RE: دعای برای مضطرین ( یا غیاث المستغیثین )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین آریایی
من مادرم تازه آزمایش خون داده
تو آزمایش ی چیزیش خیلی بالابود
امروز دکتر گفت که باید دوباره آزمایش بده
من تو نت تحقیق کردم در مورد بالا بودن این مورد خیلی چیزای خطرناکی خوندم خیلی ترسیدم :302:
قلبم داره می میره الان:302:
امروز ی آزمایش دیگه داد
جوابش 7 دی میاد دعا کنید اشتباه شده باشه
خدااا ااااااااااااااااااااااااا ااا کمک کن اشتباه شده باشه
:302::302::302::302:
[align=justify]
یادتون باشه معمولا تو سایت های اینترنتی واسه جلب توجه مخاطب همیشه همه چیزو خیلی بولد و اغراق آمیز میکنن. لذا اصلا نگران نباشید. بالا بودن یک پارامتر در کنار سایر فاکتورها باید سنجیده بشه و متخصصمیتونه نظر نهایی بده. واسه مسایل پزشکی نت اصلاجای بدردبخوری نیست. انشالله که چیزی نیست:310: [/align]
سلام :46:
:310:
جواب آزمایش مادرم رو گرفتیم خوب بود!هنوزم اون موردی که گفتم یکم بالا هست ولی دیگه جلوش HIGH ننوشته یعنی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده دیگه تو رنج خطر نیست :323:
تا ببینیم دکتر چی میگه
ولی فکر کنم نگرانیم بی مورد بود خدااااااااااااا رو شکر
از همتون ممنونم :72::46::72:
امروز دور و بر ساعت 3 و نیم چهار...
وقتی همه چیز اروم بود....
وقتی همه تلاشم رو میکردم که هیچی کم نباشه....
چنان شوکی به من وارد شد....چنان نامردی در حق من شد...که دلم بدجوری شکست..خیلی وحشتناک...خیلی
تنها کاری که تونستم بکنم این بود که دستمو دراز کنم قرآن بالای سرم رو باز کنم ..از اشکهای من صفحه قرآن خیس شد...
آیه اش این بود:
فکر کردید وقتی گفتید ایمان آوردید ما شما رو به حال خودتون رها میکنیم و امتحان نمیکنیم؟
تو دلم گفتم خدایا...میشه از من امتحان نگیری...این امتحانا خیلی سختن...منو از پا درمیاره...
دوستای خوبم..
برای دل به ناحق شکسته من دعا کنید.
دوستان عزیز
سلام
من هم اومدم اینجا ازتون بخوام موقع دعا کردنتون منو هم یاد کنید یک مشکل پزشکی دارم
یادتون نره ها:302:
سلام
دوستان خوبم برای مادرم دعا کنید
حالش اصلا خوب نیست
جواب آزمایش ها چیزای بدی نشون دادن
پنجشنبه عمل داره
لطفا براش دعا کنبد.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh89
میدونم که تالار در حال تغییر و تحوله و به همین دلیل امکان دسترسی به تایپیک ها نیست ولی یکی از اعضای تالارکه حق زیادی هم به گردن همه ی بچه ها داره این روزا شدیدا محتاج دعاست و گرفتار شده من هم خیلی براش نگرانم.
از همه اعضاء می خواهم که امشب براشون دعا کنند
کاری از دستمون جز دعا براشون برنمیاد و خواهش میکنم این لطف رو در حق ایشون بکنید
بازم معذرت میخوام که پیام خصوصی دادم ولی ایشون گرفتاری سختی براشون پیش اومده و خیلی محتاج دعان اگه این لطف رو بکنید یه دنیا ممنونتون میشم
.