-
طرز تهیه ژله رنگین کمان
http://forum.hammihan.com/user_image..._2012/6830.png
موادی که لازمه عبارتند از ژله دررنگهای مختلف ، بستنی وانیلی ، قالب خوشگل!
اول باید ظرفی رو که انتخاب کردین اندازه کنین با آب.مثلا اگه ظرفتون 10 لیوان آب گرفت شما باید 5تا بسته ژله بخرین.
ازبسته اول شروع میکنیم.نصفه بسته رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط میکنیم بعدش نصف لیوان اب سرد اضافه میکنیم میزاریم تویخچال ببنده.بعدش نصفه دیگه رو در اب جوش حل میکنیم ایندفعه به جای اب سرد نصف لیوان سرخالی بستنی وانیلی بهش اضافه میکنیم و روی ژله ی قبلی که حالا بسته میریزیم.برای تمام بسته ها این روند رو تکرار میکنیم.بعدش 12 ساعت میزاریم بمونه.
برای جداکردنش باچاقو کمی ژله رو از کناره ظرف جداکنید و 2 دقیقه در ظرف اب گرم بزارین
-
RE: آشپزخانه همدردی >>>
من همیشه اینجوری که الان گفتم درس می کنم فکور جان؛ فکور ما حداقل دوهفته ای یه بار میگو می خوریم:311::311: بحث از تجربه گذشته !!!:311::311:
البته مقدار آبلیمو خیلــــــــــــــی کمه؛ چون ما ترش نمی خوریم، فلفل رو زیاد میزنیم
اگه تو تخم مرغ بمونه بیشتر پف می کنه؛ با میگوی درشت بیشتر جواب میده... به اون ریزا خودمم تخم مرغ نمیزنم.
-
امروز يه دستور غذاي جديد كشف كردم
بادمجان و عدس و گوجه روبپزيد بعد گوشت چرخ كرده رو مثه مايه ماكاروني درست كنيد همه مواد روباهم غاطي كنيد و بكوبيد بعد اگه خواستيدتخم مرغ هم بزنيد
اين غذا برداشتي از ميرزاقاسميه ولي زحمتش كمتره
خيلي خوشمزس
هرچه قدرعدس وبادمجانش بيشترباشه خوشمزه ترميشه
-
چرا هیچ کس نمیاد اینجا؟؟!!!:324:
آشپزخونه رو دارم تنها میگردونما:311:
اسم این غذا که تازه یاد گرفتم باقالا قاتقه
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا مغز ران
باقلای سبز(اصلش با باقلای مخصوص رشتی درست میشه ولی اگه نبود با همین باقالی معمولیا)
پیاز
شوید
گوشت رو با پیاز سرخ میکنید بعد بهش آب اضافه کنید میذارید گوشت بپزه باقالی رو از پوستش جدا میکنید(دوتا پوست داره ها پوست دوم هم باید جدا کنید)شوید هم خرد میکنید و تو روغن سرخ میکنید بعد شوید و باقالی و نمک و فلفل و زردچوبه رو به گوشت اضافه میکنید میذارید بپزن وقتی خوروش جا افتاد و به روغن افتاد 3-2 تا تخم مرغ رو با نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بریزید تو خورش بعد از اینکه چند تا جوش زد و تخم مرغ ها هم بسته شد آمده ی خوردنه
-
باقالا قاتق یک غذای رشتی است .
و اصل آن گوشت ندارد . و به جای زردچوبه از زعفران استفاده می شود . و به جای پیاز داغ نیز فقط سیر داغ .....
بقیه ی ماجرا همینی که ترانه گفت :311:
این هم از حضور سبز من در این تاپیک . قربون دستت ترانه جان از این بفرمائید باقلا قاتق یه ذره بریز ببینم . با دستور پخت تو چی از آب در آمده ! اون هم با گوشت کیلویی خدا تومان ( از نوشتن مبلغ گوشت معذورم چون ارز و طلا نوسان داره ) :311::311:
-
سلام
ترانه جان این غذایی رو که شما گفتی اصلش بدون گوشته ها !
یکبار هم بدون گوشت امتحان کنید..هم خوشمزه تره و هم سالم تره.
خودم اومدم پیشت که تنها نباشی !
الان باهمدیگه میزنیم آشپزخانه رو میتکونیم(آی ..آی ...آی...نبینم کسی فکر کنه من همش غذا میسوزونم ها...!!!)
یه کشف جدیدی کردم دوستان.خیلی عالی بود.شما هم امتحان کنید
دیشب میخواستم کیک درست کنم دیدم آرد گندم ندارم..به جاش آرد برنج ریختم.واقعا که کیکم عالی شد.خیلی خوش طعم و نرم شد.
