RE: چرا خانم ها آرایش می کنند؟
من معتقدم در داخل خونه نیازی به آرایش زن و یا تر تمیز بودن مرد نیست. (تا حدی که نظافت رو رعایت کنه کافیه)
چه معنی داره برای کسی که سالها بالاخره باید با همین چهره تو کنار بیاد خودتو زیباتر نشون بدی از اون چیزی که هستی. خود من به عنوان یه مرد خسته کننده ترین کارو این می دونم که برای همسرم هر روز خودم رو مرتب و تر تمیز کنم.
محیط کار و محیط بیرون جاییه که نیاز به مرتب بودن هر دو نفر(زن و مرد )هست . برای افزایش مقبولیت و تاثیرگذاری. من امتحان کردم.به شکل عجیبی اون چیزی که می پوشید تاثیر گذاره در موقعیت کاریتون
آفاجان چرا موضوع را می پیچانید و طول و تفسیر می دهید و می خواهید در لفافه سخن بگویید:
طبق موازین شرعی و معتقدات رسمی جامعه و برخی اینکه زنان در بیرون از خاته آرایش کنند و خود را در معرض نمایش دهند،حرام است و گناه شمرده می شود،اما در خانه زن باید خودش را برای شوهرش بیاراید و طنازی برای شوهرش کن و برعکس در بیرون خانه نمایاندن خود گناه بزرگی است..
حال برخی از زنان و دختران این کار را نمی کنند و نظرات دیگری دارند یا حالش را ندارند و یا اینکه آراستن خود برای شوهرشان را به دلیل اینکه همواره او را در خانه می بینند و به او عادت کرده اند لازم نمی دانند،اما در بیرون خانه برای اینکه در سر کارشان باید برازنده و شاخص باشند و مرتب جلوه نمایند،آرایش می کنند و مرتب بودن را نه در لباس مرتب که در قیافه زیبا نیز می دانند.الان هم دارد همه جا این کار انجام می شود.
دسته اول اصلاً به خود رفتار دسته دوم را اجازه نمی دهند و دسته دوم نیز اعتقادات یا قیود رفتاری دسته نخست را ندارند و همه اینها برمی گردند به روش یزرگ شدن فرد و اینکه در چه محیطی هست یا عادات و باورهایش چگونه است.والسلام.
اما در تعاملی با مدیر گرامی . . .
جناب مدیر آیا اگر زنی در برابر چشمان پسرو دختر کودک یا نوجوان یا جوانش ماتیک بر لبانش بمالد و یا موهایش را پریشان کند یا لباس آنچنانی بپوشد و تنها برای خوشایند شوهرش این درست است؟!
درسته هر کسی اعتقاداتی داره .ولی توی خونه باید مرتب بود ولی در کنارش راحت هم بود بالاخره خونه محل آرامشه بایدبه پوستمون هم اجازه استراحت بدیم .ولی منظور این نیست که شلخته بپوشیم . و نامرتب بگردیم .به هر حال زنها دوست دارن آرایش کنن توی ذاتشونه چیکار کنن مثلا دختر بچه ها رو دیدین از همون بچگی علاقه شون رو به آرایش کردن نشون میدن آونا هم میخوان خودشون رو به نامحرم نشون بدن؟!!!حالا بعضی ها طوری آرایش میکنن که انگار میخوان برن سر سفره عقد بشینن که اینو من تایید نمیکنم ولی هر چیزی در حد معقولش خوبه .پیامبر هم وقتی میخواستن بیرون برن توی آب خودشون رو نگاه میکردن لباس و موها ومحاسنشون رو مرتب میکردن بعد بیرون میرفتن .بعدشم این مساله کدوم مشکل جامعه بشری رو حل میکنه که مطرحش کردید ؟!
عضو گرامی تکه یخ مگر نوشتار بنده همین حرفهای شما نبود؟!پس چرا موضوعی را که برخی می خواهند آن را ارزشی کنند کش می دهید؟!!اصل همین است و معلوم است که هرکسی هر جور دلش می خواهد بیرون می رود.همه دلایل و حرفها هم زده شده است.
یک عده می گویند که آرایش زن در ببرون از خانه گناه است و معصیت دارد و زن باید در درون خانه برای شوهرش آرایش نماید،اما عده دیگری این عقیده را ندارنذد و می گویند که در بیرون خانه برای برازنده بودن و اینکه هر زنی می خواهد خودش را بهتر نشان دهد و اینکه مزتب تر باشد و احساس خوبی به یک زن که آرایش می کنند دست می دهد،پس زنان آرایش می نمایند.
خوب گرد آفرین عزیز من یه اشتباهی کردم :302:شاید هم نکردم:D شما که خودتون دقیقا این همین کارو کردین :227: دوست داشتم به عنوان یه دختر نظرم رو بگم مگه اشکالی داره نمی دونم به خاطره اسم کاربریمه که همه با من لج میکنن::227:(اینو به شوخی گفتم آخه یکی به من ابراز لطف کرده و گفته قد و خودخواه از اسمم حالش بد میشه در صورتی که خودم عاشق خودمم:P.)ببخشید حاشیه رفتم .:47:
همون طور که شما فرمودید این به دیدگاه افراد بر می گرده گردآفرید گرامی. و اصولا نمی شه همچین چیز شخصی رو تایید یا زیر سوال برد.
