RE: چه طور حد تعادل رو به همسرم یاد بدم؟
سلام sci عزیز
درست زدید وسط هدف و حالات منو خوب توصیف کردید
من خودمو سرزنش کردم و خیلی هم ناراحت بودم و این سرزنش باعث شد هی بخوام به همسر گرامی نزدیک بشم و ازش عذرخواهی کنم از طرفی خودم هنوز از خودش و هم از مادرش ناراحت بودم و نیاز داشتم اونم بخواد از دل من در بیاره همین حالت من یعنی بلاتکلیفیم باعث شد هر بار که خواستم بهش نزدیک بشم تو این چند روز به دعوا و مرافه دوباره و تشدید ماجرا منجر بشه
پس این سرزنش که برامده از منتقد درونیم بود نه تنها مشکلی رو حل نکرد بلکه باعث شد نتونم درست فکر کنم و روابطمونو تیره تر کنم
ولی یه فایده داشت اونم این بود که درس بگیرم این موضوعات رو هیچ وقت به همسرم انتقال ندم چون مشکل مادر اون به خودش مربوطه ولی چون من به مادرش دسترسی ندارم سر اون خالی می کنم چون اون مدافع مادرش و خانواده اشه
اره من شکست خورده تمام عیار نستم چون من حتی جمعه با وجود دلخوریم از مادر شوهرم خیلی خیلی خوبم رفتار کردم
من فقط یه قسمتی از ماجرا یعنی گفتن موضوع به همسرمو خراب کردم
[b]sci عزیز بهترین برخورد زمانی که مثلا مادرشوهر تورو می رنجونه یا نادیده میگیردت چیه
سکوت ====خودخوری و منفعل شدن
جواب دادن ====دلخوری طرف مقابلت با توجه به اینکه مادر شوهر من همیشه دوست داره تایید بشه
ناراحت نشون دادن خودت====اشتباه محض و گلگی اونا به همسرم و بحث دوباره منو همسرم[/b]
اقلیما جان
پست 21 بخون پیشنهاد مشاور بمن بود که خیلیم روم اثر مثبت داشته و سعی میکنم ازش استفاده کنم در عین حال اقای SCI هم راهکارهای خیلی خوبی بهت دادن حتما" جدی بگیر
مراقب باش توام تعادل گم نکنی و 0 و 1 نشی یا زندگی خوب است یا زندگی بد است خیلی مراقب باش
پریماه جان سلام و خوشحالم که مشکلت اینقدر خوب برطرف شد لطفا دیگه سر این مسائل حساس نشو و به همسرتم نگو و این باورو برای خودن به وجود بیار که مشکل و رفتار خانواده همسرت هیچ ربطی به همسرت نداره و همسرت مسئول رفتار های اونا نیست
دیشب قرار بود مقداری وسیله رو که مال خواهر همسرم بود و مادرشوهرم داده بود که بهشون بدیمو به دست خواهرشوهرم برسونیم که خونشون نزدیک خونه ماست مادر همسرم زنگ زد گفت که همسرم آیا تنهایی وسیله ها رو برده گفتم نه منم همراهش بودم و کمکش کردم بعدم خیالش راحت شد که من.... درصورتی که حمل بار وظیفه من نیست و همسرم باید اینکارو می کرده ولی من کمکش کردم به خاطر اینکه به همسرم کمکی کرده باشم
منم به روی خودم نیاوردم....
کاش می دونستم چه عکس العملی باید اینجور مواقع نشون بدم
همسرم هم موقعی که من خواب بودم منو تو خواب بوسید و من با بوسه اون از خواب بیدار شدم و به روی خودم نیاوردم که بیدارم این یعنی می خواد از دلم دربیاره ولی غرورش اجازه نمی ده ولی الان هم بهم زنگ زد و خیلی خوب باهام حال و احوال کرد
صحرا جان پست 21 تاپیک منو میگی؟
ببین اقلیما جان همون منتقد درونی باز شروع کردا
حالا من بگم اگه مادرشوهرت زنگ میزد میگفت توام با همسرت رفتی؟ ا ا ا چرا رفتی؟ الان میومدی میگفتی اهان یعنی می خواسته من با شوهرم نرم یعنی میخواسته اونجا نرم و....
