البته!
البته خیلی چیزهای دیگه هم خلافه قوانین سایته که از این مسئله مهمتره ولی برخی نادیده می گیرنش.
از این همه قانونمندی شما متشکریم!
:)
جناب روزانه کار خوبی کردی صبح پستت رو ویرایش کردی....
بی ریحون رو نیمدونم، ولی بی ریحانه رو میدونم! مثل بیابونه:rolleyes:نقل قول:
باغ بی ریحون مثل دشت بی چیزه بگو یادم رفت ؟! ؟؟؟ :p
آخه بیچاره تر از منم تو این تالار هست؟!!
اون وقتا یکی بهمون لایک میداد که دیگه نمیده:confused: :(
یکی (roozaneh) رفته پست گذاشته که: مرسی ویدا ومریم و ترانه ومیشل وباران و بهار واقا صابر وکل بچه های تالار که الن و بلن و.... نوبت من که میرسه گفته: کل کل کردن باهاش....
آخه یعنی من نقش به این مهمی تو زندگی جناب روزانه داشتم وخودم نمیدونستم؟!!!!!!!!
خوش به حال ویدا ومریم و ترانه ومیشل وباران و بهار واقا صابر وکل بچه های تالار. حالا من نخوام یادی ازم بشم کی رو باید ببینم؟؟؟؟؟؟
باران جان بیا که من دارم میرما!!!!!!!!بعضیا با حرفاشون آتیش زدن به جیگرم!!!!!:culpability:
ریحانه عزیز ! مظلوم نمایی نکن!:p این ترفندها دیگه قدیمی رفته دهتر جان!
ولی از شوخی گذشته یه وقت ناراحت نشی ها! درسته سنت کمه و کوچولویی ولی خوب ما همیشه هواتو داریم:p
چیه بهار چرا شمشیر از رو بستی؟
سلام بچه ها خوبین؟خوشین؟
بی من چجوری خوش میگذره بهتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
متاسفانه یا خوشبختانه، نگاه کردن به پر شدن دانلود از نگاه کردن به منظره های پیچیده در باد لذیذتر است.
این چند روز حتی برام درست صفحه باز شدن خودش از گشتن تو سواحل مدیترانه بهتر بود...فکر کردین میگم سواحل دریای خزر؟! نخیر سواحل دریای ما (انگار ارث بابامه سند زدن به نامم;)) تکه لنگه نداره غم زداست درد زداست باور ندارین امتحان کنید...
بچه ها اگه لایکی تشکری برا یکی نبود بی تقصیرم انقد سرعت سایت پایین بود ارور میداد...تازه چرا سایتهای دیگه خوب باز میشه ولی همدردی جون به لب میکنه آدمو...برا شما هم اینطوره؟! نه چون همش اینجاین...
جناب صابر اول ایتکه من اشتباه نجوابیدم داشتم راهنمایی میکردم بعدشم ریحانه جونم هول کرد اشتباه تایپی داشت...بیست سوالی بود نه تک سوالی!!!
سوال از شما جایزه از من چی فکر کردی !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی ریحانه جان از کجا مطمئنی جناب روزنه استان فارس هستن؟!!
من که شمالم برا تنوع هم شده بریم فارس...دلم حافظیه میخاد:-(
تازشم یه جایزه ده روزه داشتم ...پس جمعا میشه 17 روز
راستی الان اونجا خ گرم نیس؟؟
جناب فرهنگ هم به تیم حریف اضافه شده خرج و مسئولیت مسافرت یک هفته ای خانومای تالار رو بین خودتون تقسیم کنید...دعوا نکنیدا...
وقتی سیزده سالم بود، یه دختر عمو بزرگتر خودم داشتم هی رد میشد بهم میگفت: بچه چطوری؟ بچه چیکار میکنی؟ بچه خوبی؟...منم هر بار که او میگفت بچه،بهش خیلی جدی میگفتم:mad:: من بچه نیستم،13 سالمه!!!!!! فکر میکردم 13 سال یعنی چقدر بزرگم!!!! اونم میگفت: واقعا؟13 سالته؟!!!!!!!
هی بیشتر بهم میگفت!!
حالا یاد اون روزا افتادم که چقدر بچه بودم!!!!
بچه اون نی نی شماس آقای روزانه!:peaceful: الهی...نمیشه یه بار بیاریدش باغ؟!!!! سرما نمیخوره ها!!:cool:
بهار شادی جون کجا رفتی؟نیستی؟
باباا من اینجا غریبم.آقا صابر شما که یکم جدیدتری و هنوز پیشکسوت نشدی!! باران جون شما، بیاید اینجا دیگه.من بین بزرگترا خجالت میکشم:o
ترانه جان چرا یواشکی میای و میری؟!!! هوای باغو دوست نداری؟!! بیا هواشم عوض کن! شما فقط بیا !!
جناب روزنه هم شاعر تر شدن...معلومه این روزا کیفتون کوکه ها...
جناب روزنه دترمو (ریحانه جونمو) اذیت نکنیدااا....
جناب فرهنگ ببخشید یه سوال: شما دستتون تاولی زخمی چیزی شده؟؟;)آخه تا بحال ندیدم پست چند خطی داشته باشین...