دستورش رو هم میذارم براتون
حتما امتحان کنید
تخم مرغ 2 عدد
شکر یه پیمانه
روغن نصف پیمانه(اگر مشکل رژیم و ...ندارین یه پیمانه بریزین)
آرد برنج 4 پیمانه
آب ولرم یه پیمانه
وانیل و بکینگ پودر و کمی نمک به مقدار لازم !!
خوب برای شروع:
شکر رو خوب با روغن بزنید و بعد یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم آب ولرم رو بریزید.
بعد هم آرد برنج رو با وانیل و بکینگ پودر و نمک 3 بار الک کنید و اضافه کنید.
ته قالبتون رو هم یکمی روغن بزنید.
نوش جان
-
آبجي مريم اسم كيكتو بزار(كيك برنج)
منم يه روش بگم اون دوستاني كه زياد برنج ميسوزونند،
بعدازاينكه برنج وقتش شدبراي دم گذاشتن،يه درب قابلامه كوچيكترازاون قابلامه باشه كه ميخوايد برنج روبريزيد داخلش،
اون درب قابلامه رو ميزاريم كف قابلامه و برنج را روش ميريزيم و دم ميزاريم،خيالتون راحت نه ميسوزه نه نصف برنج ته ديگ،
خانمها ازفردا ميرن فقط درب قابلامه ميخرند،
با اين طرفند به راحتي ميتونيد بدون استرس بيايد تالارو يا بريدگوشي كلي حرف بزنيد،
-
بدون گوشت که مزه نداره!!!!اونی هم که داشت بهم میگفت گفت یه مدلش بدون گوشته ها:311:
من امروز ظهر پختم زیاد خوشمزه نبود ولی پدربزرگم گفت خوب شده:311:(پدربزرگم حس بویایی و چشایی نداره یه بار هم غذا سوخته بود میگفت خوبه:311:)
به هرحال من از تخم مرغش خوشم نیومد ولی بد هم نبود به یه بار امتحانش می ارزه
دفعه ی بعد اینجوری که شما گفتی درست میکنم آنی جان
ولی مال منم حتما درست کنیدا:311:
-
سلام
ترانه جان کلی از دستت خندیدم با این پستت ! بنده خدا بابا بزرگت !!!
پدر بزرگ چرا انقدر خودتو زحمت میدی؟خوب یه شعله پخش کن بذار زیرش دیگه.
یک نکته مهم آشپزی:
پوستهای پرتغال رو دور نریزید.قبل از اینکه پرتغال رو پوست بکنید پوستش رو رنده کنید و بریزید توی آب سرد و چند بار آبش رو عوض کنید.
تلخیش میره و میتونید تو غذاهایی مثل عدس پلو...زرشک پلو و حتی کیک استفاده کنید.عطر و طعم عالی به غذا و کیک میده.
یادتون باشه توی کیک همنیجوری خام بریزید اما توی زرشک پلو یا زرشک تفتش بدید.
راستی دیروز رفته بودم بازار تجریش
یه میوه ای دیدم به نام کامکوات !
ریز و بیضی شکل مثل پرتغال.با طعم ترشی بین پرتغال و نارنج.خیلی هم گرون بود.کیلویی 6 تومان.من 250 گرم گرفتم !!!!!!
خوشمزه بود.شما هم امتحان کنید.250 گرمش هم زیاد میشه.
با پوست میخورن و سرشار از ویتامین B و C هستش.
اینم عکسش و مرباش
http://images.hamshahrionline.ir/ima...ass-fr-top.png
http://tandorosti.akairan.com/images...da1/TA-218.jpg
-
مريم گلي ما اين پرتقالهاي مي نيياتوري هارو مربا ميكنيم ،
آبجي با پوست خوردي خيلي تلخه ها چطوري خورديش؟؟؟
خيرشعله پخش كن حرارت رو به داخل قابلمه كم ميكنه
وبرنج ديرتر دم ميكشه و مغز پخت نميشه
اين روش من درآوردي نيست،
در تالار كه كارميكردم بخاطراينكه سرفه صرفه جوي بشه در برنج اينكار روميكردن،
فكركنم خانم ترانه آشناي داشته باشن
درجاي گفتن كه آشپزي مجالس انجام ميدن ،
راستي اين ميني پرتقالهارو بايد چندباربا پوست بجوشونيم تا تلخيش بره بعد مراحل مربا،
پوست پرتقال رو بعدازجوشاندن خشك كنيد و با 123پودرش كنيم بهترميشه استفاده كرد،
خانمها كنار كنار پدربزرگ اومده فكر كردين خودتون بلدين ،شكلك خنده