احسنت،
واقعا حق با ايشونه:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
احسنت،
واقعا حق با ايشونه:72:
با تشکر از نظر دوست خوبمان"romina22" که یادآور ساختند که این تاپیک طولانی شده است و به نظر بنده از مسیر اصلی خود منحرف.....
آقای ابراهیمی هم حتما متوجه جریان شده اند......پس از ایشان می خواهم دیگر این بحث را ادامه ندهند....متشکر
تصور می کنم این را هم در کشورهای اروپایی دیده باشید که نیمی از دارایی زنانی که البته به کنج خانه نشستن و غر غر کردن قناعت ننموده و پا به پای مرد کار می کنند و درآمد و درنتیجه دارایی دارند!! به مردان می رسد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad P
کدام کشور اروپایی تشریف داشتید؟ تا برایتان فایل قوانین ازدواج را ارسال کنم . مهریه؟!! you may be funny person!
بله همه چیز برابر! برادر من به ازای کار خانه و فرزند داری زن، مگر مرد کار نمی کند!؟ مهریه فقط قسمتی از دلایلی است که مردان ازدواج نمی کنند. چه معنی دارد من به خواستگاری دختر بروم و زندگی مشترک اینده او را تامین کنم.مگر خونش رنگین تر از من است که من در قبال زندگی مشترک |آینده وظیفه دارم و او ندارد؟!! مگر دستش چلاق است و کار نمی تواند کند؟ آرایش کردن را وقتش را کم کند به زندگی آینده اش و تامین آن فکر کند. به گفته mke زنان در ایران به تفریح قناعت می کنند و دوستانی چون شما از این لذت می برند و این را نشانه مردانگی می دانند که تا 28 سالگی جان بکنند که شاید مقبول درگاه همسر آینده خود قرار بگیرند و در هنگام خواستگاری این را بیان کنند. وقتی این در باور مردان هست خوب من دیگر چه می توان بگویم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
من هم بحث رو مختومه اعلام می کنم. خانومها شرمنده! آقایون خودشون بیشتر طلبه پرداخت مهریه هستند!ان شالله روز به روز بیشتر بشه.
خدا شاهده من اگر جای زنان ایرانی بودم این مردان رو می دیدم زیر 5000 سکه مهریه نمی خواستم. بازم دمشون گرم که به همین قناعت کردند!
سلام
من نظر خاصي در مورد اين تاپيك ندارم ، اما امروز تو يه جلسه اي بودم كه در مورد مهريه صحبت شد گفتم اينجا بنويسم بد نيست .
تو اين جمع افراد مختلفي نشسته بودن كه بيشتر از مسئولين شهر بودن ، يكي از اونا امام جمعه ....... بود . نمي دونم بحث چطوري به مهريه كشيده شد- صحبت از قبل ماه محرم مي كرد كه واسه خواستگاري دختر يكي از مسئولين رفته بود .
****مي گفت كه پدر دختره مرد خيلي خوبي بود وقتي صحبت از مهريه شد خيلي بهش برخورد گفت اصلا حرف مهريه رو نزنيد هر چي خودتون صلاح مي دونيد اخر سر هم يه مهريه پايين در نظر گرفتن همه چي به خير و خوشي تموم شد . الحمدالله رب العالمين سنت پيامبر هم جاري شد .
خب ما هم از حاج آقا پرسيديم حالا مهريه اش چقدر بود؟!!!!!!!! حاج آقا فرمودن : چيزي نبود 300 سكه ناقابل !!!
همه يه نگاهي به دور و اطراف خودشو كردن و بعد يكي از حاضرين گفت حاج آقا شما روحانيها كه مي گيد 300 سكه كم و مناسب هست واي به حال بقيه مردم!!!!
خب معلومه واسه مردم عادي تا چند هزار تا بالا مي ره مهريه .....
****بعد يكي ديگه از حاضرين گفت بابا به خدا خود خانواده داماد خراب مي كنن !!!!!
- پرسيديم چطور مگه !!!!
گفتن : من چند وقت پيش خواستگاري دخترم بوده دو هفته ديگه هم عروسيشه ! تو مراسم خواستگاري وقتي صحبت از مهريه شد اول نظر من رو پرسيدن (پدر عروس) من گفتم هر چي خودتون بگيد - كه خانواده داماد گفتند ما نظرمون روي (800 سكه است) پدر عروس ميگه من اينجا تعجب كردم بهشون گفتم والله اگه مي ذاشتيد نظر خودم رو بگم به نفع شما بود !!!! خانواده عروس پرسيدن نظر شما مگه چقدر بود . پدر عروس گفته بود نظر من روي 313 سكه است ( تعداد ياران امام زمان ) كه به خانواده داماد برخورده بود گفته بودن نه!!!!!!!!!!! ما عروساي ديگمون حداقل 500 سكه مهرشون بوده اين بايد بيشتر باشه يا حداقل به اندازه عروساي ديگه باشه!!!!!!!!!!
خب دوستان اينم از داستان امروز من حالا خودتون بر اساس اين دو نقل قول قضاوت كنيد
موفق باشيد
سورنای گرامی ؛ اینطور که من متوجه شدم ، اگر الان شما با دختری آشنا بشید که بیش از 90% با معیار های شما هم خوانی داشته باشد و شما او را بپسندید و او بخواهد مهرش 114 سکه باشد ، شما رابطه را بهم میزنید و از ازدواج منصرف میشوید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من اگه با ازدواج مجدد در اسلام مشکل شخصی دارم روز اول به طرف مقابلم میگم و مثل شما نمیگم اصلا این قانون مزخرف است و توهین به حق و شعور یک زن!!!!! مگه ما زنها احمقیم که زندگی که با هزار جور زحمت ساخته ایم تقدیم کسی دیگه ای بکنیم؟ چند نفر از مردها (در زندگی مشترک با چند زن) میتوانند مساوات را برقرار کنند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
شما فکر میکنید چند درصد هستند زنانی که شما میگویید جز تفریح و پول خرج کردن کاری بلد نیستند؟ اصلا چند درصد از مردها میتوانند این کار را برای همسرانشان انجام دهند؟ مهریه ای که شما نمیدهید (به دلیل 1000 جور قانونی که پشت شماست) مانع ازدواج است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اميدوارم هر چه زودتر اين بحث خاتمه پيدا كنه:43:
محمد جان شما که اینو(دوست من sorena_arman من در بلاروس بودم.:43:ты дурачок!пашёл ты........:73:...) گفتی چی شد پاکش کردی؟
البته که تو خارج مهریه ای وجود نداره! نه؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72: