RE: در زندگی فهمیده ام که ...
در زندگی فهمیدم اصلا به اون چیزایی که دوست داری نمی رسه مسائلی برات پیش می یاد که اصلا فکرشو هم نمی کردی....................... فهمیدم که ادم فوق العاده بد شانسی هستم که حتی برای نفس کشیدن هم باید تلاش کنم .................................... خیلی زندگی بده با من نمی سازه .......اه
سلام دانا
اينقدر خودتو نباز من هم خيلي وقتها فكر كردم به آخر خط رسيدم و دلم مي خواست به اين دنيا پا نگذاشته بودم ولي زمانه همش در حال تغيير است سعي كن اميد داشته باشي روزگار تغيير مي كند البته اگر صبر داشته باشي و تسليم نشي و بيشتر وبيشتر تلاش كني .
هميشه خورشيد بعد از سياهي كامل شب طلوع مي كند و آن لحظه اي كه فكر مي كني روشنايي وجود ندارد آفتاب سراغت مياد.
سلام دانا
حالت چطوره ؟
اميدوار باش.
قديمي ها به قسمت و حكمت و اين حرفها بيشتر اعتقاد دارن. توصيه مي كنم تو هم به اين چيزها اعتقاد داشته باشي.
تازه مگه چي شده؟
دنيا همون دنياست و تو همون دانا كه بايد باشي. مگه قراره توي دنيا اتفاق خاصي بيفته؟ اين كه چيزي رو بدست نياري، بد نيست. اين كه چيزي رو از دست بدي بده ولي با اينحال غصه خوردن نداره كه.
يه كمي بي خيالي هم بد نيست. سعي كن زيادي فكر نكني. چون به نتيجه هاي بد مي رسي.
در زندگی فهمیدم که فقط رویهخودم حساب کنم.
فهمیدم باید خودمو دوست داشته باشم به خودم احترام بذارم
فهمیدم هر بار که شکست بخورم بازم می تونم از اول شروع کنم
فهمیدم گذشت بهترین چیره
فهمیدم سکوت کنم
فهمیدم همیشه می تونم چیزیای جدیدی یاد بگیرم
فهمیدم هیچ کس به اندازه من قدرتمند نیست و قدرت هر کار را دارم
فهمیدم زندگی ارزش حسرت خوردن رو نداره
در زندگی فهمیده ام که برای رسیدن به اون چیزهایی که برایم اهیمت داره تلاش کنم تا به سادگی آنها را از دست ندهم .
فهمیده ام که با محبت کردن حتی سخت ترین دلها نرم می شود
در زندگی فهمیده ام که هیچ کس مسئول خوش بخت کردن من نیست و این کار خودم است
فهمیده ام که دنیا دار مکافات است از هر دست که بدهی از همان دست پس می گیری
در زندگي فهميده ام كه هر چقدر بيشتر براي بدست آوردنش دست و پا بزني، بيشتر فرو مي روي.
در زندگي فهميده ام كه اگر زياد در زندگي فرو بروي، غرق خواهي شد و راه نجاتي نخواهي داشت.