من همونطوری که گفتم با دلایل خاص خودم اصلا انتظار آرایش همسرم رو از اون ندارم و متقابلا انتظار نازکشیدنی نیز نباید از طرف اون وجود داشته باشه. چون اون به خاطر من که زیبا نمی کنه خودش رو که انتظار داشته باشه تایید یا رد کنمش. اگر پرسید به یک خوبه یا بده قناعت می کنم. من بارها به شکل عجیبی دیدم که از هر دوطرف (زن و مرد) انتظارات نامعقولی وجود داره.
دیگه مردی که از زنش خواست برای اون آرایش کنه باید مرتب تاییدش کنه و اینکه بدون انجام دادن اینکار انتظار همچین رفتاری رو از زنش داشته باشه نامعقوله.
و یا زنی که برای همسرش نمی خواد زیبا باشه یا اصلا اینکار رو برای موفقیت در محیط کار و بیرون انجام می ده(چیزی شبیه به تراشیدن ریش در آقایون)
نمی تونه وقتی وارد خونه شد یا همسرش اونو دید انتظار داشته باشه که ا تو چقدر زیبا شدی و...اون انتظاراتش رو بیرون جواب می گیره. مثل من مردی که انتظار پذیرفته شدن و بالا بردن کلاس کاری خودم رو دارم و تمیز و آراسته بودنم به خودم کمک می کنه .
گاها این انتظارات زندگی ها رو می پاشونه . همون طور که گفتم چون من یک دختر امروزی(کارمند -تحصیل کرده و...) رو شاید بخوام و اون رو با ضمائمی مثل آرایش اون در بیرون خونه می پذیرم باهاش صحبت می کنم(در صورت قصد ازدواج) و عینا بیان می کنم که انتظار ناز کشیدن و تعریف و تمجید از چهره ای که به خاطر من زیبا نشده رو نداشته باشه.یا اینکه از اینکه من به خاطر اون خودم نمی رسم و بلکه به حاطر وجه اجتماعیم هم نباید ناراحتش کنه. چیزی که عوض داره گله نداره. اصولا زندگی های امروزی فرصت همچین تعارفات بیهوده ای رو نمی ده.
یعنی اینکه افراد انتظاراتشون متقابل و از خودشون هم باشه خیلی مهمتره
سلام
به نظر من ارایش کردن هم حد و اندازه دارد .نه ارایش زیاد که مخصوص مجالس پایکوبی است خوب است نه شلخته وکثیف بیرون رفتن.یکی از دلایل ارایش کردن زیبا تر شدن از همجنس خود است .حسادت جزی ازطبیعت زنان است اگر کسی از انها زیباتر باشد دیوانه میشوند.
در رابطه با آرایش خانوم ها من به این جمله اعتقاد دارم ""لوازم آرایش و نیازه روحی خانوم ها""
اما یک سئوال دارم...
چرا بعضی از آقایون آرایش میکنن؟؟؟؟از لوازم مخصوص آرایش خانومها استفاده میکنن؟؟؟و کار هایی که مخصوص خانوم هاست(اللخصوص در فرهنگ و کشور ما)انجام میدم؟؟؟مش میکنن؟؟از کرم های روشن کننده و آرایشی استفاده میکنن؟؟؟اندام های دخترونه دارن؟؟کمر باریک و....
گردنبند و دسبند های زنونه استفاده میکنن؟؟؟؟!!!!!
توی پستی خوندم(اقایون چه خانوم های میپسندن)نوشته بودن آقایون خانوم هایی با رفتار های زنونه دوست دارن نه پسرونه...
خانوم ها هم آقایونی با رفتار های مردونه دوست دارن نه دخترونه....
این برای من بیشتر جای سئوال داره""چرا آقایون (بعضی) بازم میگم(بعضی) بازم میگم همه نه اما اما بعضی از آقایون آرایش میکنن؟؟؟؟؟
در رابطه با آرایش خانوم ها من به این جمله اعتقاد دارم ""لوازم آرایش و نیازه روحی خانوم ها""
اما یک سئوال دارم...
چرا بعضی از آقایون آرایش میکنن؟؟؟؟از لوازم مخصوص آرایش خانومها استفاده میکنن؟؟؟و کار هایی که مخصوص خانوم هاست(اللخصوص در فرهنگ و کشور ما)انجام میدم؟؟؟مش میکنن؟؟از کرم های روشن کننده و آرایشی استفاده میکنن؟؟؟اندام های دخترونه دارن؟؟کمر باریک و....
گردنبند و دسبند های زنونه استفاده میکنن؟؟؟؟!!!!!
توی پستی خوندم(اقایون چه خانوم های میپسندن)نوشته بودن آقایون خانوم هایی با رفتار های زنونه دوست دارن نه پسرونه...
خانوم ها هم آقایونی با رفتار های مردونه دوست دارن نه دخترونه....
این برای من بی%D
آقایون وخانم ها توی هیچ عرصه ای از هم عقب نمی مونن .لابد دوست دارن یا به علت مسائل ژنتیکی نحوه تربیت و خانواده و نداشتن اعتماد به نفس و اینکه نمی خوان از لحاظ زیبایی چیزی از همسرشون کم داشته باشن خودشون ظاهر بینن فکر میکنن همه مثه خودشونن پس به ظاهرشون خیلی بها میدن نداشتن اعتماد به نفس مهمترینشه به نظر بنده.