وای که من چقدر از سبک نگارش آقای محمد ابراهیمی خوشم میاد. جملات کوتاه. گویای سادگی و خلوص نویسنده.
هرجا هستین موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
وای که من چقدر از سبک نگارش آقای محمد ابراهیمی خوشم میاد. جملات کوتاه. گویای سادگی و خلوص نویسنده.
هرجا هستین موفق باشید
اجازه اقا یا شایدم خانم، میخواستم یه چیزی بگم اگه بهتون بر نمیخوره:324:
خیلی دلم میخواد بدونم که چرا بعضی از دوستان قایمکی میان و میرن؟
چرا خودشونو قایم می کنند؟
اینقدر بدم میاد وقتی اون پایین صفحه همونجایی که نوشته لیست افراد آنلاین، می بینم(...) نفر بصورت پنهانی
یه بار یادمه از حامد پرسیدم چطور میشه قایمکی اومد و رفت و حامد جواب داد و منم چندبار اومدم:163:
ولی حس قشنگی نبود بخاطر همین دیگه نمیرم
اخه میدونید لذتی که توی دیده شدنه تو ندیده نشدن نیست. شاید یکی کارم داشته باشه همون موقع اگه منو نبینه به کی میخواد کارشو بگه؟
اگه بهم پیام بده کار اضطراری داره :300:منم که مثلا نیستم زود جوابشو بدم،
وااااااااای بنظرتون این ضایع شدن نیست؟:311::311:
بیایید خودمون باشیم همیشه باشیم:310::43:
سلام،
یکبار راجع به این مسئله صحبت شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط هاله نو
فکر می کنم باید به خواسته ها و سلایق یکدیگر احترام بگذاریم.
هر کسی هر طوری دلش می خواهد باشد.
مشکل اینجاست که وقتی شما به صورت آنلاین می آیی، همه می توانند در لیست افراد آنلاین ببینند که شما چه کار می کنی. خب حق می دهم که خیلی ها از این قضیه حس خوبی نداشته باشند و نخواهند بقیه اونها رو به نوعی کنترل کنند.
پس این حق هر کسی هست که انتخاب کند پنهانی باشد یا نباشد :)
سلام.
بالاخره اینترنتم درست شد.
من اومدم.
چه حس بدی بود این چند روز!!
سلام دختر مهربون تالار.خوش اومدی.جات خالی بود:46:
آرزویی بکن....
گوشهای خدا پر از آرزوست
و
دستهایش پر از معجزه.
آرزویی بکن.....
شاید کوچکترین معجزه اش باشد بزرگترین آرزوی تو
التماس دعا دارم
سلام به اعضای خوب تالار
مرخصی دارد تمام می شود یا فردا یا پس فردا تالار هستم سعی می کنم زودتر به تالار بر می گردم با قدرت پر نشاط به تالار بر گردم به مدیران خوب تالار مدیر خوب دوست داشتنی همدردی در تالار کمک کنم با قدرت پر نشاط در تالار کار شروع کنم امیدوارم در تالار مفید باشم در مرخصی بودم خیلی چیزهایی یاد گرفتم اعضا تالار بهترین هستی مدیران خوب تالار و مدیر خوب همدردی بهترین و عالی مدیران هستندمنتظر باشید زودتر به تالار بر می گردم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
در عجبم این ابراهیمی چطوری میتونه بدون شارژ دراین قسمت پست بگذاره؟:P
جناب ما بی صبرانه منتظر اون روز باشکوه هستیم.
شماهم هر لحظه هیجانش رو بالاتر ببرید.
داملا جان پستش رو اینجا نزاشته بودش
یک تاپیک مستقل زده بود در بخش خواستگاری
مدیران اوردنش اینجا
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
عزیزم
به سهم خودم به سئوال شما پاسخ می دهم .
ضمن تائید صحبت حامد که بخش اندکی از موضوع را در بر می گیرد
من وقتی پنجره ی تالار را باز می کنم الزاما اینجا نیستم و به کارهای دیگر در پیجهایی که کار دارم می پردازم و صفحه یا صفحاتی از تالار باز است بدون اینکه من حتی آنها را بخوانم
وقتی آن لاین باشم . دوستان به گمان اینکه من وقت آزاد دارم پیام می دهند و خواستار پاسخ هستند . این مسئله در مورد مسنجر یاهو و تالک گوگل . اوو و اسکایپ و ..........نیز هست .
حال شما فکر کنید به لحاظ ادب و روابط اجتماعی بخواهی به هر کسی توضیح بدهی کار داری و ...............چقدر از وقتت گرفته می شود ؟
من اینجا هستم که بخوانم و یاد بگیرم و نسبت به اولویت به کارهای شخصی خودم و سپس سایرین اگر وقت و حوصله و زمانی بود بپردازم .
اشکال دنیای مجازی در این است که وقتی باشی توقع پاسخگویی نیز ایجاد می شود در نتیجه من به کل خیال خودم را اینگونه راحت کرده ام و همه جا خاموش هستم مگر مسئله ی ضروری باشد که اولویت را بر پاسخگویی بدهم .
ضمن اینکه به واقع بعضی از پیامها در هر جایی که باشد (اسکایپ - یاهو و تالک گوکل و.........) حتی پاسخ دادنی هم نیست چه رسد به ضرورت در پاسخگویی اما توقع پاسخ هست و وجود دارد .
این هم پاسخ ذهن شما از نگاه عملکرد من .