مرسی ماهی جونم
برای تکمیل پست اولم :
لطفا برای آواتورهایی که می ذارم از شماره 1 تا 10 رای بدید تا بهترینش انتخاب بشه....
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی ماهی جونم
برای تکمیل پست اولم :
لطفا برای آواتورهایی که می ذارم از شماره 1 تا 10 رای بدید تا بهترینش انتخاب بشه....
عزیزم شماره جون:163: اگه جایزه داره نظر بدیم وگرنه بی خیالش
تازه جایزشم راستکی باشه و بگید چی میدید وگرنه بازم بی خیالش
:227:
عزیزم هر کی ببره بهش 2 امتیاز می دیم البته از کسانی که شرکت می کنند هم خواهش می کنم که به برنده عزیزمون رتبه بدن....
بی خیال نشو که از دستت می پره پس رای اولت رو بده تا بعد از 2 روز آواتور بعدی رو معرفی کنم
در ضمن هر کسی هم شرکت کنه حتما آواتورش رو معرفی می کنیم تا شاید برنده بشه
من از ترس فرهنگ این پستو ویرایش می کنم.البته من به خاطر رتبه نظر ندادم ولی خوب باید به حرف بزرگترا گوش کنیم.و به شماره عزیز:163:هم می گم بترس از خشم فرهنگ:320:
دیدی قیافشو
هشتصد و شصت و یک ملیون و ده هزار و صد،رتبه اعتبار علمیه اعضاست نمی شه به خاطر آواتار به کسی رتبه داد.
فرهنگ عزیز پس ما چطوری باید جایزه بدیم آخه ....
ما می خواهیم بین این همه آواتور یه آواتور محبوب انتخاب کنیم پس به نظرت حقشه که بهش جایزه چی بدیم؟
یه لیست 5تایی تهیه کنید،اسمشو تو اون لیست بذارید.
سلام به این آواتار نمره ای 9 میدم چون محتوای خاصی داره
ممنون از آقای جرجیس
دوستان عزیز لطف کنید فعلا رای بدهید تا در مورد جایزه اش هم تصمیم بگیریم....ولی سعی می کنیم که جایزه ی خوبی به نفر برتر بدبم ......
پس با ارسال یک پست، آواتور شما در مسابقه معرفی میشه تا در مدت 2 روز به آن رای بدهیم
قانون مسابقه
لطف کنید رای هاتون رو از شماره 1 تا 10 به همراه دلیلش بیان کنید و از بیان موارد دیگه خودداری نمایید تا مسابقه به روال خودش ادامه بده
به قول بچه سلام شماره جان :311:
من ممکن هست آواتورم رو تغییر بدم چون مسابقه است دیگه برم ی آواتور مفهومی در حد لالیگا بزارم :311:
من به آواتور آقای baby از 10 نمره 7 رو می دم
چون آسمان داره و آرامش بخشه
عرفانی
به نظرم دستی که به سوی خدا بلند شده و به سوی اون اشاره داره
3 نمره ای که نمی دم ،
به این خاطر هست که دستش سیاه هست و یکمم هم فضا شاد نیست
من آواتور پر انرژِی تر دوست دارم