حالا گفته ااا خوب باهاش رفتی میگی اهاااا این منظورش بوده که من باربرشونم و میخواسته مطمین شهپسرش خسته نشده
ببین اقلیما مادرشوهرت هرچی می گفت تو به خواسته خودت فیلتر میکردی حرفش و جبهه میگرفتی
مگه قرار نبود به منتقد درونی STOP بدی حتما" اون پست 21 دوباره بخون و شروع به انجامش کن حساسیتت کم کن گلم :46:
صحرا به خدا بهش stop گفتم و دیشب تا حالا دیگه بهش فکر نکردم
همون پست 21 تاپیک منو یعنی قرمه سبزی رو میگی؟
اره عزیزم همنو میگم
فقط وقتی STOP میگی حتما" اون چیزایو که اقای SCI گفتن یادداشت کن من مطمینم میتونی کنترل کنی
در عین حالم فکر کنم باز داره تماس در روزهای خاص و مشخص با مادرشوهرت + اگر کاریو ازت خواستن انجام بدی وگرنه نه رو یادت رفته :82:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
بهترین برخورد زمانی که مثلا مادرشوهر تورو می رنجونه یا نادیده میگیردت چیه
سکوت ====خودخوری و منفعل شدن
جواب دادن ====دلخوری طرف مقابلت با توجه به اینکه مادر شوهر من همیشه دوست داره تایید بشه
ناراحت نشون دادن خودت====اشتباه محض و گلگی اونا به همسرم و بحث دوباره منو همسرم
سلام
تمام رفتارهايي كه عنوان كرديد خوب هست و البته نيست! چرا كه:
سكوت: منفعل عمل كردن است/ اجتناب است/ به هيچ وجه توصيه نمي شود.. هر چند من پيشنهاد مي كنم كه سكوت در زماني كه كاري انجام مي شود شيوه مناسبي است.. يعني شما به محض اينكه اتفاقي مي افته و كم محلي مي بينيد يا رنجيده مي شيد لازم نيست فورا اقدام كنيد... سكوت كنيد! اما اگر شما دچار رنجش طولاني مدت بر اثر اين سكوت بشيد و خودخوري كنيد بهش مي گيم انفعال و سكوت رو توصيه نمي كنم!
جواب دادن: اگر همراه با پرخاشگري باشه حتي محترمانه هم خوب نيست! اگر همراه با سرزنش وانتقاد باشه خوب نيست.. اما اگر جوابي جرات مندانه باشه و مطمئن باشيد كه برداشت شما از كار ايشون درسته بسيار خوب است!
ببينيد ايشون رو بايد با يك سري خصوصيات ذاتي بپذيريد... ايشون رو نمي تونيد تغيير بدهيد! بايد ايشون رو بپذيريد! بعضي رفتارها چنان در ايشون نهادينه شده كه براي انجام اونها فكر نمي كنند... فورا عمل مي كنند!
پس اگر با همدلي شروع كنيد... ايشون رو تاييد كنيد! از ايشون تمجيد كنيد و بعد حرفتون رو بزنيد... مسلما خوبه!
مثال: مامان... مادر... مي دونستيد شما خيلي خوبيد... من واقعا شما رو دوست دارم و اين رو بارها گفتم كه به شوهرم كه مادرت خيلي مهربونه! اون روز كه اونكار رو كرديد (يه كاري كه دوست داريد ايشون انجام بدهند هر چند كوچيك) خيلي خوشحال شدم و تا يه هفته شارژ بودم... مي شه اگر براتون مقدور بود به من كمك كنيد تا بتونم تو خونه شما راحت تر باشم... ( يا هر درخواست ديگه)
ناراحت نشون دادن خودتون : مشكل حل نمي شه... فقط با منتقد درونيتون همدست مي شيد عليه خودتون!
سلام به همه دوستان خوبم
مبارزه با منتقد درونی واقعا سخته و ادم اذیت میکنه
نمونه اشو میگم شاید بقیه یه تجربه ای بگیرند
نامزدی دختر عموی همسرم با نامزدش متاسفانه بهم خورد حالا چرا اینو گفتم
رفته بودیم عروسی که اینو از زبون یکی از اقواممون شنیدم و این در حالی بود که من هفته قبلش که رفته بودیم خونه مادر شوهرم اینا ازش پرسیدم که ایا فلانی با همسرش به مشکل برخورده که اونم گفت با هم سرسنگینند
من با دختر عموی همسرم رابطه خوبی دارم و براش ناراحت شدم
خلاصه تو عروسی یکم ناراحت شدم که چرا مادرشوهرم به من نگفته
حالا اینجا منتقد درونیم فعال شد و اینقدر گفت و گفت تا شر به پا شد
که اره تورو غریبه می دونه
هیچ وقت به تو هیچی نمی گه
هیچ وقت تو رو ادم حساب نمی کنه
منم رفتم به همسرم گفتم و بعدشم دعوامون شد اونم شدید
ولی زودم به خیر گذشت
برام دعا کنید
اقليما جونم نمي دونم چرا اصرار داري با مادر شوهرت صميمي بشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
ولش كن بابا زندگي خودت را بكن.
اقلیما جان
تو این یه مورد 100 درصد کار شما اشتباه بوده . ببین هرکی واسه خودش حریم داره درسته تو باهاشون صمیمی هستی ولی بعضی مسایل فقط مال داخل یه خانوادس و به نظرم حتی وقتی شما میدونستی اونا مشکل دارن نباید احوالشم از مادرشوهرت میپرسیدی یعنی نباید بروی خودت میا وردی . خدایی نکرده اگه الان تو جای اون دختر بودی دلت میخواست چقد و تا کجا این موضوع تو فامیل بپیچه ؟؟؟!!!!( قبل از اینکه کسیو سر جاش بشونم خودم میذارم جاش!!! ). به نظرم اصلا" مادرشوهرت رفتار اشتباهی نداشته اینجا کاملا" مقصری بد تر از اون اینکه الکی با همسرتم دعوا راه انداختی :300::163: