RE: حال و احوال یاران همدردی (7)
اینجا تنها نشسته ام ....
چراغ اتاق نیم سوز شده و چشمک می زند ....
من اینجام ، در این اتاق که مثل قبر هر لحظه تنگ تر و تاریک تر می شود ... شب با سایه های وحشتناکش مرا احاطه کرده است ...
با پارچه ای که به دور خود بسته ام و شال گردنی که به سر دارم ، سایه ای به دیوار انداخته ام . سایه من خیلی پر رنگ تر و دقیق تر از جسم حقیقی من به دیوار افتاده است ....
می خواهم وصیت کنم ...
قبر مرا نيم متر كمتر عميق كنيد تا پنجاه سانت به خدا نزديكتر باشم.
به پزشك قانوني بگوييد روح مرا كالبدشكافي كند، من به آن مشكوكم!
بر قبر من پنجره بگذاريد تا هنگام دلتنگي، گورستان را تماشا كنم.
روي تابوت و كفن من بنويسيد: اين عاقبت كسي است كه زگهواره تا گور دانش بجست.
دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال كنند. در چمنزار خاكم كنيد!
كساني كه زير تابوت مرا مي گيرند، بايد هم قد باشند.
گواهينامه رانندگيم را به يك آدم مستحق بدهيد، ثواب دارد.
در مجلس ختم من گاز اشك آور پخش كنيد تا همه به گريه بيفتند.
از اينكه نميتوانم در مجلس ختم خودم حضوريابم قبلا پوزش مي طلبم و خواهش ميکنم پشت سرم حرف در نياريد.
سلام آقای لرد حامد http://hamyary.ir/images/smilies/new/hi.gif .
بابا چی شده آخر شب وصیت کردید http://hamyary.ir/images/smilies/mili/07.gif. این حرفا چیه اول جوونی . خوبید انشالله ؟
آدم لرزه بر اندامش میافته . شما که ما رو هم تا دل قبر بردید و برگردوندید .:301:
ما که خودمون خواب زده شده بودیم http://hamyary.ir/images/smilies/57.gif با این پست شما دیگه فکر کنم هرچقدر تلاش کنیم خوابمون نبره .http://hamyary.ir/images/sheklak64/26.png
یاد مرحوم حسین پناهی رو هم زنده کردید . کلا شد شب مردگان امشب .http://hamyary.ir/images/sheklak64/15.png
حسین پناهی وصیت نامه قشنگی داره اما چرا کامل نگذاشتید ؟!
قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم.
بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.
به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم!
ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند.
عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب کیدا ممنوع است.
بر قبر من پنجره بگذارید تا هنگام دلتنگی، گورستان را تماشا کنم.
کارت شناسایی مرا لای کفنم بگذارید، شاید آنجا هم نیاز باشد!
مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند.
روی تابوت و کفن من بنویسید: این عاقبت کسی است که زگهواره تا گور دانش بجست.
دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنید!
کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند.
شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهید.
گواهینامه رانندگیم را به یک آدم مستحق بدهید، ثواب دارد.
در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند.
از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش می طلبم.
سلام بر دوستان گل :72::72::72:
آقای لرد حامد بیشتر حرفهاتون کمی رنگ و بوی افسردگی داره البته احتمال دیگه ای هم وجود داره اونم این که شما شاعر باشید و به همه چیز خیلی عمیق نگاه کنید. امیدوارم در کل شاد باشید و این احساسات گذری باشه
من به علت فشار کاری این روزها به علت نزدیک شدن به پایان ترم تقریبا همیشه خسته ام (احوالاتمو گفتم دیگه!!!!!)
گاهی به این فکر می کنم که زن برای کار خارج از منزل خلق نشده چون به هر حال کار داخل منزل به عهده اش هست حالا می خواد خارج از منزل در هر مقام و منسبی باشه
خوب با اتمام ترم و کم شدن فشار کاری احتمال عوض شدن نظرم در این زمینه وجود داره منتظر نظرات جدید هم باشید
امیدوارم همتون خوب و خوش باشید و آرامش در تمام لحظات زندگیتون وجود داشته باشه
خدا رو بابت سلامتی و آرامش شکر گزارم:323:
سلام صبح سرد و احیانا برفیتون بخیر
انگار این افسردگی فصلی گریبان گیر همه شده
احوال همه یکمی گرفته ست
منم که انگار شانس ندارم از بعد عروسی مدام مریضو ناخوش اوالم
صبح یکی از دوستان قدیمی اومد محل کارم مدام از بی حالی و بی رنگ و رو بودن چهرم ایراد گرفت
از اینکه چقر لاغر شدم و زیر چشام گود شده....
کلی دارو دوای گیاهی واسم تجویز کرد
از این حرفا این روزا زیاد میشنوم
چه کنم زندگیه دیگه صبح زود تا عصر سر کار بعد کار خونه
فکور جان واقعا زن واسه کار بیرون ساخته نشده
خیلی خسته ام خیلییییییییییییییی
اااااااااااااااااااااااهی جکس امروز حال و احوال خاصی نداره؟
راستی سلام خوبیییییییییید؟:72:
من هم همینجوری گفتم بیام سلام علیک کنم
کمی خسته ولی خوشحال هستم چون فردا پس فردا تعطیلم و تو خونه ام :323:
از جمعه هم که بعضیا میگن سه روز شب میشه (جلل الخالق) و برنامه ریختم سه شبانه روز بخوابم :311:(البته اگه جز مرخصیم حساب نکنن ها)
خوب خدا رو شکر که همه حال و احوال خوبی دارن و سر زندگیشون هستن:323:
خسته ام وگرنه کمی بیشتر می نوشتم
سلام
من امروز یه خبر خوب بهم دادن و خوبم
راستی شاگردام شنبه امتحان دارن جهان تاریک شه چه جوری ازشون امتحان بگیریم؟؟!!:311:
این دو روز این همه باهاشون کار کردم و تلفنی رفع اشکال کردم,چه قد ضایع میشم اگه دنیا تاریک شه و احتمالا مثله همیشه در اولین اقدام مدارس تعطیل شه!!!:311:
گاهی ازین که اینقدر راجع به مشکلات زندگیم اینجا گفتم اعصابم خورد می شه.مثل الان که یکی ازدوستام یه مشکلی داره ولی من نمی تونم اینجا رو بهش معرفی کنم:302::302:
فکور جان آدما چقدر فرق می کنن چون اگه سه روز شب بشه من بیشترش بیدارم:311::311:
دیروز استاد می گه هفته آینده میانترم داریم یکی از بچه ها می گه آخر این هفته که همه چی می خواد نابود شه استاد گفت اگه تو نابود شدی من نمرتو می دم:311:
سلام نعلیکم دوووووستان
این چند روزه درهای بهشت به روی من باز بوده :227::104:
یعنی یه جورایی اعمال شاقه نتیجه داد و بعد از تحویل کار، و درست در زمانیکه منتظر سه اخطاره شدن بودم، اونقدر از کارم و تواناییهام تعریف شد، که امروز وقتی داشتم از محل مورد نظر پیاده برمیگشتم بس که گیج گیج میخوردم اولش داشتم میرفتم توی شکم بچه یه بنده خدایی که تذکر شنیدم. و بعد هم همینجوری دوباره داشتم گیج گیج خوران راه یکی رو سد میکردم که سرم داد زد: "کدوم وری میری بالاخره!"
خلاصه از بس ازم تعریف شده در حالت طبیعی نیستم و هر آن ممکنه حادثه بیافرینم :163:
==================
بهار خانوم مبارکا باشه!
تو کی شوور کردی که ما نفهمیدیم! البته بهت میومد اهل زیرآبی رفتن باشی ولی نه تا به این حد خوااااهر!:163:
بهاری که ما میشناختیم رو چه به این ژلافتها؟!:163: عشق و وابستگی و دلتنگی و ...! نگو خواااااهر بد آموزی داره! اونم توی همدردی!
===============
لرد حامد و ولیش کنید بذارید توی حال خودش باشه! بر اساس آمار عده ای از جوانان مذکر بعد از سربازی و قبل از ادواج، دچار همین سندروم میشن! ازدواج که بکنند شعر و شاعری و افسردگی یادشون میره :163:
================
چه بدبختی شده! کاش مقامات عالم بالا بالاخره این خبر نابودی دنیا رو تکذیب یا تایید میکردند تا مردم تکلیف خودشونو بدونند!
فکرشو بکن اگه تایید میشد:
حراج فروش آخر دنیا در فروشگاههای برند!
سفر آخر دنیا به دور دنیا
تعطیلی مدارس در آخر دنیا
اعتکاف در مساجد در آخر دنیا
مهمانیهای آخر دنیا
....چیکار میکردیم اگه خبر تایید میشد؟
شایدم یه عده افسردگی حاد میگرفتند یه عده سکته میکردند...یا اینکه عین شبهای قدر میرفتیم توی مساجد قرآن میگرفتیم رو سرمون تا این دم آخریه دل خدا رو به رحم بیاریم!
سلام به تمام اعضای خوب تالار
من حق عضویت 1 است حق عضویت دارد تمام می شود چند رو ز به مرخصی می روم استراحت کنم دوباره به تالارهمدردی بر می گردم با قدرت پرنشاط به تالارهمدردی بر می گردم ممنون
:72::72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
بهار خانوم مبارکا باشه!
تو کی شوور کردی که ما نفهمیدیم! البته بهت میومد اهل زیرآبی رفتن باشی ولی نه تا به این حد خوااااهر!:163:
بهاری که ما میشناختیم رو چه به این ژلافتها؟!:163: عشق و وابستگی و دلتنگی و ...! نگو خواااااهر بد آموزی داره! اونم توی همدردی!
یکی بیاد بگه کدامین بهار زیر آبی مزدوج شده؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم:162:
بابا مردیم از کنجکاوی تو این چند دقیقه:161:کی بود واژه فضولی رو استفاده کرد دهه مودب باشید:300: